9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️پیامی خطاب به ظریف و دوستان
🎙حجت الاسلام غفاری فر
#کلیپ
#آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
#قم_مقدس
غفاریفر
https://eitaa.com/tammoly
پزشکیان خوشبخت ترین رئیس جمهور ایرانه چون
هیچ وعده ای نداد
هیچ قولی نداد
هیچ برنامه ای هم اعلام نکرد
رشد ۸ درصد هم گفت نمیتونم
مسکن هم گفت نمیتونم
بنزینم گفت گرون میکنم
رای هم آورد ...😁🤦♂
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
16.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلام
این کلیپ با صدای حقیر است و درستش کردم که اصلاح طلب بنام خودش نزنه زحمات این دولت
من اگه در موارد دیگه کارشناس نباشم حداقل این مورد دِین به گردنم هست ۱۰۰۰ تن پوشش این پروژه را من دادم حالا بیان مردم را ابله فرض کنند بنام خودشون بزنند
لطفا این کلیپ را تا میتونید وایرال کنید
ما مسوول در قبال خون شهدا هستیم
تا میتونید پخشش کنید
صدقه جاریه است
به بزرگترین گروه مطالبه گران کشوری بپیوندید https://eitaa.com/joinchat/607060724C4e6078d0b5
هدایت شده از کریمی
🔴میدونستین فامیلی اصلی پزشکیان «مسعود پوزیده» بوده و بعدها اونو به پزشکیان تغییر داده
✅به ایران امروز بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2410086410Ca8f498c543
هدایت شده از شهرام ارمیده
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتخابات تموم شد ولی شجاعت هموطنانمون رو یادمون نمیره که چطوری پوزه سگهای چاهزاده رو به خاک مالیدن 💪🇮🇷
نتیجه نون حلال خوردن همینه...
#انتخابات
https://eitaa.com/seedammar
🔰 چند نکته درباره آمار و ارقام انتخابات اخیر
⭕️ آقای پزشکیان! در انتخاب جملات خود دقت کنید
1️⃣ در انتخابات سال 1388، براساس آمار رسمی، فاصله رأی محمود احمدی نژاد با میرحسین موسوی، بیش از 11 میلیون بود. در آن انتخابات برخی اصلاح طلبان زیر بار نظر اکثریت نرفتند و بحث ابطال انتخابات را مطرح کردند و موجب به وجود آمدن فتنه و آشوب شدند که متأسفانه ضررهای مادی و معنوی به کشور وارد کردند.
با وجود اینکه در انتخابات اخیر، اختلاف آرای مسعود پزشکیان و سعید جلیلی بسیار کمتر از آن مقدار و زیر 3 میلیون نفر بود، هم نامزد شکست خورده و هم حامیان او، به آرای اکثریت، احترام گذاشتند و به نامزد پیروز که از جناح اصلاح طلبان بود، تبریک هم گفتند. اتفاقاً نامزد شکست خورده، پس از اعلام نتایج بلافاصله به دیدار او رفت و اعلام آمادگی کرد که به رئیس جمهور منتخب کمک هم بکند.
2️⃣ در طول تاریخ انتخابات ریاست جمهوری، این دومین بار بود که انتخابات به دور دوم رفت. به خلاف سال 84 که در دور دوم، درصد مشارکت پایین تر از دور اول بود، در انتخابات اخیر، درصد مشارکت، از دور اول بالاتر رفت.
3️⃣ طبق اعلام سخنگوی ستاد انتخابات کشور، میزان مشارکت مبتنی بر تعداد تعرفه مصرف شده توسط رایدهندگان است که برابر ۳۰.۵۷۳.۹۳۱ رای و ۴۹.۸ درصد است.
عده ای به هر دلیلی پای صندوق رای نیامدند و این امکان برای بقیه فراهم شد که با انتخاب آنها، رئیس جمهورمان تعیین شود. با همین آمار 49.8 درصد مشارکت، ما به مسعود پزشکیان نمی گوییم رئیس جمهور اقلیت؛ زیرا او حائز اکثریت آرا شده است و رئیس جمهور همه ما خواهد بود. در عوض، برخی افراد از جریان مقابل، پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 - که در آن، درصد مشارکت، نزدیک به 49 درصد بود - به خود جرأت دادند که به رئیس جمهور منتخب و کسی که اکثریت آرا را کسب کرده، رئیس جمهور اقلیت بگویند!
4️⃣ با توجه به ظرفیت هایی که در کشور وجود دارد، قطعاً آمار مشارکت 49.8 ، آن آمار مطلوب و مورد انتظار نیست و باید تلاش کنیم که این آمار در آینده، بالاتر برود و به همان آمار قبلی برگردد. اما به این هم توجه کنیم که این آمار با همه فشارها و تلاش های دشمنان و امتداد داخلی آنها در کشور برای تحریم انتخابات و همچنین با همه بمبارانی است که در فضای مجازی و رسانه ها علیه جمهوری اسلامی و دستاوردهای آن صورت می گیرد.
5️⃣ اصرار جمهوری اسلامی به صیانت دقیق از آرا و صداقت با مردم بینظیر است. در انتخابات دور اول مشارکت به 39.8 درصد رسید و همین عدد که دو دهم درصد زیر 40 بود صادقانه به مردم گفته شد و حتی از گرد کردن عدد هم پرهیز شد. در مرحله دوم انتخابات مشارکت به 49.8 رسید و باز همین عدد صادقانه به مردم اطلاع رسانی شد.
هر چند که با بالارفتن آمار مشارکت در دور دوم، عده ای تا اندازه ای حساب کار دستشان آمد و برخی تحلیل ها نقش برآب شد، اما در هر صورت، اعلام آمار پایین دور اول موجب شد که عده ای طعنه و زخم و زبان بزنند. با همه اینها، جمهوری اسلامی مثل همیشه حاضر شد برخی زخم زبان ها را به جان بخرد اما خیانت در امانت نکند و از رای مردم صیانت کند و حقیقت را به همه بگوید.
متأسفانه مسعود پزشکیان در جریان حضور در مرقد امام به صورت علنی گفته است: «من در این روندی که پیش آمد و انتخابات به طور آرامی شکل گرفت و نهایتاً رأیها توانست درست خوانده شود، اول باید از مقام معظم رهبری تشکر کنیم که قطعاً اگر ایشان نبود من تصور نمیکنم به این راحتی از این صندوق ها اسم ما در میآمد. این هدایتی بود که رهبری داشتند».
پرسش این است که چرا باید ایشان به گونه ای سخن بگویند که خواسته یا ناخواسته در دل مردم شک و تردید ایجاد شود؟! مگر نظام اسلامی تاکنون بارها نشان نداده که رای مردم حق الناس است و با جان و دل از آن صیانت می کند؟ فرقی هم نمی کند که انتخابات 76 باشد یا 88 یا 92 و یا 1403.
در هر صورت، این نوع سخن گفتن، نوعی توهین به بدنه اجرایی و ناظرین انتخابات است. انتظار میرود که آقای پزشکیان با توجه به اینکه اکنون دیگر یک مسئول و یا یک سخنران عادی نیستند و به عنوان رئیس جمهور منتخب ملت شناخته می شوند، بیش از گذشته در بیان الفاظ و جملات خود دقت لازم را داشته باشند تا خدای ناکرده بهانه به دست دشمنان و عده ای مغرض در داخل کشور ندهند.
@jahaannews
jahannews.com