eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
717 دنبال‌کننده
12.2هزار عکس
6.9هزار ویدیو
725 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
13920728_7563_192k.mp3
5.42M
امام هادی علیه‌السلام با دیدِ یک انسان مبارز به دربارِ متوکّل رفت و مجلسِ شراب او را به مجلس معنویت تبدیل کرد. یعنی او را مغلوب کرد؛ به طوری که در آخرِ حرف هایش، متوکّل برای حضرت عطر آورد و او را با احترام بدرقه کرد... در مبارزه‌ای که شروع کننده‌ی آن، خلیفه‌ای تندخو و قدرتمند بود، امام هادی دست به یک جنگ روانی زد؛ مبارزه‌ای که در آن نیزه و شمشیر کاربُرد ندارد.
تربیت علمدار.mp3
2.31M
🎙 🔹تربیت علمدار در سیره امام هادی (ع)
صدا_025.m4a
3.86M
🔊 | چرا لقب امام، هادی است 🎙 : حجة الاسلام احمدعلی آرمزد؛
4_6048403787834462005.m4a
16.25M
🏝رفتار شناسی امام هادی(ع) با انحرافات فکری شیعیان🏝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گزیده معراج السعاده (30): 🔰آداب معلمی 🔺یکم: در آموزش باید نزدیکی به خدا و زنده کردن دل های مرده باشد؛ نه رسیدن به جاه و مقام و مال و منال. هم چنان که استاد در ثواب آموزش های شاگردانش به دیگران شریک است، اگر نیتش را آلوده به غیر خدا کند، همه پاداش هایش را نابود می کند. 🔺دوم: با دانش جو و نرم خو باشد و او باشد و به قدر فهم او اکتفا کند. 🔺سوم: در آموزش را ملاحظه کند. اگر ظرفیتش موجود بود از تعلیم بخل نورزد و اگر نبود چیزی آموزش ندهد. 🔺چهارم: از بیان مطالب خلاف واقع پرهیز کند. در خوب تأمل کند تا پاسخ دقیق بدهد و نباید با جواب غیر دقیق ذهن مخاطب را به مطالب خلاف واقع عادت دهد. ؛ صفحه 99-98.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰بدان ایدک الله (4) 🔺دوازده: امروز حفظ حوزه‌های علمیه و تربیت طلاب فاضل و علمای بزرگ یک است. (11/2/1384) 🔺سیزده: باید خودشان را بسازند. (2/12/1368) 🔺چهارده: امروز هر کس برای تعلیم‌وتربیت وارد حوزه می‌شود، باید این در ذهنش باشد که من امروز به‌اندازه‌ی وسع و توانم، طلبه فاضل، مدرس معروف، مرجع یا از ارکان حوزه می‌شوم تا به و مسئولانش کمک کنم. طلبه باید از ابتدا تا پایان، این روال و مسیر را در نظر داشته باشد. این، باید در حوزه علمیه به یک تبدیل شود. (1374/9/16) 🔺پانزده: و آخرین بخش عرایض من، توصیه‌ها و تذکرات به شما عزیزان است. اول این‌که را جدی بگیرید. عزیزان! نگویید چون این برنامه فلان عیب را دارد، پس برنامه هیچ؛ نه. تا برنامه تغییر نکرده‌است، همین برنامه‌ای که وجود دارد، باید با جدیت دنبال شود. باید درس بخوانید. تا قبل‌از اتمام دوره سطح، توصیه من این است: طلابی که مشغول به هستند، تا قبل‌از آن که از سطح خارج شوند، به هیچ‌کار دیگر غیر از نپردازند. بسیار جدی است؛ درس بسیار مهم است؛ علم و سواد است؛ بدون آن هیچ نقشی نمی‌توانید ایفا کنید، یا درست نمی‌توانید ایفا کنید. ، از نقش‌آفرین نبودن به‌مراتب خسارت‌بار تر است. دوم، حفظ زی طلبگی است. ... توصیه بعدی من به شما عزیزان این است که باید را، هم بشناسیم-همه‌مان؛ این دیگر پیر و جوان ندارد؛ اما جوان‌ها بیشتر و بهترند-و هم تحلی به حلیه اخلاقی پیدا کنیم. (چهارده مهر ماه 1379) .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸عادت به اذان، امر به معروف را راحت می کند | اذان گوها در قیامت رشیدتر از دیگرانند!🔸 درباره ی اذان گوها داریم که اینها در قیامت که عبور می کنند، قد اینها بلند از سایر مردم است. می پرسند اینها مثلاً رشیدتر بودند تو عالم دنیا؟ می گویند نه، اینها اذان می گفتند. گندم های توی مزرعه را دیده اید که بعضی هایش بالاتر شاخه زده؟ وسط همه گندم ها، بعضی ها یک وجب از سایر گندم ها بالاتر است. در قیامت، به صحرای محشر که نگاه می کنی، اذان گوها مثل این گندم ها یک سر و گردن از دیگران بالاترند. خیلی اذان ارزش دارد. وقتی اذان گفتی امر به معروف و نهی از منکر راحت می شود. چرا؟ چون ابهت مردم از نظرت می ریزد، مهابت مردم از دلت می ریزد. راحت می توانی حرف بزنی. در شیراز، گاهی که اصناف یک ناراحتی داشتند و می خواستند با حاکم در میان بگذارند، یک سقایی بود که این را جلو می فرستادند که برود با حاکم حرف بزند. این دندان روی حرف نمی گذاشت، می آمد رک مطالب را می گفت. اینها به خاطر نان حلال بود. به خاطر درستی و صافی و پاکی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تحولات ، ۳ مرداد ۱۴۰۰ 🔸به گزارش پايگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ درگیری انصارالله و نیروهای ائتلاف سعودی در استان‌های مارب و البیضا جریان دارد. ۱- البیضاء: - تداوم درگیری انصارالله و نیروهای ائتلاف سعودی در جبهه ناطع. - برخی منابع محلی از آزادسازی منطقه آل برمان در مدیریت الزاهر توسط انصارالله خبر داده‌اند. (تصاویر پایین) ۲- مارب: - درگیری انصارالله و نیروهای ائتلاف سعودی در جبهه نخلا، طلعه الحمرا و ارتفاعات بلق. - انصارالله موفق به سیطره بر دش الحقن شده است و درگیری‌ها در این منطقه همچنان ادامه دارد. ۳- حملات هوایی ائتلاف سعودی: جنگنده‌های ائتلاف سعودی طی ۴۸ ساعت گذشته ۳۲ بار مدیریت صرواح، ۳ بار مدیریت رحبه، ۳ بار مدیریت ماهلیه در استان مارب، ۲ بار مدیریت ناطع در استان البیضاء را بمباران کرده‌اند. ۴- الحدیده: نیروهای ائتلاف سعودی طی ۴۸ ساعت گذشته ۴۴۹ بار آتش‌بس را در این استان نقض کرده‌اند.
🌏 رئیس سیا: در افغانستان می‌مانیم! همانگونه که پیش‌بینی می‌شد، عقب‌نشینی نظامیان تروریست امریکایی از افغانستان با دو هدف عمده صورت گرفته است، نخست کم کردن هزینه‌های مالی و نظامی و دوم هم آشفته کردن وضعیت داخلی این کشور برای بر هم زدن ثبات منطقه‌ای. از همان ابتدا هم مشخص بود که طرف امریکایی قدسی برای ترک افغانستان ندارد و شاهد این مدعا، ترغیب اردوغان برای حفاظت از فرودگاه کابل است. حالا رئیس سازمان جاسوسی امریکا در نخستین گفت‌وگوی خود پس از انتصاب به این سمت تاکید کرده که امریکا قابلیت‌های خود را در افغانستان و مناطق پیرامونی آن حفظ خواهد کرد. ویلیام برنز در مصاحبه با ان.پی.آر تصریح کرد پیشروی‌های جنبش طالبان در افغانستان او را نگران کرده است. روندهایی که همه ما امروز شاهدش هستیم مطمئنا نگران کننده هستند.طالبان در حال کسب پیشروی های نظامی چشمگیر است. آنها احتمالا قوی‌ترین موضع نظامی خودشان را از سال ۲۰۰۱ تا کنون دارند.آمریکا با هدف جمع آوری اطلاعات درباره گروه‌های تروریستی قابلیت‌های چشمگیری را در افغانستان و اطراف آن حفظ خواهد کرد! پس، باید شاهد مقاومت ارتش اشرف غنی در مقابل طالبان باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚 مشاهده مانع پس از وضو یا غسل 💠 سوال: اگر بعد از و یا ، مانعی در و یا غسل دیده شود، چه وظیفه ای داریم؟ جواب: اگر ندانید مانع موقع غسل یا وضو وجود داشته يا بعد از وضو یا غسل ایجاد شده است، غسل و وضو و نماز صحيح است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖼 | روزگار نوجوانی آقا 🏐 روایت رهبرانقلاب از ورزش در ابتدای دوران طلبگی 😉 وسط کوچه نخ می‌بستیم و والیبال بازی می‌کردیم! 😍 خیلی هم والیبال رو دوست داشتم
* 💠 نتیجه جدایی از غدیر 🔻 نسل هاي جواني که وارد حوزه مي شوند، گاهی تحت تاثیر فضاهای مختلف جدید سیاسی و غیر سیاسی ساخته و پرداخته می شوند. 🔸 گاهی حجت ديگر بر اين ها عرضه نمي شود، در همه ابعاد نیز همين طور است، ساخته مي شوند، شکل مي گيرند و فکر می کنند همه اش همين است که ديدند... 🔹 يکي از علل قيام سيدالشهداء عليه السلام نیز همين بوده است. نسل هاي قبل ساختار را متقن گرفته بودند، از وقتي از غدير جدا شدند، آن قدر روي اين کار شد که حتي حکومت آقا اميرالمؤمنين عليه السلام يک نماز تراويح را نمي توانست از اين جمعيت بگيرد و این خيلي حرف است! 🔸 بعد از آن هم زياد پدر عبيدالله هر چه شيعه در کوفه بود کُشت، فقط چند نفر باقی ماندند و اين قاعده رفت به سمت ساماندهي و تثبيت، به طوری که نسل هايي که بعد می آیند بگويند همه اش همين است؛ يعني در اين فکر کج بدون تنفس از جايي رشد کرده باشند و حجت هم بر اينها عرضه نشود. 🔹 ولي جريان کربلا کاسه کوزه و روند اين ها را به هم زد و فضايي را باز کرد که تا قيامت باز باشد و حجت را بر همگان تمام کرد. ‌ ‌ ┄┅═✧❁••❁✧═┅┄ 🔺حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴بازی جدید آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق 🔹نخست‌وزیر عراق فردا دوشنبه عازم واشینگتن می‌شود تا در مورد توافق حاصل از مذاکرات راهبردی بغداد میان عراق و آمریکا درباره روند خروج نظامیان آمریکایی از این کشور با بایدن به جمع‌بندی نهایی برسد. 🔹آمریکایی‌ها در حالی به دولت عراق گفته‌اند ۲۵۰۰ نفر از ۵۰۰۰ نیروی نظامی خود در عراق را خارج کرده‌اند که هیچ مرجع رسمی تاکنون بر این برآورد ارائه شده صحه نگذارده است. 🔹سال‌هاست که کنترل آسمان عراق در اختیار آمریکایی‌ها است و دولت عراق هیچ اشرافی بر آن ندارد تا بتواند آمار دقیق ورود و خروج هواپیماها و نظامیان آمریکایی را داشته باشد. 🔹ارائه گزارش‌های جعلی و هدف‌مند از سوی آمریکایی‌ها درگذشته نیز اعتبار آمارها و اعتماد به ادعاهای این کشور را به حداقل رسانده است. 🔹در همین حال؛ برخی اخبار اعلام شده از سوی منابع عراقی حاکیست که بایدن و الکاظمی قرار است طی بیانیه مشترکی، تاریخ ۳۱ دسامبر ۲۰۲۱ را به عنوان تاریخ نهایی خروج نظامیان آمریکا تعیین کنند. 🔹این اخبار حاکیست آمریکایی‌ها بنا دارند مابقی نیروهای نظامی حاضر در عراق که تعدادشان را ۲۵۰۰ نفر اعلام کرده‌اند با عنوان نیروهای پشتیبانی و آموزشی در عراق حفظ کنند و این تصمیم را در توافق نهایی بگنجانند. رویکرد جدید آمریکا از چند جهت حائز اهمیت است: 🔹این اقدام واشنگتن صراحتا با مصوبه پارلمان عراق و مطالبه قطعی مردم و گروه‌های مختلف عراقی در خصوص خروج تروریست‌های آمریکایی از خاک این کشوردر تضاد است. 🔹یکی از اهداف جدی آمریکا در عراق در انحصار داشتن موضوع آموزش نیروهای نظامی است تا همواره با حفظ وابستگی ارتش عراق به خود، بتواند بر امنیت و ثبات کشور تاثیر مستقیم داشته باشد. 🔹تجربه مبارزه مشترک ارتش عراق و نیروهای حشد شعبی که سازماندهی و آموزش آنها بر مبنای بهره‌گیری از ظرفیتهای بومی صورت پذیرفته، نشان داد که عراق برای حفظ امنیت خود نیازی به پشتیبانی و آموزش آمریکایی‌ها ندارد.
⁉️آیا موج سواران اعتراضات خوزستان را می شناسید؟! 🔹پس از آن که طی چند روز گذشته مجموعه دستگاه‌های کشوری و لشکری به همراه گروه‌های مردمی در حد توان برای حل مشکلات خوزستان بسیج شدند، گزارش‌های دستگاه‌های انتظامی و اطلاعاتی حاکی است که اعتراضات مردم در این استان فروکش کرده است. 🔹این در حالی است که رسانه‌های معاند همچنان با بازنشر ویدئوهای قدیمی تلاش دارند اعتراضات به حق مردم در موضوع آب و خشکسالی را «شورش سیاسی خونین» جلوه می‌دهند. 🔹این رویه رسانه‌های معاند و ضدانقلاب جدید نیست و در گذشته هم معمولا با همین روش اقدام به موج‌سواری نموده تا به زعم خود مردم را بریده از نظام جمهوری اسلامی و نظام را ناتوان از اداره کشور نشان داده و برای پرونده‌سازی‌های حقوق بشری علیه کشور نیز خوراک مناسب تهیه کنند. 🔹ناگفته پیداست این روش انعکاس اخبار هیچ نسبتی با رویکرد مردم و بیان اعتراضاتشان به برخی کاستی‌ها و سوء مدیریت‌ها ندارد. 🔹جالب اینکه؛ در خصوص بحران‌سازی و نقش پیاده نظام ضدانقلاب به ویژه منافقین و سلطنت‌طلب‌ها در فراهم کردن خوراک این رسانه‌ها و موج‌سواری آنها، آش به قدری شور شده که عناصری چون «الهه هیکس» هم با انتشار توییتی با اظهار تأسف از آن یاد کرده ‌است. 🔹این در حالی است که در عالی‌ترین سطوح کشور از رهبری گرفته تا رئیس جمهور فعلی و منتخب و دبیر شورای عالی امنیت ملی بر حق طبیعی مردم برای بیان اعتراضاتشان تاکید شده و اقدامات جدی برای رسیدگی سریع به مشکلات و رفع نارسایی‌ها آغاز شده است. 🔹موضوع قابل توجه دیگر رفتار برخی سلبریتی‌ها است که بعضا در گوشه عمارت‌های چند صد میلیاردی در داخل و هتل‌های ۵ ستاره در خارج، چون همیشه فرصت را برای خودنمایی مهیا دیدند و هر چه توانستند دروغ به نظام نسبت دادند. 🔹البته که این رفتارها و اقدامات بیش از ۴۰ سال است ادامه دارد و حتما نیز پایانی برای آن متصورنیست؛ اما برای بهبود شرایط کشور به ویژه در مناطقی که درگیر مشکلات اقلیمی و انباشت نارسایی‌های باقی‌مانده از سال‌های گذشته هستند، باید گام‌های قوی‌تر و پرشتاب‌تری برداشته شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دکتر ، عضو هیئت علمی دانشکده علوم‌سیاسی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام: 📺 آمریکایی‌ها پس از ۲۰سال در افغانستان برای رسیدن به اهداف خود، با ناکامی‌مطلق مواجه شده‌اند. 📺 دولت آمریکایی حاکم در یکی از ضعیف‌ترین و ناکارآمدترین دولت‌های افغانستان در دو سه دهه‌ی گذشته است. 📺 به اقرار خود آمریکایی‌ها، در دو سه سال گذشته میزان تولید و صادرات در افغانستان با سالهای گذشته به هیچ‌وجه قابل مقایسه نیست. 📺 خروج از افغانستان نشان داد که نظریه‌ی آمریکایی از طریق اشغال و مداخله‌ی خارجی در سایر کشورها، با شکست مواجه شد.
✍️محمد ایمانی: 🔰مجرمان معترف؛ عذرخواهی یا خط و نشان برای دولت جدید؟! 🔹معاون اول روحانی، دیروز در اهواز، با دو ادبیات متفاوت حرف زد. او در نشست رسیدگی به مشکلات خوزستان با حضور سران عشایر و نخبگان، با اعتراضات شدید مواجه شد که می گفتند "خجالت بکشید! مردم از گفتار درمانی خسته شده‌اند؛ اگر به توصیه‌های رهبر انقلاب در مورد خوزستان توجه می‌کردید، کار به اینجا نمی‌کشید". ♦️جهانگیری در واکنش، مجبورر شد به انحراف مسیر توسعه (منهای عدالت) که از سوی طیف متبوعش اجرا شده، اذعان کند:"انتقاد حق شماست. (اعتراض حضار) چشم اجازه بدید. بله حق با شماست. این خیلی بد است که من امروز به عنوان کسی که همه عمرم را در توسعه گذاشتم بگویم، برنامه توسعه‌ای که ما اجرا کردیم، دارد عوارضش را اینگونه نشان می‌دهد. توسعه‌ای که در آن رضایت مردم نباشد، توسعه نیست. توسعه وقتی معنا پیدا می‌کند که مردم از آن تبعیض، نابرابری و بی‌عدالتی متوجه نشوند". 🔹اما ادبیات او در جمع مدیران استانی، به لحنی گستاخانه و طلبکارانه تغییر کرد:"بزودی دولتی تشکیل خواهد شد که در زمان آن، هر سه قوه یکدست خواهد شد؛ ما نظاره کرده و حرف خواهیم زد؛ می بینم که یک من شیر چقدر پنیر دارد"! ♦️جهانگیری هر چند در اظهار نظر دوم، مشکلات را گردن یکدست نبودن سه قوه (در واقع ادعای هماهنگ نبودن دو قوه دیگر با دولت) می اندازد، اما در جمع نخبگان خوزستان، به انحراف برنامه توسعه مد نظر دولت از عدالت و رضایت مردم اعتراف می کند. 🔹طبق آمار رسمی مرکز آمار و بانک مرکزی، شکاف طبقاتی و فقر و محرومیت که روند کاهشی داشته، در دولت روحانی به شکلی بی سابقه ای افزایشی شده است. ♦️درباره هماهنگی قوا و حمایت از دولت هم گفتنی است مجلس نهم و دهم یکسره با دولت روحانی در ماجرای برجام و تایید وزرا و لوایح بودجه و برنامه توسعه و... همراهی کامل کردند. 🔹اما سوء مدیریت فاحش روحانی کار را به استیضاح چند وزیر در مجلس همسوی دهم کشاند و سپس نوبت پنج سوال اقتصادی نمایندگان از روحانی رسید و نمایندگان، چهار پاسخ، او را نپذیرفتند. 🔹در واقع اگر مصلحت اندیشی کلان رهبر انقلاب (ممانعت از بی ثباتی کشور نظیر شرایط لبنان و عراق) نبود، قطعا دولت در همان مجلس همسو (دهم) از نصاب می افتاد و کار روحانی به استیضاح، اعلام عدم کفایت و برکناری می رسید. ♦️مجلس یازدهم در مطالبه گری مردمی، به مراتب مصمم تر از مجلس قبلی بود، اما مراعات حال دولت و شخص رئیس جمهور را کرد که نمونه آن، در اعتراض به ساختار معیوب لایحه بودجه 1400 و تنازل بعدی (همراهی با نظر دولت) مشهود است. 🔹با وجود همه این تنازل ها، گویا جهانگیری و روحانی انتظار داشته اند کلا "خانه ملت تعطیل باشد، و درباره وزرا، توضیح نخواهد و سوال هم نکند. یا مثلا برای مهار زورگویی آمریکا و اروپا بر سر برجام، حتی یک مصوبه حداقلی (ولو با چند ماه تاخیر) هم نگذراند! ♦️اما درباره قوه قضائیه! دستگاه قضایی به ویژه در دوره اخیر، به مبارزه با فساد دانه درشت ها، باز پس گیری اموال بیت المال، و احیای واحدهای تولیدی که با زد و بند واگذار و تعطیل شده بودند، همت گماشت. 🔹بازگرداندن امید به مردم و کارگران، خروجی این روند است، هر چند کام برخی دولتمردان به خاطر محاکمه برادران، دامادان یا فرزندان آنها تلخ شده باشد. آیا جهانگیری توقع داشت دستگاه مسئول عدالت، با فساد دانه درشت هایی مثل فریدون و مهدی جهانگیری و... مبارزه نکند؟! ♦️یادآور می شود اختیارات دولت در هشت سال گذشته به قدری زیاد بوده که سعید لیلاز، هم حزبی جهانگیری در کارگزاران گفت "اگر اختیاراتی را که روحانی دارد، به چوب خشک داده بودند، اقتصاد را بهتر از این اداره می کرد". 🔹جهانگیری گفته؛ "بزودی دولتی تشکیل خواهد شد که در زمان آن، هر سه قوه یکدست خواهد شد؛ ما نظاره کرده و حرف خواهیم زد؛ می بینم که یک من شیر چقدر پنیر دارد". این سخن، اگر به مفهوم تدارک برای کارشکنی و زمین زدن "دولتِ هنوز تشکیل نشده" باشد، قطعا به معنای امید بستن به زمین خوردن آن است! ♦️این ادبیات بیمار گونه که از سوی هم طیفان جهانگیری تکرار می شود، نشان می دهد جماعتی که کشور را هشت سال دچار قهقرا کردند، نه تنها احساس شرمساری نمی کنند، بلکه پیشاپیش آرزو (و شاید برنامه ریزی) می کنند دولت جدید، شکست بخورد تا هشت سال بی کفایتی و خسارات ناشی از سوء مدیریت آنها را بپوشاند! براستی سقوط و انحطاط تا کجا؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا