فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرمانگرایی، واقعگرایی و عقلانیت است
۹۵/۶/۲۸
#رهبر_معظم_انقلاب
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
🏴 به مناسبت سالروز شهادت صحابی بزرگوار، عماربنیاسر در صفین؛ ۳۷ق
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
خدا میداند که ابوذر، مقداد و عمار چه مقامی داشتهاند! اگر امثال آنها در اصحاب نبودند، حقانیت مکتب اسلام شناخته نمیشد. بهواسطهی مقام آنها معلوم شد که اسلام و قرآن مدرسهی تربیت و ترقی است.
📚 در محضر بهجت، ج١، ص٨٣
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
📢شهید حاج قاسم سلیمانی:
📃اغلب ما از یک حس مشترکی برخورداریم و آن،حس مغمومیت است. وقتی انسان چیزی را از دست می دهد، یا برای چیز ارزشمندی تلاش می کند اما قدرت وصول به آن را ندارد، احساس مغمومیت می کند. این مغمومیت نشاط آور است، پیروزی آور است، معنویت آور است... به من خیلی مراجعه می کنند. هرکسی دستش به من می رسد این را میگوید: دعا کن شهید بشوم...
من به آنها می گویم دعا کنید خداوند این حال را در شما حفظ کند. وای به روزی که انسان این حالت غم را، این حالت باختن را، این حس جاماندگی را در اثر دنیا از دست بدهد! او خاسر است...
📚کتاب ذوالفقار ص۱۴۶
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
یک پیشنماز خوب، یک مسألهگوی خوب، یک مبیّن مفاهیم دینىِ خوب و یک رفیق خوب برای مراجعین تان در #دانشگاه باشید.
اگر این #چند_خصوصیت را داشته باشید، یک #روحانی_موفّق اید. سَرِ وقت در نمازتان حاضر باشید. برای مراجعهی آن دانشجو یا آن استاد که میخواهد پیش شما بیاید درد دل کند، حرفش را بزند یا مشورت بخواهد، وقت کافی بگذارید.
در جلسات و در برخوردها، #مفاهیم_اسلامی و قرآنىِ متعالی و اساسی را که روی آنها مطالعه و کار کردهاید، ارائه کنید و از حرفهای عوامانه، بی مطالعه و سرِ هم بندکنی بپرهیزید.
اگر بخواهید برای مفاهیم متعالی و اساسی حدّی عرض کنم، میگویم حدّش هم #کتاب_های_مرحوم_مطهّری است.
به نظر بنده، هر طلبهای که کتابهای مرحوم مطهّری را بلد باشد، یک روحانی کافی برای دانشگاههاست. همین. کتابهای مطهّری را از لحاظ معارفی کاملاً بلد باشد. ... نه اینکه بخواهیم بگوییم غایتش آن است. میخواهیم بگوییم: یک #حدِّ_کافی است.
۱۳۷۳/۰۲/۰۸
بیانات در دیدار مسئولان دفاتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای کشور
#مطهری_خوانی 20
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
🔻آیا سپاه قدس در افغانستان موفق بوده؟!
🔹 مهمترین پرونده امنیتی جنوب شرق ایران در بیست سال گذشته، حضور آمریکا با ده ها پایگاه ها و تجهیزات پیشرفته و هزاران نیروی نظامی در مرزهای شرقی ایران بود.
🔸طبق یک ارزیابی انجام شده آمریکا در 20 سال گذشته روزانه 300 میلیون و سرجمع نزدیک به 2.5 تریلیون دلار در افغانستان هزینه کرده است. این هزینه ها قرار بود خروجی آن نه به مهار ایران بلکه به تسلط کامل بر جمهوری اسلامی ختم شود. ایران با محوریت سپاه قدس، در واقع در یک مبارزه بیست ساله مداوم ، طراحیهای بسیار گران قیمت ضدامنیتی را در چند کیلومتری مرزهای خود با شکست رو به رو کرده است.
🔹چه کشوری غیر از ایران اراده سرپا نگه داشتن روند سیاسی و امنیتی ضدآمریکایی در افغانستان را داشته است؟ آیا پاکستان، عربستان، ترکیه، قطر و... در افغانستان اراده سیاسی و نظامی برای مقابله با آمریکا را داشته اند؟!
🔸 قطعا فقط نام یک کشور خارجی در اینباره می توان اسم برده شود و این ایران بود که در طول بیست سال گذشته همواره روند جهاد ضدآمریکایی در افغانستان را زنده نگه داشت و حتی برای فعالیت های سیاسی و امنیتی گروه های متضاد با خود نیز در محیط داخلی افغانستان جهت تاکتیکی و راهبردی درست و موثر در مواجه با آمریکا برای آنها ایجاد کرد؛ این مدیریت آنقدر موثر بوده است که عاقبت با فرار نظامیان آمریکا از افغانستان، نقطه عطفی بزرگتر از شکست آمریکا در ویتنام ایجاد شده است.
🔹افغانستان از بیش از سی سال قبل تاکنون بستری آماده برای پرورش گروه های متعدد تندرو جهادی، ضد شیعی و ایرانی بوده است. سرویس اطلاعاتی عربستان و پاکستان همواره تلاش می کردند که روند ضد شیعه را نه تنها درباره گروه های کوچک تکفیری، بلکه در گروه بزرگی همچون طالبان نیز پررنگ نگه دارند.
🔸امروز کارنامه سی ساله امنیتی نشان می دهد که ایران چگونه توانسته این روند را مدیریت کند و نه تنها طراحی های ضدامنیتی گروه های تروریستی را در اینباره خنثی کرده بلکه تعدیل های آشکاری نیز در برخی گروه ها درباره ایران و شیعه ایجاد کند و این خطوط قرمز را نیز همچنان معتبر نگه دارد.
🔹 آمریکا داعش را پس از متلاشی شدن سازمانی آن در سوریه، به افغانستان آورد تا از آنان برای رسیدن به اهداف محقق نشده امنیتی خود درباره ایران، اینبار در نزدیکی مرزهای شرقی جمهوری اسلامی استفاده کند. داعشی که باید در افغانستان که به ظاهر زمینه های تکثیر و قدرت گرفتن آن از جامعه سوریه بیشتر است رشد انفجاری پیدا میکرد، ولی به سرعت زمینگیر شد.
🔸چه کسی داعش را در افغانستان زمین گیر کرد؟ در ظاهر برخی از گروه های افغانی این کار را کردند ولی متخصصین نظامی می دانند که داعش نوسازی شده در افغانستان تنها در یک فرآنید پیچیده اطلاعاتی و با مشارکت و مدیریت یک قدرت برتر نظامی بالاتر از توان گروه های موجود افغانی می توانست زمینگیر شود.
🔹 آمریکا با خروج خود از افغانستان تلاش کرد که محیط داخلی این کشور را وارد رقابت های نظامی داخلی و به خصوص درگیری های میان شیعیان و اهل سنت ایجاد کند و به تبع آن پای ایران را نیز به جنگ بی حاصل و پرهزینه باز کند.
🔸اما سپاه قدس با ظرافت، صبوری و اقتدار این طراحی اولیه را خنثی کرد و همچنان نیز با اشراف اطلاعاتی و تدابیر سیاسی در حال عبور دادن ایران از یک فتنه مذهبی بزرگ است. عبور از این فتنه بزرگ این روزها با برخی سمپاشی ها در افکار عمومی زیاد احساس نمی شود ولی بعدها درباره آن بیشتر سخن گفته خواهد شد.
🔹 جمهوری اسلامی ایران با دستور کار «انتقام سخت»، اخراج آمریکا در منطقه را شتاب داده و در افغانستان علائم تحقق و فعال بودن آن دیده می شود. در این میان شبح حضور سپاه قدس و سردار قاآنی که از او به عنوان متخصص ویژه افغانستان یاد می شود، بی شک غیرقابل انکار است.
✍️مهدی جهان تیغی
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
shabnameh626.mp3
12.49M
شبنامه / اولین مصاحبه فردی که سه سال اسیر طالبان بوده و سالها با طالبان و شوروی و آمریکا جنگیده / اسماعیل خان توضیح میدهد که اگر جای ایران بود در چنین شرایطی چه کار می کرد / خبرنگار از او درباره تمدن مشترکی که افغانستانی ها با ایرانی ها دارند می پرسد / این اولین مصاحبه اوست ... / قسمت ۶۲۶
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
روضه خانگی - امام حسین(ع) - 743.mp3
11.79M
🎙عترت کجا و خانه آتش گرفته ...
🔻روضه #امام_حسین(ع)
⏱ #بیش_از_ده_دقیقه | 14:56
👤 استاد #میرباقری
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman