عجب هفته ای در پیش رو داریم😌
#شنبه شروع هفته با سالروز تولد امام هادی جانمان عجین شده
#سه شنبه عید بزرگ شیعیان دنیا..
و #پنج شنبه سالروز تولد باب الحوائج ،امام کاظم جانمان...
چه حکمتی در دل این هفته نهفته است ؟؟!!
آغازش #هادی، هدایتمان می کند و جامعه را به خیر وصلاح دعوت می کند
سه شنبه، غدیر از راه می رسد تا بیعت با حق و حقیقت ، صورت گیرد
و
درست در پایان هفته
پنج شنبه، راه توسل به باب الحوائج را نشان می دهد تا جمعه ای تکرار نشدنی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران رقم بخورد ..
انشاء الله
#یا هادی(ع) #یاعلی(ع)#یا موسی بن جعفر(ع)
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#یادداشت| #اختصاصی
🔺مراجعه به تصویر
♦️به نام زنان یا برای زنان؟!
(با نگاهی به فضای انتخابات ریاست جمهوری دولت چهاردهم)
✍🏻| خانم الهه سادات شفیعی
🔸بسم الله الرّحمن الرّحیم
پرداختن به مسائل زنان، در این دوران، امری فراگیر شده و کمتر کسی آن را، دستکم در مقام ادعا و شعار، کماهمیت تلقی میکند؛ آنچه در موقعیتی مانند انتخابات ریاستجمهوری اهمیت فزایندهای پیدا میکند. در این میان، باید نقادانه با رویکردهای مختلف مواجه شویم تا بتوانیم سره را از ناسره تشخیص دهیم و رویکردهای نمایشی، کاریکاتوری، تقلیلگرا و... را بازشناسی نماییم و گرفتار آسیبهای ناشی از آن نشویم.
🔹رویکرد نمایشی مانند اینکه توجه به زنان را با شاخص تعداد مدیران ارشد زن بسنجیم و واگذاری تعدادی کرسی به زنان در سطوح عالی مدیریت کشور را، نشان از اهتمام به امور زنان القا کنیم! توگویی، مسائل جامعه زنان با چنین اقدامی، حل و فصل میشود...
رویکرد کاریکاتوری مانند اینکه دغدغههای بخشی از جامعه زنان را که از قضا فراگیری چندانی ندارد، هرچند در حد خود واجد اهمیت باشد، اولویت و محوریت ببخشیم و با تمرکز بر آن و طرح شعارها و وعدههایی در راستای تحقق این دغدغهها، خود را حامی زنان معرفی کنیم! مانند رفتن زنان به ورزشگاه، موتورسواری زنان و...
🔸رویکرد تقلیلگرا، مانند اینکه بکوشیم پیچیدگیهای مسایل زنان در عرصههای مختلف، بهعنوان مثال در زمینه نقش مادری و تزاحم آن با بهره بردن از فرصت تحصیل، فعالیتهای اجتماعی، ورزش، تفریح و... را به دغدغه اقتصادی کاهش دهیم و بخواهیم این دغدغه را با برخی مشوقهای مالی برای خانواده یا برای خود زنان حل و فصل نماییم! در مقابل، مواجهه صادقانه و مسئولانه با مسائل زنان را میتوان واجد سه ویژگی اساسی دانست:
🔹اول. رویکردی که به مسائل زنان نگاه ابزاری ندارد تا بخواهد با مواجهه نمایشی، برخی اقدامات تبلیغاتی و محدود را بهمثابه اهتمام اساسی در این زمینه معرفی کند و از این طریق بهدنبال جلب محبوبیت یا گسترش سبد رای خود در میان برخی اقشار باشد؛ بهعنوان مثال، حضور یا عدم حضور تعدادی از زنان در کرسیهای مدیریت ارشد نمیتواند جایگزین گسترش زمینه رشد فراگیر برای عموم زنان در عرصههای مختلفی که استعداد و آمادگی حضور و بالندگی دارند باشد...
🔸دوم. رویکردی که مسائل زنان را در سطوح و ابعاد مختلف آن مینگرد و سعی نمیکند با برجسته نمودن برخی مسائل جنجالی، به تحریک احساسات در لایههای پرهیجان جامعه دامن بزند؛ بلکه با نظر به فراگیری مسأله در میان اقشار مختلف، ضریب اثرگذاری در منافع عمومی و کمک به پیشرفت کشور، به اولویتبندی مسائل میپردازد. با این نگاه، امکان حضور زنان در ورزشگاه، بهعنوان یک مطالبه از سوی بخشی از جامعه نادیده گرفته نمیشود و مورد توجه قرار میگیرد، اما ضریب اهمیت آن بر امور فراگیری مانند چالشهای پیش روی مادران، در عرصه تحصیلات، اشتغال، فعالیتهای اجتماعی و... یا چالشهایی که زنان سرپرست خانوار و یا زنانی که تجرد قطعی بر ایشان تحمیل شده با آن مواجه هستند، پیشی نمیگیرد!
🔹سوم. رویکردی که از منظری باهمنگرانه، لایهها و ابعاد مختلف مسائل را میبیند و آن را به برخی لایهها و ابعاد فرونمیکاهد... بهعنوان نمونه، مسائل زنان در عرصه جمع نمودن میان نقش مادری و نقشهای دیگر در زندگی شخصی و اجتماعی، تنها با چالش اقتصادی مواجه نیست تا بتوان آن را با برخی مشوقهای اقتصادی چاره نمود؛ بلکه در این میان، چالشهای دیگری در سطح ساختارها، سیاستهای کلان، قوانین و رویههای جاری، چالشهایی در سطح مسائل فرهنگی جامعه و... نیز تأثیرگذار است که باید در نظر گرفته شود.
🔸در پایان توجه به این نکته ضرورت دارد که اهتمام به مسائل زنان، نباید منجر به این تلقی شود که این اهتمام مستلزم دامن زدن به شکاف جنسیتی با مردان و نادیده گرفتن اهمیت نهاد خانواده است؛ چراکه دامن گرفتن چنین شکاف و تضادهایی، منجر به نقض غرض خواهد شد و نهتنها رهآوردی برای زنان نخواهد داشت که زمینه را برای زیانهای هرچه بیشتر ایشان فراهم میکند. تجربه جوامعی که اهتمام به امور زنان را از این رهگذر پیش گرفته و به چالش با مردان و تضعیف نهاد خانواده دامن زدهاند، میتواند در این موقعیت تاریخی حساس، چراغ راه ما باشد!
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
💢خدا رحمت کند آیت الله مشکینی رئیس مجلس خبرگان می فرمود «صحنه انتخابات صحنه کربلا است.
🔹۱ _کسی که در انتخابات شرکت نمی کند گویا دارد یزید را یاری می کند.
🔸۲ _کسی که در انتخابات شرکت می کند ولی رای سفید می دهد، انگار در کربلا است ولی تیر به سوی هدف خاص نمی اندازد.
🔹۳ _کسی که به غیر صالح رای میدهد گویا دارد علیه امام حسین علیه السلام شمشیر می زند.
🔸۴ _کسی که می گردد و اصلح را انتخاب می کند گویا دارد از امام حسین علیه السلام دفاع میکند.»
#انقلابیون
#انتخابات
🇮🇷🇵🇸@Aahdeyaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سخنان "روح الله متفکر آزاد" نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در اعتراض به اظهار نظر یکی از نمایندگان کاندیداها
🔴 مهمترین وظیفه رییسجمهور
#انتخابات
رییسجمهور باید مستقیماً حداقل نزدیک به چهل نفر را منصوب کند. وزرا، معاونین رییسجمهور، رؤسای سازمانها، سخنگوی دولت و ...
و در مرحله بعد بسیاری از معاونان وزرا با نظر و راهبری رییسجمهور انتخاب میشوند.
این یعنی در مرحله اول، #کارویژه رییسجمهور انتخاب افراد درست و گماردن آنها در مسئولیت درست است.
در مرحله بعد وظیفه رییسجمهور #هماهنگی و تسهیل کار بین این نفرات و دستگاههاست. این مسئولیت بسیار مهمی است که حاصل شناخت از دولت، کشور، مسئلهها و مسئولیتهاست.
رییسجمهور باید در #چهار_سطح_هماهنگی را دنبال کند:
1️⃣ سطح #اول درون کابینه و قوه مجریه است. یعنی بین وزارتخانهها، سازمانها و دستگاههای دولتی.
2️⃣ سطح #دوم روابط بین قوه مجریه با قوه قضائیه، قوه مقننه، نیروهای مسلح، دستگاههای امنیتی، نهادهای حاکمیتی و سایر عناصر درون نظام.
3️⃣ سطح #سوم، تنظیم روابط قوه مجریه با مردم است. مردم یعنی عموم مردم، سازمانها و تشکلهای مردمی، بخش خصوصی و آنهایی که به طور کلی بیرون از ساختار قدرت رسمی محسوب میشوند.
4️⃣ سطح #چهارم، سطح تعاملات بینالمللی است.
ایجاد هماهنگی در این چهار سطح نیازمند انواع سرمایه است، خاصه #سرمایه_اجتماعی ...
و مهمترین وظیفه رییسجمهور این است که به واسطه سرمایه اجتماعیای که کسب کرده و میکند، این چهار سطح هماهنگی را انجام دهد.
لذا اینجاست که باید فردی به عنوان رییسجمهور انتخاب شود که پیشینهی او #اعتمادزا باشد و نه #اعتمادزُدا
سوای پیشینهی فرد، آنچه به افزایش سرمایه اجتماعی رییسجمهور کمک میکند، انتخاب با درصد مشارکت بالا و با نسبت مناسب است. این کاری است که باید در روزهای آتی برای آن تلاش کرد. هم برای #مشارکت و هم برای #اجماع در جبهه انقلاب ...
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
*الحمدللهِ الذّي جَعَلَنَا مِنَ المُتمسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِالمُؤْمِنِینَ وَ أولادهُ المَعصومین عَليهِم السَّلام*
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
عیدالله الاکبر، سالروز اتمام نعمت و اکمال دین، عید ولایت یعسوب الدّین، امام المتّقین، قائد غُرّ المحجّلین، نفسِ نفیسِ ختم المرسلین، حضرت امیرالمؤمنین، علیبنابیطالب را به محضر رسول خدا و همهٔ ذوات مقدس معصومین علیهمالسّلام و شما محبین و عاشقان حضرتش تبریک عرض میکنم.
🌺 رهبر انقلاب: هرکس علاقمند به ایران قوی و حامی جمهوری اسلامی است در انتخابات شرکت کند
✏️ توصیهی به مردم عزیزمان این است که ما گفتیم ایران قوی و سرافراز، این شد شعار. ایران قوی طرفدار خیلی دارد، قوی بودن ایران فقط به این نیست که انواع و اقسام موشک را داشته باشیم که الحمدالله داریم.
✏️ قوی شدن ابعاد گوناگونی دارد،یکی از ابعادش همین بعد حضور مردم در میدان سیاست و میدان انتخابات است این هم نشانهی قوت است.
✏️ پس هرکسی که علاقهمند به ایران قوی است در این انتخابات بایستی شرکت کند و هرکسی معتقد به لزوم حمایت از نظام جمهوری اسلامی است بایستی به صورت مضاعف اهتمام داشته باشد. ۱۴۰۳/۴/۵
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
فقط یک رأی ❓❗️
⭕️ماجرای یک رأی که باعث مظلومیت بیشتر امام علی(ع) وجامعه مسلمین شد.❗️❓
«همه این اتفاقات نتیجه رأی یک نفر بود !!!»
در انتخاب خلیفه سوم ، توسط شورایی ۶نفره رأی گیری شد و چون آرا مساوی شد ، ختم کلام و نقش تعیین کننده برعهده عبدالرحمان بن عوف شد یعنی او حق «وتو» داشت وبه هرکسی رأی میداد، همو خلیفه مسلمین میشد!
عبدالرحمن ابتدا نزد مولا امیرالمومنین آمد و گفت به شرط ((عمل به قرآن)) و ((سنت پیامبر)) و ((سیره شیخین)) به تو رأی می دهم و تو خلیفه خواهی شد!!؟
امیرالمومنین فقط عمل به قرآن و سنت پیامبر(ص) را قبول کرد و عمل به سیره شیخین (ابابکر وعمر) را نپذیرفت.
پس عبدالرحمن به سراغ عثمان رفت و او هر ۳شرط را بی درنگ پذیرفت!!!
بعد از آنکه عثمان خلیفه شد فوراً بنیامیه را بر امور مسلمانان مسلط کرد به گونهای که حضرت امیر در تعبیری میفرمایند:
«بنی امیه چونان شتران گرسنه که به علفهای بهاری رو می آورند بر بیتالمال مسلمین چیره گشتند...»
در نتیجه در زمان خلافت عثمان خیلی مشکلات و بلاها به سر جامعه پهناور اسلام آمد تا جایی که مردم علیه او شورش کردند و به رغم مخالفت و حتی مقابله امیرالمومنین، عثمان در آن شورش کشته شد!!!
نکته:
قبل ازشورش عدهای از اصحاب رفتند که عثمان را نصیحت کنند مثل ابوذر، عبدالله بن مسعود و خود عبدالرحمن بن عوف، که خلیفه باهر کدام به نحوی برخورد ناشایست کرد.
ابوذر را تبعید کرد،
عبدالرحمن ابن عوف را کتک زد و بیرون کرد و...
بعداً عثمان برای دلجویی به عیادت عبدالرحمن رفت که عبدالرحمن از او روی برگرداند و گفت:
«مابه تو رأی ندادیم که با جامعه مسلمین این کارها را بکنی، قرار ما این نبود...»
در ادامه امیرالمومنین به عیادت عبدالرحمن رفته وانتخاب غلط او را یادآور شده و فرمودند: «همه این اتفاقات نتیجه رأی تو بود»
عبدالرحمن گفت:
من پشیمانم و از رأی خود به خلیفه روی گردانم و راضی به هیچیک از اقدامات وی نیستم.
مولا علی علیهالسلام دربیان اینکه پشیمانی دیگر فایده ندارد، فرمودند:
«تو در تمام اقدامات او شریکی! چه بخواهی! چه نخواهی!»
انتخابات مهمی پیش رو داریم
فراموش نکنیم که:
رأی ما مسئولیت آور است.
پس با آگاهی و بصیرت رای بدهیم.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ #خط_دیدار | مردم برای حضور در انتخابات تنبلی نکنند
✏️ رهبر انقلاب، روز گذشته: عنصر اوّل، مشارکت عموم مردم است؛ تنبلی نکنند، بیاعتنائی نکنند، دستِکم نگیرند؛ در همهی گوشههای کشور شرکت کنند.
✏️مشارکت فقط مال شهرها نیست؛ مال شهرهای بزرگ نیست؛ در انواع مراکز جمعیّتی، روستاها، بخشها مردم باید در انتخابات شرکت کنند تا جمهوری اسلامی در دنیا سرافراز بشود. ۱۴۰۳/۴/۵
💻 Farsi.khamenei.ir