♦️امیرمومنان (ع) الگوی عدالت و معنویت♦️
🔹در گام دوم و در گام های بعدی انقلاب، وظیفه داریم خطرهایی که متوجه نظام و انقلاب است را بررسی کنیم.
🔹جامعه ای که داعی عدل دارد اما موحد نیست، جامعه فرعونی است. عدل بدون توحید محقق نخواهد شد.
آیت الله جوادی آملی
▫️همایش بین المللی امام علی(ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز با پیام حضرت آیت الله مکارم شیرازی و سپس سخنرانی حجت الاسلام واعظی در ابتدای همایش در خصوص رابطه عدالت و معنویت و همچنین سخنرانی حضرت آیت الله جوادی آملی به عنوان مهمان همایش ادامه داشت. در نوبت عصر و اختتامیه، دبیر همایش به ارائه گزارش کمیسیون ها پرداخت و سپس شیخ حسین انصاریان سخنرانی کرد.
🔸حضرت آیت الله جوادی آملی در همایش بین المللی «امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز» اظهار داشت: «عدل» گرچه دارای مفهوم روشن و معنای شیرین است لکن بدون «توحید» ممکن نیست، جامعه ای که داعی عدل دارد اما موحد نیست، جامعه فرعونی است. عدل بدون توحید محقق نخواهد شد به عبارت دیگر عدل تنها در بستر توحید است که امکان تحقق می یابد و ما تا موحّد نباشیم امکان ندارد به عدل برسیم.
🔸معنای عدل روشن است؛ «العدل وضع کل شیء موضعه»، اما جای اشیاء کجاست؟ جای افراد کجاست؟ موحّد می گوید این را فقط اشیاء آفرین و اشخاص آفرین می داند، اما ملحد خود جای اشیاء و اشخاص را معلوم می کند. لذا عدل پشتوانه علمی می خواهد از این رو علی علیه السلام که موحّد ناب است می تواند عادل حقیقی باشد. علی علیه السلام که قرآن ناطق و سخنگوی قرآن است، یک توحید ممثل است، لذا عدل را تبیین می کند و تحقق می بخشد.
🔸وقتی پیامبر(ص) در وصف امیرالمومنین(ع) فرمود «على مع الحق والحق معه یدور حیث دار» ما دو نوع حق داریم؛ یک حق، حق محض است که مقابل ندارد و در مقام ذات است و مقابل آن عدم است و یک حق که مقابل آن باطل است، این حق در مقام امکان است نه در مقام ذات لذا فرمایش پیامبر این نیست که علی همراه حق است یا حق همراه علی است، بلکه منظور این است که علی عین حق است.
🔸از ابتکارات چنین شخصی که عین حق است می توان به مساله تثلیث در روش اشاره کرد که می فرماید : « إنّ العباد ثلاثه » برخی از ترس جهنم عبادت می کنند و برخی به شوق بهشت! اما برخی «حبا لله» عبادت می کنند؛ در حقیقت او آمده تبشیر و انذار را تلطیف کرده است و این را از قرآن گرفته که می فرماید اسلام دین محبت و مهر است.
🔸قرآنی که حبل است و خداوند آن را مانند باران به زمین نیانداخته بلکه او را به زمین آویخته است، بالای آن «علیّ حکیم» و پایین آن «عربیّ مبین» است و آن علیّ حکیم در اختیار حضرت است.
🔸او درباره آثار بی عدالتی ابراز داشت: این را هم عقل و هم نقل تایید می کنند که چون خداوند مهندس است و همه جهان را با نظم ریاضی گونه آفریده، همه عالم از صدر تا ذیل در جای خود قرار گرفته است، اگر شما عدد ۵ را از بین ۴ و ۶ بردارید آن را کجای دیگر می توانید بگذارید؟! اختلاس و نجومی و تهمت هم اینگونه است، بالاخره انسان رسوا می شود، اگر کسی امروز اختلاس کرد این مال را کجای دیگر می تواند بگذارد؟! بالاخره رسوایی در پی دارد، عالم اینگونه خلق شده است که حداقل نتیجه بی عدالتی، آبروریزی و بی حیثیتی است.
🔸کسی می تواند عادل باشد که بداند مرگ از پوست به در آمدن است و نه پوسیدن و انسان اینگونه نیست که بعد از مرگ در زیر خاک بپوسد و تمام شود، انسان موجودی ابدی است، روح نه متزمّن است که زمان بردار باشد و نه متمکّن است که مکان بردار باشد، لذا ما هستیم که هستیم و باید در قیامت جوابگوی همه اعمال خود باشیم.
🔸ایشان به #گام _دوم_انقلاب اشاره کرد : ما در گام دوم و در گام های بعدی انقلاب، #وظیفه داریم #خطرهایی که متوجه نظام و انقلاب است را بررسی کنیم، مثل اینکه چگونه #عدل_علوی به #ظلم_اموی تبدیل می شود؟! حضرت در نامه به مالک دو مطلب را در #ریشه_یابی این موضوع بیان می کند، فرمود اولین کاری که دشمن کرد این بود که آنها #مکتب را #عوض کردند، یعنی دین و قرآن را به اسارت گرفتند و آن را به #میل خود تفسیر و ارائه کردند و در مرحله بعد به سراغ #مردم رفتند و مردم را از ما اهلبیت #جدا کردند.
🔸داشتن #رهبر_خوب یک طرف قضیه است، رهبر #ولو علی بن ابی طالب(ع) باشد، مادامی که #مردم در صحنه نباشند #شکست قطعی است لذا با تاکید «انما» می فرماید «إِنَّمَا #عِمَادُ_الدِّینِ وَ #جِمَاعُ_الْمُسْلِمِین وَ الْعُدَّهُ للْأَعْدَاءِ الْعَامَّهُ مِنَ الْأُمَّه» در نتیجه با همه وجود باید تلاش کنیم #اولا دین به اسارت نرود و #ثانیا مردم از دین جدا نشوند تا عدالت علوی محقق شود.
#تبیین_مساله_عدالت
#تبیین_نظام_مسائل_بیانیه
#گام_دوم_انقلاب
🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁
➡️ eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
🍀🌺🍀🌺🍀🌺
@taliezohour
✅🚨دومین شاخصه حکومت #امیرالمومنین(ع)
🌹امام خامنه ای
🔹 خصوصیت دوم و شاخصه دومِ حکومت امیرالمؤمنین عدالت است؛ #عدالت_مطلق .
یعنی هیچ #مصلحت_شخصی و هیچ سیاست مربوط به شخص خود را بر عدالت مقدّم نمیکند.
🌺«أتأمرونّی ان اطلب النصر بالجور لا واللَّه»؛🌺
من حاضر نیستم پیروزی را از راه ظلم به دست آورم.
ببینید چقدر این تابلو ، تابلوِ درخشانی است؛ چه پرچم بلندی است.
🔺به شما میگویند ممکن است در این میدان سیاست، در این میدان مسابقه علمی، در این میدان انتخابات، در این میدان جنگ، پیروز شوید؛ اما متوقّف به این است که این ظلم را انجام دهید. کدام را انتخاب میکنید؟
امیرالمؤمنین میگوید من این #پیروزی را نمیخواهم.
من #شکست بخورم عیبی ندارد، اما #ظلم نمیکنم.
همه این حرفهایی که راجع به امیرالمؤمنین درباره عدالت شنیدهاید، محورش همین عدالتطلبی مطلقِ امیرالمؤمنین است. عدالت برای همه و عدالت در همه شؤون؛
یعنی عدالت اقتصادی ، عدالت سیاسی ، عدالت اجتماعی و عدالت اخلاقی .
🔺این یکی دیگر از معیارهای حکومت امیرالمؤمنین است. #تحمّلِ ظلم را نمیکند؛ خودش هم به ظلم #تسلیم نمیشود، ولو #مصالحش از دست برود.
یکی از ظلمهای بزرگ، #تبعیض است؛ چه تبعیضِ در اجرای احکام، چه تبعیضِ در اجرای مقرّرات.
اینها به هیچ وجه برای امیرالمؤمنین قابل قبول نیست.
✅یک نفر از طرفداران پروپاقرص او که تبلیغاتچىِ بسیار ماهری است و دائماً به نفع او تبلیغاتِ حق میکند، مرتکب عمل #خلافی میشود و امیرالمؤمنین حدّ الهی را بر او جاری میکند. طرفدار مذکور که چنین انتظاری ندارد، میگوید:
یا امیرالمؤمنین!
#منی که این قدر طرفدار شمایم؟ #منی که این قدر از شما #دفاع میکنم؟
حضرت میفرماید: بله، حُکمِ خداست .
آن طرفداریای که از ما میکنی، انشاءاللَّه قبول باشد، خیلی هم متشکّر؛
اما حکم خدا این است.
حدّ خدا را برایش جاری کرد؛ او هم گفت: خیلی خوب؛ حال که #اینطور است، سراغ دربار معاویه میروم که قدر مرا میدانند! و رفت.
۸۱.۶.۲۰
#تبیین_مساله_عدالت
#تبیین_نظام_مسائل_بیانیه
#گام_دوم_انقلاب
🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁
➡️ eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
🍀🌺🍀🌺🍀🌺
@taliezohour
✅ ورود انقلاب اسلامی به دومین مرحلهی خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی:
🔸 از میان همهی ملّتهای زیر ستم، کمتر ملّتی به انقلاب همّت میگمارد؛ و در میان ملّتهایی که بهپاخاسته و انقلاب کردهاند، کمتر دیده شده که توانسته باشند کار را به نهایت رسانده و بهجز تغییر حکومتها، آرمانهای انقلابی را حفظ کرده باشند. امّا انقلاب پُرشکوه ملّت ایران که بزرگترین و مردمیترین انقلاب عصر جدید است، تنها انقلابی است که یک چلّهی پُرافتخار را بدون خیانت به آرمانهایش پشت سر نهاده و در برابر همهی وسوسههایی که غیر قابل مقاومت به نظر میرسیدند، از کرامت خود و اصالت شعارهایش صیانت کرده و اینک وارد دوّمین مرحلهی خودسازی و جامعهپردازی وتمدّنسازی شده است. درودی از اعماق دل بر این ملّت؛ بر نسلی که آغاز کرد و ادامه داد و بر نسلی که اینک وارد فرایند بزرگ و جهانیِ چهل سال دوّم میشود.
📚 گروه پشتیبان بیانیه گام دوم
🆔 http://eitaa.com/joinchat/4173135889Cf3cd43a0d4
@taliezohour
📢 بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملّت ایران به ویژه جوانان
🔴 نگاهی کلی به بیانیهای که از سوی حضرت آیتالله خامنهای بهمناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی صادر شد:
🔶 جمهوری اسلامی ویژگیهایی دارد از جمله:
1️⃣ برای همه چیز میتوان طول عمر مفید و تاریخ مصرف فرض کرد، امّا شعارهای جهانی این انقلاب دینی از این قاعده مستثنا است چون ویژگیهایی مثل آزادی، اخلاق، معنویت، عدالت، استقلال، عزّت، عقلانیّت، برادری در فطرت بشر است.
2️⃣ به نقدها حسّاسیّت مثبت نشان میدهد. ولی از ارزشهایش فاصله نمیگیرد.
3️⃣ انعطافپذیر و آمادهی تصحیح خطاهای خویش است. اما تجدیدنظرپذیر و اهل انفعال نیست.
4️⃣ پس از نظام سازی، به رکود و خموشی دچار نشده است. متحجّر و در برابر پدیدهها و موقعیّتهای نو به نو، فاقد احساس و ادراک نیست.
5️⃣به اصول خود بشدّت پایبند و به مرزبندیهای خود با رقیبان و دشمنان بشدّت حسّاس است. مرتکب افراطها و چپرویهایی که مایهی ننگ بسیاری از قیامها و جنبشها است، نشده است.
6️⃣ این انقلاب از آغاز تا امروز نه بیرحم و خونریز بوده و نه منفعل و مردّد. در هیچ معرکهای گلولهی اوّل را شلیک نکرده است، ولی پس از حملهی دشمن از خود دفاع کرده و ضربت متقابل را محکم فرود آورده است.
7️⃣ از مظلومان و مستضعفان دفاع کرده است و با صراحت و شجاعت در برابر زورگویان ایستاده است
📚 درسهایی که رهبرانقلاب به عنوان نسل اول انقلاب برای جوانان گفتند:
✊🏻 همه چیز علیه ما بود، چه رژیم فاسد طاغوت که علاوه بر وابستگی و فساد و استبداد و کودتایی و چه آمریکا و قدرت های شرق و غرب.
✌🏻 هیچ تجربهی پیشینی و راه طی شدهای در برابر ما وجود نداشت. اما جمهوری اسلامی گامهای بزرگی را طی کرد.
🌱 ثمرات و نتایج گام اول انقلاب:
1️⃣ ثبات و امنیّت کشور و تمامیّت ارضی و حفاظت از مرزها.
2️⃣ موتور پیشران کشور در عرصهی علم و فنّاوری و ایجاد زیرساختهای حیاتی و اقتصادی و عمرانی.
3️⃣ مشارکت مردمی را در مسائل سیاسی مانند انتخابات، مقابله با فتنههای داخلی، حضور در صحنههای ملّی و استکبارستیزی به اوج رسانید.
4️⃣بینش سیاسی آحاد مردم و نگاه آنان به مسائل بینالمللی را به گونهی شگفتآوری ارتقاء داد.
5️⃣ کفّهی عدالت را در تقسیم امکانات عمومی کشور سنگین کرد.
6️⃣ عیار معنویّت و اخلاق را در فضای عمومی جامعه بگونهای چشمگیر افزایش داد.
7️⃣ تبدیل شدن به نماد پر ابّهت و با شکوه و افتخارآمیز ایستادگی در برابر قلدران و زورگویان.
🔆 ماموریتهای نسل جوان برای گام دوم انقلاب:
1️⃣ علم و پژوهش: دانش، آشکارترین وسیلهی عزّت و قدرت یک کشور است... ما هنوز از قلّههای دانش جهان بسیار عقبیم؛ باید به قلّهها دست یابیم.
2️⃣ معنویّت و اخلاق: معنویّت به معنی برجسته کردن ارزشهای اخلاق و به معنی رعایت فضلیتهای اخلاقی
3️⃣ اقتصاد: مجموعهی جوان و دانا و مؤمن و مسلّط بر دانستههای اقتصادی در درون دولت سیاستهای اقتصاد مقاومتی را اجرا کنند.
4️⃣ عدالت و مبارزه با فساد: تبعیض در توزیع منابع عمومی و میدان دادن به ویژهخواری و مدارا با فریبگران اقتصادی که همه به بیعدالتی میانجامد، بشدّت ممنوع است؛ همچنین غفلت از قشرهای نیازمندِ حمایت، به هیچ رو مورد قبول نیست.
5️⃣ استقلال و آزادی: استقلال ملّی به معنی آزادی ملّت و حکومت از تحمیل و زورگویی قدرتهای سلطهگر جهان است. و آزادی اجتماعی به معنای حقّ تصمیمگیری و عمل کردن و اندیشیدن برای همهی افراد جامعه است.
6️⃣ عزّت ملّی، روابط خارجی، مرزبندی با دشمن: این هر سه، شاخههایی از اصلِ «عزّت، حکمت، و مصلحت» در روابط بینالمللیاند.
7️⃣ سبک زندگی: تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیانهای بیجبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملّت ما زده است؛ مقابله با آن، جهادی همهجانبه و هوشمندانه میطلبد که باز چشم امید در آن به شما جوانها است.
@taliezohour
گام دوم انقلاب:
✅ رهبر معظم انقلاب آیت الله خامنه ای (مدظله العالی):
🔹اینکه ما گفتیم #گام_دوم، معنایش این است که همان انگیزهای، همان حرکتی، همان همّت بلندی که توانست این کشور را بعد از سالهای متمادی از زیر لگد استعمارگران و مستکبرین خارج کند -که خیلی همّت بلندی لازم بود و ملّت ایران این همّت را با رهبری #امام_بزرگوار انجام داد- امروز [هم] وجود دارد برای اینکه بتواند یک #حرکت_عظیمی را انجام بدهد و انشاءالله این حرکت عظیم به آیندهی روشن ملّت ایران منتهی خواهد شد و به توفیق الهی ملّت ایران به آن #اوج و قلّهی رفعت و عزّت از لحاظ مادّی و معنوی خواهند رسید.
🌷 و این کار شما #جوانها است؛ این کار #جوانهای_ما است و امروز جوانهای ما بحمدالله تواناییاش را دارند، انگیزهاش را دارند، رشد لازم فکری و بلوغ لازم فکریش را دارند، همّتش را هم دارند. ۹۸/۲/۴
⭐ @taliezohour ⭐
مجموعه منبر زبور انقلاب - جلد اول.pdf
4.95M
🔰كتاب زبور انقلاب ج1
سلسله جلسات سخنراني، تبييني بر چيستي و چگونگي خودسازي، در گام دوم
#محتوای_تبلیغی
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
👉 eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀
☄کانالی متفاوت برای #جوانان
🔥کانال #گام_دوم_انقلاب 🔥
مجموعه منبر زبور انقلاب جلد دوم.pdf
4.37M
🔰كتاب زبور انقلاب ج2
سلسله جلسات سخنراني، تبييني بر چيستي و چگونگي جامعه پردازی، در گام دوم
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
👉 eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺
☄کانالی متفاوت برای #جوانان
🔥کانال #گام_دوم_انقلاب 🔥
🚩نمونه راهکارهای عملی رهبر انقلاب برای ورود نسل جوان متعهد به عرصه مدیریت کشور
رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی:
🔹️ مطلبی که میخواهم به شما عرض کنم، فرایند ورود جوانان به حرکت عمومی کشور است.
🔹یک حرکت عمومی اگر بخواهد معقول و منضبط و عقلائی و به دور از غوغاسالاری و بلبشو باشد، به چند چیز نیاز دارد:
👈 اولاً اینکه شناخت از صحنه داشته باشند. بدانند جمهوری اسلامی با چه کسی روبهرو است و فرصت و تهدید و دوست و دشمن را بشناسند.
👈 عنصر دوم اینکه حرکتشان جهتگیری مشخصی داشته باشد؛ به سمت جامعهی اسلامی و تمدن اسلامی باشد.
👈 عنصر سوم، امیدبخشی است. اگر یک نقطهی امیدبخش نباشد، حرکت پیش نمیرود. این امید کاملاً برای مردم ما در دسترس است و ملت نشان داده که از عهدهی کارهای بزرگ برمیآید.
👈 عنصر چهارم این است که «راهکار عملی» در هر برههای از زمان برای کارها وجود دارد.
🔰 نمونهی راهکارهای عملی برای اینکه نسل جوان متعهد به عرصهی مدیریت کشور وارد شود اینها است:
🔹️ تشکیل کارگروههای فرهنگی؛
🔹️ تشکیل گروههای فعالیت سیاسی، نه حزببازی؛
🔹️ تشکیل کرسیهای آزاداندیشی؛
🔹️ تشکیل گروههای نهضتی جهان اسلام؛
🔹️ تشکیل گروههای علمی؛
🔹️ تشکیل گروههای دانشبنیان اقتصادی؛
🔹️ تشکیل گروههای خدماتی و جهادی؛
🔹️ تشکیل گروههای اطلاعاتی مردمی؛
🔹️ تشکیل گروههای اجتماعی. ۹۸/۳/۱
⭐ @taliezohour ⭐
👇🌹رهبر انقلاب اسلامی به طرح یک سؤال اساسی پرداختند: جوانان چگونه و در چه فرایندی می توانند به این حرکت عمومی ورود و در آن نقشآفرینی کنند؟
هر حرکت عمومی منضبط، صحیح و عقلانی به چهار عنصر نیاز دارد:
«شناخت واقعی از صحنه»،
«جهت گیری مشخص»،
«برخورداری از عامل یا عوامل امیدبخش»
و «اتخاذ راهکارهای عملی برای هدایت این حرکت عمومی».
1⃣- کسانی که محور و محرک این حرکت هستند، باید از عناصر موجود و درگیر در صحنه شناخت کافی داشته باشند و بدانند که «جمهوری اسلامی در چه وضعی است»، «فرصتها و تهدیدهایش چیست» و «دوستان و دشمنانشان چه کسانی هستند».
2⃣- «جهت گیری مشخص»: جهت گیری حرکت عمومی ملت ایران به سمت تشکیل جامعه اسلامی و در نهایت تمدن پیشرفته اسلامی است.
3⃣- ظرفیت های اثبات شده ملت ایران در شکل دهی و به سر انجام رساندن کارهای بزرگ (که در پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی ظهور کامل داشت)، مهمترین نقطه امید حرکت عمومی ملت ایران به سمت تحقق اهداف و چشم انداز روشن کشور است.
وعده صادق و تخلف ناپذیر الهی درباره نصرت یاری کنندگان دین خدا و فرسودگی و انحطاط تردیدناپذیر تمدن غربی که البته بروز ملموس آن زمانبر خواهد بود، نقطه امید دیگری در روند حرکت عمومی ملت ایران است.
4⃣- «ارائه راهکارهای عملی» چهارمین عنصر هر حرکت عمومی است
☘🌴تبیین این عناصر چهار گانه در افکار عمومی به ذهن فعال و زبان گویا نیاز دارد اما عنصر چهارم به برنامه ریزی، هدایت، تمرکز، فعالیت لحظه به لحظه و پیگیری نیز نیاز دارد تا کاروان عظیم جامعه و به ویژه جوانان را به پیش ببرد.
⭐ @taliezohour ⭐