❌توهین بی سابقه به مرجعیت توسط روحانی فتنه گر
🔹در اقدامی توهین آمیز ، عبدالرحیم سلیمانی، عضو مجمع مدرسین و محققین، یادداشتی علیه آیتالله جوادی آملی منتشر کرد.
🔸وی در بخشی از این نوشته، با نادیده گرفتن جایگاه علمی و اخلاقی این مفسر بزرگ قرآن و فیلسوف برجسته، چنین اظهار داشته: «از این جهت القابی مانند آیت الله و حجت الاسلام به کار نبردم که اولی قطعاً صادق است ولی شامل همه مخلوقات می شود و دومی قطعا دروغ است چرا که یک شخص عادی حجت الاسلام نیست. پس بهترین عنوان برای شما همان نام زیبای "عبدالله" است که امیدوارم صادق باشد!»
🔹در سالهای اخیر، گروهی از سکولارهای حوزوی همچون طیف شاگردان و مریدان منتظری و برخی اعضای مجمع مدرسین و محققین، با تحریف و گزینش سخنان آیتالله جوادی آملی، تلاش کردهاند تقابلی میان ایشان و مقام معظم رهبری ایجاد کنند.
🔸با این حال، آیتالله جوادی آملی در سخنرانی خود در مراسم رونمایی از تفسیر تسنیم تأکید کرد: «وظیفه ما حفظ نظام امامت و امت است، و باید رهبر معظم انقلاب را جانشین امام عصر (عج) بدانیم، چراکه ایشان ادامهدهندهی راه امام خمینی (ره) هستند.» روحانیت همیشه در بطن مردم بوده و نقدهای دلسوزانه مراجع و علما در رستای منافع مردم و انقلاب است.
🔹این سخنان، واکنش تند عبدالرحیم سلیمانی را در پی داشت. او که سابقهی شاگرد و مریدی مرحوم منتظری را در کارنامه دارد و همواره با حقد و کینه نسبت به امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری سخن گفته، با انتشار یادداشتی در کانال خود، به آیتالله جوادی آملی توهین کرد.
🆔@Tanwir
❌ کاظم قاضی زاده بازیگر آنتیتز انقلاب
🔸 پس از پیروزی جریان غربگرا در انتخابات دوم خرداد ۱۳۷۶ و انتخاب محمد خاتمی به عنوان رئیس جمهور، او برای ایجاد تغییرات اساسی در ساختار نظام و پیشبرد منافع حزبی خود تصمیم به ایجاد پایگاه حوزوی و جلب حمایت روحانیت گرفت.
به این منظور، خاتمی همراه با برخی از حوزویان سکولار به این نتیجه رسید که برای افزایش اعتبار حوزه در راستای تحقق اهداف سیاسی خود و تولید آنتتز انقلاب اسلامی، لازم است موسسات آموزشی و پژوهشی زنجیرهای راهانداری کرده و در قالب تشکلهای صنفی حوزوی وارد عمل شوند. این اقدامات بهطور غیرعلنی و مخفیانه آغاز شد.
اصلاحطلبان با بهرهگیری از مدعیان دگراندیش، در تلاش بودند تا نظرات سیاسی خود را که شامل سازش با آمریکا و سکولاریزاسیون حکومت میشد، به عنوان دیدگاههای دینی مطرح کنند.
🔹 از پیشگامان در این عرصه، موسسه فهیم با مدیریت کاظم قاضیزاده قرار دارد که بیشتر جلسات عمومی و آثار منتشر شده آن با محتوای عادی سازی بیحجابی و حمایت از اغتشاشات، به همراه رویکردی خاص در فقه خارجی برگزار میشد. این جلسات با حضور افرادی مانند محمدعلی ایازی، از اعضای جریان منتظری و عضو مجمع مدرسین و محققین، محمد سروش محلاتی، مدیر موسسه مفتاح کرامت، ابوالحسن نواب، موسس دانشگاه ادیان و مذاهب، مسعود ادیب، از شاگردان منتظری و فراری بعد از فتنه سال۸۸ برگزار میگردد.
🆔 @tanwir