13.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دشمن شماره یک آمریکا و اسرائیل و آل سعود کیست و دشمن شماره یک جمهوری اسلامی کیست،
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ ترس ترامپ از تغییر حکومت آمریکا توسط ایران
✅ دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در پلتفرم خودش نوشته اگر این هرج و مرج ( اعتراضات دانشجوها) توی آمریکا کنترل نشود ممکن است ایران یکی را بفرستد که مردممون را کنترل و حکومتمان رو تغییر بدهد!
آمریکا سالها بود که هر رژیم حکومتی و هر فردی را که دلش می خواست در هر کشوری برسر کار می آورد ولی فکر می کنم حالا زمان آن رسیده است که ما آمریکا را رژیم چنج کنیم. 😃😃
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ اسرائیل، منفور در جهان شکستخورده در میدان
☑️ اعتراضهای ناتمام خیابانی در سرزمینهای اشغالی، تجمعات بیسابقه در دانشگاههای جهان، شکستهای پیدرپی در میادین جنگ و دیپلماتیک، خطر دستگیری و محاکمه سران و... گوشههایی از فلاکت صهیونیستهاست که طی ۲۱۸ روزی که از جنگ غزه میگذرد، گریبان اسرائیل را گرفته و آن را به منفورترین و منزویترین رژیم جهان تبدیل کرده است.
یکی از داغترین مصادیق منزوی و منفور بودن رژیم صهیونیستی، اتفاقی است که کمتر از دو روز پیش در مجمع عمومی سازمان ملل رخ داد یعنی رأیگیری برای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل. نتیجه حیرتانگیز و مهم بود. برای نخستینبار ۱۴۳ کشور به عضویت کامل فلسطین رای مثبت دادند و تنها ۹ رای منفی بود.
به تجمعات دانشگاههای آمریکا و دنیا هم اگر رجوع کنید، این انزوا و نفرت را خواهید دید.
درکنارهمه اینها، مطلب مهم اما این است که مردم مظلوم غزه با حدود ۳۵هزار شهید ، بیش از ۷۰هزارمجروح ، تخریب گسترده منازل مسکونی ، مراکز درمانی، زیر ساخت های خدمت رسانی، تشنگی و گرسنگی و... هیچ ضعفی از خود نشان نمی دهند و بر ایستادگی تا پیروزی نهایی تأکید می کنند که با یاری خداوند متعال، حتما نصیبشان خواهد شد. ان شاءلله
#فلسطین
#وعده_صادق
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ فحاشی به جای پاسخ گویی
☑️ حسن روحانی با انتشار متنی بلند تلاش کرد در مورد دلایل رد صلاحیت خود در انتخابات خبرگان رهبری به خیال خود شفاف سازی کند.
در مورد این بیانیه که با ادعای دفاع از قانون و جمهوریت نگاشته شده چند نکته حائز اهمیت است:
۱_ برداشت روحانی از جایگاه رئیس جمهور بیشتر حاکی از نگاهی متکبرانه است تا حقوقی! ادبیات او در تقابل قدرت رئیس جمهور با باقی روسای قوا و نهادها بیشتر شبیه تفکرات بنی صدر است که کشور را تا مرز جنگ داخلی بین مردم پیش برد! طبیعتا مطابق قانون اساسی همه در برابر قانون یکسان هستند و مسئولیت اعمال و رفتار خود را مطابق قوانین باید بپذیرند و رئیس جمهور بودن موجب استثنا نمیشود.
۲_ او در این بیانیه برجام را موفقیت بزرگی معرفی میکند که با شناخت دقیق از جهان و غرب توسط تیمش حاصل شد ولی با کارشکنی داخلی و روی کار آمدن غیرقابل پیش بینی شخصیتی به نام ترامپ با افول مواجه شد.
این ادعا در حالی است که اولا ایران تمام تعهدات خود را مطابق برجام انجام داد و در تمام مراحل مورد تایید آژانس بین المللی انرژی هستهای قرار گرفت و بعد از اجرای همه تعهدات از طرف ایران، آمریکا به صورت یکجانبه از برجام خارج شد! بنابراین سخن از کارشکنی فرار رو به جلو برای عدم پاسخ گویی است. در مورد ترامپ نیز بارها در جلسات کارشناسی که فیلم آن نیز موجود است به آقای ظریف در مورد تفکرات ترامپ که کاندید جمهوری خواهان در انتخابات بود هشدار داده شد ولی پاسخ ظریف این بود که برجام چنان پایه های حقوقی و سیاسی محکمی دارد که کسی نمیتواند جرات خروج از آن داشته باشد! تحلیلی که مشخصا اشتباه بود و معلوم میشود تیم وزارت خارجه روحانی واقعیات میدان را در دیپلماسی در نظر نگرفته بود.
۳_حسن روحانی در پاسخ به یکی از دلایل رد صلاحیت خود مبنی بر اهانت به قوه قضائیه و شورای نگهبان، با اتهاماتی بزرگ به فقهای شورای نگهبان مثل بی تقوایی، جانبداری سیاسی، بی اطلاعی از امور کشور و دنیا و قدرت طلبی و... سعی کرده است خود را تبرئه کند.! در حالی که همین ادبیات بیانیه اخیر اثبات میکند شورای نگهبان تحلیل دقیقی از شخصیت او داشته است! او در طول دوره ریاست جمهوری خود بیشترین فحاشی و اهانت را به منتقدین خود کرد و این ادبیات رادیکال چنان عجیب بود که حتی همفکران او در روزنامه هایشان به نقد این نوع مواجهه با منتقدین پرداختند.
۴_ روحانی شورای نگهبان را متهم به دو مرحله ای کردن انتخابات و رد صلاحیت روسای سابق قوا و مخصوصا قوه مجریه کرده است.
روحانی که همیشه خود را حقوق دان معرفی کرده است و البته تا کنون نشانه ای از شخصیت حقوق دان بروز نداده و رساله دکتری او نیز در هاله ای از ابهام و تردیدهاست، این بار نیز سخنانی مطرح میکند که مستند حقوقی ندارد.
او در حالی نظارت استصوابی شواری نگهبان را زیر سوال میبرد که مطابق قانون اساسی تفسیر مفاهیم مبهم در متن قانون اساسی بر عهده شورای نگهبان است. طبیعتا شورای نگهبان مطابق میل سیاست بازان اشرافی، عمل نمیکند و گویا این مساله بر آقای روحانی ثقیل آمده است.!
به نظر میرسد روحانی مطابق علم حقوق مختص خود! معتقد است چون فردی قبلا برای جایگاهی تایید صلاحیت شده است بعدا هم در همان جایگاه و یا هر جایگاه دیگر باید تایید صلاحیت شود! و البته این قانون من درآوردی او فقط شامل همفکران خودش میشود و الا ایشان اعتراضی نسبت به رد صلاحیت رئیس جمهوری که مخالف سیاسی او بود نداشت!
۵_ نکته آخر این که تفکر حسن روحانی که شاگرد مکتب اشرافی هاشمی رفسنجانی است بر این مبنا استوار است که حکومت بر مردم حق او و همفکرانش است و هر انتخاباتی که آنها پیروز نشوند و مورد اقبال مردم نباشند یا با تحقیر رای مردم و منتخبان و با اتهام خالص سازی مردم را ناامید از ساختار سیاسی کشور میکنند و یا مانند فتنه ۸۸ کشور را تا مرز بحران و جنگ داخلی پیش میبرند و سخت ترین قطعنامه ها را بر کشور تحمیل میکنند فقط به خاطر این که مردم بهآنها رای نداده اند، حتی اگر درصد مشارکت بالای ۸۰ درصد باشد!
مستند دیگر این تحلیل، عدم پاسخ گویی به مردم در مورد عملکرد خود است. روحانی با اینکه شبکه رسانه ای بزرگی دارد، هیچ وقت از آن برای پاسخ به پرسش های مستقیم دانشجویان و طلاب و سایر اقشار استفاده نکرده است. آیا غیر از این است که تفکر او کسی را در جایگاهی نمیداند که بتواند از او بازخواست کند؟ واکنش های روحانی به منتقدین خود در طول دوره ریاستش موید دیگری بر ادعای خوی اشرافی و نگاه از بالای او به جامعه است.
روحانی به جای پاسخگویی، فحاشی میکند؛ به راستی کجای این رفتارها دفاع از جمهوریت نظام است؟!
✍سعید فتحی
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
دلایل ترور فیتسو را در نظرپرس بخوانید https://nazarpress.ir/?p=2028
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اگر این اتفاق در دبی یا ژاپن میافتاد چی میشد؟
☑️ ویدئویی جالب از همراهی مردم برای ایجاد یک زنجیره انسانی برای نجات پاکبانی که در وسط سیل روز گذشته مشهد گیر کرده بود، در حال انتشار گسترده در فضای مجازی است.
این کلیپ کوتاه اگر مربوط به دبی، ژان، آمریکا، ترکیه یا مثلا مالزی بود، الان دهها نفر کارشناس داشتند با رسانه های ضدانقلاب و تریبونهای اصلاحطلبها و اعتدالی ها مصاحبه میکردند و میگفتند: مردم فلان کشور اینطوری با هم متحد هستند اما چون توایران حجاب اجباری داریم، دچار انشقاق ملی شدیم و به همدیگر کمک نمیکنیم!
بعدهم نسخه میپیچیدند که برهنگی را آزاد کنید تا انسجام ملی بوجود بیاد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله