هدایت شده از حلقه وصل
#فرهنگ
#انقلاب_اسلامی
#عماد_افروغ
#خبر
💢چگونگی آسیبشناسی انقلاب اسلامی در کلام عماد افروغ
🔹مرحوم افروغ معتقد بود: بحث من آسیبشناسی انقلاب اسلامی است، انقلابی که حضرت امام از آن به عنوان تحفه الهی و هدیه غیبی یاد کردند، سؤال این است که تا چه اندازه توانستهایم این تحفه الهی را تبیین و از دستاوردهای آن محافظت و مراقبت کنیم.
🔴 ادامه خبر را اینجا بخوانید
🆔 @Hvasl_ir
هدایت شده از حکمرانی فرهنگی
📔📔 کتاب فرهنگ، رشد و سیاست اقتصادی منتشر شد.
✒️ کتاب حاضر با عنوان Culture, Growth and Economic Policy نوشته پاناگیتیس پتراکیس به همت دکتر محمد سلیمانی و محمد وجدانی در اندیشکده مطالعات فرهنگ و توسعه ترجمه شده است.
در سالهای اخیر تلاش های متعددی در زمینه تببین روابط میان فرهنگ و اقتصاد صورت پذیرفته است و کتاب حاضر نیز در پرتو پیمایش ارزش ها و مولفه های فرهنگی جامعه، موفق شده است تا با ترکیبی از روش شناسی های کمی و کیفی، به بررسی و تشریح اثرات اقتصاد فرهنگ بپردازد. این کتاب ضمن به تصویر کشیدن پیامدهای اقتصادی فرهنگ در مسیر رشد و توسعه جوامع ، تلاش کرده است تا شواهد تجربی معتبری را نیز در زمینه جایگاه فرهنگ در اقتصاد فراهم آورد.
#اثرسنجی_فرهنگی
📢 ایتا | بله | تلگرام
🆔@cultural_governance
هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_نوشت | شهیدان الگویند
💗 از شهید باغانی تا شهید حمیدرضا الداغی
🔍پیشنهاد مشاهده:
🔹کلیپنوشت | مثل شهیدان
https://khl.ink/f/52585
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ | جمهوری اسلامی، ابتکار ماندگار امام(ره)
✏️ رهبر انقلاب: امام ابتکارات زیادی داشتند لکن این مهمترین ابتکار امام است، و آن عبارت است از «جمهوری اسلامی».
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از آخرین خبر
🔺«میلان کوندرا» درگذشت
🔹«میلان کوندرا» نویسنده فرانسوی چکتبار و خالق رمان معروف «سبکی تحملناپذیر هستی» پس از یک بیماری طولانی در سن ۹۴ سالگی در شهر پاریس از دنیا رفت.
@akharinkhabar | akharinkhabar.ir
هدایت شده از حلقه وصل
#یادداشت
#حسین_شریعتمداری
#دولت_سیزدهم
🔻چرا به «دولت موازی» اجازه فعالیت دادهاید؟
🔹فعالیت پلتفرمهای قانونگریز که وابستگی آنها به دشمنان ایران برملا شده است، فعالیت سکوهای سالم و مفید را که به مراتب فراتر از پلتفرمهای وابسته است با دشواری روبرو می کند. چرا نباید مدیریت این سکوها تحت نظارت دولت به افراد صاحب صلاحیت سپرده شود؟!
🔴 ادامه یادداشت را اینجا بخوانید
🆔 @Hvasl_ir
هدایت شده از تبیان
🖤 #نشان | أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا
▪️ بین «چرا» و «چگونگی» رابطۀ عمیق و مرموزی است. اگر «چرا آفریده شدم؟» را خوب پاسخ دهیم دیگر در «چگونه زندگی کنم؟» به بنبست نمیرسیم بلکه انگیزه خواهیم داشت تا خوبتر زندگی کنیم.
مؤمنون آیه ۱۱۵
@TebyanOnline
هدایت شده از مجموعه گرا
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙#نماهنگ | خواص جبران کنند
🔻 رهبر انقلاب: در همان اوّل کار [حادثه تلخ درگذشت دختر جوان]، بعضی از خواص، حالا ناشی از دلسوزی بدون تحقیق اطّلاعیّه دادند... بعد از آنکه فهمیدند در نتیجهی حرفهای آنها همراه با برنامهریزی دشمن چه اتّفاقی در خیابان و در مسیر عمومی مردم میافتد، بایستی آن کار خودشان را جبران میکردند... بایستی تفهیم کنند که با برنامهی دشمنان خارجی مخالفند. ۱۴۰۱/۷/۱۱
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
هدایت شده از حلقه وصل
ziyafat-06.mp3
222.9K
📼 بسيجي عاشق كربلاست، و كربلا را تو مپندار كه شهري است در ميان شهرها و نامي است در ميان نامها. نه، كربلا حرم حق است و هيچكس را جز ياران امام حسين راهي به سوي حقيقت نيست...
📌برگرفته از فیلم "ضیافت - رمز پیروزی"
🔰شماصدای #سید_شهیدان_اهل_قلم را
میشنوید...♥️
#عاشقانه_های_آوینی
🆔 @Hvasl_ir
هدایت شده از حلقه وصل
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مستند های ساخته شده توسط #سید_شهیدان_اهل_قلم
🔰 #عالم_هیچکاک (قسمت دوم، بخش1)
💠 این مستند بر اساس مقالهی شهید آوینی مقالهی «عالم هیچکاک» یکی از نوشتههای دوران آخر فعالیت سید مرتضی آوینی در طرح مباحث تئوریک سینمایی است که در اواسط سال ۱۳۷۱ نوشته شده و در بردارندهی نظرات نظم یافتهی او در خصوص بسیاری از مسائل اساسی سینماست؛ مفهوم سرگرمی در سینما، نسبت سینما به مثابهی هنر، نحوهی ظهور مجاهدین ماورایی در سینما و چند موضوع دیگر.
#عاشقانه_های_آوینی
🆔 @Hvasl_ir
هدایت شده از روزنامه وطن امروز
گفتوگوبا حجتالاسلام محسن قنبریان درباره بازنمایی رسانهای توفان الاقصی
قرآن میگوید اگر در حق شما ستم شد، شما میتوانید به همان میزان ستم، مقابله به مثل کنید. آیا میشود به خانه کسی حمله کنند، زن و بچه او را بکشند او هیچ دفاعی از خود نکند؟ این انظلام است، پذیرفتن ظلم است، پذیرفتن ظلم حرام است. باید در برابر ستمگر ایستاد و عقل اجازه میدهد به میزان همان ستم، ستم را پاسخ بدهیم. اگر دشمن یک نیروی ما را کشت، ما هم میتوانیم یک نیروی او را بکشیم، تا اینجا قاعده عقلی است اما از اینجا به بعد قرآن یک قاعده اخلاقی به آن قاعده عقلی اضافه میکند و اینکه در مقابله به مثل تقوا را رعایت کنید و تعدی نکنید، اگر کشتن یک نیرو از دشمن قاعده عقلی است اما قاعده اخلاقی ایجاب میکند که دیگر او را مثله نکنیم، زجرکش نکنیم یا مثلا به خانواده او تعدی نکنیم، اینها قواعد اخلاقی قرآن است. قواعدی که استراتژی کلی حماس مبنی بر رعایت آنها بود و تاحد زیادی به آن عمل کرد و این را نباید نادیده بگیریم.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3888/1/270351/0
🇮🇷 @Vatanemrooz