✳️حریم خلوت ( چله خانه تکیه بابارکن الدین)
🔹از بزرگانی که نسبت به زیارت مزار تخت فولاد توجه و ارادت خاص داشتند، جناب شیخ بهایی را باید نام برد که در جنوب شرقی بقعه بابارکن الدین، خلوتگاهی منسوب به ایشان است و عالم فاضل و خطیب دانا مرحوم سید محمد علی مبارکه ای در کتاب " اخلاق انسان ملکوتی" در اهمیت و اعتبار این مکان می نویسد:
🔹«خادم شیخ بهایی در زمان اقامت در اصفهان، مدتی مشغول به اربعینات بوده و الحال محل اربعین در جنب قبه ملکوتیه رکن الطریقه و الشریعه والحقیقه بابارکن الدین بیضاوی معلوم است و بنای این محلی را شیخ بهایی خود از سنگهای نازک نموده است.»
🔹 لازم به ذكر است بر سنگ هاي نازكي كه بنا به گفته مرحوم مباركه اي به دست خود شيخ در بناي چله خانه نوشته شده خطي است منسوب به شيخ بهايي.
🔹در بازديدي كه پرفسور ابوالفضل ذابح استاد فرهيخته هنرشناس و خط شناس از اين مكان داشتند، اين خط را متعلق به شيخ بهايي دانسته و اظهار داشتند خطي به همين شيوه از شيخ را در بقعه شيخ شهاب الدين اهري در اهر مشاهده نموده اند .
@Takhtefoulad_ir
🔹اصفهان خوابگزاری مانند آیت الله شیخ محمّدباقر صدیقین را کمتربه خود دیده است.
🔹از مسؤولان سیاسی کشورگرفته تا روحانیون وعامه مردم در تعبیر خواب و نیز استخاره به ایشان مراجعه می کردند.
🕌مدفن:تخت فولاد/تکیه کازرونی
@takhtefoulad_ir
✅ آیت الله فاطمی نیا(دامت برکاته):
گنجی مانند تخت فولاد در کل دنیا نیست!
💫 کانال معرفی سرزمین مقدس تخت فولاد👇
@takhtefoulad_ir
🔻پیامبران مدفون در تخت فولاد
🔻 قبوری که زیارتشان مجرب است
🔻 تصاویر ناب از علما
🔻صدای علمای قدیم
🔻دانلود کتاب تخت فولاد
🔻عجایب تخت فولاد
🔻نقشه و موقعیت قبور
🔻کلیپ های پندآموز و تاثیرگذار
💫 عضویت در کانال معرفی سرزمین مقدس تخت فولاد👇
https://eitaa.com/joinchat/3050831878Cbc3390435a
💫آشنایی با زوایای آشکار و پنهان دومین قبرستان بزرگ جهان تشیع👇
@takhtefoulad_ir
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ تخت فولاد در کلام بزرگان
@takhtefoulad_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ تخت فولاد در کلام آیت الله فاطمی نیا(حفظه الله)
@takhtefoulad_ir
✳️ تخت فولاد، تکیه کازرونی، بقعه مدفن علمای ربّانی:
آخوند ملا عبدالکریم گزی، سید محمد باقر درچه ای، سید مهدی درچه ای، شیخ محمد حسن عالم نجف آبادی، شیخ اسماعیل معزّی، سید مرتضی خراسانی، میرزا محمد هاشم کلباسی، سیدمحمدهادی روضاتی و اخیرا مرحوم سید عبدالحسین روضاتی. (شادی روحشان صلوات).
@takhtefoulad_ir
✳️جهانگیرخان قشقایـی
🔻باورتان می شود ؛
خان یک ایل باشی ، صاحب قدرت و مکنت و پول و زمین و خدم و حشم ،
چهل سال هم از عمرت گذشته باشد ،
اما به یکباره همه را رها کنی و بشوی یک طلبه ساده حوزه علمیه .
اما جهانگیرخان این انتخاب بزرگ را کرد .
از آن روز که در اصفهان به طور اتفاقی حاج آقا همای شیرازی را دید انگار گمشده اش را بعد از 40 سال یافته بود . آری استاد شیرازی که سخن گفت گویا نسیم فیض الهی بود که وزیدن گرفت و خفته را از خواب شیرین برانگیخت .
چه گفتند و چه شنیدند را نمی دانیم اما جهانگیرخان از آن روز ترک دیار کرد و یکسره همت بر تحصیل علم و تهذیب اخلاق کرد و شد آنچه لایقش بود .
زود استاد شد و خوب .
آیت الله بروجردی ، آیت الله شاه آبادی ، مرحوم نخودکی ، حاج آقا رحیم ارباب شاگردهای درس فلسفه او بودند. او تا آخر عمر لباس ساده ایلیاتیش را عوض نکرد .
برخورد ایشان با کسی که دچار کار زشت و منکری شده بود بسیار رئوفانه بود به طوری که وقتی یکی از فراد شارب الخمر را به مدرسه صدر اصفهان آورده بودند ، ایشان بعد از هشیاری وی او را اندرز حکیمانه داده ، به موعظه وی پرداختند و او را به راه راست هدایت کردند .
خانه اش همان مدرسه صدر بود و با این مدرسه انسی داشت . می گفت: «آیا خدا جایی بهتر از مدرسه صدر هم آفریده است ؟ » وقتی هم که رحلت کرد دوست و رفیق دیرینه اش آخوند کاشی در گوشه ای از حیاط مدرسه صدر نشسته بود و آه می کشید و ناله می کرد و می گفت : کمرم شکست .
💫کانال اطلاع رسانی مجموعه فرهنگی تخت فولاد
@Takhtefoulad_ir
🌷 سرباز امام زمان(عج)
🔻آیت الله بهاءالدینی، خود تندیس عرفان و آیینه بصیرت و استاد شهید جلال افشار بود. وقتی وارد جلسه شدند فرمودند: در بین شما یکی از سربازان امام زمان (عج) هست و به زودی از میان شما میرود.
🔻بعدها که جلال افشار شهید شد، عکسش را بردند خدمت آقا. آیت الله بهاء الدینی بیاختیار گریه کردند، طوریکه اشکهایشان از گونه سرازیر میشد و روی عکس جلال میافتاد و بعد فرمودند: امام زمان(عج) از من یک سرباز میخواستند، من هم آقای افشار را معرفی کردم. اشک من اشک شوق است. ایشان جلال را ” ذاکر قریب البکاء” نامید.
🔻زمانی که آیتالله بهاءالدینی (ره) بعد از شهادت جلال از اصفهان میگذشتند، به همراهان گفتند: «من ستون نوری میبینم که از یک گوشه اصفهان تا عرش اعلی امتداد یافته است». زمانی که همراهان، اتومبیل را تا محل موردنظر هدایت کردند و به گلستان شهدای اصفهان رسیدند؛ آن زمان آیتالله بهاءالدینی گوشهای از گلستان شهدا را با دست نشان دادند و گفتند: این ستون نور از اینجا برمیخیزد و زمانی که همراهان به محل موردنظر رفتند، سنگ مزار شهید روحانی جلال افشار را مشاهده کردند.
🔻شهید جلال افشار در ۲۴ تیرماه سال ۶۱ در خط مقدم پدافندی، هنگام رانندگي مورد اصابت تركش قرار گرفت و در حالی كه از خودرو پياده مي شد، بر زمين نشست و زير لب اذان می گفت و به فيض شهادت نائل شد و پيكرش در گلستان شهدای اصفهان، قطعه رمضان، رديف۴، شماره ۶۸ به خاك سپرده شد.
💐 هدیه به روح آسمانیش صلوات
📲 @takhtefoulad_ir