* #رجب #آیت_الله_کشمیری
🔺حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
#شنبه_های_قرآنی
🔹مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
🔸قرآن در سیره علما، شماره 22
هر شب با قرآن
#قرآن_در_سیره_علما
#شنبه_های_قرآنی
◀️ قرآن شناسی از دیدگاه قرآن و عترت ▶️
شماره 12
🔅اعجاز قرآن از دریچه خبرهای غیبی
یکی از طرق اثبات اعجاز قرآن، خبرهای غیبی قرآن است که یک نمونه روشن آن در همین آیات مورد بحث آمده، در طی چند آیه با انواع تأکیدات از پیروزی بزرگ یک ارتش شکست خورده در چند سال بعد خبر داده و آن را به عنوان یک وعده تخلف ناپذیر الهی معرفی می کند .
از یک سو خبر از اصل پیروزی می دهد ( وَ هُمْ مِنْ بَعْدِ غَلَبِهِمْ سَیَغْلِب-ُونَ ).
از سوی دیگر خبر از پیروزی دیگری برای مسلمانان بر کفار مقارن همان زمان ( وَ یَوْمَئِذٍ یَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ بِنَصْرِ اللّهِ ). و از سوی سوم تصریح می کند که این امر در چند سال آینده به وقوع خواهد پیوست ( فی بِضْعِ سِنینَ ). و از سوی چهارم با دو بار تأکید ، قطعی بودن این وعده الهی را مسجّل می سازد (وَعْدَاللّهِ لایُخْلِفُ اللّهُ وَعْدَهُ) .
تاریخ به ما می گوید که هنوز نُه سال نگذشته بود که این دو حادثه انجام یافت ؛ رومیان در نبرد جدیدی بر ایرانیان پیروز شدند و مقارن همان زمان مسلمانان با صلح حدیبیه ( و بر طبق روایتی در جنگ بدر ) پیروزی چشمگیری بر دشمنان پیدا کردند .
اکنون این سؤال مطرح است که آیا یک انسان با علم عادی می تواند این چنین قاطعانه از حادثه ای به این مهمی خبر دهد ؟ حتی اگر فرضا قابل پیش بینی سیاسی هم باشد ، که نبود ، باید با قید احتیاط و ذکر احتمال بگوید ، نه این چنین باصراحت و قاطعیت که اگر تخلف آن ظاهر گردد ، بهترین سند برای ابطال دعوی نبوت به دست دشمنان خواهد افتاد .
حقیقت این است که مسائلی از قبیل پیش بینی پیروزی یک کشور بزرگ همچون کشور روم یا مسأله مباهله به خوبی نشان می دهد که پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله به جای دیگری دل بسته بود و پشت گرمی ازجای دیگر داشت وگرنه هیچ کس در شرایط عادی ، توانایی و جرأت بر چنین اموری را ندارد .
به خصوص این که مطالعه در حال پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله نشان می دهد که او از کسانی نبود که بی گدار به آب بزند ، بلکه کارهایش حساب شده بود ، چنین ادعایی از چنین کسی ، نشان می دهد که او تکیه بر جهان ماورای طبیعت ، وحی الهی و علم بی پایان خداوند داشته است .
#قرآن
#قرآن_شناسی
از #ماه_رجب قدردانی کنید و به یکدیگر #تبریک بگویید
باید همه به یکدیگر تبریک عرض کنیم [این] توفیق الهی را که توانستیم بار دیگر وارد #ماه_رجب بشویم. #ماه_رجب یک فرصت تقرّب به ارزشهای الهی و تقرّب به ذات مقدّس پروردگار و فرصت خودسازی است. این ایّامی که در روایات ما بهعنوان ایّام برجسته معرّفی شدهاند، اینها همه فرصتند؛ هر فرصتی هم نعمت است و هر نعمتی هم نیازمند شکر و سپاس است. شکر و سپاس نعمت هم این است که انسان نعمت را بشناسد، بر طبق اقتضای این نعمت رفتار کند، از آن بهره ببرد، نعمت را از خدا بداند و آن را در راه خدا به کار ببرد؛ ماه رجب از این نعمتها است. بعد هم ماه شعبان است که آن هم نعمت دیگری است و این دو ماه از نظر کُمَّلین و اهل توحید و اهل معنا مقدّمهی ماه رمضانند؛ و ماه رمضان ماه عروج است، ماه رفتن به معراج است، ماه تزکیه است، ماه تصفیه است که همهی ما به اینها احتیاج داریم. از #ماه_رجب قدردانی کنید؛ در این ماه توسّلات خودتان به درگاه پروردگار عالم را هرچه میتوانید بیشتر کنید؛ به یاد خدا باشید و کار را برای خدا انجام بدهید؛ این تلاشی که میکنید، این زحمتی که میکشید، برای خدا قرار بدهید.
رهبر انقلاب اسلامی
۱۳۹۴/۲/۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥آغاز ماه دعا...
بیانات رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) درباره ماه رجب
#رجب🌙
009_Jahad_Ba_Nafs_aminikhaah.ir.mp3
5.77M
💠 حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
«هر روز سعی کنید یک حدیث از کتاب #جهاد_با_نفس را مطالعه کنید و سعی نمایید به آن عمل کنید؛ بعد از یک سال خواهید دید که حتماً عوض شدهاید؛ مانند دارویی که انسان مصرف کند و بعد از مدتی احساس بهبودی میکند».
وَ حَقُّ اللِّسَانِ إِكْرَامُهُ عَنِ الْخَنَا وَ تَعْوِيدُهُ الْخَيْرَ وَ تَرْكُ الْفُضُولِ الَّتِي لَا فَائِدَةَ لَهَا وَ الْبِرُّ بِالنَّاسِ وَ حُسْنُ الْقَوْلِ فِيهِمْ وَ حَقُّ السَّمْعِ تَنْزِيهُهُ عَنْ سَمَاعِ الْغِيبَةِ وَ سَمَاعِ مَا لَا يَحِلُّ سَمَاعُه
#جهاد_با_نفس
#وسائل_الشیعة
#مصطفی_امینی_خواه
جلسه نهم
4_5987739535147009332.mp3
19.17M
﷽
🎧 حدیث: #عنوان_بصری
🖋 ترجمه: #علامه_طهرانی قدس سره
🕰 زمان: ۲۵ دقیقه
💾 حجم: ۱۸.mb
📚 دانلود متن pdf
____
Panahian-NaghsheGhahremanDarTarbiyatAfrad-64k.mp3
9.35M
🎙 بشنوید | نقش قهرمانها در تربیت افراد؛ بهخصوص کودکان و نوجوانان
استاد پناهیان
نقش آموزه های اسلامی و تاریخ اسلام در تمدن سازی اسلامی.mp3
13.57M
#بشنوید
🔰سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: نقش آموزه ها و تاریخ اسلام در تمدن سازی
در جمع روحانیون و استادان شیعی و سنی در دانشگاه آزاد اسلامی قشم تاریخ ۸ بهمن ۱۳۹۹
درس اخلاق 22 بهمن 99.mp3
21.81M
🔉 #صوت
🔶 #درس_اخلاق
🔶 #جلسه_دوازدهم
🔸 موضوع: فضیلت ماه رجب
🔸 بابیان #استاد_عابدینی
🔹 چهارشنبه 22 بهمن ماه 1399
🔻 #استاد_عابدینی
#مکاشفه_ایت_الله_کشمیری
🔆استاد در منزل یکی از اهل سلوک بودند که شیخی فاضل از اهل آذربایجان نزد ایشان آمد و گفت: دخترم مریض است و التماس دعا دارم.
🔆در همان حال استاد فرمودند:
یک مرتبه تابوت و جنازه ی آن دختر در جلوی چشمم پدیدار شد و فهمیدم که آن دختر می میرد و خوب هم نمیشود.
🔆 بعد از یک هفته خبر رسید که آن دختر مرد.
کتاب آفتاب خوبان ص49
آیت_الله_#کوهستانی
#پرهیز_از_شهرت
🔆با آن همه علم و فضل و کمال هیچ ادعایی نداشت.
🔆با آن که از استادان خود اجازه اجتهاددر یافت کرده بود کسی از اجازه نامه های او اطلاعی نداشت و به کسی نشان نداد.
🔆آقازاده ایشان می گوید:روزی دیدم صندوق شخصی خود را باز کرده و به دنبال پیدا کردن چیزی است، یک کیف چرمی را بیرون آورده بودکه چند کاغذ در آن بود، پرسیدم:این ها چیست؟
🔆با کمال خونسردی فرمود:چیزی نیست.
🔆بعدها متوجه شدم اجازه نامه های اجتهاد ایشان بوده است.
کتاب برقله پارسایی ص29
✅ پیش بینی علامه درباره آینده انقلاب
🔻آیت الله #قرهی، استاد اخلاق و رئیس حوزه علمیه امام مهدی(عج):
علمای آذربایجان غربی، خدمت علّامه محمّد حسین طباطبایی(اعلي اللّه مقامه الشّريف)، صاحب تفسیر المیزان رسیده بودند. یکی از علمای سلماس (به بنده) گفتند: وقتی خدمت علّامه بودیم، من از ایشان سؤالی پرسیدم. بعد از اتمام جلسه، علّامه داشتند سمت منزل امام میرفتند. به ایشان گفتم: این انقلاب را چگونه میبینید؟
💠فرمودند: این #انقلاب متّصل میشود به انقلاب جهانی امام زمان(صلوات اللّه و سلامه عليه).
کتاب حوزه و روحانیت در نگاه مقام معظم رهبری (5)
2-2. جایگاه خطیر علمای دین
2-2-1. اصلاح عالمان دین، شرط اصلاح جامعه
بنده حدیث معروفی را دیدم که آن هم از نبی اکرم (ص) و یا شاید از بعضی بزرگان دیگر، نقل شده است. حدیث این گونه است که فرمود: «لا یَصلُح عَوامّ هذه الامّة الا بِخواصّها. قیل یا رسول الله و ما خواصّها؟» پیامبر در جواب چهار فرقه را اسم بردند: «الامراء العلماء ...» و دو فرقه دیگر که فعلا با آنها کار نداریم. صلاح عالم، صلاح مردم است؛ چنانکه صلاحِ حکام هم صلاحِ مردم است.
صلاح دارای یک معنای وسیع و عام است. صلاح عالم فقط این نیست که تحصیل علم کند و بعد هم در منزل بنشیند، حق را عبادت کند. صلاح عالم این است که به وظیفه علم –که عمل و بیان و تعلیم است- بپردازد. این هم وظیفه بزرگی است. خود او باید هم به علم عمل کند و هم به بیان آن علم بپردازد و تعلیم دهد که زکات علم، تعلیم است.... اگر علمای دین به دو نکته اساسی توجه کنند: یکی مسئله تبیین و تعلیم «لتبییننه للناس و لا تکتمونه» و یکی هم عمل و مصداقِ «لِمَ تقولون ما لا تعلمون» قرار نگرفتن، جامعه علمی و اسلامی به وظیفه خود عمل کرده است. از نبی مکرم اسلام روایتی نقل شده است که فرمود:«إنّ فی جهنم طاحون»؛ آسیابی در جهنم است. «قیل یا رسول الله و ما طحنها؟» -خوب؛ آسیاب چیزی را باید آرد کند- پرسیدند: این آسیاب چه چیزی را آرد می کند؟ «قال: رؤوس العلماء الفجرة و الامراء الفسقة!».
وای به حال کسانی که هم از علمایند و هم از امراء؛ پناه بر خدا! این نشان می دهد که چقدر پاکی دامان و بیزاری علما از آلودگی به زخارف دنیوی، اهمیت دارد. چه قدر دل بستگی به مظاهر عیش و حیات آنها را از حقیقت و راه دور می کند و چه قدر بیان حق و دین و معارف اسلامی، آنها را به آن هدف مقدسی که اسلام برای شان در نظر گرفته است، نزدیک می کند. (1376/11/28)
#کتاب_حوزه_و_روحانیت_در_نگاه_مقام_معظم_رهبری ج 2 صفحه 51 و 52.
#رهبر