🛑 #حجاب پرچم مبارزه با تهاجم فرهنگی است 👌🏻
[هدف گرفتن #چادر زنان ایرانی
توسط اندیشمندان غربی
برای براندازی نظام جمهوری #اسلامی ایران🇮🇷]
❌مارتین ایندیک
مارتین ایندیک، از عناصر اصلی محقق آمریکایی درباره اسلام و خاورمیانه در اظهاراتی آورده: دیگر وقت آن نیست که دانشجویان را به خیابان ها بکشانیم؛ بلکه باید چادر را از سر زنان برداشت و از این طریق می توان نظام اسلامی ایران را سرنگون کرد.
❌میشل هوئلیک
میشل نویسنده اسلام ستیز فرانسوی می گوید: جنگ بر ضد اسلام گرایی؛ با کشتن مسلمانان فایده ای ندارد؛ فقط با فاسد کردن آن ها میتوان به پیروزی دست یافت. پس باید به جای بمب بر سر مسلمانان دامن ها ی کوتاه فرو بریزیم.
❌جیمز لادن
خبرنگار رادیو ملی آمریکایی طی گزارشی با خوشحالی اعلام کرد: مردم ایران برای آزادی بیشتر فشار آورده اند. اکنون انواعی از موسیقی که قبلاً با مخالفت شدید رو به رو بود؛ عمومیت یافته؛ و زن ها حجاب را تعدیل می کنند و کت های آنان کوتاه و کوتاه تر می شود.
❌دیوید کیو
دیوید کیو مامور سابق سیا: مهم ترین حرکت در جهت براندازی جمهوری اسلامی، تغییر فرهنگ جامعه فعلی ایران است و ما مصمم به آن هستیم.
❌کنت دمارانش
کنت دمارانش رئیس سابق جاسوسی فرانسه در اظهاراتی به ریگان رئیس جمهور سابق آمریکا گفت: شما نمی توانید با یک عقیده به وسیله تانک و هواپیما مبارزه کنید. شما باید با هر عقیده ای به وسیله عقیده بجنگید. این بار دشمن ما مذهب است.
❌فرانتس فانون
جامعه شناس و فیلسوف فرانسوی: استعمار حداکثر کوشش خود را بر مسئله چادر تمرکز داده است. هر چادری که دور انداخته می شود
@tanha_masire_aramesh
📡حقایقی از ماهواره ها
🔯آمریکا تقریبا چهار برابر ایران جمعیت داره، ۹۰٪ ماهواره های دنیا در اختیار آمریکاست، مردم آمریکا به دولتشون مالیات میدن اما برای استفاده از ماهواره باید پول پرداخت کنن،
🔯دولت آمریکا فقط هشت کانال مجانی براشون گذاشته، ، در تمام دنیا ماهواره با کسب هزینه در اختیار مشتری قرار میگیره،
☑ما در ایران بسیار خوشبختیم که علاوه بر کانالهای غیر فارسی، فقط ۱۶۲ کانال فارسی رایگان داریم.
📌 چقدر دوستمان دارند !!
☑️اکثراین کانالها ازجمله فارسی وان ها در مالکیت مورداک یهودی صهیونیست قرار داره،
🕎فارسی وان وقت نماز، اذان پخش میکنه و مناسبتهای مذهبی اسلامی خصوصا شیعی را یادآوری میکنه !
🔯اونها برای سرگرمی ما بروزترین فیلمها و سریالها رو میخرن، بفارسی دوبله میکنن و مجانی برامون پخش میکنن،
👈اونم فقط برای ما رایگانه و نه برای همسایه های عرب ما حتی، موضوع خیلی از سریالها به روابط خانوادگی و عادی سازی روابط نامشروع بین زن و مرد و فرزندان خانواده با سایرینه،
📌خصوصا خیانت به همسر و تشویق به طلاق و پذیرفتن بچه نامشروع به عنوان یک هدیه الهی و....، بارها مردم انگلیس بابت مالیاتی که روی قبضهای برقشان بابت برنامه های BBC فارسی میاد اعتراض کردن و جواب گرفتن که این یک مسأله دیپلماتیکه.
🕎مورداک در یکی از برنامه های تلویزیونیش در آمریکا عنوان کرد که ما ایرانی ها را قورباغه پز میکنیم،❗حالا این یعنی چی؟
👈 فرانسویها قورباغه را در آب ولرم و با شعله بسیار آرام میپزن تا بیاد بفهمه، پخته شده ، هیچی حالییش نمیشه (اگر با حرارت زیاد می پختند عکس العمل نشان داده و یک آنزیم تلخ از خود ترشح می کرد)
⁉️آیا بعضی مردم ما باید قورباغه ای پخته شوند و تا حالا چند میلیون جزغاله شدن و حالیشون نشده ؟؟!!
✔️حالا یه چیز دیگه:
آندلس یک کشور بود با صدها سال سابقه دولت اسلامی، بزرگترین قدرت نظامی و علمی زمان خودش در اروپا، بارها جنگ بین اونا و مسیحی ها و یهودیها در گرفت و بخاطر جوونای غیرتمند آندلس جلوی اونا دوام آورد، مسیحیا با ایجاد یک دولت کوچیک در شمال آندلس چندتا کار کردن، باغهای بزرگ انگور ایجاد کردند.
⚠فقط برای ساخت مشروب مجانی برای مسلمونا،
⚠دختران مسیحی با آرایش و لباس محرک در میان مسلمونها ظاهر شدند،
⚠رستورانهایی درست کردند با خدمه دختران بی حجاب مسیحی و ...، چندین سال بعد وقتی مردم مسلمان اندلس به عیاشی پرداختند با یک حمله، قتل عامی در اندلس براه انداختند که مورخین شان نوشتند تپه های بزرگی❗از دست و پا و سرهای مسلمانان بطورجداگانه درشهرها ایجاد کردند و بگفته خودشان هنگام عبور از کوچهها خون تا زیر لگام اسبها میرسید.
☑️الآن اون کشور اسمش شده اسپانیا و کمترین تعداد مسلمان در بین کشورهای اروپایی رو داره.
📝در یک تحقیق میدانی در ساری از ۲۰ نصب کننده حرفه ای آنتن ماهواره ۱۸ نفرشان ماهواره نداشتند سوال شد چرا؟
⚠گفتند ما که برای نصب ماهواره برای بار اول به خیلی از خانه ها میرفتیم ظاهر خوبی از خانواده میدیدیم اما پس از چندماه که با ما برای تعمیر یا تنظیم آنتن تماس گرفته میشد میدیدیم وضعیت خانواده کاملا با چند ماه قبل از نظر رفتار و اخلاق و حجاب و عفاف عوض شده،
که از یکی از اینها در جاده ساری قائمشهر مقدار ۲۹۰ آنتن کشف شد در حالی که خودش استفاده نمیکرد فقط به دلیل حفاظت از خانواده اش.
⚠خب حالا آیا لازم نیست یکم، فقط جدی تر از قبل، به مطالب گذشته و چیزهایی که دیدیم و شنیدیم در این مورد فکر کنیم؟
✅مگر پیامبر عزیزمان نفرمودند ساعتی(لحظه ای) فکر از هفتاد سال عبادت بهتره،
👈خب حالا موقعشه فکری کنیم و دیگران را به فکر کردن واداریم.
@tanha_masire_aramesh
خانواده، کوچکترین و مهمترین نهاد جامعه بشـری اسـت کـه زیربناییترین و اوّلین نهاد هر اجتماعی را تشکیل میدهد. ازآنجاکه افـراد جامعـه در خـانواده پرورش مییابند، خانواده بیشترین تأثیر را در جامعه دارد. پس، جامعهای سـالم است که از خانوادههایی سالم برخوردار باشد. خانواده، کانون اصلی حفظ سنّتها، هنجارها و ارزشهای اجتماعی است. انسان در خانواده، فرایند جامعهپذیری را میآموزد.[1] تعاریف فوق، نشاندهنده اهمیت این بنیان کوچک اجتماعی و بیانگر تأثیر آن در تمامی شئون زندگی افراد، بهویژه فرزندان است.
امروزه، با گسترش روزافزون شبکههای اطلاعرسانی، جهان وارد عصر تازهای به نام «جامعه اطلاعاتی» شده است که شاخصه مهم آن، دسترسی آسان به اطلاعات و اهمیت یافتن زیاد اطلاعات در زندگی روزمره مردم است؛ بهگونهایکه موجب تغییراتی در ساختارهای جامعه، بهخصوص خانواده شده است و همه جنبههای زندگی را تحت تأثیر قرار داده است.[2]
یکی از ابزارهای قدرتمند رسانهای، ماهواره است. کشورهای قدرتمند، بهویژه آمریکا از این ابزار جهت تسریع در روند جهانیسازی و ایجاد نظم بهاصطلاح نوین جهانی و در واقع آمریکایی سازی جهان استفاده کردهاند. برنامهریزان شبکههای ماهواره با شناخت از تأثیرات فراوان رسانههای دیداری و شنیداری، در جهت از بین بردن فرهنگها، ارزشها و هنجارهای جوامع دیگر گام برمیدارند و درصدد تسلط فرهنگ آمریکایی که برگرفته از تفکر اومانیستی است، بر دیگر فرهنگها هستند. تحولات شبکههای ماهوارهای و ارسال و پخش آنها به اقصی نقاط جهان، تمهیدات لازم را برای راهاندازی آسان شبکههایی با موضوعات مختلف و متنوع و به زبانهای متفاوت پدید آورده است؛ چنانکه طی دهه گذشته، شاهد رشد شبکههای ماهوارهای فارسیزبان با موضوعات متنوع و مختلفی هستیم که موجبات نگرانی برنامهریزان و سیاستگذاران این عرصه را در داخل کشور ایران، فراهم نموده است.[3]
بر اساس آﺧﺮﻳﻦ آﻣﺎر وبگاهﻫﺎی ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﺻﻨﻌﺖ ﻣﺎﻫﻮاره، اﻣﺮوز ﺣﺪود 370 ﻣﺎﻫﻮاره در ﺟﻬﺎن فعالیت میﻛﻨﻨﺪ ﻛﻪ اﻳﻦ ﺗﻌﺪاد ﻣﺎﻫﻮاره، اﻣﻮاج ﺣﺪود 12000 ﺷﺒﻜﻪ ﺗﻠﻮﻳﺰﻳﻮﻧﻲ را پشتیبانی میﻛﻨﻨﺪ. از ﺑﻴﻦ اﻳﻦ 370 ﻣﺎﻫﻮاره، اﻣﻮاج ﺣﺪود 30 ﺗﺎ 35 ﻣﺎﻫﻮاره آﺳﻤﺎن کشورﻣﺎن را ﭘﻮﺷﺶ میدﻫﺪ. اﻳﻦ ﺗﻌﺪاد ﻣﺎﻫﻮاره، ﺣﺪود 3000 ﺷﺒﻜﻪ آﺳﻤﺎن اﻳﺮان را ﺗﺤﺖ ﭘﻮﺷﺶ ﻗﺮار داده اﺳﺖ. این پوشش ماهوارهای، در حالی است که ﺗﻌﺪاد ﺷﺒﻜﻪﻫﺎی فارسیزبان ﻣﺎﻫﻮارهای نیز ﺑﺎ ﺳﺮﻋﺖ زﻳﺎدی در ﺣﺎل رﺷﺪ اﺳﺖ؛ ﺑﺮای ﻣﺜﺎل، نخستین ﺷﺒﻜﻪ ﻓﺎرسیزﺑﺎن در ﺳﺎل 1375 تأسیس ﺷﺪ؛ درحالیکه ﻫﻢاﻛﻨﻮن اﻳﻦ ﺗﻌﺪاد ﺑﻪ ﺣﺪود 45 ﺷﺒﻜﻪ رﺳﻴﺪه اﺳﺖ؛ ﻳﻌﻨﻲ ﺑﻪ ﻃﻮر میانگین، هرسال سه ﺷﺒﻜﻪ ﺑﻪ ﺷﺒﻜﻪﻫﺎی ﻓﺎرﺳﻲزﺑﺎن اﺿﺎﻓﻪ ﻣﻲﺷﻮد.[4]
با توجه به تأثیرگذاری ماهواره در تمام ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، تحقیق حاضر پس از بررسی شیوههای تأثیرگذاری ماهواره، به پیامدهای برنامهها و تبلیغات ماهواره برزنان و خانواده میپردازد.
@tanha_masire_aramesh
شیوههای تأثیر شبکههای ماهوارهای در تغییر هویت خانواده
برخی از شیوه های تأثیرگذاری شبکه های ماهوارهای عبارتاند از:
1. همذاتپنداری
یکی از اصول مهم در ساخت سریالها، این است که بیننده با شخصیتهای موردعلاقهاش، همانندسازی یا همذاتپنداری کند. همانندسازی، یعنی تمایل به افزایش دادن احساس ارزشمند بودن از طریق متصل کردن خود به یک شخص، گروه و یا سازمانی که مهم محسوب میشوند. منظور از همانندسازی در فیلم و سریال، پذیرش و درونیسازی رفتار و اعمال شخصیتها و سپس، رفتار کردن همانند آن شخصیتها در دنیای واقعی است. در این همذاتپنداری، فرض بر این است که بیننده، موجودی است که صرفاً به رفتارهای هنرپیشه یا قهرمانان پاسخهای انفعالی میدهد.
2. الگوگیری
بر طبق روش الگوگیری، وقتی ما رفتار یا عملی را در رسانهها مشاهده میکنیم، با توجه به پیامدهایش همان رفتار یا حتی رفتاری شدیدتر را در همان زمینه انجام میدهیم. برای این کار، شرایط و لوازمی باید فراهم شود؛ یعنی الگوگیری طی مراحلی انجام میگیرد. ابتدا باید به رفتار کسی که میخواهیم از او الگو بگیریم، توجه کنیم و در مرحله دوم، باید آن رفتار را در ذهن رمزگذاری و در حافظه ذخیره نماییم و سپس، در مراحل بعد انجام بدهیم.
@tanha_masire_aramesh
پیامدها
شبکههای ماهوارهای که طیف وسیعی از برنامهها را برای مخاطبان خود پخش میکنند، اهداف خاصی را دنبال مینمایند. با توجه به تهاجم فرهنگی که در خصوص کشور ما وجود دارد، پخش برنامهها و سریالهای ماهوارهای، بهویژه شبکههای فارسیزبان، به دنبال تغییر در هنجارها و ارزشهای پذیرفتهشده در جامعه ما هستند که در ذیل به مهمترین آنها اشاره میکنیم.
1. هویتپذیری
هویتبخشی به افراد اجتماع، یکی از کارکردهای اصلی رسانه، بهخصوص تلویزیون است. تلویزیون که فراگیرترین رسانه در عصر حاضر است، میتواند نقش مهمی را در هویتبخشی و همچنین هویتزدایی ایفا کند. بسیاری از صاحبنظران بر این باورند که یکی از آسیبهای ماهواره، به عنوان یک رسانه مدرن، هویتشکنی است. رسانهها، عامل ترویج ارزشهای و ایدههای نو و فاصله گرفتن از ارزشهای سنّتی در جامعه هستند. شبکههای ماهوارهای، یکی از ابزارهای قدرتمند در زمینه انتقال ارزشهای اجتماعی هستند؛ اما با توجه به اینکه ارزشها و هنجارهایی که از طریق این شبکهها ترویج میشوند، در جامعه غربی و بر اساس اصول و ارزشهای فرهنگ غربی است، موجب تضاد فرهنگی و ارزشی در جامعه ما، خاصه در زنان ایرانی شده است و بهتدریج باعث میشود که افراد هویت فرهنگی خود را از دست داده و به ارزشها و هنجارهای ایرانی ـ اسلامی واگرا شوند. این حالت، موجب میشود تا مردم ارزشهای فرهنگ غرب را پذیرا شوند و تضاد فرهنگی دوگانهای در جامعه پدید آید و افراد دچار بحران فرهنگی شوند.[6]
2. الگودهی به خانوادهها
با توجه به تأثیرات فراوان تلویزیون بر مردم، شبکههای ماهوارهای قادرند با تغییر دادن احساس انسان نسبت به واقعیت، بر افکار و روان مخاطبان خود تأثیر گذارند و نوع دیدگاه و سلیقهها و حتی توقعات مردم را نیز متحول سازند. شبکههای ماهوارهای، با برنامهریزی هدفدار سعی میکنند با تأثیرگذاری بر افکار خانوادهها و برهمزدن آرامش خانوادهها، بسترهای ذهنی و فرهنگی تأمین منافع خود را فراهم نمایند.
زنان و دختران جوان با دیدن فیلمها و سریالهایی که از شبکههای ماهوارهای فارسیزبان پخش میشوند، بهواسطه حسّ همذاتپنداری، به تقلید از نوع پوشش و آرایش هنرپیشگان این سریالها پرداخته، در هرچه شبیهتر کردن خود با آنها بکوشند. شبکههای ماهوارهای، از طریق معرفی الگوهای ذهنی و عملی رفتار، شخصیتها و سمبلهایی از برنامههای خویش را معرفی مینمایند و سعی در درونی کردن این الگوها در بینندگان خود دارند؛ الگوهایی که باارزشها و هنجارهای جامعه ما مطابقتی ندارند. بیشتر سریالها و فیلمهای پخششده از شبکههای فارسیزبان، همانند فارسیوان، حاوی روابط نامتعارف و خارج از چارچوب خانواده است که بیننده به طور ناخودآگاه بعد از مدتی، وادار به همسانسازی زندگی واقعی خویش با شخصیتهای برگرفته از فیلمها میشود؛ مسائلی همچون: خیانت به همسر، افزایش سنّ ازدواج، بیتفاوتی به حریم خانواده و بیبندوباری فكری و فرهنگی در جامعه، نتایج بارزی از الگوپذیری از الگوهای غلط برنامههای ماهوارهای است.[7]
با توجه به اینكه نخستین پایههای تربیتی یك جامعه در خانواده شكل میگیرد، وقتی نخستین نهاد تربیتی جامعه دچار تحول شد، تبعات منفی بسیاری را با خود به همراه خواهد داشت. به همین جهت، در روایات به این امر توجه ویژهای شده است؛ چنانکه امام صادق7 فرموده:
«أَوْحَى اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ إِلَى نَبِی مِنْ أَنْبِیائِهِ قُلْ لِلْمُؤْمِنِینَ لَا تَلْبَسُوا لِبَاسَ أَعْدَائِی وَلَا تَطْعَمُوا طَعَامَ أَعْدَائِی وَلَا تَسْلُكُوا مَسَالِكَ أَعْدَائِی فَتَكُونُوا أَعْدَائِی كَمَا هُمْ أَعْدَائِی؛[8] خداوند بزرگ به پیامبری از پیامبرانش وحی نمود که به مؤمنان بگو: لباس دشمنان مرا نپوشید، غذای آنان را نخورید و از راه آنان نروید (آنان را الگوی خود قرار ندهید) که در این صورت، از دشمنان من محسوب میشوید؛ همانطورکه آنان دشمنان من هستند.»
3. جابهجایی ارزشها
شبکههای ماهوارهای، با ترویج ارزشهای نادرست و نابهنجاریها به جای هنجارهای صحیح در جامعه، درصدد هستند تا هویت جدیدی را در مخاطبان خود نهادینه سازند تا از این طریق، ارزشهای غلط و فاسد را جایگزین ارزشهای اخلاقی کنند؛ چون زبان تصویر، قادر است بهراحتی ارزشها و هنجارهایی را در جامعه تضعیف یا تقویت نماید. تلویزیون میتواند بر قوانین حاکم در روابط بین انسانها تأثیر گذاشته، آنها را تغییر دهد؛ بلکه میتواند نگرش انسان را به خود، دیگران و جهان تغییر دهد. با توجه به تأثیرات تلویزیون، شبکههای ماهوارهای از این ظرفیت جهت تغییر در ارزشها و باورهای جامعه استفاده مینمایند و سعی در سمتوسو دادن مخاطبان خویش به ارزشها و هنجارهای مورد نظرشان دارند. شبکههای ماهوارهای با ترویج فرهنگ برهنگی، مصرفگرایی، تجملپرستی، ترویج روابط غیراخلاقی و امور دنی
روز کشمکش و نارضایتی در خانواده و روابط زوجین است که نتیجهاش عدم رضایت از زندگی زناشویی و در مواردی حتی طلاق میباشد.[16]
6. تبلیغ مدهای ناهنجار
انسانها با مرور زمان نیازمند تنوع و تحول در لباس و دیگر وسایل زندگی خود هستند؛ اما این تنوعطلبی، نباید به افراطگرایی در این زمینه منجر شود که خود، یک آسیب اجتماعی است. امروزه، شاهد گرایش افراطی بخش قابل توجهی از جامعه، بهخصوص زنان، به مقوله مد و مدگرایی هستیم. یکی از اهداف مهم دشمنان جوامع اسلامی، تغییر سبک زندگی و ایجاد دغدغههای واهی برای آنان است و برای رسیدن به این منظور، از برنامههای ماهوارهای، اینترنت و فضای مجازی استفاده میکنند.
شبکههای ماهوارهای، غالباً با سه شیوه جوانان و زنان را به سوی مدگرایی غربی سوق می دهند:
1. شیوه اعتقادی: برای افرادی که نسبتاً مذهبی هستند. شبکههای ماهوارهای با ایجاد شبهه در اعتقادات اصیل اسلامی، سعی میکنند جوانان و زنان جوامع اسلامی را از هویت اصیل اسلامی خالی کنند و آنان را به سوی سطحینگری در مبانی اعتقادی و دینی سوق دهند.
2. شیوه فرهنگی و اخلاقی: برای کسانی که اعتقادات ضعیفی دارند. شبکههای ماهوارهای با ترویج بیبندوباری سعی در ترویج فردگرایی و منفعتگرایی شخصی دارند و تنها عامل انگیزه و رفتار انسانها را لذتپرستی و شهوترانی میدانند.
3. شیوه سیاسی: که شامل عموم مردم میشود. سلطه سیاسی بر کشورها، هدف نهایی شبکههای ماهوارهای است و راه نفوذ قدرتمند سلطه سیاسی، سلطه فرهنگی است. این شبکهها، با ترویج شبهات درباره نظام اسلامی و ناکارآمد جلوه دادن آن، در ایجاد دلسردی میان افراد جامعه تلاش میکنند. در چنین زمانی، وقتی زن یا جوانی از مبانی محکم مربوط به دین اسلام و همچنین نظام حکومت اسلامی برخوردار نباشد، به مسائلی همچون حجاب حساسیت نشان نمیدهد و در برابر نظام اسلامی که محدودیتهایی را برای بیحجابی و بیعفتی قائل است، دشمنی می ورزد.[17]
7. ترویج مصرفگرایی
مصرف، از آغاز پیدایش انسان روی کره زمین در زندگی او وجود داشته است؛ اما شکل امروزین مصرف، با ویژگیهای خاصش که عنوان مصرفگرایی مدرن به خود گرفته، با گذشته بسیار متفاوت است.[18] یکی از ریشههای مصرفگرایی مدرن را میتوان انقلاب مصرفکنندگان «1600م تا 1750م» در انگلستان دانست. با پیشرفتهایی که در زمینه صنعت و فناوری و ارتقای جایگاه تولید صنعتی و همچنین کالاهای لوکس پدید آمد، بهتدریج مردم به سوی کالاهایی اینچنین گرایش پیدا کردند و این امر، به رشد مصرف و ایجاد مفهوم مصرف بیش از نیاز اصلی منجر شد.
با ترویج مصرفگرایی طیّ سالهای گذشته، بهخصوص در برههای که به سوی رونق اقتصادی گام برداشتیم، کشور ما بهتدریج به سوی مصرف بیش از نیاز پیش رفت. برای تغییر در شیوه مصرف، رسانهها، خاصه شبکههای ماهوارهای، با پخش تبلیغات و فیلمهای خود، مردم را به طرف مصرفگرایی و کالاهای لوکس سوق میدهند.
در کشور ما دو جریان برای ترویج مصرفگرایی شکل گرفت: یکی در داخل به بهانه رونق اقتصادی، و جریان دیگر که از طریق رسانههای کشورهای غربی برای ایجاد عدم رضایت در مردم ایجاد شد. این دو جریان، به تغییر در شیوه مصرف و زندگی مردم ایران در طول سه دهه بعد از انقلاب اسلامی ایران شد. شتاب در مصرفگرایی که هرروز بخشی از جامعه ما را دربرمیگیرد، تهدیدی جدّی برای اقتصاد و از همه مهمتر فرهنگ جامعه ماست.
با توجه به آنچه بیان شد، از عوامل مهم و زمینهساز برای غارت منابع کشورهای کمتر توسعهیافته توسط قدرتهای بزرگ اقتصادی، بهخصوص آمریکا، ترویج نیازهای کاذب در بازار و ترویج مصرفگرایی است؛ تا از این طریق، قدرت نفوذ خود را در این کشورها افزایش دهند و در قالب استعمار نوین، کشورها را وابسته و در واقع، برده خود سازند.
@tanha_masire_aramesh
وی، میکوشند تا خانوادهها را از هویت ایرانی و اسلامی دور نمایند. در چنین فضایی، افرادِ متأثر از شبکههای ماهوارهای، به نمایاندن جذابیتهای جنسی خود در جامعه میپردازند و افراد برای عقب نماندن از ارزشهای القاشده توسط شبکههای ماهوارهای، به سوی برهنگی و سبک آرایش و پوشش لباسهای خاص رفته، این رفتارها را در خود درونی میکنند و خویشتن را در معرض نمایش قرار میدهند. زمانی که ارزشهای متفاوتی مغایر با ارزشهای دینی و اسلامی در جامعه رواج پیدا کند، رفتارهای نابهنجارانه از سوی مخاطبان پدیدار میشود و هنگامی که ارزشهای حقیقی در خانواده تضعیف شود، پیوندهای عاطفی در میان اعضای خانواده نیز تضعیف میگردد.[9]
4. ترویج خیانت
بسیاری از فیلمهای پخششده از شبکههای ماهوارهای فارسیزبان، مرتبط با مسائل خانواده است که در بلندمدت تأثیر بسیاری در نگرش مخاطبان عادی خود به مباحث اجتماعی خواهد داشت. یکی از انحرافاتی که امکان دارد در روابط زناشویی به وجود آید، رابطه جنسی خارج از چارچوب خانواده (خیانت زناشویی) است. با تحلیل فیلمهای پخششده در این شبکهها درمییابیم که گفتمان غالب در برنامههای این شبکهها، خیانت است؛ چراکه در بیشتر فیلمهای این شبکهها، مثلث روابط دو مرد و یک زن یا دو زن و یک مرد دیده میشود.[10]
شبکههای ماهوارهای با ترویج و عادیسازی بیبندوباری، عفافزدایی و از میان بردن نگاه عفیفانه مرد و زن در خانواده، میان زن و شوهر اختلاف ایجاد کرده و پایبندی و وفاداری آنان را به تعهدات زناشویی سست کرده، بر روابط خانوادگی و ساختار خانواده تأثیر مخرّب میگذارد و اسباب فروپاشی آن را فراهم میسازد؛ درحالیکه در آموزههای اسلامی، وفاداری، تعهد، گذشت و عشق، پایههای اصلی استحکام خانواده را شکل میدهند؛ چنانکه قرآن کریم زن و مرد را به مثابه لباس و محافظ یکدیگر معرفی کرده است و میفرماید: «هٌنّ لِباسٌ لَکٌم وَاَنتٌم لِباسٌ لَهٌنَّ؛[11] آنها لباس شما هستند و شما لباس آنها هستید (هر دو زینت هم و سبب حفظ یکدیگرند).»
از طرفی، توصیه اسلام به خانوادهها این است که تقوای الهی را در همه زمینهها حفظ نمایند. خداوند متعال در این زمینه میفرماید: «یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَأَهْلِیكُمْ ناراً وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجارَةُ عَلَیها مَلائِكَةٌ غِلاظٌ شِدادٌ لا یعْصُونَ اللَّهَ ما أَمَرَهُمْ وَیفْعَلُونَ ما یؤْمَرُونَ؛[12] اى كسانى كه ایمان آوردهاید! خود و خانواده خویش را از آتشى كه هیزم آن انسانها و سنگهاست، نگاهدارید. بر آن آتش، فرشتگانى گمارده شدهاند که خشن و سختگیرند و هرگز مخالفت فرمان الهی نمىكنند و دقیقاً دستورات او را اجرا مىنمایند.»
برای آگاهی از مضرات و خطرات ماهواره و پی بردن به این حقیقت تلخ که برنامههای شبکههای ماهوارهای کانون خانواده را متلاشی میکند، به واقعه ذیل توجه کنید.
شخصی با مراجعه به دفتر روزنامه کیهان در شهرستان الیگودرز چنین نقل میکند:
«نزدیک به 10 سال قبل ازدواج کردم و حاصل این ازدواج، دو فرزند است. سال گذشته تصمیم گرفتم که یک دستگاه ماهواره خریداری کنم؛ اما همسرم با این تصمیم بهشدت مخالفت کرد تا اینکه بالأخره در پی اصرارهای مکرر و بدون توجه به نظر وی، اقدام به نصب ماهواره نمودم. پس از مدتی و با تماشای برنامه شبکههای مختلف، از کرده خود پشیمان شدم؛ اما چون این اقدام با اصرار خودم عملی شده بود، به روی خودم نیاوردم؛ تا اینکه پس از گذشت چندین ماه، متوجه شدم رفتارهای همسرم تغییر کرده و کمتر به انجام فرایض دینی اهمیت میدهد؛ بهطوریکه سریالهای شبکه فارسیوان در رأس همه امور زندگی ما قرارگرفته بود.»
این فرد در ادامه افزود: «مزاحمتهای تلفنی، ردوبدل پیام و بیتوجهی همسرم به من و بچهها و... باعث شد که پس از مدتی متوجه شوم همسرم با تقلید از سریالهای شبکه فارسیوان با جوانی دوست شده است. در پی این رسوایی، دادخواست طلاق دادهام و همسرم نیز بیتفاوت نسبت به این موضوع، من و بچهها را رها کرده و به منزل پدرش در تهران رفته است.»[13]
@tanha_masire_aramesh
قهر که میکنید
مراقب فاصله ها باشید،
بعضی ها همین حوالی،
منتظر جای خالی،
برای نشستن میگردند...!
💋 💋
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💕 @tanha_masire_aramesh 💍
هیچوقت از همسرت نپرس دوسم داری؟
باور کن کار بجایی میرسه خودش هم به دوست داشتنت شک میکنه
باهوش باش
تا یه کاری کرد یا حرفی زد
بگو مطمئنم هیچکس به اندازه تو دوسم نداره!
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💕 @tanha_masire_aramesh💍
زن به نشانه هایی نیازداردکه معرف عشق وعلاقه باشند
وقتی مردبرای زنش گل می آورددرواقع به اووظرافتهای زنانه اش اهمیت میدهدزن به این گل گرفتنهای مداوم احتیاج داردچون گل رانشانه عشق میداند
💋 💋
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💕 @tanha_masire_aramesh💍