🌹امام صادق عليه السلام:
اگر به كسى خوبى كردى، آن را با منّت گذاشتن زياد و به رُخ كشيدن تباه مساز، بلكه با خوبىِ بهترى ادامه اش بده؛ زيرا اين كار براى اخلاق تو زيبنده تر است و پاداش آخرتت را واجبتر مى گرداند
إن كانَت لكَ يَدٌ عندَ إنسانٍ فلا تُفسِدْها بكَثرَةِ المِنَنِ و الذِّكرِ لها، و لكنْ أتبِعْها بأفضَلَ مِنها؛ فإنَّ ذلكَ أجمَلُ بِكَ في أخلاقِكَ، و أوجَبُ لِلثَّوابِ في آخِرَتِكَ
📚بحارالأنوار، جلد78،
#حدیث_روز
💢درحدیثی از#پیامبر(ص) آمده است:
🔘فرشتگان وآسمان های هفت گانه براو(#امام_حسن(ع) می گریند،و هرچیزی؛ حتی پرندگان درفضا وماهیان در دل دریا بر وی گریه سر می دهند.
🔘هرکه براو بگرید،چشمش در روزی که تمامی دیدگان،کور می شود،نابینا نمی گردد،
🔘و هرکه بر وی اندوهگین شود،{دلش} در روزی که همه ی قلب ها محزون است،غمگین نمی شود.
🏴هفتم صفر شهادت کریم اهل بیت #امام_حسن_مجتبی(علیه السلام)تسلیت باد.
📚 بحارالانوار ج ۴۴ ص ۱۴۸
📚 امالی شیخ صدوق ص ۱۰۰
🏴#امام_حسن_مجتبی ع
حرز:
روایت زیبا خواندی از حرز امام جواد 👇
عابدی داستان حرز امام جواد(ع) را اینگونه می گوید: حرز امام جواد در اصل اینگونه است که امام جواد با دختر خلیفه ازدواج کرده بود که البته زن خوبی نبود و امام جواد را اذیت می کرد. روزی ام عیسی گفت که زنی نزد من آمد و احوالپرسی کرد و گفت که من زن امام جواد هستم. ام عیسی خیلی ناراحت می شود و نزد مامون می رود و به پدرش می گوید که امام جواد ازدواج کرده است، مامون ناراحت شده و با شمشیر به خانه امام جواد می رود و شروع به شمشیرزدن می کند ام عیسی بنا به گریه می گذارد و اظهار ندامت می کند بعد مامون در حال مستی بود و بر می گردد و ام عیسی هم به خانه نمی آید فردا صبح وقتی مامون به هوش می آید، ام عیسی به او می گوید تو فرزند رسول خدا را کشتی.مامون ناراحت می شود و می گوید که ننگ ابدی را برای خاندان خود خریدیم. دستور می دهند که دنبال تشییع جنازه باشید. خادمی می آید و می گوید من از نزد امام جواد می آیم. اینها تعجب کرده و می بینند که امام جواد سالم است. یاسر به امام جواد می گوید که یابن رسول الله این لباس که پوشیدی به من بده که برای کفن خود داشته باشم. امام وقتی لباس را از تن خود در می آورد می بیند هیچ آثاری از زخم به تن ایشان نیست. امام جواد می فرماید من حرزی همراه خود دارم. مامون می گوید آن حرز را به من بده و امام جواد آن حرز را به مامون می دهد. شروع حرز از همینجاست.
او افزود: این خطهایی که در حرز امام جواد(ع) دیده می شود در حقیقت خداوند است و لذا باید با قلم مسلمانی نوشته شود و لذا اگر با خودکار و خودنویس نوشته شود، اثر ندارد چون نوک آنها فلز ساخت کفار است و لذا حتما باید با مداد یا نی های ساخت مسلمانان نوشته شود و نیز جوهر آن باید از مسلمان باشد.
استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: حتی کاغذ آن باید مسلمانی باشد مثلا این کاغذهای کاهی ساخت داخل است اما کاغذهای سفید ساخت کفار است و لذا اثر نمی کند بنابراین هم قلم، هم مرکّب و هم کاغذ باید ساخت مسلمان باشد.
او در مورد آداب نوشتن حرز امام جواد(ع) نیز گفت: اولا باید با وضو و رو به قبله نوشته شود و این حروف و اعداد دقیقا درست نوشته شود. برخی از این حرزها را روی انگشتر و پارچه و کاغذ می نویسند گاهی هم به پیشانی می نویسند مخصوصا برای کودکان. عجیبتر اینکه وهابی ها به اسم «الرقیه و الطمائم» کتابی در این باب نوشتند و با اینکه حرز را شرک می دانند اما حرز امام جواد و امام علی را قبول دارند و می کویند شرک نیست بلکه توحید است.حتی پاسکال همواره حرز امام جواد(ع) را همراه خود داشته است
🔰 31 شهریور 1359 صدام در حالی با ارتش مجهز خود به مرزهای ایران حمله ور شد که:
1- انقلاب هنوز تثبیت نشده بود و سیستم مدیریت کشور دچار اختلاف نظرها و چالشهای سیاسی بسیاری بود.
2- سازمان مجاهدین خلق، از نخستین روزهای پیروزی انقلاب با ربودن اسلحه از پادگان ها، هر روز غایله جدیدی خلق می کردند.
3- گروهک هایی مثل گروهک فرقان ترور شخصیت های برجسته نظام را در دستور کار قرار داده بود.
4- کردستان به شدت ناآرام شده بود. حزب دمکرات و کومله وارد فاز مبارزه مسلحانه و شهرهایی را نیز تصرف کرده بودند.
5- آمریکا به دلیل از دست دادن منافعش در ایران به دنبال راهی برای بازگشت بود.
6- وقوع کودتای نوژه و واقعه طبس، نگرانی ها را برای حفاظت از انقلاب افزایش داده بود.
7- متاسفانه ارتش نیز که در حال تصفیه و بازسازی بود، توان کافی برای مقابله با دشمن را نداشت.
در این شرایط مردم 8 سال بدون اتکا به هیچ کشور خارجی و فقط با ایمان به خدا و تکیه بر توان خود، در برابر دشمنی ایستادند که از پشتیبانی دول غربی و نظام های مرتجع عرب برخوردار بود. 8 سال مقاومت کردند اما مجبور نشدند همچون گذشته قطعه ای از کشور را تقدیم دشمن کنند.
🔰 چرا پس از فتح خرمشهر جنگ تمام نشد؟
🔸 پس از آزاد سازی خرمشهر در 3 خرداد 1361، ایران در موضع برتر جنگ قرار گرفته بود. از طرفی هنوز بخش هایی از خاک کشور در اختیار متجاوزان بود. طبیعی است که در چنین شرایطی پیروز جنگ، که اتفاقا آغاز گر آن نیز نبوده برای برقراری صلح شرایطی را ارائه کند. اما شرایطی که سبب شد ایران نتواند پیشنهاد صلح را بعد از فتح خرمشهر بپذیرد به طور خلاصه به این شرح بود:*
📌1- شهرهای آزاد شده همچون خرمشهر، به علت حضور دشمن در شلمچه، همچنان مورد تهدید بود.
📌۲ـ مرزهای ایران تأمین نداشت. نقاطی در شلمچه، طلائیه و طول مرز از فکه تا قصرشیرین در اشغال عراق بود. شهرهای سومار، نفتشهر و مهران عملاً در اشغال دشمن بود. امکان آزادسازی این نقاط از راه مذاکره غیرمعقول به نظر میرسید.
📌3- در آن زمان هیچگونه پیشنهاد صلحی ارائه نشد و شورای امنیت و دیگران تنها آتشبس را توصیه میکردند. پیشنهادهای ارائه شده تنها مبنی بر مذاکره طرفین بود که این امر با توجه به پشتیبانی بینالمللی از عراق هیچگاه نمیتوانست شرایط ایران را برای یک صلح شرافتمندانه تحقق بخشد. اگر آن روز جنگ متوقف میشد و تجربهای چون مذاکرات سوریه و اسرائیل بر سر ارتفاعات جولان، فراروی ما قرار میگرفت آیا امروز جامعه، مسئولان وقت را شماتت نمیکرد که شما توان کافی برای رفع کامل تجاوز و بازپسگیری حقوق خود را داشتید، چرا در بهترین موقعیت نظامی، از تعقیب دست کشیدید؟
📌4- دولتهای بزرگ و نهادهای بین المللی حاضر نبودند صدام را به عنوان آغاز گر جنگ معرفی کنند.
📌5- چون عراق به عنوان آغاز گر جنگ معرفی نشده بود امکان دریافت غرامت امکان پذیر نبود.
در چنین شرایطی جمهوری اسلامی ایران ناگزیر بود تا طرح شرایطی منصفانه برای پایان جنگ در شورای امنیت سازمان ملل متحد به جنگ ادامه دهد.
🔸سرانجام در ٢۹ تیر ۱۳۶۶، قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت برای پایان دادن به جنگ ایران و عراق صادر شد. این قطعنامه از نظر کمی و تعداد واژههای به کار گرفته شده مفصلترین و از نظر محتوا اساسیترین و از نظر ضمانت اجرایی قویترین قطعنامه شورای امنیت در مورد جنگ ایران و عراق بود. این قطعنامه بلافاصله از سوی عراق پذیرفته شد، و در سالروز صدور آن در ۲۷ تیر ۱۳۶۷ نیز از سوی ایران پذیرفته شد. هر چند صدام ثابت کرد که آتش افروزی شیوه اوست چرا که، پس از آن نیز به حملات خود ادامه داد و مجدداً داخل خاک ایران شد تا نقاط مهمی از جمله خرمشهر را به دست بیاورد، اما موفقیتی بدست نیاورد و نهایتاً جنگ در ۲۹ مرداد ۱۳۶۷ پایان یافت.
15.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽؛
#کاش_مادرم_زنده_بود
👈 حق مادر مقدم بر حق همسره !
👈 جوونا ! تا پدر و مادر ازتون راضی نباشند ، کارتون درست نمیشه !
#حضرت_استاد_انصاریان
عمل زیبایی
⁉️آیا عمل کردن برای #زیبایی گناه است یا نه؟
📝اگر موجب #ضرر قابل توجه نباشد، فی نفسه اشکال ندارد؛
❌ولی توجه داشته باشید عمل جراحی زیبایی، درمان بیماری محسوب نمی شود و در ضمن آن، نگاه و لمسِ پزشک نامحرم جایز نیست،
👈مگر در مواردی ـ مانند سوختگی و حوادث دیگر ـ که برای معالجه باشد و استفاده از #پزشک_نامحرم ضرورت داشته باشد.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
سوالات خوبان در محضر احکام
⁉️ فردی سن بالا روزهاشو نمی تونه بگیره ولی هر ساله کفارشو میده گفت وضیعت مالیش زیاد خوب نیست که پس انداز کنه که بعداز فوتش روزهاشو بگیرن، پسراشم وضع خوبی ندارن. تکلیف چیست؟
⁉️آیا عمل زیبایی گناه است یانه؟
⁉️ اگر مرجع دین همسر من در موضوعی فتوای بلعکس از فتوای مرجع دین من داشته باشد به کدام یک از فتواها باید عمل کرد یا حکم این چیست؟
🍃منتظر جواب ها باشید...