فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند روز قبل از تسخیر لانه جاسوسی،کارمندای سفارت آمریکا میومدن بین مردم نماز میخوندن اونم تو صف اول نماز...
▪️توصیۀ امدادی:
اگر کسی را دیدید که انگشتش قطع شده؛ انگشت را در کیسۀ یخ قرار دهید و فوراً مصدوم و کیسه را برای پیوند به نزدیکترین بیمارستان برسانید. مراقب باشید دستپاچه نشوید که فرد مصدوم را در کیسۀ یخ بگذارید! انگشت را به پیکر پیوند میزنند نه بالعکس!
#جمهوری_باکو
#پایان_ترکمنچای
💬 Reza Kadkhodazade
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
|درِ سطل آشغال قفل،درِ خزانه باز| • در خزانه روباید به روی غارتگران بست یا در زباله دانی را به روی زباله گردها؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اقدام جالب و هوشمندانه امیر عبدالهیان در دیدار همتای پرتغالی
بلافاصله بعد از اینکه وزیر خارجه پرتغال پا روی پا میاندازد، وزیر خارجه کشورمان هم عمل متقابل میکند.
💬 عبدالله گنجی
دو تا کفن ببریم، پیش یه بیکفن؟!
🔰 بعضی شبها در حیاطِ روبهروی حرم مینشستیم. به من میگفت: «از امام چیزهای دنیایی نخواه! کم هم نخواه! بگو آقاجان، معرفت خودِت رو به من بده!»
آنقدر دوستش داشتم که هر چه میگفت، برایم حجت بود. چشمانم را بستم و همینها را تکرار کردم. یکدفعه یاد چیزی افتادم و گفتم: «راستی محمد! همه از اینجا برای خودشون کفن خریدن. ما هم بگیریم و بیاریم حرم برای طواف!»
طفره رفت و گفت: «ای بابا! بالاخره وقتی مُردیم، یه کفن پیدا میشه ما رو بذارن توش.»
اصرار کردم که این کار را بکنیم. غمی روی صورتش نشست. چشمانش را از من گرفت و به حرم دوخت. گفت: «دو تا کفن ببریم پیش یه بیکفن؟!»
به نقل از همسر شهید محمد بلباسی
برگرفته از کتاب «زین اب»
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خوشآمدگویی مردم عراق به زائران ایرانی
🎙 خوانندگان:
احمد الساعدی - عراق
پویا بیاتی - ایران
مداحی آنلاین - وصیت - کرمانشاهی.mp3
6.74M
⏯ #استودیویی #جاماندگان #اربعین
🍃امسال بدون من میری به کربلا
🍃یادت نره رفیق منو بین موکبا
🎤 #امیر_کرمانشاهی
👌بسیار دلنشین