🔰درگذشت مرجع تقليد آيت اللَّه العظمي "سيدمحمدهادی ميلاني" در مشهد مقدس (1354 ش)
🔺آيتاللَّه العظمي سيد محمدهادي ميلاني در سال 1274 ش (1313 ق) در نجف اشرف متولد گرديد. ايشان پس از گذراندن مراحل مقدماتي علوم اسلامي، از محضر فقيهان نامداري چون ميرزاي نائيني، آقا ضياء عراقي، محمدحسين غروي اصفهاني و شيخالشريعه اصفهاني بهره برد و پس از دريافت درجه اجتهاد، به تدريس روي آورد. جلسات درس ايشان در حوزه نجف، بسيار با شكوه بود و شاگردان فراواني در آن تربيت شدند.
🔺حضرات آيات: حسين وحيد خراساني، محمدتقي جعفري، سيدعباس صدر، مهدي نوقاني و كاظم مدير شانهچي و دهها عالم فاضل، از محضر درس آيتاللَّه ميلاني، استفاده كردند. وي پس از سالها اقامت در عتبات، در سال 1334 ش وارد شهر مقدس مشهد گرديد و به حوزه علميه مشهد، رونقي دوباره داد. ايشان در كنار تدريس، تاليف و نيز ارشاد مردم، از همراهي نهضت اسلامي به رهبري امام خميني(ره) غافل نبود و حضوري مؤثر داشت.
🔺سرانجام اين فقيه جليل و مرجع عاليقدر در 17 مرداد سال 1354 ش مطابق با آخرين روز از ماه رجب سال 1395ق در 82 سالگي در مشهد مقدس درگذشت و در حرم مطهر رضوي به خاك سپرده شد.
#هیئت_تراز؛ آداب مدح اهل بیت (ع) از نگاه رهبر معظم انقلاب
🔺مسئلهی بعد، مضمون است. بهترین مجموعهی شعری که می شود در یک #منبر_مداحی انسان فکر کند، چیزی است که در آن، اولاً #منقبت اهلبیت (علیهمالسّلام) باشد... بخش دیگر، #نصایح است، که این نصایح هم میتواند از زندگی خود این بزرگواران گرفته شود. امروز ما محتاج نصیحتیم... یک بخش هم آگاهیها و #بصیرت_بخشی های نسبت به مسائل زندگی است.
ا🔺لبته من با این که در منبرهای مداحی، هی تعرض به این، بدگوئی به آن بشود، موافق نیستم و اینها را دوست نمی دارم؛ اما بصیرتبخشی خوب است، آگاهی پیدا کنند.
(بیانات در دیدار جمع کثیری از شاعران و ذاکرین اهل بیت ع/ 03/03/1390)
🔺من بارها توصیه کردهام، باز هم توصیه می کنم؛ منبرتان را، مجلس تان را تقسیم کنید به دو قسم: قسم اول، #معارف و اخلاقیات.... یک قسم منبر هم مربوط به #مدایح و مراثی اهلبیت (علیهمالسّلام) است.
(بیانات در دیدار جمعی از مداحان 13/03/1389)
#مقام_معظم_رهبری
رسالت مداحان؛ بخش های لازم مداحی
یک شاخصه از #هیئت_ایده_آل
.
049_Jahad_Ba_Nafs_aminikhaah.ir.mp3
2.63M
💠 حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
«هر روز سعی کنید یک حدیث از کتاب #جهاد_با_نفس را مطالعه کنید و سعی نمایید به آن عمل کنید؛ بعد از یک سال خواهید دید که حتماً عوض شدهاید؛ مانند دارویی که انسان مصرف کند و بعد از مدتی احساس بهبودی میکند».
#جهاد_با_نفس
#وسائل_الشیعة
#مصطفی_امینی_خواه
جلسه چهل و نهم
الگوی جدیدنگهبانی ازنظام.mp3
21.5M
🔉 صوت نشست تخصصی الگوی جدید نگهبانی از نظام (راه حل مواجهه با هجوم اسناد بین المللی به هویت شیعی) - شهرک مهدیه قم - جمعه ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ هجری شمسی
⚡️بررسی اشکال اصلی #واکسن و برخی دیگر از تعاریف مطرح در سند توسعه پایدار
#الگوی_جدید_نگهبانی_از_نظام
#هجوم_اسناد
#سند_توسعه_پایدار_2030
ازدواج آسان و سالم .mp3
12.87M
#بشنوید
🎙سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: ازدواج آسان و سالم
در جمع مردم شهرکرد ۱ مرداد ۱۴۰۰
آیتالله سیدرضا حسینیمازندرانی:
ایشان نسبت به ائمه اطهار اخلاص عجیبی داشت، در ایام سوگواری پیراهن مشکی میپوشید، عشق و علاقه عجیبی به امامحسین(ع) داشتند؛ در مجالس امام حسین(ع) اشک میریخت مجالس میگرفت و حسینیهای ساخت.
آيتالله مرعشی نجفی وصیت کرده بود که وقتی بدن من را غسل دادید کفن کردید بدن من را در حسینیهای که ساختم بیاورید؛ یک گوشهای از عمامه من را به تابوت و یک گوشه دیگر عمامه را به منبر ببندید بعد هم مصیبت امام حسین(ع) بخوانید؛ بعد بدن من را بردارید و دفن کنید یعنی این قدر عاشق اهلبیت(ع) بود.
.
📖بازخوانی کتاب حماسه حسینی (5)
🔰مکتب حسین (ع)
🔺حسین را یك روز كشتند و سر او را از بدن جدا كردند، اما حسین كه فقط این تن نیست، حسین كه مثل من و شما نیست؛ حسین یك #مكتب است و بعد از مرگش زنده تر می شود. دستگاه بنی امیه خیال كرد كه حسین را كشت و تمام شد، ولی بعد فهمید كه مرده ی حسین از زنده ی حسین مزاحم تر است، تربت حسین كعبه ی صاحب دلان است.
🔺#زینب هم به یزید همین را گفت، گفت: اشتباه كردی، «كِدْ كَیْدَكَ وَ اسْعَ سَعْیَكَ، ناصِبْ جَهْدَكَ، فَوَ اللّهِ لا تَمْحوا ذِكْرَنَا وَ لا تُمیتُ وَحْیَنا» هر نقشه ای كه داری به كار ببر ولی مطمئن باش تو نمی توانی برادر مرا بكشی و بمیرانی؛ برادر من زندگی اش طور دیگر است، او نمرد بلكه زنده تر شد.
🔺... دیدند عجب! قبر حسین هم مصیبتی برای ما شده است. تصمیم گرفتند كه قبرش را از بین ببرند. قبرش را خراب كردند، تمام آثار آن را محو كردند، پستی و بلندیهای زمین را یكسان كردند، به محل قبر آب انداختند به طوری كه احدی در آن سرزمین نفهمد كه قبر حسین در كدام نقطه بوده است. اما مگر شد؟ حتی روی آوردن مردم به آن بیشتر هم شد.
🔺خود متوكل یك سَر مغنّیه دارد. یك وقتی با او كار داشت و سراغ او را گرفت. گفتند نیست. گفت كجاست؟ گفتند به مسافرت رفته است.
بعد از مدتی كه آمد، متوكل از او سؤال كرد: كجا رفته بودی؟ جواب داد: برای زیارت به مكه رفته بودم. متوكل گفت: الآن كه وقت زیارت مكه نیست؛ نه ماه ذی الحجّه است كه وقت حج باشد و نه ماه رجب است كه وقت عمره باشد، و اصرار كرد كه باید بگویی كجا رفته بودی.
بالأخره معلوم شد این زن به زیارت حسین بن علی رفته بود، كه متوكل آتش گرفت، فهمید نام حسین را نمی شود فراموشاند.
#کتاب_حماسه_حسینی ؛ شهید مرتضی مطهری. ناشر: انتشارات صدارا. نوبت چاپ: 34 ام. جلد یک صفحه 22-21.
#شهید_مرتضی_مطهری
#مکتب_حسین ع
.
📖کتاب آفات الطلاب (7)
🔰دو: گناه سلب توفیق میکند؛ قسمت چهارم
شیطان هیچوقت به یک #طلبه یا روحانی العیاذبالله نمیگوید آدم بکش، زنا کن، ولی با غیبت و حسادت و کینهتوزی و نگاه به حرام و امثال اینها و توجیهاتی که میکند، این گناهان را در نظر آنها موجه و زیبا نشان میدهد.« وَجَدْتُ عِلْمَ النَّاسِ كُلَّهُ فِي أَرْبَعٍ أَوَّلُهَا أَنْ تَعْرِفَ رَبَّكَ وَ الثَّانِي أَنْ تَعْرِفَ مَا صَنَعَ بِكَ وَ الثَّالِثُ أَنْ تَعْرِفَ مَا أَرَادَ مِنْكَ وَ الرَّابِعُ أَنْ تَعْرِفَ مَا يُخْرِجُكَ مِنْ دِينِكَ. »
«همه علوم مردم را در چهار چیز یافتم. اول: اینکه پروردگار خود را بشناسی. دوم: اینکه بدانی در آفریدن تو چه کردهاست. سوم: اینکه بدانی از تو چه خواسته است. چهارم: اینکه بدانی چه چیزی تو را از دین خارج میکند».
شاهد سخن قسمت آخر حدیث است که باید بدانیم که چه چیزی ما را از دین خارج میکند که در یک کلمه میتوان خلاصه کرد و آن گناه است.
گاهی گناه بهصورت #دنیا_دوستی است و گاهی بهصورت #جاه_طلبی، حسادت، نگاه به حرام، تهمت، دوست داشتن پست و مقام و غیره نمودار میشود.
لذا امام صادق علیهالسلام به حفص بن غیاث فرمود: «ای حفض! هفتاد گناه از انسان جاهل آمرزیده میشود، قبلازآنکه یک گناه از عالم بخشوده شود» .
لذا وجود مقدس صاحبالامر حضرت حجتابنالحسن العسکری امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف میفرمایند:
« اگر دوستان و پیروان ما که خدایشان به اطاعت از خود موفق بدارد، به عهدی که بر آنهاست عمل میکردند و در این راه یکدل و همصدا بودند، دیدار ما و نیکبختی آنان بهسبب آن، از ایشان بهتأخیر نمیافتاد و بهزودی با مشاهده ما به سعادت میرسیدند و چیزی که ما را از شیعیان مان پنهان داشتهاست، کارهای ناشایستهی آنهاست که به ما میرسد» .
#گناه است که باعث شده تا ما نتوانیم امام زمانمان را ببینیم. زیرا گناه ذلت و خواری میآورد.
هم چنانکه امیر مؤمنان علی علیهالسلام فرمودند: « مَنْ تَلَذَّذَ بِمَعَاصِي اللَّهِ أَكْسَبَتْهُ ذُلًّا ».
«هر کس بهسبب گناهان و نافرمانیهای خدا، #لذت ببرد، ذلت و خواری به دست آوردهاست»
و همچنین فرمودند: « إِيَّاكَ وَ فِعْلَ الْقَبِيحِ فَإِنَّهُ يُقَبِّحُ ذِكْرَكَ وَ يُكْثِرُ وِزْرَك ». «از زشتکاری بپرهیز. که همانا یاد تو را زشت و گناه تو را فراوان میکند» .
و از آن حضرت است که فرمودند: « احْذَرْ مِنْ كُلِّ عَمَلٍ يُعْمَلُ فِي السِّرِّ وَ يُسْتَحْيَا مِنْهُ فِي الْعَلَانِيَةِ ». «بپرهیز از هر کاری که در پنهانی انجام میگیرد و آشکارا از آن شرم و حیا میشود» .
و حتی در حدیثی از امیرمؤمنان علی علیهالسلام نقل شده است که فرمودند: «هر کسی در فکر گناهان باشد، گناهان او را به سوی خود فرامیخوانند» .
#کتاب_آفات_الطلاب ؛ صفحه 20-18.
#طلبه_تراز_انقلاب_اسلامی
.
جوانان عزیز! ما باید با #آثار_شهید_مطهری آشنا شوند. اگر بنده می خواستم برنامهی حوزهی علمیهی قم را بنویسم، بلاشک یکی از مواد برنامه را این می گذاشتم که کتابهای آقای مطهری خوانده شود، #خلاصه_نویسی شود و #امتحان داده شود. البته در این آثار هم نباید متوقف شد.
... مبنا را #تفکرات_شهید_مطهری بگذارید و کارهای بعدی را روی آن بنا کنید.
۱۳۸۳/۰۴/۱۵
بیانات در دیدار جمعی از روحانیون استان همدان
#مطهری_خوانی 7
کاهش ۳۰ درصدی تولدها در سه سال
میزان #کاهش_تولدها در سه سال۹۷، ۹۸ و ۹۹ حدود ۴۰۰ هزار تولد بوده است و این یعنی حدود ۳۰ درصد از تولدهای کل کشور در این سه سال کاهش یافته است.
.
مطالعه بیشتر در #باشگاه_خبرنگاران_جوان
https://www.yjc.news/00WsyN
.
#صالح_قاسمی
دلایلی که باعث شده است حدود ۲/۵ تا ۳ درصد از #زنان و #مردان ایرانی تمایلی به داشتن #فرزند ندارند.
از دیدگاه شما این دلایل چه اندازه صحیح هستند؟
#بی_فرزندی
.
#صالح_قاسمی
♨️ آدرس غلط ندهید!
*«محمدعلی وکیلی» نماینده مجلس دهم در سرمقاله دیروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۰) روزنامه ابتکار نوشت: «هفته گذشته رسماً دوره ریاست جمهوری حسن روحانی به اتمام رسید. او در مصاحبهای گفته که میخواهد کار علمی و فرهنگی کند، نمیدانم چقدر در این سخن جدی است اما از نگاه ناظرانی چون من، او اساساً برای بیرون آمدن از قدرت آمادگی روحی ندارد. در این چهل و اندی سال، همیشه زیست در قدرت داشته است. اینکه میگویم در قدرت معنای متمایزی از بودن در حکومت دارد. زیست در قدرت به معنای غرق شدن در شئون قدرت است». مدیرمسئول این روزنامه اصلاحطلب در خصوص روحیات رئیسجمهور گذشته اضافه میکند: «او به دلیل ویژگیهای شخصیتی و زیست گلخانهای نتوانست برای خود پایگاه اجتماعی بسازد؛ نه کارنامهاش در دولت چنین قدرتی دارد و نه گذشتهاش چنین اعتباری برای او میسازد و نه رفتارش دارای جذابیت اجتماعی است».
👈 گزاره تحلیلی
احزاب سیاسی ارتباط تنگاتنگی با وجوه سیاست و علیالخصوص انتخابات دارند. احزاب سیاسی با سازمان دادن به اندیشهها و گرایشهای سیاسی موجود در جامعه، فکر و اندیشه مرامی و مسلکی را بهعنوان یک اصل، طرح میکنند و آن را در قالب دکترین رفتاری خود ارائه میدهند. دکترین رفتاری ۹۲ و ۹۶ اصلاحطلبان، در سیاست خارجی و مذاکره با کدخدا بود، ازاینرو دکتر روحانی که برای خود سبد اجتماعی قابلتوجهی قائل نبود و فکر پیروزی در انتخابات را نیز نمیکرد، با حمایت تمامقد اصلاحطلبان، پیروز انتخابات شد. در ادامه نیز، اصلاحات صاحب کرسیهای قدرت در قوه مجریه شد و روزی که برجام امضا شد، تمام رسانههای اصلاحطلب به تمجید و تحسین عملکرد رئیسجمهوری پرداختند که امروز در باب شخصیت فاقد پایگاه اجتماعیاش حرف میزنند. «صبح بدون تحریم»، «فروپاشی تحریم»، «تحریم رفت»، «خلاص شدیم» و «اینک بدون تحریم» ازجمله تیترهای روزنامههای اصلاحطلب و حامی دولت پس از امضای برجام بود. خورشید برجام، روشنی نداده، غروب کرد و هزینه سیاسی این غروب برای خوش باوران خسته و دلبسته به غرب بسیار سنگین و غیرقابل جبران گردید. همان زمان اصلاحطلبان با رونمایی از طرح «عبور از روحانی» به دنبال فرار از پاسخگویی بودند، اما طرح خوش خیالانه آنها کارگر نیفتاد و نازلترین سطح مقبولیت اجتماعی این جریان در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ نمایان گردید.
👈 نکته پایانی
جریانی که امروز پرده از واقعیتهایی همچون نداشتن پایگاه اجتماعی، نگاه آمرانه و امثالهم را برای روحانی ردیف میکند، میبایست مروری بر نتایج نگاه تکخطی و گلخانهای دلبسته به غرب بیندازد که به دلیل پرهزینه و بیمحصول بودن برای انقلاب و مردم، موجب افت شدید پایگاه اجتماعی این جریان و درس عبرتی برای آیندگان شده است.
✍️حسین عباسیان