فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همانها که میگفتند اگر ایران پاسخ اسرائیل را بدهد جنگ میشود، حالا میگویند اگر #جلیلی رئیس جمهور شود جنگ میشود!
اما همه جهان دید که "اقتدار" مانع جنگ است و اتفاقا اگر جلیلی رای بیاورد، اقتدار و امنیت وثبات ایران بیشتر خواهد شد کمااینکه بعد از پاسخ ایران به اسرائیل، جنگ نشد و قیمت ارز از ۷۰ هزار تومان به ۵۹ هزار تومان رسید.
پ.ن:
تفاوت نتیجه انتخاب ما از زمین تا آسمان است ... این ۸۵ ثانیه رو ببینید تا متوجه بشید که رای ما چقدر تاثیر داره...
#شهید_جمهور
#انتخابات
@baraieagaahii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ #توجه
💢بسته #محتوایی💢
مبلغین «ستاد طلاب جوان» رسید👇
✅دانلود
https://uupload.ir/view/mohtava-pak_mn96.rar/
🔰محتوای بسته تبلیغی :
۱.تصاویر
شامل:برنامه های دکتر جلیلی به صورت عکس نوشته،جملات ،عکس های تبلیغاتی،کارنامه اجرایی دکتر جلیلی
۲.جزوه ها
شامل : برنامه های دکتر جلیلی (تفصیلی)،چرا جلیلی باید رئیس جمهور شود؟،کارنامه دکتر جلیلی(خلاصه)،کارنامه تفصیلی دکتر جلیلی،زندگی نامه و خاطرات
۳.فیش منبر
همچنین در پیوست فایل شابلون و جزوه جامع مبلغین قرار داده شده که از نگاه ما به رئیس جمهور و مسائل مربوط به جایگاه ریاست جمهوری شروع شده و برنامه ها و کارنامه ها و پاسخ به شبهات مربوط به دکتر جلیلی در این جزوه جمع آوری شده است.
برای دانلود بسته کلیک کنید✔️
دکتر #سعید_جلیلی
ستاد رسمی طلاب جوان
🇮🇷 دکتر سعید جلیلی
💠 @jalili_tollab
حضرت آقا در جلسه تنفیذ حکم ریاست جمهوری به شهید رییسی:
این فرارهای مالیاتی، انحصارهای بیدلیل، سوءاستفاده از ارز ترجیحی، فعّالیّتهای ناسالم سوداگرانه، قاچاق و امثال اینها؛ اینها آن فسادهایی است که باید با اینها به معنای واقعی کلمه مواجه شد؛ با برنامه، با پیگیری
نکتهی مهمّ دیگر که این هم توصیهی ما است، این است که در مسئلهی مهمّ اقتصاد کشور، که امروز مسئلهی اساسی است، باید با برنامه پیش رفت؛ هر اقدامی که شما میکنید، جزئی از برنامهای باشد که قبلاً تنظیم کردهاید و آماده کردهاید؛ کارهای روزمرّه و اقدامات پیشبینینشده نمیتواند مشکلی را حل کند. بله، گاهی اوقات پیش میآید و گاهی در برخی از شرایط، دولتها ناگزیرند یک حرکت پیشبینینشده را در زمینههای اقتصادی یا غیر اقتصادی انجام بدهند -آن بحث دیگری است- لکن به طور کلّی، هر حرکت اقتصادی، هر کار اقتصادی، هر اقدام اقتصادی بایستی متّکی باشد به برنامهی کلّیای که تنظیم شده، و بخشی از آن برنامه را در واقع تأمین کند
از هر ساعتی، از هر فرصتی استفاده کنید و نگذارید وقتی را که متعلّق به مردم و متعلّق به اسلام است، تضییع بشود.
760_44210218621837.pdf
3.18M
📚کارنامه دکتر سعید جلیلی
📁 فایل PDF
#سعید_جلیلی
@jalili_media1403
654_44274284966312.pdf
1.59M
توجه بفرمایید ⚠️
یک جزوه جامع و کامل
هم برای مطالعه و هم برای اقناع افکار عمومی
در جهت پاسخ به کلیهی شبهات
اعم از زندگینامه دکتر جلیلی و برنامه های ایشون
راست کار اونها که در ستادهای انتخاباتی و در مجامع علمی و عمومی میخوان
دکتر جلیلی رو بیشتر و بهتر به سایرین بشناسانند
فقط کافیه
همین جزوه دستتون باشه با یه میز که توی یه میدون بذارید و اون نقطه از شهرتون رو تبدیل به ستاد انتخاباتی دکتر جلیلی کنید .
تبادل اطلاعات و تبلیغ کارهای ایشون به صورت چهره به چهره
بسم الله ....
#دکتر_سعید_جلیلی
‼️ برای تبلیغ #جلیلی از کجا محتوا پیدا کنیم؟؟
🔻 کانال جامع محتوای چندرسانه ای
https://t.me/mohtava_jalili_bank
🔻 کانال جامع محتوای متنی و یادداشت
https://t.me/matn_jalili
🔹 مرجع مبلغین ستادهای تبلیغاتی سطح کشور
34.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا جلیلی؟
اگر برای رای دادن به سعید جلیلی تردید دارید حتما این فیلم را با دقت ببینید و اگر میخواهید برای سعید جلیلی تبلیغ کنید، بازهم این فیلم را ببینید چون جواب بسیاری از شبهات مختلف است و دست شما را برای پاسخ به مخالفان باز میکند.
امیرحسین ثابتی در قسمت ۹۶ برنامه حافظه تاریخی ایرانی، ضمن توضیحات کامل درباره چرایی اصلح بودن دکتر جلیلی نهایتا به معرفی کتاب مهمی از وی پرداخته که شخصیت جلیلی را بهتر معرفی میکند.
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
🔹برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
🔻برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.
❌ @Bitafavoti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید
میشد؛ شما نمیتوانستید❗️
💢 آیا ادعای #جلیلی درمورد فروش ۱.۵ میلیون بشکه #نفت در روز واقعیت داشت؟
#سعید_جلیلی
بینات رهبر انقلاب در رابطه با برنامه
۱. در جلسه تنفیذ حکم ریاست جمهوری شهید رئیسی:
. این فرارهای مالیاتی، انحصارهای بیدلیل، سوءاستفاده از ارز ترجیحی، فعّالیّتهای ناسالم سوداگرانه، قاچاق و امثال اینها؛ اینها آن فسادهایی است که باید با اینها به معنای واقعی کلمه مواجه شد؛ با برنامه، با پیگیری
نکتهی مهمّ دیگر که این هم توصیهی ما است، این است که در مسئلهی مهمّ اقتصاد کشور، که امروز مسئلهی اساسی است، باید با برنامه پیش رفت؛ هر اقدامی که شما میکنید، جزئی از برنامهای باشد که قبلاً تنظیم کردهاید و آماده کردهاید؛ کارهای روزمرّه و اقدامات پیشبینینشده نمیتواند مشکلی را حل کند. بله، گاهی اوقات پیش میآید و گاهی در برخی از شرایط، دولتها ناگزیرند یک حرکت پیشبینینشده را در زمینههای اقتصادی یا غیر اقتصادی انجام بدهند -آن بحث دیگری است- لکن به طور کلّی، هر حرکت اقتصادی، هر کار اقتصادی، هر اقدام اقتصادی بایستی متّکی باشد به برنامهی کلّیای که تنظیم شده، و بخشی از آن برنامه را در واقع تأمین کند
از هر ساعتی، از هر فرصتی استفاده کنید و نگذارید وقتی را که متعلّق به مردم و متعلّق به اسلام است، تضییع بشود
۲. در جلسه دیدار با اعضای دولت :
(۱۴۰۱/۰۶/۰۸)
یک طرح کلّی عملیّاتی برای مجموعهی مسائل کشور در مقابل دولت باید وجود داشته باشد ــ لابد وجود دارد ــ کار را بر اساس طرح پیش ببرید، بر اساس نقشهی کلّی پیش ببرید، جوری کنید که مخالفین شما نتوانند بگویند دولت طرح کلّی ندارد؛ یعنی واقعاً یک طرح کلّی روشنی که قابل توضیح برای مردم هم باشد، در مقابل شما باید وجود داشته باشد در زمینهی مسائل کلان کشور و بر اساس آن طرح پیش بروید. اگر این شد، آن وقت این کارهای روزمرّهای هم که پیش میآید، در جای خود قرار خواهد گرفت.
۳. بیانات در دیدار مسئولان نظام(15/01/1403)
به نظر من، دولت و مجلس نیاز دارند به یک گروه زبدهی صاحب فکر و صاحب اندیشه که بنشینند اندیشهورزی کنند، راههای مختلف مشارکت مردم[در اقتصاد] را به مردم نشان بدهند.
تلاش بشود که برنامه به صورت کامل عملیّاتی بشود. خوشبختانه دولت، دولت فعّالی است؛ یعنی دوستان در دولت واقعاً مشغولند، کار میکنند، فکر میکنند، تلاش میکنند؛ کاری کنند که این برنامه بتواند عملیّاتی بشود. برنامه، راهنمای عمل است؛ یک راهنمای عمل خوب و چهارچوب خوبی است برای عمل کردن؛ نه فقط برای اقتصاد، [بلکه] برای همهی بخشها این برنامه، برنامهی عمل است
با برنامه، باتدبیر و باحکمت باشد
انسانهای با تدبیری باشند، با حکمت باشند. ما در سیاست خارجی گفتیم «عزت و حکمت و مصلحت»؛ در ادارهی کشور هم همین جور است، در مسائل داخلی هم همین جور است، در اقتصاد هم همین جور است؛ باید با برنامه، با حکمت، با تدبیر، با نگاه بلندمدت و همهجانبه، با یک هندسهی صحیح کارها را مشاهده کنند، نگاه کنند، وارد میدان شوند. بیانات در دیدار کارگران و فعالان بخش تولید کشور
1392/02/07
مقاممعظم رهبری
این مدل شایستگی مدیران است، در مدیر عالی مهارت های ادراکی و در مدیر عملیاتی (پروژه) مهارت های فنی قوی تر است، ریاست جمهوری مقام عالی است، چه بسا یک تصمیم گیری یا پلن یا استراتژی یا خلاقیت در مدیر ارشد از هزاران پروژه عملیاتی ارزشمندتر باشد.
دچار مغالطه #برنامه_کارنامه نشویم
———-
مرکز مطالعات سیاستگذاری علوم انسانی (#مسعا)
@ihispsir
@projectsystem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری که سعیدجلیلی در این سالها در میدان سیاست کرده بسیار شبیه آن کاری است که سردار حسن باقری درمیدان جنگ کرد.جوانی خبرنگار بدون سابقه یک روز تفنگ در دست گرفتن،وارد جبهه شد.همه فکر میکردند از ترس وارد عملیات نمیشود.او در میان جنگ نقشه بر دیوار زده بود و در شرایطی که نیروهای ایرانی در جنگ با نیروهای خودی کشته میدادند،یک بار از موضع کلان اطلاعات را کنار هم قرار داد.وقتی کار او به ثمر نشست تازه فرماندهان فهمیدند نبوغ او چه کمکی به ما در جنگ میکند.
حالا سعید جلیلی یازده سال گذشته در وسط میدان جنگ سیاست و اقتصاد، نقشه به دیوار زده و از بالا مسائل کشور را رصد کرده.عده ای مانند حسن باقری سوابق او را برای مدیریت ناکافی میدانند. اما تجربه ذکر شده نشان داد که افرادی مثل او تحولی ساختاری در میدان عملیاتی ایجاد میکنند.
با این توصیف،رد کردن تصدی وزارت توسط او کاملا توجیه پذیر است.آیا منطقی است که کسی که هنرش برنامه ریزی راهبردی است، در یک مدیریت جزیی حبسش کنیم و از ماموریت اصلی اش او را دور کنیم؟
این درست بود که حسن باقری به جای کارویژه اش تفنگ به دست میگرفت و فرماندهی جزیی در جنگ ایفا میکرد؟
چرا کار فکری و نظری (مبتنی بر عمل) را حتی در سطح رئیس جمهور در کشورمان اصالت نمیدهیم؟
[Kenchiikuka]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یادآوری خاطرات تلخی از دولت روحانی
💯کانال #گیزمیز👇👇
🆔 @Gizmiz100
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳📹 پرفسور درخشان استاد تمام اقتصاد از دانشگاه آکسفورد:
🔻برخی کاندیدا بجای پرداختن به عمق مسائل، شروع میکنند به وعده و وعید دادن و تصاویر زیبایی را ترسیم کردن.
اما دکتر جلیلی به خاطر اخلاق اسلامی که دارد چنین کاری را نمیکند. کم هستند سیاست مدارانی که موضع گیری سیاسی خود را منطبق کنند بر اخلاق.
من اطمینان دارم که دکتر جلیلی نقطه عطفی در تاریخ ایران خواهد شد.
@abuhossein
خبرگزاری رویترز نوشت : سعید جلیلی گزینه اصلی انتخابات در ایران است تفکرات و ایدئولوژی او بسیار شبیه رهبر ایران آیتالله خامنهای است.
او مردی مقتدر در حوزه سیاست و روابط بینالملل است.
انتخاب او بر دنیا و معادلات جهان تاثیر میگذارد.
او میتواند برای منافع ما خطرساز باشد.
پن:
شخصی از امام صادق علیه السلام پرسید:
بین دو حاکم در تردید هستم،چه کنم؟
🟢امام فرمود: عادل، صادق، فقیه و باتقواترین را انتخاب کن.
شخص گفت: اگر به تشخیص نرسیدم؟
🟢امام فرمود: ببین افراد متدین به کدام مایلند.
شخص گفت: اگر نفهمیدم؟
🟢امام فرمود: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر میپسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر آنها را خشمگین میکند، او را برگزین.
اصول کافی جلد ۱ص ۶۸
#انتخابات
🇮🇷 قیام
جلیلی مثل شهید جمهور، فردا را قربانی امروز نمیکند!
یکی از توفیقاتی که رهبر انقلاب به عنوان توفیق دولت شهید رئیسی(ره) شمردهاند، آن است که دولت سیزدهم فردا را قربانی امروز نکرد در حالی که «طبیعت بعضی از دولتها این است» بلکه «کارهای بزرگ و زیربنائی را انجام داده که اثرش ممکن است امروز به طور کامل ظاهر نشود، امّا بالاخره ظاهر خواهد شد». هر چند که در بیانات دیگری به ضرورت دیده شدن اثر کار در سفره مردم نیز پرداختهاند و ضرورت آن طبعا بدیهی است.
در میزگرد اقتصادیِ سعید جلیلی با کارشناسان، به خوبی یکی از گرانیگاهها در اشکال به برخی پیشنهادات او، همچون پیشنهاد ساخت پتروپالایشگاهها و یا ضرورت انضباط مالی و ... و تأثیر آن در حل مشکلات اقتصادی روشن شد.
در این گفتوگو، جلیلی طی رفت و برگشت با کارشناس برنامه، اینگونه گفت:
«یکی از ایرادهایی که در فرهنگ سیاسی هست این است که من کاری کنم که در همین چهارسال جواب بدهد. نه، دیگران کاشتند و ما خوردیم؛ ما بکاریم و دیگران بخورند. نباید بگویی که این کاری که من میکنم در این 4 سال دیده نمیشود. اتفاقا وظیفه شماست که این کار را بکنی؛ ممکن است که 10 سال دیگر جواب بدهد. من میخواهم بگویم این نگاه نگاه درستی نیست. من این را قبول ندارم که آیا این کار بعد از 4 سال آیا نتیجه میدهد یا نه؟ نه، بعضی وقتها ممکن است بعد از 14 سال جواب بدهد. بحث فرد شما که نیست بحث مصلحت کشور است که این کار باید انجام بشود.»
یکی از مولفههای کلیدی برای حل مشکلات اقتصادی امروز آن است که دولت ناظر به یک فردای روشن، منافع ملی را ملاحظه و ماموریت خود در قبال آن را انجام دهد ولو این اقدامات دیربازده باشد؛ نه این که برای جلب رای مردم پس از 4 سال، ناچار شود صرفا اداره روزمره را ملاحظه کند.
باید این رویکرد، از اساسیترین شاخصهها در امتداد دولت شهید خدمت در نظر گرفته شود. نباید بحثهای انحرافیای چون بودن یا نبودن در کابینه، ملاک ارزیابی در امتداد بخشی به راه شهید رئیسی قرار گیرد. اگر کسی در کابینه و یا در ارتباط با دولت سیزدهم بوده است، ولی این رویکرد را نداشته باشد، قطعا امتداد دولت سیزدهم نیز نخواهد بود.
جلیلی مردِ این رویکرد است. او آگاهانه در برابر این فرهنگ غلط سیاسی مقاومت میکند و خواهد کرد تا بتواند در ادامه رویکرد رئیس جمهور شهید، گامی اساسی در ساخت دولت مطلوب جمهوری اسلامی بردارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگوییم رئیس جمهور باید خودش فهم کارشناسی از مسائل داشته باشد، دقیقا از چنین چیزی حرف میزنیم.
دانش جعفری وزیر اسبق اقتصاد به حرف جلیلی اشکال میگیرد که علت تعطیلی هپکو چیز دیگری بوده اما جلیلی با تسلط مثال زدنی بر کل ماجرا و حتی اعداد و ارقام؛ او را به چالش میکشد و میگوید اصلا درباره این مساله هرچقدر خواستید با هم بحث کنیم!
کشور دقیقا چنین فردی را به عنوان رئیس جمهور لازم دارد؛ با اخلاق و مسلط. نه اینکه هر کس از راه رسید به اسم کارشناس و... با یک جمله گیجش کند.
بازهم میگویم؛ سعید جلیلی نه تنها بابرنامه ترین بلکه مسلط ترین کاندیدا به وضعیت کشور و آگاه ترین به راه حل مشکلات است که در اداره کشور آزمون و خطا نخواهد کرد.
@Sabeti ✅
♦️چرا در بین نامزدهای موجود دکتر جلیلی را شایستهتر میدانم؟
1️⃣ فهم درونی شده از مسائل کشور: جلیلی برنامه دارد. برنامه داشتن او به معنای داشتن یک فهم منسجم درونی شده از مسائل کشور و راه حلهای آنهاست، نه جزوه ای که سایرین برایش تهیه کردهاند. چنین فهمی پیشنیاز مؤثر بودن سایر ویژگیهای مثبت مورد نیاز سکاندار قوه مجریه است.
2️⃣ سلامت اقتصادی: جایگاه ریاستجمهوری به معنای دسترسی به میزان قابل توجهی از منابع اقتصادی (شرکتها، پروژهها و ...) است. سلامت اقتصادی شخص رئیسجمهور و شبکه همراه یا مورد وثوق او پیشنیاز استفاده مؤثر از این منابع در راستای منافع ملت است. نگاه طعمهوار به منابع در دسترس رئیسجمهور چه برای کسب منفعت شخصی و چه ایجاد پشتوانه سیاسی مهمترین مانع استفاده از این ظرفیتها در جهت بهبود زندگی مردم است. جلیلی نه تنها یک نقطه سیاه بلکه نقطهای خاکستری هم در کارنامهاش ندارد. این گزارهای است که حتی مخالفینش نیز به آن اذعان دارند.
3️⃣ سلامت سیاسی: جلیلی اهل زد و بندها و بده بستانهای متعارف دنیای سیاست نیست. در عین اینکه با بدنه نسبتاً گستردهای از کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف ارتباط دارد اما باند و حلقه شخصی ندارد. اگرچه ممکن است همین ویژگی موجب شده باشد، به او وصله «اهل تشکیلات نبودن» بچسبد.
4️⃣ آشنایی با سیستم اداری کشور: جلیلی بر خلاف بسیاری از سیاستمداران، نظام اداری کشور را از کف شروع و پلهپله طی کرده است. او از ابتدا مدیر نبوده و بههمین دلیل با آنچه در بدنه و کف دستگاه اداری کشور میگذرد بیگانه نیست.
5️⃣ فهم سیاستگذاری و تصمیمگیری: سِمَت ریاست جمهوری، جایگاهی راهبردی و سیاستگذار است و بیش از مهارت مدیریت پروژه، به قدرت تصمیمگیری و فهم دیدگاههای مختلف نیاز دارد. رئیسجمهور به طور طبیعی در موضوعات مختلف در معرض دیدگاههای مختلف و بعضاً متضاد قرار میگیرد و باید بتواند این دیدگاهها و «هزینه-فرصت» هر کدام را فهم کند و بین آنها انتخاب کند. تجربه جلیلی چه بهعنوان مدیر کل بررسیهای سیاسی دفتر رهبری و معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه و چه در شورای عالی امنیت ملی، سازگار با این اصلیترین ویژگی لازم برای هدایت قوه اجرایی کشور است. مسیری که بعد از سال ۹۲ در دولت سایه هم ادامه داشتهاست.
6️⃣ مبانی فکری منسجم و مستحکم: جلیلی با اینکه سالهاست حضور فعالی در عرصه سیاست داشته و به تبع آن نسبت به موضوعات و حوادث مختلف کشور موضع گرفته، اما در دیدگاههای او نمیتوان اعوجاج و رنگبهرنگ شدن مشاهده کرد. آنچه جلیلی بیان میکند، برخاسته از مجموعهای از مبانی فکری و اعتقادی است. او فاقد چرخشهای اساسی گفتاری و رفتاری است. براساس سنجش جَوّ سیاسی یا برداشت از ذائقه عمومی موضع نمیگیرد. جلیلی از این جهت سیاستمداری قابل اعتماد است. رای دهنده میتواند بفهمد به چه کسی میخواهد رای بدهد یا ندهد.
کانال سرباز جنگ رسانه#احمد_نوایی👇
https://eitaa.com/joinchat/235667643Ca0c45b43ad
🔹 مجموعه ایزوایکو، 1100 هکتار زیربنا داره
و 11,000 هکتار وسعت داره
«وسعت» با «زیربنا» متفاوته دلبندم😁
🔹هر پروژه اعم از
✅تعمیر
یا
✅ساخت کشتی
هزار شغل ایجاد میکنه
و
اگر با توجه به وسعت و ظرفیتی که ایزوایکو داره، ۵٠ تا پروژه رو همزمان انجام بده، میتونه میشه پنجاه هزار شغل👌
پس وقت کنید که
اولا پروژه اعم از ساخت و تعمیره، نه فقط ساخت؛ یعنی میشه 50 تا پروژه ساخت و تعمیر رو همزمان داشت و لازم نیست که همگی پروژه ساخت کشتی باشه
ثانیا با توجه به وسعت و ظرفیت مجموعه ایزوایکو نه مقداری از مجموعه که الان فعاله؛ بنابر گفته مسئولانش، حدود ٨۵ درصد از ظرفیت این مجموعه هنوز مورد استفاده قرار نگرفته چون پروژهای ندارد!
پس میشه از زیربنای ١١٠٠ هکتاری مجموعه که وسعت بنا و سازه و پیرامونیاش ١١هزار هکتار میشه، ۵٠ پروژه همزمان ساخت یا تعمیر کشتی پذیرفت و در ازای هر کدام هزار شغل که جمعا پنجاههزار شغل میشود، ایجاد کرد.
✅ اتفاقا این کلیپ نشاندهنده شناخت دقیق جلیلی نسبت به فرصتهای کشور ماست؛ و اینکه میفهمه که کدام مجموعه توانایی رشد و افزایش بازدهی داره؛ نه اینکه با نشد و نمیشه، امکانات کشور و نیروی انسانی آماده به کار رو معطل کنه و یا با تئوریهای فسیلشدهی غربی، به هدر بده.
#شبهه
#جلیلی
🇮🇷 گروه اتحاد کشوری دانشگاهیان حامی دکتر جلیلی