اهمیت کتابخوانی
در کتابخوانی و علاقه به کتاب شبیه آقا شویم!
🌲این سرو قامت انقلاب با ( اگر ) اشاره به این دارند که نگران سیرصعودی سرانه مطالعه امت هستند . بیایید از امروزبه طور جدی مطالعه را آغاز کنیم .
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
معرفی کتاب.docx
76.8K
📚 به مناسبت هفته کتاب معرفی کتاب توسط مقام معظم رهبری .
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
باسلام و احترام، به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی ، کتب تقریظ شده توسط مقام معظم رهبری جهت بهره برداری عزیزان معرفی می گردد.👆👆👆
40 سال پیش که نقدینگی دردست مردم کم بود ولی علاقه به کتاب 📚 بیشترازامروز بود بادوستانمان کتب مورد علاقه مون را شراکتی می خریدیم . بااین کار هم خودمون به هدف می رسیدیم وهم چون کتاب ها مالکیت فردی نداشت ، باجمع آن ها یک کتابخانه سیار تشکیل می شد و دربین دوستان و بستگان کتابها درگردش بود ودر آخر باتوافق به کتابخانه های مساجد یاروستا ها اهدا می شد . یاد اون روزها بخیر☺️🤔😧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹💠حضرت امام خامنه ای :
✍🏻 #سربازی_امام_زمان(عج) کار آسانی نیست...
#رهبرانه_نَما 🚨
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
🦋طلبه بأيد دین شناس و فقیه شود
حجت الاسلام و المسلمين صديقي :
🔸 طلبه سر سفره حضرت حجت(عج) آمده که دین شناس و فقیه شود. اگر درسش توأم با کسالت بود، بداند که در طلبگی موفق نخواهد شد.
🔸 نکند درس خواندن ما برای رفع تکلیف و به خاطر حضور و غیاب باشد و یا مطالعه، مباحثه و پیش مطالعه نداشته باشیم و دریافت خودمان از درس را ننویسیم که در این صورت، آینده روشنی نخواهیم داشت.
🔸 کسی که می خواهد نزد خدا قیمتی شود، بداند که بدون علم ارزشی نخواهد داشت. ادب هم حوزه بسیار وسیعی دارد و برای طلاب یادگیری آداب از نان و آب هم واجب تر است. جمله حضرت امام(ره) که فرمودند « عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنیم» را سرلوحه قرار دهیم.
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
#حکایت_زیبا
💚👈یکی از شاگردان شیخ رجبعلی خیاط (ره) می گوید:
شبی وارد جلسه شدم،کمی دیر شده بود و شیخ مشغول مناجات بود.چشمم که به افراد جلسه افتاد،یکی را دیدم که ریشش را تراشیده بود،در دل ناراحت شدم و پیش خود اعتراض کردم که چرا این شخص چنین کرده است.
💚👈جناب شیخ که رو به قبله و پشت به من بود،ناگهان دعا را متوقف کرد و گفت:
✨به ریشش چه کار داری؟
ببین اعمالش چگونه است،
شاید یک حسنی داشته باشد که تو نداری!
📚 کیمیای محبت
______________
🔆 طلبه ای که خودسازی کرده باشذ وبخواهد زکوة علمش رابپردازد باید نگاهش به مردم متواضعانه باشد تابتواند مسئولیتش را خوب انجام دهد .
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"ارث عالم"
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
🕋 چه شد که علامه جوادی آملی تصمیم گرفتند تفسیر تسنیم قرآن کریم را بنویسند .
✅ تفسیر تسنیم، اثر گرانسنگ آیتالله العظمی جوادی آملی و مفصلترین تفسیری است که تاکنون در تاریخ اسلام نگاشته شده است. جلد نخست که شامل مقدمه و تفسیر سوره حمد بود، در سال ۱۳۷۸ چاپ شد و تاکنون ۵۳ جلد از این تفسیر منتشر شده است. در سال ۱۳۸۵ نیز سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان کنفرانس اسلامی، آیسیسکو، این تفسیر را به عنوان «تحقیق برتر در عرصه مطالعات اسلامی و قرآنی» برگزید.
این کار عظیم در تمام سالهای گذشته متوقف نشد؛ حتی پس از شیوع بیماری کرونا در کشور و به خصوص شهر قم که باعث شد مراکز علمی و آموزشی تعطیل شوند، درس خارج تفسیر آیتالله جوادی آملی به صورت غیرحضوری برگزار شد. حجتالاسلام والمسلمین جوادی آملی در نشستی که با مسئولان دفاتر داشت، بیان کرد: تمام فعالیتهای آیتالله العظمی جوادی آملی در این ایام نه تنها کند نشد، بلکه سرعت بیشتری نیز پیدا کرد. نشانه آن این است که در حال حاضر حضرت استاد مشغول ملاحظه جلد ۵۸ و ۵۹ تفسیر تسنیم برای چاپ هستند، ضمن اینکه ایشان تفسیر تسنیم را به پایان رساندند.
آیتالله العظمی جوادی آملی در آخرین جلسه تفسیر، سوره «الناس»، که با اشکهای ایشان به پایان رسید، به داستان شکلگیری تفسیر قرآن پرداختند. بازخوانی جریان این تفسیر از زبان مؤلف بزرگوار شنیدنی است. در ادامه متن بیانات ایشان از نظر میگذرد؛
در سال ۱۴۰۰ هجری قمری، بعد از اینکه طبق معمول درسی که در مدرس مدرسه سعادت که مرحوم سعادت (رحمة الله علیه) در قم ساختند، آنجا درس به پایان رسید، من تنها نشسته بودم و شرکتکنندگان درس رفته بودند. هیچ فکر نمیکردم که در فردای آن روز چه باید شروع کنیم! گفتیم حالا میرویم تصمیم میگیریم، دروس رایج عقلی و نقلی که آن روز داشتیم فکر کنیم که چه کتابی را، چه درسی را، چه فقهی را، چه مثلاً اصولی را، چه کلامی را، چه علوم عقلی را شروع کنیم!
همان جا که نشسته بودم دفعتاً به ذهنم رسید که ما تفسیر را شروع کنیم؛ نه قبلاً فکری داشتیم، نه با کسی مشورت کردیم، نه کسی به ما گفت. البته در طی سالها و مذاکرات مسئله اینکه تفسیر باید رایج بشود، تفسیر باید گفته بشود در ذهن خیلیها هست، اما آن روز نه من سابقهام بود نه کسی به من گفت، نه کسی پیشنهاد داد. در آن روز به ذهن ما آمد که تفسیر را شروع کنیم. خدای سبحان این را در ذهن ما القا کرد ما در همان مدرس مدرسه مرحوم سعادت آملی شروع کردیم.
طولی نکشید که جمعیت بیش از وسعت آن مدرس بود، رفتیم مهدیه مرحوم آقای اسلامی (رحمة الله علیه)، طولی نکشید که آنجا هم کافی نبود، رفتیم مسجد محمدیه، طولی نکشید که مسجد محمدیه هم کافی نبود در کوتاهترین مدت ما از مدرس مدرسه سعادت به مسجد اعظم ـ ساخته آیت الله العظمی بروجردی (قدّس الله نفسه الزکیة) ـ منتقل شدیم. الآن که روز جمعه بیست و سوم شعبان المعظم ۱۴۴۱ هجری قمری است تقریباً چهل سال این تفسیر طول کشید.
تمام ساعاتش، تمام لحظاتش، تمام دقایقش، تمام سورش، تمام آیاتش، تمام کلماتش، تمام حروفش، تمام حرکاتش، تمام تنوین و رفع و ضمّ و نصبش، تمام فتح و ضمّ و کسرش، تمام تشدیدش، همه اینها به عنایت الهی بود؛ «مَا بِنَا مِنْ نِعْمَةٍ فَمِنْک»، [۱]«لَا صُنْعَ لِی وَ لَا لِغَیْرِی فِی إِحْسَانٍ مِنْکَ» [۲]این نعمت فقط در کنار مائده او و مأدبه او که مائده او و مأدبه او به صورت قرآن و عترت طاهرین (علیهم افضل صلوات المصلین) که قرآن ناطقاند عِدل قرآن کریماند به برکت اینها است. این نه تعارف است، نه مدحگویی است، نه ثناخوانی است، اظهار عجز صادقانه است که از اوست و لاغیر! ادامه 👇👇
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
بنابراین از باغ او از بوستان او از جنّات او از روح و ریحان او محصول این چهل سال هجری قمری گرچه با تاریخ هجری شمسی چند ماهی تفاوت است، این چهل سال به عنوان «یَا مَنْ یَقْبَلُ الْیَسِیرَ» این کسانی که «وَ یَعْفُو عَنِ الْکَثِیر اقْبَلْ مِنِّی الْیَسِیرَ وَ اعْفُ عَنِّی الْکَثِیر» [۳]به پیشگاه ذات اقدس الهی تقدیم میشود. ثوابش را به ارواح طیبه انبیا و اولیا و شهدا و صلحا و صدیقین عموماً، روح مطهر حضرت ختمی رسالت و ختمی نبوت و ختمی امامت پیغمبر (صلوات الله و سلامه علیه) و امیرالمؤمنین (علیه افضل صلوات المصلین) و صاحب عصمت کلیه الهیه حجت بالغه الهی حضرت فاطمه زهرا (صلوات الله علیها) و به بارگاه ملکوتی حسن بن علی (علیهما السلام) و به بارگاه ملکوتی سیّد الشهداء حسین بن علی (صلوات الله علیهما)، به بارگاه ملکوتی علی بن الحسین (علیهما السلام)، به بارگاه ملکوتی محمد بن علی (علیهما السلام)، به بارگاه ملکوتی جعفر بن محمد (علیهما السلام)، به بارگاه ملکوتی موسی بن جعفر (علیهما السلام)، به بارگاه ملکوتی علی بن موسی (علیهما السلام)، به بارگاه ملکوتی محمد بن علی (علیهما السلام)، به بارگاه ملکوتی علی بن محمد (علیهما السلام)، به بارگاه ملکوتی حسن بن علی العسکری (علیهما السلام)، به بارگاه بقیة الله (ارواح من سواه) حجت بن الحجج البالغة (علیه و علی آبائه افضل صلوات المصلین) اهدا میکنیم «یَا مَنْ یَقْبَلُ الْیَسِیرَ وَ یَعْفُو عَنِ الْکَثِیر اقْبَلْ مِنِّی الْیَسِیرَ».
پروردگارا! تو را به اسمای حسنایت قسم، تو را به اولیایت قسم، تو را به رحمانیت خودت قسم، تو را به جمیع صحف آسمانیات قسم، تو را به قرآن کریمت که مهیمن بر همه کتابها است قسم، نظام الهی را، قرآن و عترت را، ولایت اهل بیت را، علی بن ابیطالب و اولادش را (علیهم افضل صلوات المصلین)، محبت آنها را ولایت آنها را امامت آنها را برای مردم شرق عالم و غرب عالم ارزانی بفرما! همه را هدایت بفرما! همه را آماده حضور و ظهور ولیّات قرار بده! دشمنان داخل و خارج را، چه دشمنانی که در سوره «فلق» از آنها باید استعاذه کرد، چه دشمنهایی که در سوره «ناس» از آنها باید استعاذه کرد، جوامع بشری را چه در منطقه محلی و ملّی مسلماننشین، چه در منطقه موحدنشین، أعم از مسلمانها و مسیحیها و کلیمیها، چه در منطقه بشرنشین أعم از مسلمان و کافر همه را به راه راست هدایت بفرما و همه را آماده بفرما برای ظهور و حضور ولیّات (ارواحنا فداه).
امیدواریم پدران ما و مادران و ذوی الحقوق ما اساتید ما، بالأخص سیدنا الاستاد مرحوم علامه طباطبایی روح و ریحانی از قرآن کریم نثار روح مطهر همه اینها بشود. هر کسی نسبت به ما حقی دارد تعلیمی از کتاب او ما استفاده کردیم از درس او ما استفاده کردیم از قلم و قدم او استفاده کردیم، کمکی کردند احسانی کردند عنایتی کردند همه آنها را در کنار مائده و مأدبه قرآن و عترت دعوت بفرما! «مَا بِنَا مِنْ نِعْمَةٍ فَمِنْک».
«و السلام علینا و علی عباد الله الصالحین و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته»
۱. مصباح المتهجد و سلاح المتعبد، ج۱، ص۶۳.
۲. مصباح المتهجد و سلاح المتعبد، ج۱، ص ۷۸.
۳. من لا يحضر الفقيه، ج۱، ص۱۳۲.
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
📚 📚 تفاسیر قرآن کریم نور هستند از مطالعه آن ها غفلت نکنید . تفسیر تسنیم ازویژگی های روان بودن متن ، تفسیر قرآن به قرآن ، حاوی مطالب روز ، اشاره به حوادث انقلاب اسلامی و بین المللی ، اشاره به علوم روز و.... حتما در برنامه مطالعاتی خود قرار دهید .
سه دقیقه در قیامت 60.mp3
31.49M
#شرح_کتاب_سه_دقیقه_در_قیامت
قسمت 0⃣6⃣
"تجربه نزدیک به مرگ جانباز مدافع حرم"
* ادامه کتاب؛ حقالناس و حقالنفس
* چرا از شیرینیهای بهشت سخنی گفته نمیشود؟
* راه عشقبازی با خدا
* تجربههای نزدیک به مرگ چه ارزشی دارد؟
* آثار تکالیف در بندگی ما
* آثار عمل به تکلیف خمس و زکات
* سه دستور سلوکی مرحوم شاهآبادی
* نکاتی پیرامون خمس
* نکاتی در مورد زی طلبگی
* عمده مشکلات ما مربوط به چه مواردی است؟
* ارتباط خمس با شخصیت امام معصوم
* خمس و طهارت
* از دعای امام محروم میشویم اگر....
* سختترین شرایط مردم در قیامت
* در خانههایی که خمس پرداخت نمیشود چه کنیم؟
* وسوسههای شیطانی در مورد خمس
* خیانت اقتصادی وکیل امام معصوم
* مفسدین اقتصادی دوران امیرالمومنین علی علیه السلام در کربلا
* خواندن این کتاب را از دست ندهید
#استاد_امینی_خواه
@audio_ketab
#عنایت_امام_زمان_به_شیخ_حر_عاملی_
✨شیخ حر عاملی فرمود: ده ساله بودم و به مرض سختی مبتلا شدم، به طوری که دوستان و آشنایان جمع شدند و گریه می کردند و آماده عزاداری برای من شدند. آنها یقین داشتند که همان شب، خواهم مرد.
همان شب در عالم بین خواب و بیداری (مکاشفه) پیامبر و دوازده امام را زیارت کردم. بر ایشان سلام کردم و با یک یک آنها مصافحه نمودم. بین من و امام صادق سخنی گذشت که در ذهنم نماند، جز آن که حضرت در حق من دعا کردند. بعد بر حضرت صاحب الزمان سلام کردم
و با ایشان مصافحه نمودم و گریستم و عرضه داشتم(( مولای من میترسم بمیرم و اهداف علمی و عملی خود را به دست نیاورده باشم))
فرمودند:نترس زیرا تو در این مریض نخواهی مرد، بلکه خداوند متعال تو را شفا می دهد و عمر طولانی خواهی داشت.
آنگاه قدحی را که در دست مبارکشان بود به دست من دادند. از آن آشامیدم و در همان لحظه شفا یافتم و مرض کاملاً برطرف شد و در بستر خود نشستم. خانواده و بستگان از این حال من، تعجب کرده اند! ✨
العبقری الاحسان ج2 ص165
☘️🌸☘️🌸☘️🌸
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
🔸شیــــــر را معجزهآسا کنید
👈🏻شیر+خرما : تقویت کلیه، ضد سنگ کلیه
👈🏻شیر+سنجد : ضدپوکی استخوان ، ازبین برنده پادرد
👈🏻شیر+عسل : ضدمیکروب قوی
👈🏻شیر+موز : از بین برنده بیخوابی ، عضلهسازی
👈🏻شیر+انبه : اشتها آور ، ضدکیست تخمدان ، ضد عفونت ، ازبین برنده ورم لوزه
👈🏻شیر+نارگیل : خونساز ، ویروسکش ، ضد استرس
👈🏻شیر+خرمالو : رفع سرماخوردگی ، ضد آب مروارید و تقویت کننده چشمها
👈🏻شیر+بادام : شیر افزا برای مادران، رویش دندان نوزاد، ضدبیماری قلبی
👈🏻شیر+برنج : پخت شیر همراه برنج استخوانسازه و برای درمان ناباروری موثره
👈🏻شیر+زردچوبه: ضدسرطان ، ضدسرماخوردگی
👈🏻شیر+انجیر : ( انجیر خشک ولی خیس خورده ) رفع سریع یبوست
👈🏻شیر+نشاسته :(جوشاندن شیر با نشاسته) رفع گلودرد و چرک گلو
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
✍️علامه حسن زاده آملی:
اگر جان همت داشته باشد، کار برای بدن دشوار نمی شود. اگر بدن تنبلی می کند، بخاطر آن است که روح نشاط ندارد.
📚شرح اشارات
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
🔻آیت الله العظمی مکارم شیرازی در پیامی تصویری گفتند:
❇️ علامه طباطبایی(ره) ناخالصی های فلسفه را برداشت
◻️ در بین خدمات علامه طباطبایی سه خدمت از خدمات ایشان از نظر ما بسیار مهم است:
🔹 اول #احیایمجالستفسیر است.
تفسیر در حوزه های علمیه بود ولی در حاشیه بود و ایشان تفسیر را به حوزه ها آورد و به آن رسمیت داد.
ایشان قرآن را از غریبی بیرون آورد که خدمت بزرگی به تفسیر و حوزه ها بود.
🔹 #فلسفه ما ناخالصی هایی داشت که باعث ایراد بود و با آموزههای ما نمی ساخت و در آن زمان شرایط به گونهای بود که اگر کسی فلسفه میخواند به او شهریه نمی دادند؛ ایشان ناخالصی ها را برداشت و دو کتاب فلسفی نوشت که هماهنگ با آموزه های اسلام بود و کتاب درسی حوزه ها شد.
🔹 در عصر ایشان و عصر ما #فلسفهمادیگری کولاک می کرد و طرفداران مادی گری هجوم زیادی بر مسایل مذهبی و روحانیون داشتند؛ ایشان آمد و برنامه ریزی کرد و جلوی آنها ایستاد و کتابی نوشت که نقش موثری در این زمینه داشت.