eitaa logo
تا مردم
501 دنبال‌کننده
367 عکس
71 ویدیو
12 فایل
حسین کاظم زاده طلبه عصر انقلاب دوستدار خمینی، خامنه ای و مردم @Hkazemzadeh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از قرارگاه مردمی نصر
تا مردم
این قرارگاه مردمی همان لینک پرسلاینی است که بالا گذاشتم یکی از حرکت‌های خوب مردمی در حمایت از جبهه مقاومت
گوهر شاد : https://eitaa.com/bano_goharshad لشگر طلایی : ما تَرَکناکَ یابنَ الحُسَین... آقاجان ! طلا که چیزی نیست جانمان را آوردیم لینک گروه: https://eitaa.com/joinchat/2014184365C8419c7a078 کانال: @jonbeshe_tala مدیر: @sbk_babanejad ادمین ها: @tolo11o @farzandanejahadi12 @Stz3072 قلوب من ذهب که به زبان عربی روایت گری میکنه مواسات زنان ایرانی با ملت لبنان در اینستا و فیس بوک : @golden.heart.s
«مقاومت به‌رغم سختی‌هایش، کوتاه‌ترین، مؤثرترین و کم‌هزینه‌ترین راه پیروزی است.»
شهید نصرالله: همراهی، توجه و حمایت امام (رضوان‌الله‌علیه) از مقاومت و حزب‌الله در لبنان، تا آخرین روز حیات مبارکشان ادامه داشت. به یاد دارم حدود یک یا دو ماه پیش از وفات امام (رحمه‌الله) یعنی زمانی که ایشان در بستر بیماری بودند و بسیار کم با مسئولان داخلی و کمتر با مسئولان خارجی دیدار می‌کردند، من به‌عنوان عضو شورای حزب‌الله و مسئول اجرایی حزب‌الله به ایران رفتم و با السید القائد خامنه‌ای ‌ و همچنین مرحوم آیت‌الله رفسنجانی و دیگر مسئولان ایرانی دیدار کردم و گفتم «من می‌خواهم با حضرت امام دیداری داشته باشم». آن‌ها پاسخ دادند که ایشان در بستر بیماری هستند و با کسی ملاقات نمی‌کنند. من گفتم «تلاش خود را می‌کنیم» و آن‌ها نیز موافقت کردند. سپس به دفتر امام رفتم و تقاضای وقت ملاقات کردم. در آن زمان یکی از دوستان ما در بیت امام یعنی شیخ رحیمیان ‌ که به لبنانی‌ها اهتمام ویژه‌ای داشت، مسئله را با مرحوم سید احمد (رحمةالله‌علیه) در میان گذاشت و در روز دوم به من اطلاع دادند که برای ملاقات آماده شوم. طبعاً همه‌ی ما غافلگیر شده بودیم. به دیدار امام رفتم و هیچ‌کس آنجا نبود؛ یعنی حتی سید احمد هم آنجا نبود، حتی هیچ‌کدام از مسئولان از جمله مسئولان وزارت خارجه و سپاه پاسداران که معمولاً در ملاقات‌ها حاضر می‌شدند در آنجا نبودند. آقای رحیمیان نیز پس از همراهی من تا اتاقِ امام، از اتاق خارج شد و من تنها ماندم. به‌شدت تحت تأثیر هیبتی که در آنجا وجود داشت قرار گرفتم. امام روی یک صندلی بلند نشسته بودند و من نیز روی زمین نشستم. از شدت تحت تأثیر قرار گرفتن هیبتی که وجود داشت، صدایم درنمی‌آمد. امام به من گفتند: «نزدیک‌تر شو». نزدیک‌تر شدم و در کنار ایشان نشستم. با ایشان صحبت کردم و نامه‌ای را که به همراه داشتم به ایشان دادم. امام پاسخ مسائلی را که درباره‌ی تحولاتِ آن زمان لبنان با ایشان در میان گذاشتم، دادند و سپس لبخندی زدند و فرمودند: «به تمامی برادرانمان بگو که نگران نباشند. من و برادرانم در جمهوری اسلامی ایران، همگی با شما هستیم. ما همیشه در کنار شما باقی خواهیم ماند». این آخرین دیدار من با حضرت امام (رحمه‌الله) بود.
و تمت تکملة نهایة الحکمة
یکی از محرومیتهای حوزه علمیه، محرومیت از مباحث نفس و معاد است. چه از جهت نقلی( آیات و روایات) و چه از منظر عقلی (فلسفی) و حال آنکه از منظر قرآنی، یکی از بهترین راههای سلوک الی الله یاد مرگ و معاد شمرده شده است. از جهت عقلی هم محل دروی همه مباحث عامه فلسفه، نفس و معاد است. تازه در این فصول انسان متوجه زحمتی می شود که فلاسفه ما در امور عامه کشیده اند و در این دو فصل، میوه های آن بذرها را باید چید. به علاوه کلید حل بسیاری از آیات و روایات در همین مباحث نفس و معاد، به دست می آید. افزون بر این، در حوزه علوم انسانی یکی از بهترین بحثها، همین دو فصل است که عملا انسان شناسی عقلی که مبتنی بر بینش توحیدی است را شکل میدهد. الحمدلله به همت استاد امینی نژاد کتاب تکمله نهایه در نفس و معاد، تنظیم و تدریس شده. شکر الله مساعیهم عزیزانی که نهایه را خوانده اند از این تکمله غفلت نکنند و تلاش کنند این خط را در اسفار و بقیه کتب فلسفی دنبال کنند و این دو فصل مهم در فلسفه اسلامی را یک بار دیگر احیاء کنند.
إِذَا جَآءَ نَصۡرُ ٱللَّهِ وَٱلۡفَتۡحُ وَرَأَيۡتَ ٱلنَّاسَ يَدۡخُلُونَ فِي دِينِ ٱللَّهِ أَفۡوَاجࣰا وقتی نصر و یاری الله یعنی نصرتی که مظهر همه اسماء و صفات الهی است، می آید و در کنار فتح و پیروزی قرار می گیرد، مردم، گروه گروه به دین خدا در می آیند. امید است نصر خدا با شهادت سید نصرالله رقم بخورد و خون او کار نیم تمام او را تکمیل کند و عالم، شاهد نابودی این غده سرطانی باشد که در این صورت، جدی ترین مانع برای فراگیر شدن دین خدا در عالم برداشته میشود. صحبت آن جوان لبنانی، پای خرابه های ضاحیه یادم نمی رود که می گفت ما قطعا پیروز میشویم، مجری پرسید حتی بدون نصر الله ، گفت او وظیفه اش را انجام داد و حالا جانشین سید حسن ما هستیم. کار نیمه تمام او به دست امت نصرالله رقم خواهد خورد ان شاءالله