eitaa logo
تلنگر
139 دنبال‌کننده
761 عکس
835 ویدیو
34 فایل
ادمین @Jawad110
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از روح المقاومة
تغییر رای ها برای دکتر جلیلی کار سختی نیست چون مستدلیم 🇮🇷رسانه مردمی دکتر باشیم... 💯بزرگ ترین کانال حامیان دکتر سعید در انتخابات 1400 @dolateenghlabi
هدایت شده از روح المقاومة
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨انتقاد سعید جلیلی از عدم تدبیر نسبت به موضوعات اصلی اقتصاد کشور و امید غیر واقعی به یک نهاد خارجی برای حل مشکلات 🔸از یک طرف کم اعتنایی به فرصت‌های اقتصادی کشور، از طرفی دیگر معطوف ساختن افکار عمومی به حل مشکلات از طریق پیوستن به FATF 🇮🇷رسانه مردمی دکتر باشیم... 💯بزرگ ترین کانال حامیان دکتر سعید در انتخابات 1400 @dolateenghlabi
آقای در چه شرایطی در ۹۲ رای نیاورد؟ اولا به ظاهر هم طیفش یعنی ولایتی هم علیه او شورید و او را بی عرضه در مذاکرات نشان داد. دوما به یکباره و بدون هیچ پیش زمینه ی تبلیغاتی وارد انتخابات شد (پس چهره نو بودن فایده ندارد) سوما جو مذاکره با آمریکا بود و جلیلی متهم ردیف اول در مخالفت با این داستان نامردی برخی انقلابیون هم بود که با اینکه قائل به اصلح بودنش بودند ولی رایش را به سبد قالیباف ریختند کار ویژه ای هم برایش انجام نشد ولی باز هم در بین انقلابیون دوم شد و اگر نامردی آخری نبود اول میشد ولی الآن کاملا شرایط بر عکس شده است و یک چهره شناخته شده است و خیلی ها تازه فهمیدن جلیلی چه کسی هست دیگر جو مذاکره ای شدید نیست و از بین تمام چهرهای در سطح ریاست جمهوری جلیلی تنها مخالف و موضع گیر علیه برجام بود حرف هایش هست و پیش بینی هایش درست در آمده است برای همین اتفاقا اقبال به او زیاد است و خیلی بیشتر از بقیه. فقط لازمه همون حرفها و مناظرات و نقدهایش و همچنین عملکردش در شورا عالی امنیت و در این هشت سال در دولت سایه برای مردم معرفی بشه لذا مطمئنا رای جلیلی از بقیه بهتر خواهد
«دبیری شورای امنیت از نزدیکترین پستها به ریاست جمهوری» در اصل‏ یکصد و هفتاد و ششم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آمده است که "به‏ منظور تأمین‏ منافع ملی‏ و پاسداری‏ از انقلاب‏ اسلامی‏ و تمامیت‏ ارضی‏ و حاکمیت‏ ملی‏ "شورای‏ عالی‏ امنیت‏ ملی‏" به‏ ریاست‏ رئیس‏ جمهور، با وظایف‏ زیر تشکیل‏ می‏ گردد 1.تعیین‏ سیاستهای‏ دفاعی‏ - امنیتی‏ کشور در محدوده‏ سیاستهای‏ کلی‏ تعیین‏ شده‏ از طرف‏ مقام‏ رهبری‏. 2.هماهنگ‏ نمودن‏ فعالیت‏ های‏ سیاسی‏، اطلاعاتی‏، اجتماعی‏، فرهنگی‏ و اقتصادی‏ در ارتباط با تدابیر کلی‏ دفاعی‏ - امنیتی‏. 3.بهره‏ گیری‏ از امکانات‏ مادی‏ و معنوی‏ کشور برای‏ مقابله‏ با تهدیدهای‏ داخلی‏ و خارجی‏. اعضاءی‏ شورا عبارتند از: - رؤسای‏ قوای‏ سه‏ گانه‏ - رئیس‏ ستاد فرماندهی‏ کل‏ نیروهای‏ مسلح‏ - مسئول‏ امور برنامه‏ و بودجه‏ - دو نماینده‏ به‏ انتخاب‏ مقام‏ رهبری‏ - وزرای‏ امور خارجه‏، کشور، اطلاعات‏ - حسب‏ مورد وزیر مربوط و عالیترین‏ مقام‏ ارتش‏ و سپاه‏. ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ مهمترین سمت ثابت شورای عالی امنیت ملی مسئولیت دبیرخانه آن است که با انتخاب مستقیم رئیس جمهور تعیین می‌شود. دبیر شورا، مسئولیت اداره دبیرخانه و نظارت بر اجرای صحیح تصمیمات و مصوبات شورا و امور اداری و اجرایی شورا را بر عهده دارد. 6 سال تجربه در این پست مهم یعنی تجربه و اشراف کامل بر امور کشور مخصوصا اگر با 8 تجربه دولت سایه عجین شود.
یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها برای انتخاب ‎، حُرّیت و استقلال فکری و سیاسی است. چه انتخابات ریاست جمهوری، چه مجلس، چه شورای شهر؛ فرد اگر مستقل بود با تلفن ناشناس و خصوصی، با یک تهدید، با فشار پدرخوانده‌ها و ریش‌سفیدان سیاسی، با فشار امنیتی‌ها و ... از موضع خود بر نمی‌گردد. 🔸وابستگی سیاسی و جناحی و مالی و فکری و تشکیلاتی بدترین شاخصه است و باعث تزلزل‌ها و باج دادن‌ها و کوتاه آمدن‌ها و محافظه کاری و سکوت در برابر مفاسد و تخلفات و ناکارآمدی‌ها و ترک فعل‌هاست. این مسئله را در انتخاب کاندیداها دست کم نگیرید.
کدام رأی بیشتری خواهد داشت دکتر جلیلی یا آیت الله رئیسی؟؟؟ در انتخابات 96 رای آقای رئیسی به 16 ملیون نرسید(۱۵٬۸۳۵٬۷۹۴)در حالی که آقای قالیباف کناره گیری کردند وگرنه شاید به ۱۰ ملیون هم نمی رسید و رای آقای میرسلیم هم کلا به 500 هزار نرسید. یعنی کل جریان مخالف دولت روحانی در حالت وحدت و کاندیدای واحد توانست حدود 16 ملیون جمع کنند که البته در مقابله با دولت سرکار و مخصوصا هتاک و دغلکار و متخلف همین مقدار هم بی سابقه است و متاسفانه انتخابات ۱۴۰۰ را هم همین دولت برگزار خواهد کرد ولی نکته این جاست که این 16 ملیون عدد جدیدی نیست در سال 92 هم کل جریانهای حزب اللهی و یا منتسب به اصولگرایی رایشان در مجموع حدود همین 16 ملیون شد این نشان می دهد (الحمد لله ) جریان حزب اللهی حدود ۱۶ ملیون رای ثابت را دارد با توجه به این نکته، آیا اگر به جای اقای رئیسی دکتر جلیلی آمده بودند و آن همه حمایتها از ایشان می شد آیا رآی ایشان با رای آقای رئیسی خیلی متفاوت می شد؟؟؟!!!! مخصوصا این که آن تخریبهای به ناحق که علیه آقای رئیسی به دلیل کار قضایی در اوایل انقلاب، صورت گرفت، علیه آقای جلیلی ممکن نبود. در ۱۴۰۰ اگر جبهه انقلاب بر سر دکتر جلیلی اجماع کنند باز هم حد اقل ۱۶ ملیون رای را خواهند داشت بعلاوه این که پرچمدار مخالفت با سیاست برجامی، ایشان بود و تجربه نشان داده وقتی مردم ببینند مخالفِ آشکارِ سیاستِ دولتِ فعلی، راست می گفت و حق با او بود مسلما بیشتر به او متمایل می شوند چون تجربه نشان داده بعد از نمایان شدن ضعف دولت وقت، مسلما پرچمدار گفتمان مخالفش بیشتر مقبول می افتد لذا به نظر می رسد دکتر جلیلی احتمال جلب رای بیشتری حتی نسبت به سید بزرگوار خواهد داشت الحمد لله که اقای رئیسی به تدبیر رهبری در جایگاه تخصصی خود یعنی ریاست قوه قضائیه قرار گرفتند.
«تحولی که جلیلی در دبیر خانه شورای عالی امنیت ایجاد کرد» یکی از تحولاتی که جلیلی در شورای عالی امنیت ایجاد کرده این بود که قبل از ایشان در شورای امنیت آقایان هر کدام جمع می شدند هر از چند گاهی و یک نظری می دادند که فلان مشکل حل شود اما چطور و چه جوری دیگه با وزیر مربوطه و یا ارگان مربوطه بود که خودش مسئله را حل کند . و به نحوی شده بود که حتی برخی از اعضای شورا یک اتاق داشتن کلیدش هم دست خودشان بود و هر از چند گاهی سری می زندند و می رفتند آقای جلیلی که آمد با شجاعات کامل کلیدها را گرفت و گفت این جا شورای عالی است و من دبیرش باید وظایف شورا درست انجام شود . اتاق ها را داد به کارگروه های تخصصی و برای معضلات مختلف کشور کارگروه تشکیل داد متشکل از جوانان نخبه و پیش کسوتان موفق و صاحب تجربه . کار این کار گروه هها همین بود که اولا رصد اوضاع کشور در موضوعات مختلف بود که علاج واقعه قبل از حادثه کنند یعنی رصد کنند که از چه جاهایی ممکن است به کشور ضربه وارد شود لذا مجبور بودند اضافه بر مسائل امنیتی به مسائل اقتصادی و فرهنگی و بین المللی و اجتماعی و ... بپردازند دیگر این که معضلاتی که وجود دارد را بررسی کنند که دقیقا مشکل از کجا آب می خورد؟ ابعاد معضل چقدر هست؟ خلاء در کجاست در زیر ساخت یا مدیریت یا قانون یا .... ؟؟؟ بعد از این متناسب با فرصت ها و تهدیدات یک طرح اجرایی ناظر به واقع را تهیه می کردند سپس این طرح را در شورا مطرح می کردند شورای که رای می داد در مرحله اجراء رصد می کردند که ببینند به کجا رسید و چه اشکالاتی در کار وجود دارد یعنی یک مدریت کلان ناظر به عرصه اجراء و میدان عمل البته این که فلان وزیر یا معاون وزیر همراهی نمی کرد یا اون وسط زد و بند و رفیق ورفیق بازی پیش می آمد و طرح را دچار مشکل می کرد و به نتیجه نمی رساند بحث دیگری است که این هم باز در رصد بود. اگر در خاطر داشته باشید آن اختلاص 3000 میلیاردی خیلی صدا کرد خوب کشف اولیه این داستان رو دبیر خانه پیگیر شد چون میدید اجرای فلان طرح دچار مشکل است و دستور پیگیری داده بود به مجموعه اطلاعات و آن ها هم اقدام می کنند و قضیه کشف می شود. و در همان دوران90 تا 92 نیز یکی از مسائلی که در اجرای طرح ها متوجه شده بود بحث معوقات بانکی بود که در دوران تحریم می توانست خیلی راهگشا باشد و جلیلی آن موقع فریاد می زد و تازه بعد از چند سال اقداماتی این اواخر برای این قضیه انجام شد تحول جلیلی در دبیر خانه باعث شده بود که گلوگاه های اقتصادی و امنیتی و فرهنگی و ...رصد بشود و چاره جویی شود چه همه با هم مرتبط بودند در دولت سایه هم به هدف کمک به همین دولت علیه ما علیه به جهت بهبود اوضاع مردم همان برنامه را پیش گرفت و ثمراتی هم داشته مثلا بحث آبادانی مکران و چابهار و یا تاسیاست پتروپالایشگاهی هم از داخل دولت سایه طرح اولیه اش بیرون آمد و در هنگام اجرا هم خود جلیلی و تیمش در حال رصد هستند که چه مشکلاتی دارد و باز پیگیری می کند که آن موانع حل شود مثلا گاهی ممکن است یک خلاء قانونی باشد آن را هم در قالب یک طرح به مجلس می دهند تا حل شود.
هدایت شده از خوش‌صحبت
محمدرضا باقرزاده: حساسیت هایی که باید در مورد رئیس جمهور ۱۴۰۰ داشته باشیم: ١. آشنایی کامل با مبانی و اصول فکری دولت و نظام اسلامی؛ تا تجربه التقاط دولتهای چهل ساله گذشته تکرار نشود. ٢. اعتماد به نفس ملی و ایمانی؛ تا مجذوب هژمونی های غالب جهانی همچون جهانی سازی امریکایی و هنجارهای رایج غربی نشود. ٣. فساد ستیزی و پاک دستی؛ تا ننگ فساد از دامن کشور و نظام اسلامی پاک شود. ۴. توانمندی؛ در برنامه ریزی و رفع مشکلات و عقب ماندگی ها خصوصا هشت ساله اخیر ۵. عدالت گرایی؛ تا کشور را مجددا در دام تکنوکرات ها و تز توسعه غربی نیاندازد. ۶. وفاداری عمیق به تز یگانگی دین و سیاست؛ تا سکولاریسم و جامعه مدنی دولت اصلاحات تکرار نشود. ٧. وفاداری به روحانیت و فقاهت؛ تا تز اسلام منهای روحانیت و فقاهت تکرار نشود. ٨. ولایت پذیری؛ تا ریاست جمهوری را عرصه مانور و تئوری پردازی دیدگاههای شخصی خود نسازد. ٩. پایبندی به اقتصاد مقاومتی؛ تا کشور را از تهدید تحریم برهاند. ١٠. جوانگرایی؛ تا بتواند دولت جوان و چابک تشکیل دهد و با نیروهای جوان کشور همراه باشد و جلوداری کند. ١١. شجاعت؛ تا راه را بر سیاست چماق و هویج دشمن ببندد. پایگاه انتشار دیدگاههای علمی و سیاسی دکتر محمدرضا باقرزاده @MohamadRezaBagherzadeh ارتباط با مدیر کانال؛ @mrb1344
می گویند سعید جلیلی برنامه هایش روی کاغذ است و در مقابل کسانی هستند که در کف میدان عمل لباسشان خاکی شده لذا ارجح هستند جواب این است که سعید جلیلی 8 سال است هیچ سمت اجرائی ندارد ولی با ابتکار دولت سایه تلاش کرده مشکلات مردم و کشور را پیگیری کند و از ظرفیت استعدادهای مختلف استفاده کند طرح عملیاتی آماده کند و تا جایی که به حرفش می کنند برای اجرای آن طرح ها مطالبه گری کند تا به مرحله اجرا برسد مسلما اگر سمت اجرائی می داشت خیلی بیشتر از این ها می تواند پیش برود خدایی آن دیگرانی را که می گویند بهتر عملکرده اند ، اگر همین مقدار دستانشان خالی بود در این حد می توانستند کار انجام دهند ؟؟؟؟!!!!!!
کدام مدیریت اهمیت بیشتری دارد؟؟ مدیریتی که استعدادها را به کار می گیرد تا مشکلات کشور را پیدا کنند و بر اساس ظرفیت ها راه کار ارائه دهند و پیگیر اجرا باشند و چشم و گوش و بازوی رهبری شوند و با اشراف و تحلیل دقیق مبانی رهبری و اسلام ناب به خط می زند ؟ یا مدیریتی که منتظر است رهبر چه می گوید و بعد اقدام کند بدون تحلیل مبانی آنچه رهبری گفته است؟