🔻مهم/ اژهای در نشست شورای عالی قوه قضاییه:
🔹همه نسبت به ناهنجاریهای اجتماعی مسئولیت داریم
🔹 اسفند ۱۴۰۲ از فراجا خواسته شد که برای بحث عفاف و حجاب میدان بیاید
🔹 نمیتوانیم الان خودمان را کنار بکشیم و بگوییم «کی بود کی بود؛ من نبودم»؟!
🔹 نباید کاری کنیم که فراجا احساس کند کار خطایی کرده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کجایند مخالفان کودک همسری؟
✅ فرهنگسازی
🔰 مقام معظم رهبری در دیدار با مداحان یک موضوع بسیار مهمی را مطرح کردند که پاسخ به بسیاری از سوالات، شبهات و حتی اختلاف نظرات ما بود. معظم له فرمودند:
🔹 ما اشکال کارمان در بسیاری از جاها این است که دستور میدهیم، نصیحت میکنیم، استدلال میکنیم، منطق میآوریم، اثر نمیکند. چرا؟ برای اینکه فضای عمومی، فضای #متناسب با آنچه که ما خواستیم نیست. من بارها تکرار کردم #فرهنگسازی. فرهنگسازی یعنی همین.
🔹 یک جا لازم است فضای کشور، فضای استقامت در مقابل دشمن باشد. یک جا لازم است فضای هجوم به دشمن باشد، یک جا فضای پیروی از دانش و علم باشد، یک روز فضای تعقّل و تدبّر باشد. #فضاسازی باید بشود.
🔹 میتوانید #بصیرتدهی کنید، میتوانید #امیددهی کنید. امروز میبینید یکی از #مهمترین_شگردهای_دشمن #تزریق_ناامیدی است. کجا؟ در مهمترین نقطهی وجودی کشور یعنی جوانان. شما میتوانید درست ضدش عمل کنید. امیددهی کنید. شما میتوانید در فکر و عمل هدایت کنید. منتها خب شرط دارد. اگر بخواهید این توفیقات نصیب شما بشود، شرط لازم و اولش این است که #دغدغهی_هدایت_مردم را داشته باشید.
◀️ نکات ویژه و برجسته:
▪️ چرا فضای عمومی، فضای متناسب با آنچه که ما خواستیم نیست؟! چون به فرهنگسازی اهتمام جدی نداریم.
▪️ برای فرهنگسازی باید فضاسازی کنیم، آنهم بر اساس نیاز و ضرورت فضای عمومی کشور نه سلیقه خودمان
▪️ میتوانیم بصیرت دهی کنیم، امیددهی کنیم و... اما شرط لازم و اول چنین توفیقی این است که دغدغهی هدایت مردم را داشته باشیم.
❇️ میخواهیم جامعه به سمت عفاف و حجاب حرکت کند؟
❇️ میخواهیم جامعه به سمت گفتمان انقلابیگری حرکت کند؟
❇️ میخواهیم جامعه به سمت مبارزه با فساد حرکت کند؟
❇️ میخواهیم جامعه به سمت سبک زندگی ایرانی اسلامی حرکت کند؟
❇️ میخواهیم ....
◀️ باید فرهنگسازی کنیم
◀️ باید فضاسازی کنیم
◀️ باید دغدغه هدایت مردم را داشته باشیم
✍️ سید احمد رضوی
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹ببینید؛ سخنان رهبر معظم انقلاب در سال ۸۱ و هشدارهایی که دادند و کسی توجه نکرد و حالا نتیجه اش را می بینیم...
🔸دیدن این فیلم برای فعالان فرهنگی باغیرت کشور ضروری وپخش کردن آن درفضای مجازی لازم است.
#خبرنامه | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
🗞 جشن فارغالتحصیلی یا دیسکو دانشجویی؟!
📌 « اخیرا در فضای مجازی کلیپهای کوتاهی در رابطه با جشن فارغالتحصیلی دانشجویان دانشگاه های مختلف در استانهای مختلف کشور منتشر شده است که رفتارهای نامتعارف دانشجویان در آن سبب واکنشهای منفی مردم و در نهایت تکذیبیه روسای آن دانشگاهها شده است.»
🔸ساحت دانشگاه و دانشجو همیشه و در هر کشوری ساحت محترم و دارای شأن و منزلت بالایی است. در کشور ما نیز به دلیل اهمیت بسیار علم و علم آموزی، مراکز آموزشی خصوصا آموزش عالی و دانشجویان آن ساحت مقدسی دارند. از جهتی دیگر ماهیت جشن فارغالتحصیلی در راستای جهتدهی به هویت و مسئولیت پذیری دانشجویان نسبت به جامعه و ملتشان است و رویهی نوظهور جشن فارغالتحصیلی که کلیپهایش به دیسکو بیشتر شباهت دارند از ماهیت جشن فارغالتحصیلی نیز به دور میباشند.
🔹مشکل بروز چنین کلیپها و جشنهای کذایی چیست؟! شاید اولین و از قضا سادهترین نوع پاسخ به این سوال را به خود دانشجویان و گرایشهای شأن بتوان نسبت داد اما زاویه ی دیگر و از قضا مهمتری نیز در بروز چنین جشنهای فارغ التحصیلی و در نهایت خروجی کلیپهای آن در فضای مجازی نشات گرفته از شانه خالی کردن دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در کشور در راستای برگزاری جشن فارغالتحصیلی دانشجویان میباشد.
🔸چرا بودجههای فرهنگی کلان دانشگاهها به برگزاری جشنهای فارغالتحصیلی دانشجویان اختصاص پیدا نمیکند و بسیاری از دانشگاهها خود را بدون مسئولیت در قبال برگزاری جشن فارغالتحصیلی معرفی کرده و در نهایت برای دانشجویان امکان برگزاری جشن فارغالتحصیلی خودگردان در مکانی از دانشگاه با هزینههای شخصی خود دانشجویان فراهم میآورد؟!
🔹چه برنامهی فرهنگی مهمتر از جهت دادن به هویت دانشجویان و یادآوری مسئولیتی که بر دوش آنان در قبال جامعه وجود دارد؟ چرا نباید از فرصت عالی در راستای هدایت خروجیهای دانشگاه برای خدمت به دانشگاه استفاده کرد؟!
🔸این سوالات و این سطور در جهت تامل و تفکر مسئولان آموزش عالی و دانشگاهی خاصتا مسئولان فرهنگی دانشگاه ها است. رسانهای عصر زنان در یادداشت بعد به ارائه پیشنهاد در راستای خاتمه یافتن جشنهایی که بیشتر به دیسکو در دانشگاه شباهت دارند تا جشن فارغالتحصیلی خواهد پرداخت.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#خبرنامه | #اختصاصی
🔻مراجعه به ویدئو
🗞 جشن فارغالتحصیلی هویت بخش!
📌«رسالت معاونت فرهنگی دانشگاهها، ارتقاء فرهنگ اسلامی در بدنهی دانشگاههاست، اما این رسالت کج دار و مریض از سوی معاونت های فرهنگی بسیاری از دانشگاهها انجام میشود. محسوس ترین مصداق برای اثبات این مدعا انتشار کلیپهایی با عنوان جشن فارغالتحصیلی دانشجویی است که کمترین شباهت را به جشن فارغالتحصیلی دارند.»
🔸اگر نگوییم تمام علت کاهش سطح فرهنگ اسلامی در دانشگاه ها به دلیل بی توجهی معاونت فرهنگی دانشگاه ها است، میتوانیم چنین ادعا نماییم که باتوجه به متولی بودن امر فرهنگی دانشگاهها از جانب معاونت فرهنگی این مراکز آموزشی، این معاونت در بروز نابهسامانیهای فرهنگی در دانشگاهها مسئولیت مستقیم دارد.
🔹مهمترین نقاط عطف زندگی دانشجویان در مقاطع مختلف آموزش عالی خصوصا مقطع کارشناسی، توجه جدی به جشن جدیدالورودها و جشن فارغالتحصیلی است. ای بسا درجه اهمیت جشن فارغالتحصیلی، بیشتر از جشن جدید الورودها است زیرا میتواند به دانشجو نسبت به هویت اجتماعی، دینی و ملی خود جهت بدهد. جهت این هویت اجتماعی، دینی و ملی به سوی ایجاد هوشیاری دانشجویان فارغ التحصیل در قبال اعتلای کشورشان میتواند باشد.
🔸در غائلهی ززآ شاهد آن بودیم که برخی دانشجویان دانشگاههای کشور به بدترین شکل به تخریب اموال دانشگاهی، اختلال در امنیت دانشگاهها با حمل سلاحهای سرد و دستساز، توهین به اساتید دانشگاه و ساحت دانشگاه با فحاشی های چاله میدانی و رکیک پرداختند. این رفتار با هر اسم و عنوانی برخلاف وحدت کلمه و حتی حل مشکلات کشور بود و محلی برای توهین به دین، بزرگان کشور، تضعیف امنیت کشور و همچنین انتقال تصویر عقب مانده از ملت شریف ایران شد.
🔹در سال گذشته دو اتفاق مهم در راستای هویت دهی مسئولانه به دانشجویان با استفاده از برگزاری باشکوه جشن فارغالتحصیلی دانشجویان اتفاق افتاد. اول جشن فارغالتحصیلی دانشجویان علوم پزشکی در حرم مطهر امام رضا و دومین جشن فارغالتحصیلی گروهی از دانشجویان دانشگاه الزهرا تهران در بین الحرمین.
🔸جشنی که از نوع زیارت امامان معصوم، با ادای سوگند در محضر پر کرامتشان و عهد بستن با آنان در جهت تلاش برای کسب معرفت علمی خود و جامعه اسلامی خود در مدار معارف اهل بیت علیهم السلام است. درست همان جشن فارغالتحصیلی ایدهآلی که در اعتلای فرهنگ اسلامی و آگاه نمودن دانشجویان نسبت به مسئولین دینی و ملیشان موثر است.
🔹لازم است تا وزارت علوم، دانشگاهها را در راستای برگزاری جشن فارغالتحصیلی دانشجویان در اماکن مقدس چون مشهد مقدس، عتبات عالیات یاری کند تا دانشجویان به ارزش و اهمیت جایگاه خود در جامعه التفات یابند. اینگونه است که دانشجویان در قبال ملت و دین خود احساس مسئولیت کرده و رفتارهای مسئولانه از خود بروز خواهند داد.
🔸به امید آنکه بودجههای فرهنگی دانشگاهها در راستای برگزاری جشنهای مهم فرهنگی و در راستای جهت دهی به هویت دینی و ملی دانشجویان صرف شود. جشن های فارغالتحصیلی از جنس زیارت اماکن مقدسه و عهد بستن با معصومان در جهت مسئولیت پذیری در قبال کشور و ملت.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
هرگاه از شما پرسیدند که چرا ایران حزب الله، حماس و جهاد اسلامی در فلسطین را تقویت میکند این روایت جالب نهج البلاغه را برایش بفرست:
💠امام علی علیه السلام:
بارها من به شما گفته ام که از خانه خود بیرون بروید و در آن نقطه ای که دشمن میخواهد به سوی شما حمله کند،در همانجا به دشمن ضربه بزنید.
نگذارید دشمن به لب مرز خانه های شما برسد که آنگاه ذلیل خواهید شدو ضربه خواهید خورد.