هدایت شده از تبیان
🖤 #نشان | أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا
▪️ بین «چرا» و «چگونگی» رابطۀ عمیق و مرموزی است. اگر «چرا آفریده شدم؟» را خوب پاسخ دهیم دیگر در «چگونه زندگی کنم؟» به بنبست نمیرسیم بلکه انگیزه خواهیم داشت تا خوبتر زندگی کنیم.
مؤمنون آیه ۱۱۵
@TebyanOnline
هدایت شده از مجموعه گرا
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙#نماهنگ | خواص جبران کنند
🔻 رهبر انقلاب: در همان اوّل کار [حادثه تلخ درگذشت دختر جوان]، بعضی از خواص، حالا ناشی از دلسوزی بدون تحقیق اطّلاعیّه دادند... بعد از آنکه فهمیدند در نتیجهی حرفهای آنها همراه با برنامهریزی دشمن چه اتّفاقی در خیابان و در مسیر عمومی مردم میافتد، بایستی آن کار خودشان را جبران میکردند... بایستی تفهیم کنند که با برنامهی دشمنان خارجی مخالفند. ۱۴۰۱/۷/۱۱
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
هدایت شده از حلقه وصل
ziyafat-06.mp3
222.9K
📼 بسيجي عاشق كربلاست، و كربلا را تو مپندار كه شهري است در ميان شهرها و نامي است در ميان نامها. نه، كربلا حرم حق است و هيچكس را جز ياران امام حسين راهي به سوي حقيقت نيست...
📌برگرفته از فیلم "ضیافت - رمز پیروزی"
🔰شماصدای #سید_شهیدان_اهل_قلم را
میشنوید...♥️
#عاشقانه_های_آوینی
🆔 @Hvasl_ir
هدایت شده از حلقه وصل
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مستند های ساخته شده توسط #سید_شهیدان_اهل_قلم
🔰 #عالم_هیچکاک (قسمت دوم، بخش1)
💠 این مستند بر اساس مقالهی شهید آوینی مقالهی «عالم هیچکاک» یکی از نوشتههای دوران آخر فعالیت سید مرتضی آوینی در طرح مباحث تئوریک سینمایی است که در اواسط سال ۱۳۷۱ نوشته شده و در بردارندهی نظرات نظم یافتهی او در خصوص بسیاری از مسائل اساسی سینماست؛ مفهوم سرگرمی در سینما، نسبت سینما به مثابهی هنر، نحوهی ظهور مجاهدین ماورایی در سینما و چند موضوع دیگر.
#عاشقانه_های_آوینی
🆔 @Hvasl_ir
هدایت شده از روزنامه وطن امروز
گفتوگوبا حجتالاسلام محسن قنبریان درباره بازنمایی رسانهای توفان الاقصی
قرآن میگوید اگر در حق شما ستم شد، شما میتوانید به همان میزان ستم، مقابله به مثل کنید. آیا میشود به خانه کسی حمله کنند، زن و بچه او را بکشند او هیچ دفاعی از خود نکند؟ این انظلام است، پذیرفتن ظلم است، پذیرفتن ظلم حرام است. باید در برابر ستمگر ایستاد و عقل اجازه میدهد به میزان همان ستم، ستم را پاسخ بدهیم. اگر دشمن یک نیروی ما را کشت، ما هم میتوانیم یک نیروی او را بکشیم، تا اینجا قاعده عقلی است اما از اینجا به بعد قرآن یک قاعده اخلاقی به آن قاعده عقلی اضافه میکند و اینکه در مقابله به مثل تقوا را رعایت کنید و تعدی نکنید، اگر کشتن یک نیرو از دشمن قاعده عقلی است اما قاعده اخلاقی ایجاب میکند که دیگر او را مثله نکنیم، زجرکش نکنیم یا مثلا به خانواده او تعدی نکنیم، اینها قواعد اخلاقی قرآن است. قواعدی که استراتژی کلی حماس مبنی بر رعایت آنها بود و تاحد زیادی به آن عمل کرد و این را نباید نادیده بگیریم.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3888/1/270351/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📊 #نقشه_راه | نمودار جامع محورهای اصلی بیانات رهبر انقلاب پیرامون عملیات طوفان الاقصی و حوادث غزه
✏️ حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانیهای مختلفی زمینهها و علت شکلگیری، ابعاد، خصوصیات، ثمرات و... عملیات «طوفان الاقصی» را تبیین کرده و دربارهی ابعاد گوناگون حادثهی عظیم ۱۵ مهر ۱۴۰۲ که توسط مجاهدان مقاومت اسلامی رقم زده شد، سخن گفتهاند.
✏️ رسانهی KHAMENEI.IR در «نمودار درختی جامع» مجموع بیانات حضرت آیتالله خامنهای را بررسی و تبیین کرده است.
✏️ برای تولید این محصول، متن کاملِ تمامی بیانات حضرت آیتاللهخامنهای دربارهی این موضوع با حجم کمی حدود ۵ هزار کلمه مطالعه و محورها و نکات اصلی آن به صورت روشمند و براساسِ ساختار ظاهری کلام استخراج و به صورت نمودار درختی جامع تدوین شد.
🖼 پرونده: طوفان الاقصی، شکست غیرقابل ترمیم
📥 دریافت و مطالعه نسخه PDF👇
هدایت شده از مجموعه گرا
تعریف انسان.mp3
6.35M
🎙 #بشنوید | تعریفِ انسان!
🔻پیشرفت در چیست؟ بستگی دارد انسان را چطور تعریف کنید! در مکتب غرب انسان همین جسم است و همین چندسال عمر در دنیاست، با این نگاه متوجه میشویم که تعریف غرب از آزادی و پیشرفت خیلی هم منطقیست!
🔻اما در مکتب اسلام، در مکتب امام، انسان ابدی تعریف میشود، امام براساس مکتب اسلام، انسان را آگاهترین و آزادترین موجود هستی میداند، خلیفه خدا میداند، آن وقت است که تعریفمان از آزادی و پیشرفت کاملا تغییر میکند،چون تعریف اخروی با دنیوی از زمین تا آسمان تفاوت دارد!
👤 استاد رحیم پور ازغدی
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
هدایت شده از جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی فارس
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 انتشار نسخه سهقسمتی مستند «جزیره ثبات» همزمان با حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم فلسطین
✴ مستند «جزیره ثبات» در سه قسمت به بررسی دو سیاست سازش و مقاومت، در سیاست های خارجی ایران و دیگر کشورهای غرب آسیا در 100سال گذشته می پردازد.
این مستند توسط مرکز هنر انقلاب اسلامی «مهافیلم»تولید، و به سفارش جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی فارس در سال 97-99 تهیه شده است.
✅ تماشای این مستند از کانال آپارات مهافیلم:
1⃣ قسمت اول: دریای طوفانی
https://www.aparat.com/v/1Igfe
2⃣ قسمت دوم: سونامی
https://www.aparat.com/v/XA1vE
3⃣ قسمت سوم: لنگرگاه
https://www.aparat.com/v/gnWXq
مرکز هنر انقلاب ، مهافیلم
@maha_film
#مهافیلم #جزیره_ثبات
هدایت شده از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)
🔰در حسرت جلال، در عسرت روشنفکری؛
جلال آلاحمد اگر زنده میماند هم یک مؤمن انقلابی نمیشد
🔸چنین گمان شده که اجل اگر مهلتش میداد - با روندی که داشت - به یک مؤمن انقلابی بدل میشد. این گمان هم صائب نیست و ناشی از تمایل ما و نشناختن جلال است و نشناختن روشنفکری.
🔸سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) - علیرضا شجاعیزند، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس: جلال در کتاب «در خدمت و خیانت روشنفکران» توأمان، با سه کسوتِ متفاوت ظاهر شده است:
🔸نخست تحلیلگر و نظریهپردازی که روشنفکر و روشنفکران را ابژه کرده است و چه کسی بهتر از او برای این کار که هم تجربه زیسته دارد و هم با این قماش زیسته است. دوم، ناقدِ جدی ایشان است و بالاخره اینکه نقدش را از موضع و منظری روشنفکرانه بیان کرده است
🔻متن گفت وگو:
ibna.ir/x6h99
@ibna_official
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی
در تبادل فرهنگی، آن ملتی که از ملتهای دیگر چیزی میگیرد، میگردد چیزهای مطبوع و دلنشین و خوب و مورد علاقه را میگیرد. فرض بفرمایید، دانش را از آنها تعلیم میگیرد. فرض کنید، ملت ایران به اروپا میرود و میبیند آنها مردمی اهل سختکوشی و خطر کردنند. اگر این را از آنها یاد بگیرد، خیلی خوب است. به اقصای شرق آسیا میرود و میبیند که آنها مردمی هستند دارای وجدان کار، علاقهمند به کار، مشتاق کار. اگر این را از آنها یاد بگیرد، خیلی خوب است. به فلان کشور میرود و میبیند مردم آن کشور، وقت شناس، دارای نظم و انضباط، دارای محبّت، دارای حسِّ ادب و حسِّ احترامند. اگر یاد بگیرد، اینها چیزهای خوبیست.
🗓 بیانات در دیدار جمعی از کارگزاران فرهنگی
؛ ۱۳۷۱/۰۵/۲۱
💠 قرارگاه فرهنگی | @Q_Farhangi
🏷 کار فرهنگی در کلام امام خامنهای