_ قاسمم چند روزی بخاطر تولدش از سربازی پیشمون برگشته بود که فرماندهشون زنگ زد برگرده.
خدمتش سمت استان فارس افتاده بود، یکروز قبل از شهادتش زنگ زد بهم و کلی سر به سرم گذاشت، خیلی خوشحال بود تقریبا به بیشتر فامیل زنگ زده بود و حالشون رو پرسیده بود. روز شهادتش زنگ زد که مامان ما رو میخوام ببرن بندرعباس، یهو برنامه تغییر میکنه و میبرنشون مرودشت.
روایت شهید #قاسم_عزیزی ۱۵
قاسم شهید اغتشاشاته دی ماهه
۱۸ دی، یازده روز بعد از تولدش توسط اغتشاشگرها به طرز وحشیانهای کشته میشه، فیلم شهادت و بلایی که سر قاسم عزیزم آوردن کامل توی مجازی پخش میشه.
اسمش رو که بزنید این عبارات براتون نشون داده میشن:
قاسم عزیزی، شهیدی که زنده زنده در آتش سوخت...
قاسم عزیزی، شهید حججی اغتشاشات اخیر...
روایت شهید #قاسم_عزیزی ۱۶
اول با چاقو به بدنش ضربه میزنن و بعد سرش،
اما ولش نمیکنن و بدنش رو میکشن روی زمین، دورش رو پر از لاستیک میکنن و آتیشش میزنن.
زمانیکه نیروهای پلیس بهش میرسن خیلی چیزی ازش باقی نمونده و اون قسمت رو آب میریزن تا حداقل خاکستر و بخشی از قاسم باقی بمونه.
روایت شهید #قاسم_عزیزی ۱۷
قاسم بالابردن مادر، امید و آرزوی یک خانواده رو بدون ذرهای تردید و با این جنایات شهید میکنن و حالا برای مادر فقط خاطرات عزیز کردهش و چند تا یادگاری مثل چیکو باقی مونده.
_ بچم خیلی مامانی بود، بعضی شبا با اینکه برای خودش مردی بود میومد تو بغلم و سرش رو روی بازوم میذاشت تا بخوابه. هر بارم صدای باباش در میومد که خانم اینو دیگه خیلی لوسش کردی.
روایت شهید #قاسم_عزیزی ۱۸
_ این عکسش قدیمیتره، بچم اینجا مثل خودمه چهرهش ناراحته.
خیلی وقته که این جمله برام جا افتاده: هرکی بیشتر میخنده، معمولا غمش خیلی بزرگه.
همش این سوال تو ذهنمه که این مادر فیلم شهادت بچهش رو دیده یا نه؟
از طرفی حس میکنم کامل دیدهش چون این آخرین لحظههای عزیزکردهش توی این دنیا بوده و یه مادر محاله از این لحظات حتی اگر بدترین صحنه هم باشه، بگذره.
روایت شهید #قاسم_عزیزی ۱۹
اینم مزار آقا قاسم
که بعد از این دیدار، هربار که میرم گلزار حس میکنم اومدم سر مزار برادر کوچیکترم و جیگرم براش آتیش میگیره.
روایت شهید #قاسم_عزیزی ۲۲
نذر نمکهای مادر شهید #قاسم_عزیزی هم گویا خیلی جواب میده و اگه روزی حاجتی داشتید میتونید نیت کنید و به ایشون بگید تا نمک رو براتون پخش کنن.
انشاءالله که حاجت روا بشید.
روایت شهید #قاسم_عزیزی ۲۳
جمعهست، منت به سرم میذارید اگر اعمالی انجام میدید شهید #قاسم_عزیزی و خانوادهش رو هم شریک کنید. 🙏🌱
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تجمع امشب یه برنامه متفاوت داشت:
رژهی سوارکاران