هدایت شده از خیبر
توجه توجه ⚖
قابل توجه دوستان :
📢📣📢📣📢📣
🔴 بهترین نقد پایتخت ۶ با توجه به فرمایشات امام خامنه ای
🔸🔸🔸
1️⃣ شبهه: در پایتخت واقعیتها مردم و جامعه را نشان می دهد «اینها واقعیات جامعه است.»
امام خامنه ای:
♦️ يك حالت روشن فكرى خام وجود دارد كه معتقد است همه چيز را بايد به مردم گفت. من اين را قبول ندارم. چطور هر چيزى را بايد به مردم گفت؟ آيا در خانه ى شما، هر اتفاقى كه برايتان بيفتد، به بچه تان مى گوييد؟ بايد گفت، يا نبايد گفت؟ چرا شما همهى خبرهاى داخل خانهتان را به بچه تان نمىگوييد؟ چون بعضى از خبرها براى او مضر است و يا اصلًا جالب نيست.
(21/ 12/ 1369) بيانات در ديدار با مديران و مسئولان بخشهاى خبرى صدا و سيما
🔸🔸🔸🔸🔸
2️⃣ شبهه: پایتخت باعث شده در آن ساعت مردم کمتر ماهواره ببینند ما باید جذاب شویم
امام خامنه ای:
♦️ سليقه و اعتقاد من اين است كه بايد با يك ديد همه جانبه و به اصطلاح دورانديش با اين قضيه برخورد شود. اگر ما به تصور اين كه دشمن با ماهواره به سراغمان مى آيد - حرفى است كه امروز زياد رايج است- يا اينكه راديوها و تلويزيونهايشان تا چند صباح ديگر فضاى زندگى و جامعه ى ما را پوشش خواهد داد، بگوييم «پس بياييم عقب نيفتيم و خودمان براى ايجاد جاذبه در مردم، فيلمهاى ويدئويى يا سينمايى و يا تلويزيونى را به آن شكلى كه براى مردم جاذبه دارد توليد كنيم.» اين به نظر حرف درستى است؟ ميبينيم چنين فكرى در بعضى از ذهنها، واقعاً هست؛ اما اينطور كه نميشود با قضيه و با مشكل برخورد كرد. ما بايد مصونيت بدهيم. وقتى كه احساس ميكنيم خطر، عمومى است، يا خطر، در حال وسعت گرفتن است، بايد كارى كنيم و مصونيت ببخشيم.
(19/ 09/ 1371) بيانات در ديدار اعضاى «شوراى عالى انقلاب فرهنگى»
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
3️⃣ شبهه:پایتخت باید جاذبه داشته باشد اشکال ندارد رقص و موسیقی و....در سریال باشد به در قبالش مخاطب را جذب تلویزیون خودمان می کنیم
امام خامنه ای:
♦️ بنده يادم آمد يك ماجرايى را كه سيّد قطب در يكى از كتابهايش نقل ميكند كه بنده هم در يكى از نوشته ها كه مال سالها پيش است- مال قبل از انقلاب است- آن را از قول او نقل كردم. ميگويد در يكى از شهرهاى آمريكا داشتم ميرفتم، رسيدم به يك كليسايى؛ ديدم بغل كليسا يك سالن اجتماعات است. آن وقت آنجا برنامه زده اند «برنامه ى شب»؛ برنامه را كه خواندم، ديدم نوشته مثلًا موسيقىِ فلان جور، بعد موسيقى فلان جور، بعد آواز فلان جور، بعد يك شام سبك، بعد مثلًا جلسه ى چنين؛ علاقه مند شدم بروم ببينم قضيّه چيست؟ گفت شب رفتم ديدم بله، يك سالنى است مثل يك كاباره! آنجا دخترها، پسرها، جوانها مى آيند مى نشينند، با هم مأنوس ميشوند؛ آنجا هم برنامه هايى هست روى سِن؛ موسيقى و مانند اينها هست؛ من هم تماشا ميكردم وضعيّت اينجا را. بعد هم يك شام سبكى آوردند، دادند خورديم و [بعد] مثلًا يك نوشابه اى، چيزى؛ قسمت جالبش اينجا است؛ ميگويد كه شب چند ساعتى گذشت، آخرِ شب شد، ديديم كه كشيش- كشيشِ آن كليسا كه اين سالن، مربوط به آن كليسا است- با وقار تمام از يك طرف سِن وارد شد، رفت و يك مقدار از اين كليدهاى برق را زد و بعضى از چراغها را خاموش كرد بعد هم كشيش رفت. ميگويد من ديگر رفتم و نماندم. ميگويد فردا رفتم سراغ آن كشيش، گفتم كه خب اين چه وضعى است؟ آخر شما روحانى هستيد، شما آخوند هستيد، مبلّغ دين هستيد، اين چه وضعى بود مثلًا شما ديشب با اين همه جوان و اين برنامه ها؟ گفت كه آقا، شما توجّه نداريد؛ من براى جذب كردن جوانها به كليسا مجبورم اين كار را بكنم؛ ميگفت به او گفتم- حالا به تعبير بنده- مرده شور اين كليسا را ببرد! خب بگذار بروند كاباره؛ [اگر] همان كارهايى كه در كاباره ميكنند، اينجا بنا است بكنند، خب بروند همان كاباره بكنند؛ چرا بيايند كليسا؟
اگر قرار است كه ما جوان را به فسق و فجور و عيش و عشرت و موسيقى حرام و از اين قبيل چيزها بكشانيم، خب چرا اسممان را بگذاريم اسلامى؟ اين كه ديگر اسلامى نيست؛ اين غير اسلامى است، اين ضدّ اسلامى است. بنابراين جاذبه اى كه بنده ميگويم تشكّل اسلامى بايد پيدا كند، از اين قبيل جاذبه ها نيست، اينها ضدّ مصلحت است، ضدّ حق است؛ اينها خيانت به محيط دانشجويى است؛ جاذبه از راه هاى درست.
يكى از انواع ايجاد جاذبه اين است كه حرف نو پيدا كنيد: «سخن نو آر كه نو را حلاوتيست دگر»؛ حرفهاى نو.
(20/ 04/ 1394) بيانات در ديدار جمعى از دانشجويان در بيست و چهارمين روز ماه مبارك رمضان 1436 در حسينيه ى امام خمينى رحمه الله
🌸🇮🇷🌸🇮🇷
#پایتخت
#دروغ
#هنجار_شکنی
لطفا در گروهها و دوستان به اشتراک بگذارید اجرتان با حضرت زهرا سلام الله علیها
📣📞📣📞📣📞
۱۶۲☎️صدا و سیما
۳۰۰۰۱۶۲📩پیامک
(تشکر بخاطر نقاط قوت و انتقاد بخاطر رقص و موسیقی مبتذل و هنجار شکنی و...)
فقط برای تجلیل از گمنام ترین سربازان آقا در جنگ کرونا، خواهران مغسل اموات مومنات.
برای سلامتی دین و دنیایشان و عزت و سربلندیشان صلوات
⭕️ نخست وزیر هند به مردم گفته 21 روز در خانه بمانید وگرنه هند 21 سال عقب میماند
رئيس جمهور ما هم تو دلش به ايرانیا گفته علی الحساب یه پنجاه سال عقب بیوفتید تا ببنیم انگلیس و آمریکا چه غلطی میکنن ماهم همون کار رو میکنیم
👤 حواس_پرت(محدود)
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
💥 یک #احتمال و فرضیه این است که اشاعۀ بیماری #کرونا در جهان، با هدفِ عبور دادنِ ملتها از نظم فعلیِ تمدنی بهسمتِ حکمرانیِ بلامنازع مجازی باشد.
💥 جوانانِ آتشبهاختیار بستر تأیید یا رد این قبیل فرضیهها را فراهم کنند.
💥 ویروس کرونا برخلاف همۀ طراحیها، میتواند ضربههای مهلکی بر پیکرۀ مدرنیته وارد کند.
🔵 آیتالله میرباقری:
بیماریای که اخیراً فراگیر شده و به یک ابتلای بزرگ برای جامعه جهانی تبدیل شده، از نظرِ اجتماعی و تمدنی، یک پدیدۀ چندوجهی است نه یکوجهی. ما با یک امرِ میانرشتهای و بلکه #فرارشتهای مواجه هستیم که نباید یک وجهۀ آن غلبه پیدا کند و باید ابعاد مختلف این پدیده به شکلِ جدی موردِ تأمل قرار بگیرد. وجهی از این پدیده، جنبۀ بهداشتی است که مربوط به دانشهای وابسته به پزشکی است. وجه دیگر مربوط به حوزه علوم انسانی و علومِ شناختی و همچنین دانشهای تمدنی و فلسفه تاریخ و حوزۀ رسانه و امثال اینها است. حتی جنبۀ امنیتی و #جنگ_بیولوژیکی هم مورد توجه قرار گرفته و آمادگیهایی برای مقابله با این تهدید فراهم شده است.
امروز این بیماری با تهدیدِ سلامت بشر و مخیر کردن بشر بین انتخاب سلامتی یا انتخاب پیوستارهای کنونی، فضای سیاست، فرهنگ و اقتصادِ جهانی را بهشدت تحتتأثیر قرار داده و نوعی گسست اجتماعی ایجاد کرده است، به طوری که بعضی از صاحبنظران جهانی دربارۀ دنیای #پساکرونا شروع به نظریهپردازی کردهاند. این حوادث نشان میدهد که این واقعه، جدیتر و فراتر از یک پدیدۀ یکبُعدیِ بهداشتی و پزشکی است.
به نظر میرسد با در نظر گرفتنِ گستردگی و بزرگیِ این واقعه، و فرضِ پایداریِ این شرایط، این احتمال وجود دارد که در کنارِ همۀ جنبههایی که عرض شد، مقصد جدیتر و بزرگتری هم در پشتصحنه وجود داشته باشد و آن، عبور دادنِ جامعه جهانی از نظم کنونیِ زندگی به یک سامان و نظم جدید است.
دربارۀ این جنبه، دو احتمال هست و ما باید این احتمالاتِ مختلف را در نظر بگیریم و طراحیهای خود را متناسب با آنها دنبال کنیم. #احتمال_اول این است که واقعاً در امتداد این واقعه، فضای عبور از نظم مادیِ مدرن، به نظم معنوی و نظمِ تحتتأثیرِ هدایتهای الهی و در جهتِ غلبۀ ولایت حقه به وجود بیاید؛ یعنی این پدیدهها یک امری تلقی شود که تحت تدبیر ولی الله الاعظم (عج) جامعه جهانی را بهتدریج از نظمِ مادی و سیطرۀ قدرتها بهسمتِ یک نظمِ معنوی و رهایی از تسلط مادی سیر دهد.
#اما در نقطۀ مقابل، این هم محتمل است که مهلت شیطان هنوز تمام نشده باشد و خدای متعال مهلتی به شیاطینِ جن و انس داده باشد و دستگاه ابلیس و شیاطین انس از این فرصت استفاده کنند و با طراحیهای بزرگ و پنهان در پشتِ صحنه، بهدنبالِ تغییر مفهوم و سازوکارهای حُکمرانی بر جهان و ایجاد یک نظم پیچیدهتر مادی، یعنی عبور از حاکمیت کنونیِ قدرتهای مادی بر جهان بهسمتِ حاکمیت مجازی و #حکمرانی_مجازی و سایبری باشند که فضایی مدیریتپذیرتر، خشکتر و سختتر است.
این طراحیها ممکن است توسط دستهای پشتِ صحنۀ قدرت در جهان انجام شود؛ کمااینکه #دستهای_پشت_صحنه در بعد از جنگ جهانی، صحنه را به گونهای مدیریت کردند که جامعه بشری را به پذیرشِ یک حاکمیت جهانی، و محدود کردن اختیارات دولت_ملتها، واداشتند و تحت عنوانِ سازوکارهایی برای تحقق صلح پایدار، سازمانهای بینالمللی از جمله سازمان ملل و زیرمجموعههای آن را بر جهان حاکم کردند و فضایی از رعب و هراس و اضطراب و گریز از جنگ را در جامعه جهانی به وجود آوردند. آنها آسیب را به حدّی گسترده کردند که حتی کشورهایی که مستقیماً درگیر آن جنگها نبودند، به پذیرش این نظم جهانی و سیطره قدرتها از طریقِ شبکۀ سازمانهای بینالمللی تن بدهند.
میدانید بیش از هفتاد میلیون کشتۀ رسمی در آن جنگها بوده که بسیاری از آنها مربوط به کشورهای درگیر است، ولی در ورای آن، کشورهایی که درگیر جنگ جهانی نبودند، شاید دهها میلیون کشتههای خاموش دادهاند و این هم طراحی همان کسانی بوده که این جنگها را هدایت میکردند تا بتوانند آن کشورها را هم به نقطۀ پذیرشِ این نظم نوین جهانی بر محور قدرتهای برندۀ جنگ برسانند و نیز آنها را در نقطۀ آسیبپذیری قرار بدهند که مسلط بر اوضاع نشوند.
علیایّحال، همانطور که بحرانِ جنگ جهانی اول و دوم، بستر جامعه جهانی را برای پذیرش یک نظم جدید با ادعای صلح پایدار مهیا کرد، این فضای ناامنِ کنونی هم میتواند جامعه جهانی را برای پذیرش یک پیشنهاد جدید برای تحققِ یک نظم مادی و ایجاد #حکمرانی_مجازی مهیا کند. @mirbaqeri_ir
ص ۱ از ۲ ⬇️
ص ۲ از ۲ ⬆️
این دورکاریها و این تعطیل کردن تجمعات حقیقی و عبور از #جامعۀ_حقیقی به #جامعۀ_مجازی و ایجاد بستر برای پذیرشِ حلوفصل امور (تحصیل، اشتغال و سایر ارتباطات اجتماعی) در فضای مجازی، و قرائن فراوان دیگر بهویژه قرار گرفتن در شرایطِ یک رزمایش بزرگِ زیست در فضای مجازی، که آخرین مقاومتها در برابرِ آن در حال فروریختن است و...، مؤیداتی بر این احتمال است که شاید چنین پشتِ صحنهای وجود دارد تا بتوانند سیطره بلامنازع مجازی بر جهان پیدا کنند. گمان من این است که این بیانی که رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی در روز عید مبعث فرمودند و اشاره کردند که ما در فضای مجازی هم باید قوی بشویم، شاید با توجه به این نکته بوده باشد.
این احتمال و فرضیه ممکن است معارضاتی داشته باشد، از جمله اینکه اگر چنین مقاصدی در کار باشد، پس چرا این بیماری دامن اروپا و آمریکا را هم گرفته است؟ در پاسخ باید گفت: منافاتی ندارد، چون در جنگ جهانی هم کل جامعۀ جهانی ناامن شد و جهان به سمتی کشیده شد که شعار نظم نوین و صلح پایدار را بپذیرند.
به هر حال، ما باید احتمالات و فرضیهها، بهخصوص احتمالات و #فرضیههای_بزرگ و استراتژیک را در نظر بگیریم و صحت و سُقم آنها را دنبال کنیم و برنامهریزی و رزمایشِ متناسب برای مواجهۀ فعال و هوشمندانه با آن انجام دهیم و تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم. نباید فرضیههای بزرگ را صرفاً با چند قرینۀ خُردِ مخالف رد کرد. البته این فرض هم دور از نظر نیست که این ویروسِ منحوس اما هوشمند، از همان آغاز هم با هدفِ ایجاد گسست اجتماعی از یک طرف، و شکلدهی به پیوست و انسجامِ مجازی و کلبۀ الکترونیکی از طرف دیگر، مهندسی و مدیریت شده باشد.
به نظر میرسد اگر آن نهادها و ساختارهایی که باید پشتیبانیِ فکری کنند، شکل گرفته بود و مسیر خودش را طی میکرد، امروز میتوانست دربارۀ این مسائل، نظر کارشناسی بدهد، ولی تلقی حقیر این است که اکنون، شبکۀ نیروهای جوان و فعال و بهخصوص نیروهای #آتش_به_اختیار، و نخبگان، فضاهای اندیشهورزی در این زمینهها را باید بهسرعت فراهم کنند و بستر #تأیید_یا_رد این فرضیهها را بررسی کنند و سپس بهدنبال یک طراحی همهجانبه و سازوکار جامعی در مقابلِ این پدیده، با ابعادی که برای آن مفروض است، داشته باشند و در برنامههای خود، علاوه بر حوزه بهداشت و حوزه جنگهای بیولوژیکی که بخشی از کار هستند، به این فرضیهها هم توجه کنند. اگر مقیاس این بحران، عبور دادنِ جامعه جهانی بهسمتِ یک حکمرانی بلامنازع جدید باشد و ظرفیت چنین تصرفاتی فراهم آمده باشد، باید تحرکات و اقدامات متناسب با آن طراحی و عملیاتی شود و این کار نیاز به فعالیتهایی در لایههای مختلفِ بنیادی، راهبردی و برنامهریزیهای عملیاتی دارد و بعد اقدام گسترده در صف بهصورت یک شبکه منسجم انجام بگیرد.
شکی نیست که تابآوری جامعه دینی در برابر این ابتلا بسیار بیشتر از جامعه مادی و مدرن است. این ویروس میتواند برخلاف همۀ طراحیها، ضربههای مهلکی بر پیکرۀ مدرنیته وارد کند. این ویروس میتواند به ظهور شکافها و ضعفهای فراوانِ مستتر در نظم مدرن (از جمله اصالت منافع فردی) منتهی گردد. از طرف دیگر، امروز، تمدن غرب یک تمدنِ بیرقیب نیست. در رقابت تمدنی بین جبهۀ غرب و جبهۀ اسلام، اگر مقاومت کنیم و موضعگیری و برخورد آگاهانه و فعال در مقابلِ طراحیهای غیرانسانی غرب داشته باشیم، نتیجۀ متفاوتی رقم خواهد خورد و فروپاشیِ تمدن غرب تسریع خواهد شد.
راه ما آماده شدن برای مواجهه با احتمالات است و این آمادگی چیزی نیست جز #قوی_شدن در عرصههای مختلف اقتصادی، مجازی، علمی و فرهنگی. (۱۳۹۹/۱/۱۰)
☑️ @mirbaqeri_ir
انتقاد جمعی از مدیران اسبق حوزه سلامت از سخنان روحانی درباره شرایط کرونایی ایران
عصرایران - جمعی از مدیران اسبق حوزه سلامت و اعضاء هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی و نظام پزشکی با انتشار نامه سرگشاده ای خطاب به روحانی، از سخنان اخیر وی درباره وضعیت کرونا در ایران انتقاد کردند.
متن نامه به این شرح است:
بسمه تعالی
محضر ریاست جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای دکتر روحانی
سلام علیکم
با تبریک اعیاد شعبانیه لازم دانستیم چند نکته در خصوص سخنرانی های اخیر شما که دلالت بر ارائه اطلاعات غلط یا ارائه تحلیل اشتباه از آمار به حضرتعالی دارد را به استحضار برساند.
۱- فرمودید بنا به گزارش داده شد این هفته وضع ما بهتر از هفته قبل بوده،
طبق گرارش ستاد، سه روز قبل دوهزار نفر، دیروز دوهزار پانصد و امروز سه هزار فرد مثبت به آمار کل اضافه شده،
آیا وضع نسبت به چند روز قبل بهتر شده؟
آقای رییس جمهور
در نوع قرنطینه چینی تلفات اپیدمی کرونا در چین ۲/۵ نفر بازای هر یک میلیون جمعیت بود و درایران تا این لحظه ۳۸ وجود نازنین بازای هر یک میلیون نفر جمعیت.
یعنی ۱۵ برابر چین. و واحد شمارش انسان است!!!
پانزده برابر بیشتر در واحد انسانی
نتیجه تفکرات اشتباه مدلول مشاورات نادرست.
۲- فرمودید مردم اگر همکاری نکنند
کرونا کنترل نمیشود، در این حالت وظیفه حاکمیت چیست؟ فقط نصیحت میکند؟
۳- آیا در این مدت با نکوهش و نصیحت مردم به کنترل جامعی رسیده اید؟
۴- چگونه مردم را به خانه ماندن تشویق اما بانک ها و ادارات را باز میکنید، تجاری که با بانک وادارت درگیرند چه کنند؟ کارگران روز مزد و فصلی چه کنند؟ آیا برای اقشار مختلف تدبیری اندیشیده اید؟
افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه و ساختار حمایتی نیستند چه وضعیتی خواهند داشت؟
۵- از دویست میلیون یورو تخصیصی چه میزان به تولید داروی ضد ویروس وچه میزان به واردات دارو تخصیص داده
شده است؟
۶- گزارشی از هزینه های درمان و هزینه های بهداشتی ومواد رفع آلودگی وپرداخت از جیب (out of pocket) مردم دارید؟ آیا قیاس علمی بر میزان هزینه بری قرنطینه کامل با هزینه های بهداشتی درمانی و زندگی های ازدست رفته و ناتوانی های ایجاد شده در دست دارید تا تصمیم همه جانبه، جامع و ملی گرفته شود؟
۷- لطفا یکبار گزارش بخواهید که کره جنوبی در چه وضعیتی است و ما در چه وضعیتی (مجاورت این کشور به مرکز آلودگی هم مد نظر باشد)، شاید ناچار باشیم بجای غره شدن به اینکه اروپایی ها با ما تماس ویدئویی داشتن و اعجاز آماری ما را جویا بودند، لازم شود ما با کره ای ها تماس گرفته و از اعجاز آنان پرس و جو کنیم.
۸- مطمئن هستیم حضرتعالی قصد ایجاد آرامش و دادن انگیزه به جامعه دارید اما مردم از تناقضات موجود در گویش مسئولین بخوبی در مییابند که تسلطی بر بحران ندارید.
امیدواریم باعث کدورت خاطر نشده و تنها باعث تعمق بیشتر ودقت در تحلیل و اجرای قدرتمند قرنطینه کشور و جلوگیری از تلفات انسانی و اتلاف سرمایه های ملی شده باشیم.
اقای رئیس جمهور
نگاهی به آمار بیماران پر خطر و آمار تخت های ای سی یو و پر پر شدن کادر درمانی در این دوران حکایت از اوضاع بهتر از هفته قبل نمیکند
استراتژي هاي كنترل وپيشگيري در نظام مراقبت چيست؟ وچقدر اين استراتژي ها بدرستي تعريف وبكارگيري شده است؟ نتايج حاصل از آن از چه خروجي قابل قبولي برخوردار است ؟
لطفا قرنطینه درون شهری را اجرا فرمایید تا حلقه انتقال قطع شود این اقدام را سرعت ببخشید و تاخیر در آن ضایعات جبران ناپذیری خواهد داشت
نمی توان به نصیحت اکتفا کرد اگر در همان اوان تردد برون شهری قطع میشد اوضاع بهتری داشتیم حال تاخیر نکنید.
والسلام
۱۳ فروردین ۱۳۹۹
جمعی از مدیران اسبق حوزه سلامت و اعضاء هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی و نظام پزشکی
دکتر سید ابوالقاسم موسوی
دکتر رحمت اله حافظی
دکتر سید موید علویان
دکتر علی مهرابی توانا
دکتر شاهرخ خوش سیرت
دکتر فرزین سرکارات
دکتر ناهید خداکرمی
دکتر مجید حسن قمی
اختصاصی/نشربامنبع
✡ریپلای ها را بخوانید تا برسید به فیلم سخنان بیل گیتس در کانال حوزه انقلابی ودقیق ببینید
@howzehenghelabi
برای اینکه توهم توطئه ای نشوم یک نمونه از کارهای خیر ومثبتشون هم بگم بدونید ما خوبیهاشون رو هم میبینیم :
🔯بیل گیتس وخواهرش بنیاد خیریه حمایت جهانی از واکسیناسیون را تأسیس کردهاند....
🔯برخی نیروهای آن طبق یک سندی که انشاالله پیداکنم براتون بفرستم اعضای ارتش آمریکا هستند که ثابت کرده ضد تروریسم هست..
⚠️جالبه بدونید هرجا سیل و زلزله و جنگ و خرابی و... میشه
💟این موجودات صهیونیست وآمریکایی مهربان👺 و بشردوست👹 و عضو این بنیاد خیریه فوراً برای 💉واکسیناسیون کودکان💉 وارد میشوند مثل یمن بعد از حملات عربستان....
و از هر خیّری😱 هم جهت این کار کمک مالی میگیرند و از جمله بیل گیتس برای کمک به کودکان مظلوم یمنی از ☠بن سلمان سعودی ☠هم کمک مالی گرفت وتصویر دیدارشون همهست
واقعا خدا خیرشون بده اگه اینکار رونمیکردند کل اطفال یمن نابود بودند
الآن حداقل زنده هستند نفس میکشند فقط کسی نمیدونه چرا پوستشون به استخوانشان چسبیده
آدم نیگاه میکنه بابای یمنی ۱۵۰ کیلو وزنشه اونوقت بچه هاشون پوست واستخوان...
عجیبه
این بنیادهای خیریه بشردوست غربی گفتند واغریبا ما نگران سوء تغذیه اطفال یمن هستیم
خدای ناکرده ذهنتون سمت واکسنها نره اونها مشکلی نداشتند مشکل اینه که باباها سهم غذای بچه هاشونم میخورند به اونها نمیدهند❗️
بعد از خواندن این توضیح از خدمات بشردوستانه این صهیونیست ها ( کههمش فریبکاریه و آدرس غلط دادنه و زمینه سازی فکری است برای خیانتهاشون)یکبار دیگه فیلم رو ببینید و به حرفهاش دقت کنید
ما چندساله این رو دیدیم و رصد کردیم ومنتظر این بازی درآوردن اونها بودیم
...
داستان حرفهاش از آینده مثل بچه ایه که زده لاستیک ماشین روپنچر کرده
حالا که میخواهیم آماده بشیم فردا بریم مسافرت مرتب اصرار میکنه میگه بابا یه نگاه بنداز ماشینت برای فردا یک وقت پنچر نباشه⁉️
✍ دشتی
@howzehenghelabi
پمپئو: ما به دادههای چین، ایتالیا و ایران در مورد کرونا نیاز داریم. آنها باید اطلاعات شفاف و دقیقی را در این باره به ما ارائه دهند!
چیز دیگه نمیخواید؟!
این همون ماموریت جاسوسان بدون مرزه که چون نشد الان دارن یه جور دیگه مطرحش میکنن! کسی هست که هنوز جلو فهمیدنش مقاومت کنه؟!
°رابین شور°
@howzehenghelabi
💢 پشت #فرید_مدرسی همیشه گرم است.
💢 مهمترین واسطه حضور او در قم و راه افتادن در کوچه پس کوچههای حوزه علمیه رسول جعفریان است.
💢 رسول جعفریان، مهریزی و افرادی دیگر در قم در حال فعالیت هستند و رفاقت صمیمی با سروش محلاتی دارند.
💢 درباره سروش محلاتی و دوستان او همچون داود فیرحی نیز بعدها و به موقع، صحبتهایی خواهیم داشت، به خصوص درباره نقش موسسه فقهیاش و هزینههایی که در این موسسه برای جهتدهی به فقه صورت دادند.
💢 اما این اشتراکات معنایی به ستونی استوار برمیگردد که ساختار اندیشهای غربگرایان را تشکیل داده است، حلقه اساتید حوزوی تحت عنوان نشست اساتید در کنار حلقه اساتید دانشگاهی که به تحریف مبنایی و معنایی فلسفه، عرفان و فقه شیعه مشغول هستند،
💢 مثلا #علوی_بروجردی معتقد است که اقتصاد ما باید این ساختار غرب را بپذیرید، چرا که اسلام به خودی خود هیچ اقتصادی ندارد.
💢 در واقع نگاه جریانی به #فرید_مدرسی و سرحلقههایی که به او وصل میشوند، یکی از مسائلی است که ما را ناگزیر به رصد وقایع موجود در نشست اساتید میکند، چه حوزوی ها و چه دانشگاهی ها!
💢 این ارتباط را متصل کنید به سیاست نامه #محمد_قوچانی و روزنامه سازندگی او و نسبت قوچانی با فرید مدرسی!
💢 قصه پیچیده شد؟ ایرادی ندارد اما ماهیت این مقراضی را که بناست گلوی تفکر شیعی و مکتب فقهی قم را بجود تا مکتب نجف را حقنه کند و از طرفی سکولاریسم را در فقه تئوریزه کند، خیلی بامزه است.
📌 @ponezs
دو نکته:
۱=البته جناب دکتر صالحی وزیر ارشاد فراموشتان شد.
۲=فرید مدرسی نماینده اندیشه قوچانی است
قوچانی نماینده اندیشه سعید حجاریان، آشنا، خاتمی
همه اینها نماینده تفکر سروش و... در یک کلمه اسلام منهای شریعت با هدایت مرجعیت شیعه ( همان نلئب امام زمان عج و ولی فقیه ) هستند
✅ ممنوع التصویری مجریِ زنِ انقلابی
◀️ در صدا و سیمایی که سلبریتیمحوری در تمام برنامههای مجری محور حرف اول را میزند و در صدا و سیمایی که حیات خلوت و جولانگاه امثال محسن تنابنده، رضارشیدپور، رامبد جوان، علی ضیاء، فرزاد حسنی و... با هزاران توهین به نظام و ملت است، باید شاهد #ممنوع_التصویر شدن #زینب_ابوطالبی باشیم.
⬅️ زینب ابوطالبی هم توسط #جلادهای_هشتگ_ساز ترور و حذف مجازی شد تا روایتگر سبک زندگی شهدا به روایت همسران آنها نباشد، تا روایتگر کلام همسران شهدای ترور منافقین، مدافع حرم و دفاع مقدس نباشد.
⬅️ صدا و سیمای ما باید روایتگر خط القائی منافقین و معاندین و مسیح علینژادها باشد، نه روایتگر دختران خیابان انقلاب و تنها مجری انقلابی زن صدا و سیما.
⬅️ آیا بیان عبارتی عین عبارت حضرت امام، میتواند سند حذف باشد ولی صدها توهین به نظام و ارزشها توسط سایر مجریان و بازیگران در آنتن زنده، خللی در کار آنها ایجاد نکند؟
⬅️ چرا بازگشت زینب ابوطالبی مطالبه نیروهای انقلابی از صدا و سیما نشده است؟
🔹به کانال قرارگاه مطالبه گران انقلابی بپیوندید
@motalebegar_sb
هدایت شده از خادمه الزهرا (س) کرم پور
م صالحی:
❓❓❓❓❓
چرا خواندن دعای «هفتم صحیفه سجادیه» را جدی نمی گیریم؟؟؟؟؟؟؟
❓چرا توصیه مهمی که یکی از «اولیاء الهی»
اولا👈 مشخصا در خصوص «کرونا» کردهاند.
ثانیا👈 این ولی خدا *اصلا بی حساب حرف نمیزنند* و این مطلب برای همه ثابت شده است.
و ثالثا؛ ایشان یک ویژگی منحصر به فرد در مقایسه با بقیه اولیاء الهی دارند و آن اینکه ما نسبت به میزان توجه و اهتمام به حرفهایشان «بازخواست» هم خواهیم شد❗
✅✅✅
«مقام معظم رهبری» توصیه فرمودند: برای ریشهکنی ویروس منحوس کرونا هر روز *دعای هفتم صحیفه* را قرائت کنیم🍃
(در مفاتیحالجنان،بعد از دعای نور و قبل از دعای فرج حضرت حجت عج آمده.)
✔بنظر میاید اگر قصه کرونا خدای ناکرده طولانی شود، بی ارتباط با بیتوجهی و کمتوجهی به این دستورالعمل نباشد!
یادمان هست که
🔰 شهیدحاج قاسم سلیمانی ره میگفتند:
در جنگ ۳۳ روزه لبنان و اسرائیل، حضرت آقا
گفتند به بچههای حزب الله لبنان بگو دعای «جوشن صغیر» بخوانند.
🔊 از رادیو و تلویزیون حزب الله و منارههای مساجد و حتی کلیساهای ضاحیه جنوب، راه به راه، این دعا هر روز پخش میشد و در نهایت، حزب الله بر اسرائیل پیروز شد!
دعایی که حتی «مسیحیان» هم می خواندند!
👈 اول اینکه؛ در تمام نمازها میتوان آن را در قنوت نماز هم خواند.حدود یک تا یک و نیم دقیقه بیشتر وقت نمیگیرد.
👈 دوم اینکه؛ چند روز پس از توصیه مقام معظم رهبری، جمعی از مراجع هم این توصیه ایشان را تأکید کردند.
این موضوع در بین مراجع بسیار کم اتفاق میافتد که جمعی از مراجع فتوای «مستحب» یکی دیگر از مراجع عظام را تأکید و توصیه کنند.
👈 سوم اینکه؛ این جمله از علامه حسن زاده را هرگز فراموش نکنیم که فرمودند:گوشتان به دهان ایشان (حضرت آقا دام ظله) باشد؛ زیرا ایشان گوششان به دهان مبارک «بقیة الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف» است.
👈 نکته ی آخر و مهمتر؛ توجه دقیق به دستورات نایب امام زمان (عج) و انجام سریع و کامل آن، این پیام را برای حضرت حجت (عج) خواهد داشت که:
🍃 ما آمادگی دریافت و اجرای فرامین مستقیم خود آن حضرت را داریم و این یعنی ان شاءالله مقدمات ظهور فراهم است.