فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁پاییز فصلیه که
🍂از اولین روز
🍁خودشو نشون میده
🍂کاش انسانها
🍁مثل پاییز باشند
🍂تا روز اول رنگ
🍁اصلیشون رو نشون بدند.
🍂امیدوارم با آمدن پاییز
🍁هر برگی که میافته
🍂یک دونه
🍁از غمهای دلت کم بشه
🌸🕊
🦢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣ فرکانس ذهن خود را بر
شادی و امید تنظیم کن😍✨
❣برای امروزت
یک بغل شادی آرزو میکنم☺️
🌸🕊
#تــــــــــــــك🦢
4_5776180028945468051.mp3
12.51M
👌🌺تاثیر سپاسگزاری کردن بر نعمت های خداوند
فایل بسیار مهم استاد سید حسین عباس منش
🌸🕊
#تـــــــــــــك🦢
🔅#پندانه
✍ هر رابطهای یه درسی بهت میده
🔹هیچکس بهطور تصادفی در مسیر شما قرار نمیگیرد!
🔸حتی اگه جدایی رو تجربه کردی باز هم باید بدونی که اون شخص بهطور اتفاقی در مسیرت قرار نگرفته، تو قرار بوده درسهایی رو از اون رابطه یاد بگیری و روحت صیقل پیدا کنه.
🔹پس بهجای ناراحتی از زاویه درست نگاه کن و تجربیاتت رو مثل یک گنج زیر بغلت بزن و سعی کن ازشون درس بگیری.
🔸توی روابط بعدی اشتباهاتت رو تکرار نکن تا در ماتریکس و چرخههای تکرارشون گیر نیفتی.
🔹تمام چیزهایی که تجربه کردی، دارن تو رو برای فردای بهتری آماده میکنن که لایقش هستی!
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
💙🍃
🍃🍁
نماز #هفت_بانو برای بخت گشایی
1_حضرت خدیجه
2_حضرت فاطمه
3_حضرت فاطمه بنت اسدد مادر حضرت علی
4_حضرت ام البنین
5_حضرت زینب
6_حضرت فاطمه معصومه دختر موسی بن جعفر
7_حضرت نرجس خاتون
برای هر یک از هفت بانوی والامقام دو رکعت نماز به جا آورید و پس از هر دو رکعت صد صلوات بفرستد ، می تواند به جای صلوات سوره مبارکه یس را (یک بار) تلاوت کند این سوره هفت مبین دارد در انتهای هر مبین دست ها را به سوی آسمان بلند کرده و بگوید به حق حضرت خدیجه به من عروس یا دامادخوب عطا فرما. درهر مبین خداوند را به حق یکی از بانوان سوگند دهد.
📌 این ختم را باید مادر، مادر خوانده ، دایه ویاخواهر انجام دهد.
📚بحارالانوار ج ۹۱ ص ۳۵
❤️
🍃🍁
💙🍃
🧑🏫 #نکته_تربیتی
1️⃣ با پرخاشگری کودکم چه کنم؟
پاسخ در تصاویر ↗️
#آموزش #تربیتی #کودک
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
💙🍃
🍃🍁
🔵 #بدن_انسان_مانند_زمين_زراعي_است
✨✍حضرت رضا علیه السلام ميفرمايد: بدن انسان مانند زمين زراعي است. چنانچه از اين زمين به نحو احسن نگهداري شود، سبب آباداني و طراوت آن ميگردد و در غير اين صورت موجب خرابي و ويراني خواهد شد و زميني که فاسد باقي بماند گياهان آن رو به زردي و خشکي ميرود. بايد دقت نمود که خوردنيها و آشاميدنيها با ساختمان بدن آدميزاد موافق باشد و معده قدرت هضم و حل آن را داشته باشد، تا از آن بهرهمند شده، موجب قوه و قدرت بدن گردد.
✨✍چنانچه معده آدمي از هر غذائي انباشته شود، موجبات سنگيني آن فراهم شده، و لاجرم ناخوشي و کسالت به بار خواهد آورد و روح را تيره و عقل را دچار نقصان ميکند، بنابراين ميانهروي در خوردن و نوشيدن بر هر فردي واجب و لازم است و هرگز کسي از اين کار ضرر و زياني نخواهد ديد.
❤️
🍃🍁
💙🍃
#محتاج_خلق_نشدن
🍃🍂ختم سوره واقعه🍃🍂
🌸✨امام صادق ؏ ؛
هر کس هر شب بعد از نماز عشا
مداومت بر خواندن
سوره واقعه کند هرگز
فقیر و محتاج خلق نمیگردد✨
📚 محدث قمی
❤️