فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹به هوش مصنوعی گفتم شرایط خاص زمان امام هادی علیه السلام را برام تحلیل کنه و وظیفه ما بر اساس وضعیت فعلی و ویژگیهای این امام را بهم بگه
(درسی که از امام هادی علیه السلام باید بگیریم)
#تمسک
#امام_هادی_ع
https://eitaa.com/tamassok_maaref
#هوش_مصنوعی
دیدگاه شما:
سلام و عرض ادب
از مطالب ارزشمند و تفکر برانگیزی که استاد در کانال نوشتند، بسیار سپاسگزارم.
این سؤالات باعث شد بیش از پیش به جایگاه و عظمت امام هادی (علیهالسلام) فکر کنم.
در پاسخ به یکی از این سؤالات که چرا ایشان به «نقی» مشهور هستند، به این نکته رسیدم که «نقی بودن» تنها به معنای پاکی ظاهری نیست، بلکه نمادی از خلوص در نیت، اندیشه و رفتار است.
امام هادی (ع) با وجود تمام محدودیتها و خفقان دورانشان، توانستند مسیری از خلوص و هدایت برای جامعه شیعه و حتی بشریت ایجاد کنند.
به نظرم نقی بودن، شرط اساسی هدایت است؛ چون وقتی انسان از همه رذایل پاک باشد، ظرفیت بیشتری برای دریافت انوار هدایت پیدا میکند. امام هادی (ع) این مسیر را با نام «الهادی» به ما نشان میدهند.
این سؤالات خیلی ذهنم را درگیر کرده و ممنونم که فرصتی برای تدبر عمیقتر فراهم کردید. امیدوارم امام هادی (ع) ما را هم در مسیر خلوص و هدایت یاری کنند. 🙏🙏🙏
دیدگاه شما:
سلام و تشکر
اجازه میخام به سبک گلستان در پویش امشب شرکت کنم
در این شب معطر به عطر یاد امام هادی علیهالسلام، سؤالاتی از سر بصیرت و حکمت طرح گردید که دریچهای است به عالم نور و معرفت.
یکی از حکما گفت:
«پرسش از اهل معرفت، نیمی از دانایی است و تأمل در آن، نیمی دیگر.»
سپاس بر آن استاد فرزانه، که چراغی افروخت و راهی نشان داد تا رهروان طریق هدایت، از سایههای جهل برهند و به نور ولایت برسند.
حقا که تأمل در این پرسشها، دلی پاک میطلبد و قلبی روشن، تا در پرتوی آن، جان به یقین و بصیرت رسد.
هر که از دریای علم جرعهای نوشید،
از عطای امام هدایت، نیکو بهره گرفت.
سپاسگزاریم از این بذل معرفت، و امید داریم که به لطف خدا و عنایت امام هادی (ع)، این مسیر پرنور بر دلهایمان گشوده گردد.
دیدگاه شما :
با سلام و تقدیم احترام
باید اذعان کنم که این نوع نگاه ژرفاندیشانه و پرسشمحور به شخصیت امام هادی (علیهالسلام) را میتوان نمونهای ارزشمند از تربیت تفکر دینی دانست.
سؤالات مطرحشده، نهتنها به جنبههای تاریخی یا ظاهری این امام همام محدود نمیشود، بلکه تلاش میکند لایههای عمیقتری از نقش ایشان در نظام آفرینش و هدایت بشری را بررسی کند.
از منظر پژوهشی، چنین رویکردی ما را به سوی درکی عمیقتر از جایگاه ائمه اطهار (علیهمالسلام) هدایت میکند. پرسش از معانی القاب امام هادی (ع)، مانند «نقی» و «هادی»، یا تبیین ارتباط ایشان با پروژه ظهور و ولایت امام عصر (عج)، به خوبی نشان میدهد که هر کدام از این القاب و مفاهیم، حامل پیامهایی برای زندگی فردی و اجتماعی ماست.
بهویژه معناشناسی «نقی» به معنای خلوص مطلق و پاکی از هر رذیله، نقطهای کلیدی برای درک مسیر کمال انسانی است.
این نگاه میتواند الگویی عملی برای دستیابی به هدایت حقیقی باشد؛ چراکه رسیدن به هدایت مستلزم زدودن تیرگیهای اخلاقی و رفتاری است.
سپاس از استاد ارجمند، دکتر فاضل، که با طرح این پرسشهای عمیق، مسیری نوین برای مطالعه و تدبر در معارف اهلبیت (ع) پیش پای ما نهادند. امیدوارم چنین رویکردهایی، سرآغازی برای پژوهشهای بیشتری در حوزه امامت و ولایت باشد.
دیدگاه شما:
من اسم مطلبی که می نویسم رو گذاشتم
دلنوشتهای از یک دانشجو...
من یه دانشجوام. راستش تا قبل از این که عضو کانال تمسک بشم، اطلاعات زیادی درباره دین و معارف قرآن نداشتم. فکر میکردم همهچیز همین چیزهای سطحیایه که هر از گاهی اینجا و اونجا میشنیدم. اما از وقتی اینجا اومدم، احساس میکنم یه دنیای جدید برام باز شده؛ یه دنیایی پر از سؤالهایی که انگار همیشه تو وجودم بودن ولی هیچوقت جرئت نکرده بودم ازشون بپرسم.
امروز مطالب پرسشی دکتر فاضل درباره امام هادی (ع) رو که خواندم راستش شگفتزده شدم! 😮 چرا کسی تا حالا این چیزها رو به ما دانشجوها نگفته بود؟ چرا همیشه از امامان فقط یه تصویر کلی و بعضاً مبهم برامون ساختن؟ مثلاً مفهوم "نقی" و اون عظمت روحی و اخلاقی امام هادی (ع)... چرا این معارف توی دانشگاهها جایی نداره؟
خیلی چیزها برای من روشن شده، ولی به همون اندازه، تحیرم هم بیشتر شده. انگار تازه دارم میفهمم چقدر نمیدونم! شاید یکی از بهترین تصمیمهای من تو این مدت، همین عضو شدن تو کانال تمسک بود.خدارو شکررررر
ممنونم که دارید این جرقهها رو تو ذهنمون روشن میکنید. 🙏
بسم الله الرحمن الرحیم
باز اسم امام هادی آمد و دل به یاد سامرا افتاد.
خدایا ممنونتم! چه نعمت بزرگی است که محبت امامان و خوبان حرم مطهر سامرا را در وجود ما قرار داده ای!
ای امام هادی! ای امامی که به دنبال هدایت کردن هستی. ای امامی که یاور مهدی تربیت میکنی. ای امامی که با هدایت کردن افراد مختلف، آنها را لایق همنشینی با مهدی خودت میکنی.
آری! بدون هدایت امام هادی ع نمیتوان مهدی شد. مهدی یعنی کسی که بهره کافی از هدایت هادی دارد.
یکی از راههای معرفت به ماجرای امام هادی ع، تعمق در ماجرای حضرت یعقوب ع هست.
امام زمان عج در توقیعی به نائب دومشان، مثال فرزندان امام هادی ع رو فرزندان یعقوب ع معرفی میکنند.
فرزندان یعقوب ع از روی حسادت میخواستند جلوی ملک یوسف ع. را بگیرند و او را اذیت کردند اما موفق نشدند.
جعفر کذاب فرزند امام هادی ع و همدستانش هم میخواستند جلوی امامت و ولایت امام زمان عج را بگیرند که نخواهند توانست باذن الله
چه ماجرای غریبی است ماجرای یعقوب ع. در فراق یوسف ع می سوخت اما باید عاملان این فساد بزرگ را در خانه خودش تحمل میکرد.
یعقوب ع چه هوشمندانه فرزندانش را هدایت کرد تا اهل تحسس یوسف ع شوند و در آخر به یوسف ع سجده کنند.
ای شیعه! اگر میخواهی امام هادی ع را بشناسی در ماجرای یعقوب ع یعنی اسرائیل دقت و تدبر کن، امام هادی ع همه عالم را مطیع امام مهدی عج خواهد کرد .....
سلام بر الهادی و المهدی علیهما السلام🌷🌷🌷