18.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر پیتزا خانگی
مواد لازم:
شیر خام: ۲ کیلو
سرکه: ۳/۴ پیمانه
نمک: ۲ قاشق
࿐჻❥⸙👩🏻🍳⸙❥჻࿐
Ⓜ️ شما چقدر دایناسور هستید؟؟!!
➕ فکر می کنم پاسخ اول اغلب ما به سوال بالا این است " هیچ" یا ممکن است فردی بگوید " خیلی کم" اما واقعا تابحال به این فکر کرده اید که ما چقدر دایناسور هستیم؟
➕ بگذارید با رویکرد دیگری به این مساله فکر کنیم: از نظر شما چرا دایناسورها الان زنده نیستند؟ چرا موجوداتی که روزی قوی ترین موجودات روی زمین بودند الان دیگر جز فسیل اثری از آنها نیست؟ فکر کنم اغلب پاسخ این سوال بدانند، عدم تطبیق با شرایط محیطی. بله درست است عدم تغییر.
➕ حال سوال را گونه دیگری مطرح می کنیم: به نظرتان شما با تغییر چه می کنید؟ چقدر در مواجهه با تغییر رفتارتان مشابه دایناسورها است؟ در زندگی ما چه بخواهیم و چه نخواهیم شرایطی رخ خواهد داد که مجبوریم با تغییر مواجهه شویم. به نظر شما چقدر رفتارهای ما دایناسوری است؟ دایناسور درون ما تا چه حد زنده است؟ اینکه ما از تغییرات می ترسیم یا در مواجهه با آنها شروع به غر زدن یا هر رفتار واکنشی دیگری می کنیم، نشان از آن است که بخشی از ذهن ما متعلق به دایناسور درون ما است و این دایناسور خوب یا بد، بسیاری از فرصتهای زندگی شما را از شما خواهد گرفت.
➕ ممکن است هر یک از ما بگوییم که شرایط فعلی خیلی هم خوب است اما باور کنید.[دایناسورها قبل از انقراض «باورشان» هم نمی شده است که قرار است منقرض شوند. پس سعی کنید این دایناسور درون را بشناسید.]
■ جای تامل:
➕《درون همه ما (چه یک انسان باشیم چه یک سازمان و چه یک کشور) یک دایناسور وجود دارد.》 دایناسوری که باورش نمی شود دنیا عوض شده است و خودش نیز باید عوض شود. چه باید کرد؟ مهم ترین تغییراتی که در بیرون شما در حال رخ دادن است را بشناسید و سپس از خودتان بپرسید مهم ترین تغییری که باید انجام دهم چیست؟ کاهش دسترسی به آب، افزایش گرمای زمین، افزایش سرعت اینترنت، کاهش نیاز به تحرک فیزیکی، افزایش فروش الکترونیکی، افزایش تجارت فرامرزی، گردش آزاد کالا، سرمایه، ایده و نیروی انسانی فراتر از مرزها و ... همه و همه بخشی از تغییراتی هستند که ما باید به آن ها توجه کنیم و سپس دایناسور وجودمان را متقاعد کنیم که باید تغییر کنیم. وگرنه منقرض خواهیم شد. سازمان های بسیاری ورشکست شده اند و به تاریخ پیوسته اند و تمدن های بسیار منقرض شده اند و ما نیز می توانیم یکی از آن ها باشد مگر آنکه دایناسور وجودمان را به تغییر واداریم.
#توسعه
#مدیریت
بلاگر و خواننده معروف کرهای در برنامه محفل!
«داوود کیم»، جوان تازه مسلمان کرهای که از روز گذشته با دعوت برنامه تلویزیونی محفل به تهران آمده است با انتشار عکسی از خود و حامد شاکرنژاد از حضورش در این برنامه خبر داد.
متن استوری داوود کیم:
«من با او (حامد شاکرنژاد) در برنامه محفل برای ماه رمضان حضور خواهم داشت
بی صبرانه منتظرش هستم
گوش به زنگ باشید»
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
#اطلاعیه
📋 بروز رسانی جدول برگزاری مراسم استغاثه در شب و روز نیمه شعبان در سراسر کشور
| این جدول مکرراً بروز رسانی میشود |
لطفاً به تاریخ و ساعت مراسم دقت کنید.
#طرح_سراسری_استغاثه
@ostad_shojae
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی قانون جذب دستمایه استنداپ کمدین قرار میگیرد
#قانون_جذب
#طنز #کارما #قانون_جذب
#خانواده_دینی
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚘سرابینبزقوش
سرابین بزقوش سیراداغلاری "رشته کوههای بزقوش سراب"
سفرمجازی را با ما تجربه کنید❤️
#آذربایجان_شرقی
#ایران_زیبا
کودک موجودی است استثنایی که باید به آن عشق دادوعشق
بزرگترین نیاز او نیاز به محبت است
از کنارخواسته های کوچکش نبایدآسان گذشت پاسخ به این نیازها, پاسخ به امنیت کودک است
فراتر از آن چیزی که فکرمیکنید میفهمد
وراحتر از آن چیزی که فکرمیکنید آرام میگیرد
با او حرف بزن هرچند که زبان تو را نفهمد
و او را لمس کن هرچندکه پاسخی نگیری
مطمئن باش پاسخ نگاه ها و مهربانی هایت را روزی به تو خواهد داد
زیباتر و حساستر از آن چیزی است که می اندیشی
او را دریاب چرا که او....""تنها یک کودک است
ابوجعفر محمد بن محمد بن حسن طوسی (۵۷۹–۶۵۳ ه) (۱۲۰۱–۱۲۷۴ م) شاعر،[همهچیزدان،[فیلسوف، متکلم، فقیه، ستارهشناس، اندیشمند، ریاضیدان، منجم، پزشک، عارف و معمار ایرانی بود. کنیهاش «ابوجعفر» و به القابی چون «نصیرالدین»، «محقق طوسی»، «استاد البشر» و «خواجه» شهرت دارد.ابن خلدون (۱۴۰۶–۱۳۳۲) او و فخر الدین رازی را بزرگترین دانشمندان ایران دانستهاست. #مشاهیر_ایران #ایرانم #فخررازی