eitaa logo
تمدن سازان
36 دنبال‌کننده
934 عکس
389 ویدیو
72 فایل
″کلیپ و مطالب مباحث روز حتما دنبال کنید″
مشاهده در ایتا
دانلود
مجری برنامه «سمت خدا» : زمانی که خدمت رهبر انقلاب رسیدیم ایشان فرمودند «تلویزیون عصای موسی است و معجزه می‌کند مبادا از آن به عنوان چوب‌دستی استفاده کنید» خاطرم هست رهبر انقلاب در یکی از این جلسات که مقارن با ساعت پخش برنامه «سمت خدا» بود گفت: «اگر در این ساعات جلساتی این‌چنینی نداشته باشم غالباً برنامه شما را نگاه می‌کنم». حتی تهیه‌کننده به ایشان گفته بود که خسته شده‌ایم اما رهبر انقلاب در پاسخ فرموده بودند «که خسته نشوید و به تعطیلی این برنامه اصلاً فکر نکنید و با قدرت به مسیر خود ادامه دهید». .
هدایت شده از جَهٰادِ فٰاطِـمے
کسب رتبه برتر توسط حوزه مقاومت بسیج فاطمه الزهراء شهر تفت در ششمین جشنواره ملی مالک اشتر بسیج به عنوان "موفق ترین حوزه مقاومت خواهر در سطح بسیج" در سال 1399 گفتنی است در این جشنواره ۷۰ هزار عنوان رده بسیج حضور داشتند که ۳۲۱ نفر تکریم و تقدیر شدند. ✅لینک خبر: https://www.iribnews.ir/fa/news/3272627 https://www.farsnews.ir/photo/14000823000428 https://basijnews.ir/fa/news/9397123 ----------------------------- @jahad_fatemi
هدایت شده از جَهٰادِ فٰاطِـمے
🔰 همایش سیاسی به مناسبت گرامیداشت هفته مکتب انقلاب اسلامی سخنران : جناب آقای دکتر اکبر غفوری زمان: دوشنبه ۱۴۰۰/۹/۱۵ ساعت:٢٠:۴۵ مکان: کانال مکتب شهید سلیمانی(ره) در پیام رسان ایتا 🆔https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .
هدایت شده از جَهٰادِ فٰاطِـمے
🔆جشنواره گوهر فاطمی🔆 ارسال آثار به آیدی: @gohare_fatemy ➖➖➖➖➖➖ @jahad_fatemi
🖼 | فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّی ‏فَمَنْ آذَاهَا فَقَدْ آذَانِی 🍃🌹🍃 ☑️ سپهبد : اگر این جمله معروف پیامبر (ص) را مبنا قرار بدهیم، میتوانیم این نتیجه را بگیریم که هر کس به فاطمه زهرا (س) سیلی زد، به پیامبر(ص) سیلی زده است. .
5520652271.pdf
561.7K
📝مجموعه | مکتب شهید سلیمانی، نیاز امروز ما 🍃🌹🍃 ✍️ دکتر قاسم حبیب زاده .
38.mp3
11.74M
📢 (۳۸) | پروژه تحریف و تخریب ‼️ 🍃🌹🍃 🎙کارشناس: دکتر یدالله جوانی .
🔵با سلام خدمت اعضای کانال 🔴نشست سیاسی راس ساعت ۲۰ در کانال برگزار میگردد.لطفا همه اعضا حضور آنلاین داشته باشند و پس از شنیدن فایل های صوتی سوالات خود را به مدیر کانال ارسال نمایند. 🔵باتشکر
سخنرانی اقای دکترغفوری از هادیان سیاسی ناحیه روح الله👇