طلبه بی یال و کوپال؟!
لباس طلبگی
آقای اکبرنژاد ناامید از مردم و زمانه و کاملا بدبینانه می گویند که مردم از روحانیت فاصله گرفته اند و دلیل آن هم داشتن یک لباس اختصاصی برای طلبه هاست، لباسی که مردم با آن انسی ندارند، برای طلبه محدودیت درست می کند و اساسا در فرهنگ دینی ما هر اختصاص ظاهری ای محکوم است، پیامبر مثل مردم عادی لباس می پوشیدند و....
این بیانات ایشان در این زمانه که لباس روحانیت، تبدیل به لباس مبارزه با ظلم، عدالت خواهی، خدمت رسانی و ...شده کاملا جایگاه این لباس و این مسئولیت های خطیر روحانیت را کم رنگ می کند. اساسا اگر بنا باشد هر ظاهر متفاوتی ما را از مردم دور کند باید کل شریعت و ظواهر دین را کنار گذاشت، اصلا چرا در دنیای کفرزده مدرن انقلاب کردیم؟!
مردم از قضا با طلبه ای که خود را از مردم جدا و بالاتر نبینند، انس دارند، چرا نداشته باشند و حال آنکه عظیم ترین حرکت مردمی دنیای معاصر_ انقلاب اسلامی ایران_ توسط یک طلبه رهبری شد، اکثر جریانات عدالت خواهانه مردم در تاریخ شیعه به جلوداری روحانیت بوده، روحانیت ملجأ و مأوای مردم در مشکلات و مصائبشان بوده.
این لباس نشان یک تاریخ، مبارزه مردم است، مردم به آن احترام می گذارند.
علاوه بر اینکه لباس نماد فرهنگ و اصالت یک جامعه است، اگر جامعه ما در مقابل موج مدرنیته لباس اصیل خود را از تن درآورده، چرا روحانیت هم دنباله همین تقلید و شکست فرهنگی باشد؟!
#لباس_روحانیت
#لباس_مبارزه
#استاد_اکبرنژاد
#موسسه_فقاهت
ورزش زنان تهدید یا فرصت؟
بسیاری از متدینین حضور خانمها را در مسابقات بین المللی نمی پسندند و آن را یک الگو سازی غلط می دانند برای زنان جامعه که از وظیفه اصلی خود که در فضای خانواده تعریف می شود، جدا می سازد. علاوه بر اینکه حضور در این مسابقات برای خانمها آثار بد فرهنگی هم دارد.
روشن است که رسالت اصلی زن در فرهنگ اسلامی در محیط خانواده و در تربیت نسل صالح تعریف می شود و هر نقش دیگری که این جایگاه را تحت الشعاع قرار دهد، محکوم است. اما با یک نگاه کلان تر اگر مساله را بررسی کنیم، موضوع کمی متفاوت می شود، یکی از خطوطی که دشمن در قبال زن تراز انقلاب اسلامی مطرح می کند این است که زن در جمهوری اسلامی محصور و محدود به محیط خانواده است و اجازه حضور اجتماعی را به زن نمی دهند و اساسا حجاب برای زنان را مانع نقش آفرینی شان در محیط جامعه می دانند.
حضور بانوان کشور در میادین ورزشی از بین بردن همه این طراحی های دشمن است، پیام آور این است که زن در انقلاب اسلامی در عین اینکه در محیط خانواده یک مادر و همسر موفق است و از این طریق در ساخت یک جامعه مشارکت دارد، در ابعاد اجتماعی هم با حفظ شئونات اخلاقی و اسلامی پابه پای زنان دیگر نقش آفرینی می کند و این یک جنگ تمام عیار تمدنی بین دنیای مدرن و زن مدرن از سویی و انقلاب اسلامی و زن انقلابی از سوی دیگر است.
پی نوشت: عکس متعلق به خانم پوپک بسامی، اولین وزنه بردار خانم ایرانی حاضر در مسابقات جهانی تایلند است.
#ورزش_زنان
#خانواده
#حضور_اجتماعی_زنان
#زن_تراز_انقلاب_اسلامی
هدایت شده از حسین کاظم زاده
سرمایه ای به نام عرفان
🔰🔰
آن چه از مجموع فرمایشات مراجع بزرگواری که مخالف شمس تبریزی و مولوی و به قول خودشان جریان صوفیه هستند، برمی آید این است که آقایان تصور کرده اند که عرفا قائل به این هستند که همه مخلوقات و همه ماسوی الله، خدا هستند و قائل به نظریه همه خدایی شده اند و پرواضح است که همچون فرقه ای مشرک و ضاله هستند. برای کلام خود هم به کلماتی از عرفا استشهاد می کنند که در آن به عینیت میان حق تعالی و خلق اشاره شده است که در بیانات ایشان فراوان است.
🔰🔰
واقع مساله این است که مثل بسیاری دیگر از مباحث فلسفه و عرفان، تصور صحیحی از صورت ادعای مورد نظر عرفا رخ نداده است، وحدت وجود که که یکی از پایه های عرفان اسلامی است نه به معنای همه خدایی است که در کلمات فقها بدان اشاره شده است، می باشد.
🔰🔰
از قضا غیریتی که در عرفان میان حق و خلق تصویر می شود و عظمت و جبروتی که برای ذات مقدس حق تعالی اثبات می شود در هیچ مکتب و مرام علمی دیگری مشاهده نمی کنیم. رجوع کنید به توصیفاتی که در کتابهای رسمی عرفان راجع به ذات خداوند شده است کتابهایی مثل تمهید القواعد، شرح فصوص الحکم و مصباح الانس و کتاب ذی قیمت اصول و مبانی عرفان نظری استاد یزدان پناه.
🔰🔰
اما این غیریت باعث نشده که حضور خداوند در دل همه اشیاء و مخلوقات نادیده گرفته شود، حضوری که از مسلمات مکتب اسلامی و لازمه بی نهایت بودن خداوند متعال است. در واقع هیچ ذره ای در عالم نیست که خداوند معیت قیومی با آن نداشته باشد کریمه هو معکم اینما کنتم و بسیاری از آیات دیگر دلالت بر این مطلب دارند.
🔰🔰
روایات متواتری که این نحوه غیریت و عینیت میان حق تعالی و خلق را تصویر می کنند هم خوب است مد نظر قرار گیرد که برای نمونه فقط به یک مورد اشاره می شود: در کافی شریف در ضمن یک روایتی از امیر مومنان این طور خداوند توصیف شده است: «
دَاخِلٌ فِي الْأَشْيَاءِ لَا كَشَيْءٍ دَاخِلٍ فِي شَيْءٍ وَ خَارِجٌ مِنَ الْأَشْيَاءِ لَا كَشَيْءٍ خَارِجٍ مِنْ شَيْء»
یعنی در عین اینکه در دل همه اشیاء حاضر است این حضور مثل حضور بقیه اشیاء در دل چیزی نیست( این حضور، حضور مادی نیست، احاطه دارد) در مقابل هم اگر خارج از اشیاست نه خروجی به وزان بقیه اشیاء مادی.
🔰🔰
عرفان اسلامی کلید حل و تبیین بسیاری از مشکلات آیات قرآن و روایات را به ما تقدیم می کند، این سرمایه را مراقب باشیم که از دست ندهیم.
🔰🔰
هدایت شده از حسین کاظم زاده
کدام ملاصدرا؟
❇️❇️
میلاد دخانچی از چند جهت قابل تحسین است
اول اینکه واقعا شخصیت آزاداندیش و حرّی دارد. اگر مطلبی را قبول نداشته باشد، بزرگی قائلش او را نمی گیرد. این روحیه علمی خیلی مغتنمی است. بلیّه تقلید در فضای علمی کشور سم مهلکی است که ریشه رشد علمی را می سوزاند.
❇️❇️
از جهت دیگر یک مساله و دغدغه ارزشمندی که دارد به دنبال بسط و امتداد مبانی فلسفی و حکمی ماست. تلاش می کند در تحلیل های ریز و درشت خود مبتنی بر مبانی ای که از حکمت و فلسفه فهمیده، مشی کند.
اما به دلیل نداشتن پایگاه فکری اصیل و بومی برگرفته از منابع غنی اسلامی، این مسیر را افتان و خیزان می رود.
❇️❇️
فلسفه اسلامی را، ملاصدرا را، علامه طباطبایی را و.... را با خودشان باید فهم کرد کما اینکه مارکس و کانت و هگل این چنین اند. نباید با چارچوبهای فکری بیگانه از خودش، نظام اندیشه ای را فهم کرد و الا تقریرهایی ارائه می دهید که معتقدین به آن مکتب فکری، شما را جدی نمی گیرند و متهم می کنند به درست نفمهیدن مسائل.
❇️❇️
دو مطلب که در نوشته های اخیر ایشان خیلی رهزن شده و باعث خطاهای متعدد در کلمات ایشان شده یکی خلط بین حکمت عملی و نظری و بسط یافته های حکمت نظری در حکمت عملی است. در مقاله ششم کتاب اصول فلسفه و روش رئالیسم علامه طباطبایی که بحث ادراکات اعتباری باشد مفصل به این بحث پرداخته شده است.
❇️❇️
دخانچی اصالت وجود و ماهیت که بحثی در حقائق و حکمت نظری است به خطا به حکمت عملی که تابع اعتبارات بعد از اجتماع است تسری داده است و نتایجی با خطای فاحش گرفته است.
❇️❇️
مطلب خطای دیگر ایشان، این است که تصور کرده در دستگاه فلسفی ملاصدرا، ماهیت هیچ و پوچ انگاشته شده است و اینکه بر خلاف دستگاه اصالت ماهیت که ماهیات را اصیل و عینی می داند، اصالت وجود، تحلیل ماهیت را از صحنه عینیت حذف کرده است.
این هم جفایی دیگر است که در حق ملاصدرا شده است. اعتباری بودن ماهیت در کلمات صدرا به معنای هیچ و پوچ و ذهنی بودن آن نیست، اعتباری گونه ای از تحقق است که البته آن گونه که وجود متن واقعیت را شکل داده است، نیست ولی عینیت دارد. بسیاری از مباحث اسفار و فلسفه صدرا، توضیح ماهیت و نسبت عینی آن در خارج با بقیه حقائق است.
این ملاصدرایی که ایشون معرفی می کند کسی جز خودش نمی شناسد.
هدایت شده از حسین کاظم زاده
محاصره
همه احزاب و قبایل مشرکین دست در دست هم، دور تا دور مدینه را محاصره کردند. جبهه کفر با همه قوای خود به میدان آمده بود. بسیاری از مسلمانان که این اتحاد و جبهه بندی حداکثری مشرکین را دیدند کم آوردند. خودشان که ترسیدند بقیه را هم تشویق به ترسیدن می کردند!! قرآن این طور حالشان را بیان کرده: إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُم، این همه قدرتها علیه شما جمع شده اند، پس حساب کار خودتان را بکنید.
در مقابل عده ای از مومنین که اکثریت جامعه مدینه را تشکیل می دادند وقتی این صفوف به هم پیوسته کفار را دیدند بر حقانیت مسیری که با پیامبر آمده بودند بیشتر پی بردند. خداوند این گونه این جمعیت را توصیف می کند: وَ لَمَّا رَأَ الْمُؤْمِنُونَ الْأَحْزابَ قالُوا هذا ما وَعَدَنَا اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ صَدَقَ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ ما زادَهُمْ إِلاَّ إيماناً وَ تَسْليما
خدا و رسول به این مومنین وعده داده بودند که اگر در مسیر حق خود پایمردی کنند، جبهه مقابل این چنین فشرده در مقابل شما اجتماع می کنند. این بر ایمان و تسلیمشان افزود.
در جنگ احزاب(یا همان خندق) بود که یک ضربه شمشیر امیرالمومنین از عبادت جن و انس تا قیامت افضل شمرده شد. ضربه علی یوم الخندق افضل من عباده الثقلین.
دلیلش در کلام نبی مکرم اسلام بیان شده که چرا یک ضربه این چنین جایگاهی پیدا می کند. سید بن طاووس در کتاب اقبال الاعمال می فرماید: هنگامی که امیرالمومنین به سمت عمربن عبدود برای قتال رفت پیامبر این طور فرمودند:
برز الإسلام كلّه إلى الكفر كلّه
همه اسلام در برابر همه کفر قرار گرفت.
امروز قاعده همین است.
گل ریزون اربعین
به رسم این چند سال، امسال هم به همت شما به یاری خانواده های مشتاق زیارت اربعین می شتابیم.
بسیاری از خانواده ها هستند که با یک کمک ۵۰۰ هزار تومنی، راهی اجتماع عظیم دوستداران سیدالشهداء در اربعین می شوند.
نیت کنید و در ثواب این میعاد عاشقانه سهیم شوید.
هر که دارد هوس کرب و بلا بسم الله
الحمدلله سال قبل کمک هزینه ۴۰ زائر به لطف شما جمع شد.
6037997301397445
حسین کاظم زاده
شماره حساب
011-105-0468002
شماره شبا
Ir190170000000111050468002
سختی شیرین
دم مرز یک ساعتی منتظر ماشین برای نجف بودیم، پیدا نمی شد. از بس جمعیت زیاد بود دشت کاملا پر شده بود از زوار اربعینی امام حسین. در اوج ناامیدی کامیون حشد الشعبی که مجانی زوار را نجف می برد، رسید. در کمتر از یک دقیقه پر شد. من و پسرم عقب کامیون سوار شدیم و خانمم و دو دخترم رفتند جلو. اما چه جلوی کامیون و چه عقب، جای سوزن انداختن که چه عرض کنم، راه برای نفس کشیدن هم نبود!!
🔸🔸
نزدیک غروب بود که سوار شدیم ابتدای مسیر هنوز سختی راه خودش را نشان نداده بود، با دور و بری ها شروع کردیم گپ زدن و سرعت سرسام آور کامیون هم که بماند، هیجان مسیر را دو چندان کرده بود.
در راه هم چندین بار به موکبها رسیدیم و حسابی به فیض رسیدیم.
ساعت نزدیک ده و یازده که شد، خواب سراغ مان آمد اما مگر می شد خوابید، دست و پای حداقل چهار نفر قاطی دست و پای هر نفر شده بود. برای عده ای که حتی جا برای نشستن هم نبود.
🔸🔸
در گیر و دار دست و پنجه نرم کردن با خواب بودیم که به یک باره باران گرفت چه بارانی!!
کامیون هم که هیچ سرپناهی برای جلوگیری از باران نداشت. باران شدید و شدیدتر می شد، باد هم که به تندی می وزید مزید بر علت شده بود. تمام هیکل مان خیس آب شده بود و از سرما به خودمان می لرزیدیم. نزدیک به ۴ ساعت به همین منوال گذشت. از شدت خواب چشمها ناخودآگاه روی هم می رفت ولی سرمای شدید و لرزی که همه وجودت را گرفته بود اجازه خوابیدن نمی داد.
🔸🔸
جالب این که در تمام این مدت کسی غرغر نکرد، خیلی ها شوخی می کردند، البته از یک جایی به بعد شوخی ها تمام شد و سکوت بود و سکوت ولی کسی غر نزد، کسی با کسی دعوا نکرد. پسرم در تمام این مدت کنارم بود و من نگران بودم که سینه پهلو نکند و زیارت کوفتش بشه و ...
ساعت ۲ نیمه شب رسیدیم نجف، الحمدلله هیچ کداممان مریض نشدیم. پسرم هم با جذابیت مسیر را برای مادر و خواهراش که اونها هم خیلی بهشون سخت گذشته بود، تعریف می کرد.
🔸🔸
تناقضات عجیبی این سفر دارد یکیش سختی های شیرین است.
این مسیر را خانوادگی طی کنید.
هدایت شده از حسین کاظم زاده
اندیشه دو رهبر
🔰🔰
پایگاه فکری رهبر انقلاب کجاست؟
منبع جوشانی که از آنجا همه این اندیشه ها تراوش می کند، چیست؟
🔰🔰
برخی نظرشان این است که این پایگاه، اندیشه های اجتماعی اندیشمندان مسلمان است، اندیشمندانی چون شهید مطهری، علامه طباطبایی، سید قطب و .... البته در نظر این اندیشمندان قرآن جایگاه محوری در فهم این تفکرات داشته است. شواهدی از کلمات خود رهبری بر مبنی بر این مطلب وجود دارد. توجه به ترجمه آثار مثل سید قطب هم این انگاره را تایید می کند. لذا ایشان را به عنوان یک اندیشمند اجتماعی اسلامی معرفی می کنند بر خلاف مثل حضرت امام که یک عارف تمام عیار است حتی در حوزه سیاست. آثار و کتب رهبری را هم در طول زندگی شان که ملاحظه می کنیم همین نظر تایید می شود، آثاری که عمدتا ناظر به تفکرات اجتماعی اسلامی است و از این منظر بین این دو رهبر به لحاظ منظومه فکری جدایی ای می بینند.
🔰🔰
در نقطه مقابل عده ای معتقدند که مبانی فکری ایشان، که همان هستی شناسی ایشان باشد، برگرفته از علوم عقلی مثل عرفان نظری و فلسفه ملاصدراست. همانها که استخوان بندی فکر حضرت امام را تشکیل می دهد. ایشان اسفار ملاصدرا را که در دوران طلبگی درس گرفته اند و با فضای عرفان نظری هم کاملا آشنا هستند و این از مجموعه بیانات ایشان، به وضوح آشکار می شود که شاخص ترین آن، بیانات ایشان در آیین گشایش کنگره جهانی حافظ در سال ۶۷ است.
🔰🔰
در این دانشهاست که مبانی اندیشه هر فرد بسته می شود که نوع نگاه به هستی، خدا، انسان و رابطه این ها با هم باشد. مادامی که انسان این مسائل را برای خود حل و فصل نکرده باشد در حوزه مسائل اجتماعی نمی تواند یک مسلک منسجم و نظام مند را ارائه کند.
🔰🔰
البته حوزه ای که ایشان در آن تمرکز دارند حوزه مسائل اجتماعی اسلام است نه اینکه نسبت به حوزه مبانی یعنی فلسفه و عرفان، دستی ندارند.
سوال بسیار مهم است و پاسخش در خور تحقیق و پژوهش.
برائت سر کاری🔰🔰
گاهی برخی از موافقین مراسم عید الزهرا استدلال شون این است که برائت جزء اساسی و محوری شیعه است و برخی به بهانه وحدت، عملا آموزه برائت را به فراموشی سپرده اند.
❇️
مشخصا برائت و لعن خلفای ثلاث را جزء مسلمات فرهنگ شیعه می دانند که نباید به بهانه اتحاد مسلمین کنار گذاشته شود.
❇️
واقع مساله این است که برائت که یک آموزه قطعی دینی ماست در فضای تحقق دین در دنیا و پر کردن زندگی انسانها بر اساس احکام اسلام معنا پیدا می کند، طبیعتا وقتی اسلام بخواهد پیاده شود، دنیای دنیامداران تنگ خواهد شد و مبارزه، سرنوشت محتوم نزاع جبهه حق و باطل بر سر اداره دنیاست.
❇️
برائت اعلام و اعلان بیزاری از دشمنان جبهه حق است که طراحی مبارزه علیه این جریان را عهده دارند.
لذا مصداق برائت، تاریخی و عصری خواهد شد، در هر دوره ای جریانی و مجموعه هایی متفاوت از دوره های دیگر منصب امامت جبهه باطل را بر عهده دارند.
❇️
بر این اساس مصداق کامل برائت در عصر ما مرگ بر آمریکا است.
مرگ بر آمریکا یک شعار سیاسی صرف نیست، معنای واقعی برائت است.
هر حرکت و رفتاری که قدرت جبهه حق را برای این مبارزه و برائت، کم کند، مخالف روح شریعت و آیین برائت است.
❇️❇️
هدایت شده از محمدرضا سعادتی
📡 کانال های متعلّق به #خانه_طلاب_جوان 🔰🔰
1⃣ کانال خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
2⃣ کانال اندیشه ولایی(صوت تدریس کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن و دروس معرفتی اساتید حوزه علمیه) 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/264830977C926c5f0b3a
3⃣ کانال گروه جهادی محبین ائمه(ع) 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/1452081178Cd35b22c028
رهبری به طرح بنزین خوش بین اند؟!
بیانات امروز رهبری رو این طور می فهمم:
🔰🔰
ایشان صادقانه به مردم سالاری به عنوان یک نظریه اداره کشور معتقدند. لازمه پایبندی به این نظریه این است که به تصمیمات نمایندگان مردم احترام گذاشت و تمکین کرد و اساسا به مردم و نمایندگان آنها خوش بین بود. مخالفت با تصمیمات مدیریتی و اجرایی نمایندگان مردم توسط رهبری، با روح مردم سالاری تنافی دارد. ولو اگر تصمیم به خود ایشان محول می شد این تصمیم را نمی گرفت.
🔰🔰
روشن است که این مطلب نافی اصل ولایت فقیه نیست، این منصب در شرع و قانون برای حفظ حرکت کلی نظام به سمت اهداف عالیه اش تعبیه شده است نه ورود در امور اجرایی که این مطلب را خود ایشان مکرر در بیاناتشان اعلام کرده اند. لذا اگر یک تصمیمی مخالف مصلحت کلی نظام و مردم باشد رهبری ورود کرده و جلوی مساله را می گیرند.
🔰🔰
مساله بنزین از این دست مسائل نیست، هم در بین کارشناسان مربوطه اختلاف است و هم خروجی یک شورایی است که صرفا متعلق به دولت نیست بلکه از همه جریانات سیاسی موجود تقریبا نماینده ای حضور دارد.
هدایت شده از حسین کاظم زاده
مساله اصلی
❄️❄️
الان گرفتاری اصلی در جامعه این است که مردم احساس می کنند که بعد از شرایط بحرانی اقتصادی در این دو سه سال اخیر، عملا با این تصمیم دولت، از بحران خارج شده و به مرز هلاکت رسیده اند و با توجه به مجموع صحبتهایی هم که از مسئولین شنیدند، این تصمیم را پای نظام و نه صرفا دولت نوشته اند.
این مردم ولو به خاطر حفظ امنیت کشور که به تعبیر رهبری ناامنی، بالاترین بلیه یک کشور است، دست از اعتراض بردارند و خانه هایشان برگردند، این احساس نابودی معیشتی رهایشان نمی کند.
متاسفانه هیچ فضای اعتمادی هم از سوی مردم به مسئولین وجود ندارد تا متکی بر آن تصمیمات حتی درست به نتیجه برسد.
❄️❄️
در این فضا که از سوی مسئولین هم دائم حرکات شتابزده و به دور از دغدغه های مردم شکل می گیرد این بی اعتمادی تشدید می شود، مردم هم چه حزب اللهی و چه غیر حزب اللهی اش واقعا عصبانی اند و هیچ توجیهی برای این تصمیم نظام ندارند.
❄️❄️
به نظرم تلاش رهبری این است که اعتماد مردم به دولت و مسئولین و نظام را احیاء کند و الا در فضای بی اعتمادی هیچ اتفاقی نمی افتد.
ولایت و عدالت توامان
🔰🔰
إِنَّما وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ يُقيمُونَ الصَّلاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّكاةَ وَ هُمْ راكِعُون
ولی یک جامعه، انسانهای مومنی اند که اقامه صلوه می کنند و در حال رکوع زکات می دهند.
در معارف اسلامی، بین مفهوم ولایت و اقامه عدالت جدایی وجود ندارد. زکات که نماد تحقق عدالت در جامعه اسلامی است اگر در زیر لوای ولایت الهی نباشد به نص آیات کریمه و روایات متواتر، مصداق طاغوت خواهد بود. ولایت است که همه فروع ذیل خود را معنا می کند و جهت می دهد لذا در روایت است که اگر جامعه ای که تحت سرپرستی یک امام و ولی عادل از جانب خدا نباشد ولو در اعمال فردی خودش صحیح و باتقوا عمل کند، مشمول عذاب الهی می شود.
از سوی دیگر با توجه به بسیاری از معارف دینی ما و همین آیه که ذکر شد نشانه اصلی یک ولی الهی و جامعه ولایی، عدالت گستری است.
🔰🔰
رهبری در کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در توضیح فراز آخر این آیه این طور می گویند:
«یک انسان، آن قدر دل بسته به مساوات باشد، به قدری علاقه مند به انفاق باشد، به قدری برایش دیدن فقر و فقیر دردآور باشد که صبر نکند نمازش تمام بشود، این سائل برود، فقیر دیگری بیاید. .. چیزی هم ندارد جز انگشتر، در حال نماز، در می آورد می دهد به سائل» ص ۵۶۸
🔰🔰
لذا خود ایشان در جایی با اشاره به تلازم و همراهی میان این دو حقیقت یعنی ولایت و عدالت، مشروعیت جایگاه خود را در گرو تحقق عدالت می دانند:
« مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، تبعیض و نیز عدالت خواهی است. این، پایه مشروعیت ماست. الان درباره مشروعیت حرف های زیادی زده می شود، بنده هم از این حرف ها بلدم؛ اما حقیقت قضیه این است که اگر ما دنبال عدالت نباشیم، حقیقتاً من که اینجا نشسته ام، وجودم نامشروع خواهد بود؛ یعنی هر چه اختیار دارم و هر چه تصرف کنم، تصرف نامشروع خواهد بود؛ دیگران هم همینطور» ۸۲/۶/۵
به همین خاطر به نظرم دعوای تقدم و تاخر این دو حقیقت دعوای صحیحی نیست.
هدایت شده از farshad_boveyri_monji
سلام دوستان گروه #خیرین_گمنام_شریف یکی از خیریه های فعال در زمینه #کودکان_ببمار_نیازمند است که انشالله قرار است با راه اندازی #صندوق_بشاگرد برای منطقه محروم #بشاگرد (http://bashagard.ir) با کمک یار دیرین زنده یاد #حاج_عبدالله_والی ( yun.ir/0n4 )، #حجت_الاسلام_مومنی ( yun.ir/5n4 ) مدیریت #کمیته_امدا_امام_خمینی_بشاگرد و #گروه_جهادی_محبین_الائمه ( yun.ir/7n4 ) در زمینه کمک های درمانی و خرید تجهیزات پزشکی و ساخت زیر ساخت های درمانی برای کودکان بیمار نیازمند این منطقه فعالیت کند و نیازمند کمک و همراهی شما است. لطفا این پیام را برای دیگران هم نشر دهید.
برای پرداخت به لینک پرداخت کانال در پیام رسان "بله" بروید یا از طریق زیر پرداخت کنید.
----------------------------------
کودکان آسیبپذیرند، یاریشان کنیم.
💳 6273_8111_3767_3163
کارت به کارت آسان با کلیک روی لینک زیر:
IDPay.ir/khayyerin-gomnam
ایمیل برای واریزیهای PayPal:
soheil1986@gmail.com
----------------------------------
ارتباط آسان با خیرین گمنام و معرفی موارد نیازمند: https://ble.im/kgs_bot
----------------------------------
اگر خارج از پیام رسان "بله" پول واریز میکنید رسید را با عنوان #صندوق_بشاگرد به شماره ۰۹۰۲۷۰۰۷۱۰۷ یا آیدی https://ble.im/ebrahimnj ارسال نمایید.
----------------------------------
خیرین گمنام در بله:
https://ble.im/khayyeringomnam
خیرین گمنام در اینستاگرام:
https://www.instagram.com/khayyeringomnam
----------------------------------
خیانت
‼️
چرا برخی از دوستان حزب اللهی متوجه نیستند که دلسرد کردن مردم نسبت به مساله انقلاب خیانت به مردم و مردم سالاری است. چرا تصور می کنند که تحریم انتخابات گامی است در جهت حل مشکلات معیشتی مردم.
🎇🎇
می گویند مردم کجا باید صدای اعتراض خود را به گوش مسئولین برسانند؟ اگر در خیابان بیایند که اغتشاشگرند و اخلال در امنیت کشور ایجاد می کنند و راهی هم دیگر برای نشان دادن اعتراض به نحوه عملکرد وجود ندارد.
اگر جامعه را به یک خانواده تشبیه کنیم که الان بچه ها از کارهای پدر ناراضی اند، پیشنهاد این دوستان این است که بچه ها از خانه بزنند بیرون
🎇🎇
اصلی ترین سرمایه هر نظامی مردم و حضور آنها در ساخت سرنوشت شان است. قبول که این دخالت مردم در ساخت مملکت هنوز مقدار کمی از حالت مطلوب را دارد، ولی نباید همین سرمایه اندک یعنی انتخابات را از دست داد.
شکی نیست که کم رنگ شدن حضور مردم در انتخابات، یعنی کنار رفتن مردم از صحنه اداره و مدیریت جامعه و این یعنی اوضاع جامعه از هر نظر وخیم شود.
مواظب باشیم به اسم دلسوزی برای مردم، خنجر در شکمشان فرو نکنیم.
🎇🎇
کارگردان نظام
نرگس آبیار را به جرات باید کارگردان نظام نامید. بی حاشیه، بی سروصدا و بی ادعا اما انصافا تیرهایی که از چله کمان می کشد دقیقا به هدف می خورد.
موضوعات بکر و نابی که هر کارگردانی حاضر نیست سراغش برود را به بهترین نحو از آب در می آورد.
از شاهکار «شیار ۱۴۳» که انتظار مادران شهداء را در بستر فرهنگ اصیل ما به صحنه درآورد تا «نفس» که یک خانواده معمولی را آنچنان هنرمندانه و طبیعی در متن انقلاب و دفاع مقدس به تصویر می کشد که حیرت انگیز است. و در پایان هم فیلم جذاب و دیدنی «شبی که ماه کامل شد» که عاشقانه ای است در زمینه گروهک تروریستی جندالله و عبدالمالک ریگی.
مزیت خانم آبیار این است که هم واقعا با فرهنگ ایران اسلامی و انقلابی کشور ما آشنایند و در این زمینه واقعا انسان وقتی فیلم های ایشان را نگاه می کند احساس قرابت با فضای فیلم می کند، طوری که گویا از ابتدای زندگی در همین فضای موضوع فیلم رشد کرده و بزرگ شده، مشکلی که در بسیاری از محصولات به اصطلاح ارزشی وجود دارد که تماشاگر احساس می کند که کارگردان واقعا از روی دغدغه فیلم را تهیه نکرده یا نتوانسته وارد عالم معنای آن مساله شود و حالت شعارزدگی در آن موج می زند، از سوی دیگر جذابیت کارها و داستانهای ایشان است که حقا انسان را پای تماشای آن میخ کوب می کند. فیلمهای انقلابی و مردمی، هویتی مثل هویت انقلاب اسلامی مثل حقیقت جمهوری اسلامی.
بهشت روی زمین
چقدر دلم برای بشاگرد تنگ شده است، برای بهشت، بهشت روی زمین، بهشت در این دنیای آلوده
برای کار برای خدا، خسته شدن برای خدمت به مردم، عیال خدا
برای مردمی با معرفت و باصفا،
برای خمینی شهر، گافر، گرهون،
برای سید محمد
برای خودم، چقدر در زندگی هامون، خودمون رو فراموش کردیم
برای رفقای جهادی که وقتی کنار هم هستیم و عزم می کنیم، عنایت و لطف خدا رو با همه وجود درک می کنم.
بشاگرد قطعه ای از بهشت در گوشه ای از این دنیاست که چند سالی است میهمانش هستیم.
نفس الهی خمینی بود که اشاره اش به سربازی چون عبدالله والی، بشاگرد را خمینی شهر کرد و مردمش را عاشق خمینی.
به برکت اخلاص این عبد خدا، یارانی از جنس خود او، کنارش ایستادند و بشاگرد را با عزم و همت جهادی بالا آوردند و منطقه ای ایمانی ساختند.
آری این یک سنت است که هر وقت جمعیتی با ایمانهای خود برای آبادانی این دنیا به میدان آمدند، بهشت را روی زمین آورده اند.
بشاگرد یک نماد است، نماد دنیا و آخرت در کنار هم، خدمت و جهاد، مردم و انقلاب و....
قدرش را بدانیم
چند سالی است میهمان بهشتیم.
عزل روحانی
🔰🔰
یک مساله قابل تامل در تاریخ زندگی امیر المومنین این است که ایشان از سویی مخالف سیاستها و روش های حکومتی عثمان بودند و در موارد متعددی از طرق مختلف جلوی ظلم های حکومت را می گرفتند.
از سوی دیگر کار حکومت ظالم عثمان به جایی می رسد که عده ای از مردم به جلوداری برخی از صحابه پیامبر تصمیم به شورش علیه عثمان می گیرند که نام برخی از صحابه خود امیر المومنین در میان رهبران شورش دیده می شود.
🌋🌋
اما امیر المومنین صراحتا با این حرکت، مخالفت می کنند و در وهله اول حتی مدینه را به دستور عثمان ترک می کند. در مرحله بعدی تلاش می کند در عین حال که صحه بر رفتارهای تبعیض آمیز عثمان نگذارد، اما جمعیت را قانع کند که به خانه هایشان برگردند و دست از محاصره و عزل عثمان بردارند که بنا بر نقل های تاریخی، موفق هم می شوند که مردم را اقناع کنند که البته در مسیر بازگشت، پیک عثمان که حامل نامه برخورد قهرآمیز با مخالفان است، دستگیر می شود و جمعیت تصمیم به بازگشت به مدینه و قتل عثمان می گیرند که در این مرحله هم باز حضرت تلاش می کنند با کمک حسنین و مالک اشتر و برخی یاران دیگر جلوی قتل عثمان را بگیرند که دیگر موفق نمی شوند و عثمان کشته میشود.
🌋🌋
طرح و برنامه امام شیعیان برای اصلاح امور و تحقق عدالت با بسیاری از یارانش متفاوت است.
کاملا روشن است که حضرت بنا دارند که حکومت وقت و بر سر کار، عدالت را پیاده کند، انتقادهای سازنده شان هم در همین جهت معنا پیدا می کند.
🌋🌋
در فضای ملتهب و جنبش های این چنینی، کسانی میدان دار می شوند که از هیجانات مردم برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کنند، در حالی که برای اصلاح امور نیاز به فضای آرام و معقول هست تا مردم بتوانند درست انتخاب کنند.
این مدارای همراه با روشن گری اگر با همراهی امت در کنار هم قرار گیرد، خود به خود حاکم کنار می رود.
🌋🌋
تجربه فرار شاه و بنی صدر دو نمونه واضح این منطق رهبری است.
جریاناتی که در فکر جمع کردن اعتراضات مردم به سمت کنار رفتن دولت هستند خوب است این مقاطع تاریخی را ملاحظه کنند.
شهادت در قاموس ما چه برای خود شهید و چه برای جامعه، یک سعادت و پیروزی است چرا که ملت ها را بیدار می کند و آماده حرکت و بلند شدن.
غبارهای فتنه را می شوید.
چقدر برای جدایی ملت عراق از ایران، تلاش کردند.
خون حاج قاسم، این دو ملت را بیش از پیش، در کنار هم متحد کرد.
جز عاقبتی چنین برای این مرد، تصور نمی شد.
تبریک و تسلیت به ملت و رهبرش
انتقام اصلی
با مشاهده مردم و سوگواریشان برای حاج قاسم، کاملا برایم روشن شد که شاهکار اصلی و نهایی سردار، فراگیر کردن روحیه جهاد در میان آحاد مردم بود.
برای ما که بحمدالله نیروی نظامی و امنیتی بالایی داریم زدن پایگاههای نظامی آمریکا کار سختی نیست،
انتقام اصلی، ریشه کن کردن گفتمان تکیه و اعتماد به غرب و امریکاست که الحق و الانصاف اگر محقق شود، فتح الفتوح این مرحله از انقلاب خواهد بود.
این پروژه اصلی حزب الله و مردم باید انقلاب را جلوتر ببرد
إن شاء الله
الیس الصبح بقریب
هدایت شده از تا مردم
انتقام اصلی
با مشاهده مردم و سوگواریشان برای حاج قاسم، کاملا برایم روشن شد که شاهکار اصلی و نهایی سردار، فراگیر کردن روحیه جهاد در میان آحاد مردم بود.
برای ما که بحمدالله نیروی نظامی و امنیتی بالایی داریم زدن پایگاههای نظامی آمریکا کار سختی نیست،
انتقام اصلی، ریشه کن کردن گفتمان تکیه و اعتماد به غرب و امریکاست که الحق و الانصاف اگر محقق شود، فتح الفتوح این مرحله از انقلاب خواهد بود.
این پروژه اصلی حزب الله و مردم باید انقلاب را جلوتر ببرد
إن شاء الله
الیس الصبح بقریب
تشییع علمدار
🔰🔰
بسیاری از شهداء، شهادت را با اختیار و آگاهی خود، انتخاب می کنند. این در خاطرات شهدای ما دیگر مکرر نقل شده و جای شک و شبهه باقی نمی گذارد که اکثری از شهداء اصل شهادتشان و بعضا نحوه و زمان شهادت خود را هم می دانستند.
سر این انتخاب چیست؟
🔰🔰
آیا یک قمار عاشقانه است و عشق شدیدی که انسان به لقای الهی دارد و او را آرزومند شهادت کرده است؟ حتما این گونه است تا جایی که آرزوی شهادت بیت الغزل همه مردان خدا شده است. اما این همه ماجرا نیست.
🔰🔰
شهادت یک محاسبه عقلایی هم دارد. شهید محاسبه می کند. می بیند یک متاعی دارد که جانش است، او در تمام مدت عمر خود جز بیدار کردن وجدانهای خفته، جز قیام در راه خدا همه مردم، هوسی ندارد اگر در سوریه و عراق می جنگد، تمام هدفش تحقق همین موعظه الهی است که فرمود قُلْ إِنَّما أَعِظُكُمْ بِواحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنى وَ فُرادى، قیام عمومی همه بشریت برای خدا، موعظه خداوند به همه انسانهاست. قیام همان است که اهل معرفت ما بدان یقظه و بیداری می گویند.
🔰🔰
شهید در یک محاسبه وارد می شود می بیند چه بهتر که این متاع گران قدر خود را نیز در همین راه به خدمت بگیرد، او به روشنی می بیند که با ریخته شدن خونش و با تقدیم این سرمایه عظیم خود هم سعادت اخروی را به دست آورده و هم در این دنیا، یک امت را سرپا می کند. بیدار می کند.
حاج قاسم را که هنوز زبانمان نمی چرخد بگوییم شهید سلیمانی، در این هدفش یاری دهیم.
تشییع پیکرش را نمادی کنیم از حفظ روحیه قیام برای خدا. محافظت از فرهنگ مقاومت مقابل مستکبرین عالم. او جز این نمی خواست.
🔰🔰
الحمدلله که توفیق تشییع یک علمدار را پیدا کردیم، توفیقی که در کربلا همه تاریخ از آن محروم ماند.
☘️☘️☘️
تنها گزینه
❇️❇️
نمی دانم اسمش را چه بگذارم دیاثت سیاسی؟!
جهالت؟!
خیانت؟!
نمی دانم
❇️❇️
بیانیه صادر کرده اند که برای حفظ امنیت عمومی و رفاه مردم و ترس از جنگ، بی خیال خون حاج قاسم شید.
خوش بینانه این حضرات متوجه نیستند که آبادانی و رفاه عمومی هم اگر دغدغه مان باشد که هست، باز تنها راه حل مقاومت است و مقاومت
❇️❇️
در دنیایی که قانون جنگل حاکم است و هابز، انسانها را گرگ همدیگر تصویر می کند با اهل زور با زبان قدرت باید صحبت کرد و الا هیچ زبان دیگری یارای مقابله با این گرگ صفتان را نخواهد داشت.
بر این اساس، انتقام سخت و حفظ مقاومت از قضا نه یک شعار سیاسی بلکه دقیقا در جهت تامین رفاه و آسایش مردم است.
❇️❇️