eitaa logo
طنز فرهنگی
129 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.3هزار ویدیو
12 فایل
مطالب طنز سیاسی فرهنگی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
شناسایی ترکیب دلتا و اومیکرون در یک بیمار 🔹مقامات انگلیس هفته گذشته پس از شناسایی یک بیمار مبتلا به عفونت ترکیبی از دلتا و اُمیکرون در این کشور، رسماً نظارت بر این سویه هیبریدی از دلتا و اُمیکرون کرونا معروف به «دلتاکرون» را آغاز کردند. ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔴داستان کرونا پس از دو سال به لحظه های رومانتیک خود نزدیک می شود ؛ ازدواج «دلتا و اُمیکرون »نشان داد که این قصه سر دراز دارد و در ماههای آینده باید منتظر تولد فرزندان و در سالهای آینده باید منتظر تولد نوه ها و نتیجه های کرونا باشیم. 🔰 با این اوضاع آیا می توان برای ماجرای کرونا پایانی متصور بود؟! 🔰 در پاسخی کوناه می توان چنین گفت ؛تا وقتی مدیریت کرونا در ایران اسلامی بدست سربازان داخلی سازمان بهداشت جهانی است ؛نمی توان پایانی برای این ماجرا متصور بود.
⭕️ مگه برادر رئیس‌جمهور(فریدون ) چقدر قدرت و دسترسی داشته که ۶سال پیش شرکت ۳میلیارد تومن به حسین فریدون رشوه داده؟
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عصر گرافن!!! گرافن چیست؟ 🔹کاربردهای فوق العاده ی گرافن 🔺 گرافن قویترین رسانا 🔻 گرافن مقاوم‌ترین و منعطف ترین ماده 🔺 این رسانای قوی که درون واکسن های کرونا هست، قرار است چه کار کند؟!!! 🔻 چه ارتباطی با امواج 5G دارد؟!!! 🔸 این کلیپ علمی را چندین بار، حتما ببینید.
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوآپ‌های‌تستpsrیک‌نرم‌افزارجنگیست😱
واکسینه های محترم! نظر به اینکه واکسنها حاوی ماده موثر جهت پیشگیری از ابتلا نیستند، فلذا جهت تقویت روحیهء خود، روزانه ۳۵۰ مرتبه ذکر زیر را تکرار نمایید: من واکسن زدم، چیزیم نمیشه. من واکسن زدم، چیزیم نمیشه. من واکسن زدم، چیزیم نمیشه. من واکسن زدم، چیزیم نمیشه.
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کامیون‌دارها در سراسر دنیا علیه واکسیناسیون اجباری اعتصاب کردن... فقط ترودو😂
🔹در تمام دنیا واکسن کرونا مخالفین و موافقینی دارد و هر کس سعی می کند با استدلال علمی و گفتگوی علمی به بحث و گفتگو بپردازد تا بتواند طرف مقابلش را اقناع کند... ♻️اما در ایران فضا کاملا متفاوت است، موافقین موضوع علمی را به یک امر اعتقادی غیرقابل خدشه تبدیل کرده اند! و هرگونه صحبت علیه واکسن را خط قرمز و توهین به اعتقادات و ولایت فقیه قلمداد می کنند و قایل به انسداد علم شده اند!!! ‼️در قرن تکنولوژی و علم، تازه به دوران قرون وسطی اروپا برگشته اند و مانند کلیساهای آن زمان می گویند هرچه ما اعلام کنیم، مردم باید با چشم و گوش بسته فقط اطاعت کنند و حق گفتگو و مباحث علمی وجود ندارد!!! ⚠️این حد پسرفت قرون وسطایی در گام دوم انقلاب، حیرت انگیز است! 📢با مراجعه به مبانی انقلاب و اسلام در کلام رهبر و علماء در می یابیم که این افراد در تضاد آشکار با اصول اولیه انقلاب و اسلام در حال سیر هستند: ✅ امام خامنه ای: <<شما به‌‌عنوان یک انسانِ مسلمانِ مؤمنِ صاحبِ فکر، باید نگاه کنید، را احساس کنید،  داشته باشید. این‌‌جور نیست که همه‌‌ى مواضعى که آحاد مردم اتخاذ می کنند، بایستى الگو گرفته و برگردان نظراتى باشد که رهبرى ابراز می کند! این‌‌جور نیست که شما باید منتظر بمانید، ببینید که رهبرى چه موضعى اتخاذ می کند که بر اساس آن، شما هم موضع‌‌گیرى کنید! این کارها را قفل خواهد کرد>> ✅ شهید مطهری: <<خوارج مردمی نادان و فاقد بصیرت بودند که تکلیف را امری تعبدی می‌دانستند و مدعی بودند عمل را باید با چشم بسته انجام داد>> کاش در به جای مباحث سطحی، به مباحث اصلی و مبنایی ولایتمداری می پرداختیم تا منافقین از جهل عده ای متعبد ناآگاه اینگونه سوءاستفاده نکنند...
بازی جدید برای وادار کردن مردم به واکسن زدن ازدواج امیکرون و دلتا رو تبریک می‌گیم!😂😂😂 دز پنجم رو اگر بزنید دیگه دلتامیکرون شما رو مبتلا میکنه ولی نمی‌کشه😅 طنز فرهنگیان @tanzefarhangian
♦️تظاهرات کامیون‌ داران در استرالیا 🔹نمی‌خواهند واکسن کرونا بزنند. اینجا در کانبرا، پایتخت استرالیا هزاران راننده با کامیون‌هایشان تجمع کرده‌اند؛ شبیه اعتراض رانندگان کامیون در کانادا. پس از ۱۴ روز تحصن، حالا پلیس خواهان پایان این حرکت اعتراضی شده است. عجیب است با اینکه این تعداد کامیون اختلال در خیابان ها و شهر ایجاد می کنند، ولی 14 روز تحصن داشتند و هنوز ادامه دارد. مطمئنا کسی مثل وحید وزیر کشورشون نیست که حتی 5 روز متحصنین مخالف واکسن اجباری را تحمل نکرد و شبانه متحصنان را تارومار کردند و دریغ از یک کلمه معذرت خواهی و دلجویی رییس جمهور. لکه ننگ برخورد دولت رییسی با متحصنان مخالف واکسن اجباری، به آسانی نه از ذهن ها پاک می‌شود و نه فراموش می گردد.
من خودم دیدم که یک ویروس کرونا جهید و پرید و میخاست مرا گاز بگیرد که چون جهشش کوتاه بود نتوانست به سوراخ های بدن من برسد و وارد شود الان به این حرف میخندید!!ولی رسانه ها میتونن با شما کاری کنن که اینو باور کنید!!
11.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ وحشتناک و تکان دهنده 👤 پروفسور لوک مونتانیه کاشف ویروس HIV و برنده جایزه نوبل ▪️پروتئین اسپایک حاوی توالی هایی از HIV (ویروس ایدز) است. 👈این پروتئین اصلی ترین عنصر تمامی واکسن های کووید-19 است.