eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.9هزار دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
3.2هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
💊💊💊💊💊🇮🇷🇮🇷🇮🇷علل پیری زود رس چیست : افراط در خوردن غذاهای متضاد ( شورمفرط + یا شیرین مفرط  + یا ترش مفرط ) باعث پیری زودرس ، دیابت و فشارخون اشخاص میگردد  – در آوردن رحم زنان به هر علت بیماری – ضعف عضلات جدار شکم و سفت شدن مدفوع همانند گلوله  – کم‌ تحرکی و نوشیدن کم مایعات و عدم مصرف میوه با پوست از علل ابتلای سالمندان به یبوست – مصرف کم سبزیجات – مصرف کم میوه با پوست آنها – مصرف داروهای ضد اسهال – برای تسکین درد آرتروز معمولا مسکن‌هایی مثل بروفن، ایندوسین و ‌دیکلوفناک مصرف میشود ؟ –  گرسنگی بسیار زیان دارد و باعث رطوبت معده و اندامهای داخلی میشود – بیقراری شامل رفتارها و تحرکاتی می‌شود که هیچ شباهتی به ورزش کردن ندارند ( مانند ورجه وورجه کردن، از این پا به آن پا شدن، وول خوردن هنگام شنیدن یک موضوع و یا حتی قدم زدن داخل اتاق در مواقع پخش پیام‌های بازرگانی تلویزیونی که همه اینها نشانه ناآرامی هستند ) – مصرف تخم مرغ کارخانه ای – مصرف روغن مارگارین که قلب را به درد می آورد. تشدید ضعف در پیران با تغذیه های نامناسب : *مصرف سرکه انگور ( سرد و خشک ) : خوردن سرکه برای اشخاص پیر ، سوداوی مزاج و بیماران ریوی و افرادی که درد مفاصل ، ضعف احشاء ، ضعف نیروی جنسی ، ناراحتی رحم و اعصاب دارند مضر  است و پیری زودرس را تسریع می کند . * از خون دادن پرهیز کنند مگر در ضرورت زیاد. * کدو ( سرد و تر ) : خوردن کدو برای پیران و سرد مزاجها مضر بوده و ضعف معده و روده می آورد و باعث نفخ و بی اشتهائی میگردد . راهکارهای مقابله با بیخوابی در پیران : *بابونه ( گرم و خشک ) :ریختن چند قطره روغن بابونه در بینی باعث رفع بیخوابی در افراد کهنسال میگردد . راهکارهای استخوان سازی و مفاصل در پیران : *خیار ( سرد و تر ) : خوردن خیار استخوان پیران را محکم می نماید . خوردن خیار دیر هضم است و در معده فاسد می شود و از این رو باید آن را با نمک خورد. * یونجه ( گرم و تر ) : خوردن یونجه تازه با عسل برای رشد استخوان و یا کمک به استخوان بندی کودکان مفید است  و یا باعث استحکام استخوان کودکان و پیران میگردد . ( خوردن یونجه بسیار نفاخ و کمی سمی است و بایستی با نبات خورده شود .) * * حکما طب سنتی : روغن گل بنفشه : تا حدودی دارای طبیعت معتدل است و جالب آنکه با تمام طبایع انسانی همگون میشود ( الله اکبر ) و افرادی که طبع خود را نمی دانند به راحتی و بدون دغدغه خاطر از آن استفاده کنند مثل رفع لکه های قهوای ناشی از سودا خیلی موثر است و یا تا چهل شب مالیدن بر روی مفاصل و یا داروی مناسب روغن مالی سر در افراد مسن برای تقویت مغزشان و یا حافظه جهت تقویت پوست و اندام ها بین ۴ ساعت تا ۱۲ ساعت توصیه شده است . راهکارهای مقابله با سوء هاضمه در پیران : * شیر خشت ( گرم متمایل معتدل ) : خوردن شیر خشت برای رفع سوء هاضمه افراد پیر و اطفال مفید است . ( خوردن شیر خشت نفخ ایجاد می کند و اسپرم را رقیق نموده و سرعت انزال را بالا می برد و برای رفع این عوارض آن را با روغن بادام و یا رازیانه بخورید .) * لوبیا ( معتدل ) : خوردن لوبیا بسیار نفاخ است و تولید اخلاط می کند و باید آن را با دارچین یا خردل ( سفید و یا زرد ) خورد و نیز خوردن لوبیا برای افراد مسن و کسانی که دستگاه گوارش و هاضمه ضعیف دارند باعث ایجاد خواب های آشفته می شود .
💊💊💊💊💊🇮🇷*دیدگاه شیخ الرئیس بوعلی سینا درباره پیران : شیخ الرئیس بوعلی سینا سالخوردگی را نه سلامت کامل و نه بیماری کامل میداند، بلکه یک حالت بینابینی نظیر دوره نقاهت بیماری ها. ابن سینا سن سالخوردگی را پایان ۶۰ سالگی میداند که منطبق با تعریف سازمان جهانی بهداشت است. راهکارهای تست نوبه ای آزمایشگاهی برای بدن پیران : *سالمندان عموما” طبع شان سرد شده و نتیجتا” دارای بیماری های گوناگون ( سردی طبع + خشکی طبع + یبوست مزاج + ضعف جسمانی همانند کودکان + سیستم ایمنی ضعیف + بند آمدن مجاری مختلف + بلغمی شدن + سوداوی شدن بدن + دارا شدن کلیه و مثانه به سنگها + آسم + ناتوانی بدن ) میشوند . *همچنین نباید علایم مربوط به کم حافظگی و تمرکز نداشتن فرد سالمند را همیشه مربوط به کهولت سن دانست. بلکه بررسی غده تیروئید ضروریست . *تمام پیران مرد بایستی از نظر پروستات و سنگ کیسه صفرا بررسی شوند . *تمام پیر زنان بایستی از نظر کم خونی و سنگ کیسه صفرا بررسی شوند .
💊💊💊💊🇮🇷🇮🇷مزاج شناسی در پیران : ۱ = مزاج میانسالان سرد و خشک ( خلط سوداوی ) است که از آن به مزاج پاییزی تعبیر میشود . لذا تدابیر بکار گرفته شده باید بدن پیران را به سمت گرم وتر متمایل نماید . ۲= مزاج پیران سرد و تر ( خلط بلغمی ) است که از آن به مزاج زمستانی یاد میشود . لذا تدابیر بکار گرفته شده باید بدن پیران را به سمت گرم وتر متمایل نماید . بازگشت کهنگی صورت به طراوت از منظر معصومین علیه السلام : * امام علی علیه السلام به زنی که به علت چروکی و کهنگی صورت وبی طراوتی ، پیر شده بود و مردش به او می گوید من میخواهم از او جدا شوم ، امام علی علیه السلام به وی چنین فرمودند : طعام که می خوری شکم سیر مخور که زیادی طعام در معده بجوش می آید و آن ابرو را می برد ، سپس زن به دستور حضرت عمل کرد و بعد از مدتی محبوب شوهرش شد .( حلیه المتقین ص ۵۴ )
💊💊💊💊💊💊💊🇮🇷پیران و کهنسالان را با نگاهی به طب اسلامی و سنتی مدیریت کنیم آیابه سلامت میانسالان و پیران خود اهمیت میدهیم؟ توصیه هایی برای پدربزرگ ها و مادربزرگ ها! مکتب پزشکی ایرانی،جهت حفظ سلامتی و همچنین درمان بیماری ها برای سنین مختلف دستورات ویژه ای دارد. در تقسیم بندی سنین در طب ایرانی، از ۴۰ تا ۶۰ سالگی را دوره میانسالی گویند و مرحله پیری از سن ۶۰ سالگی به بعد است. این دو مرحله خصوصا مرحله پیری، با ضعف چشمگیر در قوای بدن همراه است لذا به منظور حفظ سلامتی و پیشگیری از بروز بیماری ها در این سنین، حکمای بزرگ طب ایرانی توصیه هایی را به شرح ذیل بیان نموده اند: ?به دلیل ضعیف بودن معده و دستگاه گوارش در آنها، بایستی از حجم غذا کاسته ولی دفعات مصرف غذا را افزایش داد. ? مصرف غذاهایی نظیر: عصاره گوشت، آبگوشت، زرده تخم مرغ عسلی، شوربا، نان خوب پخته شده با نمک معتدل برای آن ها مفید است. ? آشامیدن شیر به شرط آنکه پس از مصرف آن دچار نفخ و احساس پری در شکم نشوند مفید است. ?شیر پخته از شیر خام برای ایشان مناسب تر است به این معنا که ۳ لیوان/پیمانه شیر را با ۱ لیوان/پیمانه آب مخلوط کرده، بر روی حرارت ملایم گذاشته تا به آرامی بجوشد و یک چهارم آن تبخیر شود سپس با نبات یا عسل آمیخته میل شود. اگر حین طبخ شیر، قطعه ی کوچکی زنجبیل به آن اضافه شود بهتر است. ?از سبزیها? برگ چغندر، کرفس و به مقدار کم، تره مناسب این سن است. ?از میوه ها? انجیر تازه و خشک، انگور، مویز، بادام و گردو مناسب این سن است. ? از مصرف خوراکی های تند و ترش پرهیز شود. ?ورزش خصوصا پیاده روی روزانه فراموش نشود. ? افزایش زمان خواب و استحمام نمودن به سلامت ایشان کمک می کند. ? چنانچه از بیخوابی شاکی می باشند مصرف کاهو به همراه ادویه هایی نظیر دارچین توصیه می شود لیکن از آنجا که بیخوابی انواع مختلفی دارد و درمان بر اساس یافتن علت صورت می پذیرد، در صورت مزمن شدن این اختلال، به پزشک متخصص طب ایرانی مراجعه شود. ?ماساژ بدن و روغن مالی بدن با روغنی مناسب نظیر روغن بنفشه بادام و روغن بابونه برای ایشان مفید است. ? یبوست از مشکلات شایع این سنین است لذا لازم است با مصرف غذاهایی مانند خورش مرغ با کلم و چغندر و سوپ جو درمان شود، در صورت عدم درمان، توصیه به مصرف انجیر تازه در فصل آن یا انجیر خشک بصورت خیسانده در آب و یا گلاب در زمستان از بهترین توصیه ها برای نرمی طبع است. ?انجام اعمالی نظیر حجامت، فصد و زالو درمانی پس از سن ۶۰ سالگی ممنوع میباشد. ?دکتر حمیده وحید – رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی مشهد? کانال جامعه دانشگاهی پزشکی ایرانی توسط  جمعی از رزیدنت ها و اساتید دانشگاهی طب سنتی ایران از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور اداره و به روز می شود.
💊💊💊💊💊🇮🇷اشتها و علل کاهش آن در سنین چهارگانه مزاجها بر مبنای طب سنتی پرسش و پاسخ  استادفرزندمن ۸ سال دارد مشکل من با اواین است که اشتهایی برای غذا درسه وعده ندارد و دادن شربتها و قرصهای اشتهاآورکلا بیفایده بوده است شما دارویی و درمانی برای ایجاداشتها درنوجوان من دارید خداخیرت بده پاسخ دلایل و علل بی اشتهایی::: اول بررسی میزان زردی در کودک و بررسی میزان خشکی گوارش و غلظت خونش مهم است + فعال بودن انگل + یبوست مستمر + التهابات درگوارش بالاخص روده بزرگ + خارش درمقعد+ در کودکان دندان درآوردن + کم کاری غددفوق کلیوی + فقرآهن + تب مالت + افزایش اسیداوریک + هپاتیت + بیماری ریوی + سل + اختلال درسیرپزکبدی و یا کلیه ها + انواع سرطانها + شوک های ناگهانی در زندگی + درکودکان بازی گوشی + بازیهای خطرناک با گوشی ها + بروزاسترسها با دیدن فیلم های مهیج درمقاطع تحصیلی خارج از مدرسه و خانه + غلبه خلط صفرا یعنی گرمی و خشکی + دور کردن کودک از تغذیه مزاج سرد و سوداوی ??راهکاررفع بی اشتهایی درمزاج صفراوی یعنی سنین ۱۵ الی ۴۰ سالگی :: سرکه انگبین ( عسل ۲ واحد + عرق نعنا ۱ واحد + س که سیب خانگی ۱ واحد) ناشتا پنج قاشق دریک لیوان تا چهل روز + انگور + دمنوش ترنجبین با خاکشیر دمنوش ناشتا + پودرکلپرروی تغذیه ها + عرق بومادران با عرق شاهتره با خاکشیر ناشتا + بذرکرفس + روغن بادام تلخ با پایه اصلش یک قاشق ناشتا و قبل از غذاها + اب سیرابی + اب لیموباعسل + زیتون سبزرسیده + انگورسیاه + لیموشیرین + گریپ فروت + میوه به + سیب درختی + آلبالو + زنجبیل +مویز + پودرزنیان درتغذیه + سبزی تذخون + توت سیاه + کاهوبا سکنجبین+ زالزالک + سرکه انگور بعدغذا فقط یک قاشق + آبغوره یک قاشق + زرشک قرمز دریک لیوان درحداعتدال + شاتوت + خرفه + گل بنفشه + تمشک + ترشک + اب انار+ اب پرتقال زیادش یبوست آوراست + شربت اب لیمو + گلاب با عرق کاسنی و عسل ناشتا و قبل خواب و…. ???راهکاربی اشتهایی درمزاج سوداوی یعنی سنین بدو تولد تا ۳۵ الی ۶۰ سالگی:  خاکشیر + زعفران و شربت ان + بابونه داروخانه دوم بدن و غفلت همه ماها + پیاز+ تربچه + سبزی نعتا + بذرشوید + + رازیانه برای زنان + زنجبیل + شیرین بیان مشوط به عدم فشارخون + دارچین + بومادران + هل و دمنوش ان + سبزی و بذزشنبلیله + سیرترشی بالای ده ساله و یا سیر + سیاهدانه + سبزی و بذر تره + سبزی های ترخون و مرزه + فالوده سیب با بیدمشک و زعفران و عسل معجونی پرقدرت و…. ???بی اشتهایی دربلغمی ها یعنی سنین ۶۰ الی تا آخر عمر ??علل و عوامل آن غلبه خلط بلغم + کیستها +میگرن+ پارکینسون ( لرزشها) + کم خوردن گوشت + بیخوابی ها+ حالات عصبی + اعتیاد به تریاک + کاهش قندخون و…. ??راهکاربرای بی اشتهایی بلغمی  تغذیه گرم دراولویت ویژه ارده با شیره انگور گوشت کبابی گرم ?? بی اشتهایی درکودکان دموی مزاج یعنی بدو تولد تا سنین ۱۵ سالگی  ??علل و عواملش بیماریهای عفونی + نوشیدنی های شیرین مکرر+ سرخک + تنها غذا خوردن + گلودرد + تب ها + آبله مرغان + هله هوله خوری قرن ۲۱ + استمرارمشاجرات و استرسهای داخل خانه + رژیم غذایی یکنواخت بدون آهن مثل سیب زمینی تنها دادن به کودک + استامینوفن + داروی خواب آور+ انتی بیوتیک ها که بسیا متداول شده !! + دیدن رنگ سیاه و قرمزمستمرتوسط کودک + فست فودها + غذای چرب + شکلات تلخ خارجی توام با الکل
💊💊💊💊💊🇮🇷🇮🇷🇮🇷ذرت و بلال خوردن بر مبنای طب سنتی پرسش شما پی در پی میگویید ذرت ها ( همان بلال ) وارداتی ترریخته بوده و قابل خوردن برای انسان نیست  استاد آخر من پدرم کشاورزه.آیا ذرتهایی که ایشون هم میکارن نباید خورد؟؟  پاسخ ذرت ذاتا سرد و خشک و مزاجش سوداوی است بلی ذرت وارداتی برای این گوارش واقعا سموم تولید میکند و برای رحم زن و برای نعوظ الت تناسلی مرد مضراست و اب منی را سرد کرده و باروری خلل ایجاد میشود پس مصرف مداوم سودا است و لک سفید در پوست ایجاد میشه بنده شخصا معتقدم چرا بایستی در دستگاه تناسلی مرد و زن سستی و سردی ایجاد شود و بایستی این موضع همیشه گرم باشه که عفونت حیات نکنه و ذرت و قهوه و نسکافه و فست فودها عامل سردی مجاری اسپرم ( اب منی ) میشوند
هدایت شده از خبرگزاری فارس
مواد غذایی که در ماه رمضان باید کمتر به سراغشان روید متخصص تغذیه بالینی: 🔹روزه‌داران بهتر است در این ایام از مصرف فست فودها خودداری کنند چرا که این مواد غذایی حاوی نمک بیشتری بوده و در طول روز تشنگی زیادی را برای فرد روزه‌دار به همراه دارد. 🔹در هنگام سحر هندوانه نخورید چرا که این میوه ادرارآور بوده و زودتر سبب تخلیه آب بدن می‌شود. ولی مصرف هلو، زردآلو و گلابی به دلیل اینکه آب را درون خود نگه می‌دارد بهتر است. 🔹مصرف چایی در سحری نیز باید کمرنگ باشد و به میزان حداقل چرا که این ماده نیز ادرارآور است و سبب تشنگی روزانه فرد خواهد شد. fna.ir/bmlnuv @Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
اکثر مکمل‌‌های ویتامین تاثیر مثبتی بر سلامت افراد ندارند 🔹محققان به تازگی دریافتند که اکثر مکمل های ویتامین که توسط افراد مصرف می‌شود بر سلامتی آنها تاثیر مثبتی ندارد. 🔹«دیوید جنکینز» مسئول این تحقیق گفت: ما به هنگام یافتن اثرات مثبت کمی از مصرف مکمل‌های رایج شگفت‌زده شدیم. شواهد ما نشان داد که مصرف مولتی ویتامین‌ها، ویتامین دی، کلسیم و ویتامین سی هیچ مزیتی برای مصرف‌کننده ندارد البته هیچ آسیبی نیز به بدن وارد نمی‌کنند. fna.ir/bmloi7 @Farsna
هدایت شده از آنتی بیوتروریسم
🔴 سازمان جهانی بهداشت استفاده از دستگاه سولاریوم برای برنزه کردن پوست را عامل سرطان پوست اعلام نموده است. در ایتا با ما باشید👇 http://eitaa.com/joinchat/1459093504C7dc62f0fda
هدایت شده از ستاد مرکزی طب
4_382297495738253493.pdf
2.13M
۴ مجموعه ۲۰جلدی کافی درطب مولف استاد در مورد این مجموعه فرمودند: این مجموعه برای اطبا و بیماران کافی است @darmaneslami
هدایت شده از ستاد مرکزی طب
🌸 از چای گل بابونه با مقدار کافی عسل روزانه تا ۲فنجان اما قاشق قاشق میل کند ترنجبین و آب داغ مخلوط و خنک شدصبح ناشتا میل کند (رفع سودا وصفرا) ✅کانال علمی درمانخانه اسلامی @darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
#درمان_واریکوسل ⚜کاهش سردیهاوسودازاها ⚜سرکه انگبین شبی یک لیوان ⚜روغن مالی باروغن بابونه هرشب ⚜بادکش کمر،زیرشکم یک شب در میان ⚜حجامت عام،حجامت زیرشکم، زالو اندازی روی بیضه 🔹استاد خیراندیش @darmaneslami