eitaa logo
کانال رسمی انجمن صنفی
20 دنبال‌کننده
194 عکس
5 ویدیو
1 فایل
انجمن صنفی روان‌شناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران Tehran Addiction Psychologists and Counselors Association Website: tapca.ir Email: @yahoo.com" rel="nofollow" target="_blank">tapca@yahoo.com ☎️ 02188556312 - 14 📠 02188556315 sms: 5000248725 instagram.com/tapca.iran
مشاهده در ایتا
دانلود
معرفی کانال (مستر سایکولوژیست) و گروه (نیازمندی‌های مراکز درمان اعتیاد ایران) تلگرامی جهت کاریابی در حوزه درمان اعتیاد برای همکاران که به ترتیب توسط انجمن مدیریت و نظارت می‌شود. 🚩 آیدی کانال: @mpsych 🚩 لینک گروه: https://t.me/joinchat/B6bLLkAVxLVev0S7-uZ5BQ
ماجرای کمپ مخوف ترک اعتیاد شکنجه‌ معتادان برای تفریح و خنده. سگ‌ها را به جان معتادان می‌انداختند روزنامه ایران نوشت: دو برادر با راه‌اندازی یک کمپ ترک اعتیاد و پذیرش معتادان در غرب تهران اقدام به شکنجه‌‌ی دائمی و بی‌رحمانه آنها می‌کردند اما راز این دو برادر با مرگ یک مددجو فاش شد. 🔹مأموران کلانتری امامزاده داوود از مرگ مشکوک پسر جوان ۳۱ ساله در یک کمپ ترک اعتیاد که در اختیار دو برادر بود مطلع شدند. ‌ 🔹در بررسی‌ها مشخص شد که پسر جوان به دستور صاحبان کمپ و توسط معتادانی که در آنجا نگهداری می‌شدند مورد شکنجه قرار گرفته است. مرد معتادی که در این ماجرا بازداشت شده در مورد علت کتک زدن مقتول گفت: اگر او را کتک نمی‌زدیم خودمان شکنجه می‌شدیم. 🔹وی که آثار زخم عمیقی شبیه جای گاز گرفتگی سگ روی پایش دیده می‌شد گفت: هر کسی که به کمپ می‌آمد سگ را رها می‌کردند و پاهای او را گاز می‌گرفت. اگر هم مخالفت می‌کردیم به قدری ما را کتک می‌زدند تا بمیریم. 🔹از ۸۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان ماهانه از ما پول می‌گرفتند. اما به جای غذا کدو و بادمجان گندیده به ما می‌دادند. 🔹برای تفریح و خنده خودشان، تقریباً هر روز یک بار ما را شکنجه می‌کردند و به تماشای این شکنجه می‌ایستادند. 🔹مقتول روز حادثه شروع به داد و بیداد کرد که نمی‌خواهد باشد و سر همین مسأله او را سه ساعت تنبیه کردیم که زیر این شکنجه‌ها حالش بد شد. او را به حمام بردند. بعد از حمام وقتی وی را به اتاق آوردند متوجه شدیم فوت کرده است.
توییت رییس انجمن درباره‌ی فضای مجازی تسخیر شده توسط ناروان‌شناسان و نامشاوران جولان در فضای مجازی و اعتباری که دارد به ازای عده‌ای، از رشته‌های روان‌شناسی و مشاوره رخت برمی‌بندد. قبلا بود و حالا دارد می‌شود و . فضای مجازی پر است از مشاورهایی که متخصص اختلالات جنسی و زناشویی‌اند! کدام مسئول باید پاسخگو باشد؟
اطلاعیه جدید معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران طبق تصمیمات اتخاذ شده در کمیته ماده ۳۹ این معاونت و با توجه به شیوع بیماری کرونا، فعالیت مراکز در روزهای زوج از تاریخ ۹۹/۰۵/۰۱ تا ۹۹/۰۶/۰۱ بلامانع می‌باشد.
اطلاعیه جدید معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طبق تصمیمات اتخاذ شده در کمیته ماده ۳۱ این معاونت و با توجه به شیوع بیماری کرونا، فعالیت مراکز تنها در روزهای زوج بلامانع می‌باشد.
۴ میلیون و ۷۰۰ هزار کارگر ایرانی هیچ‌گونه قراردادی ندارند. کارفرمایان برای فشار به کارگر، قرارداد سفید امضا می‌گیرند ولی اسماعیلی نایب‌ رییس کمیسیون اجتماعی مجلس: 🔰 ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار کارگر ایرانی هیچ‌گونه قراردادی ندارند؛ برخی از کارفرمایان برای فشار به کارگر، قرارداد سفید امضا می‌گیرند. 🔰 متأسفانه در دوران کرونا کارگران کشورمان آسیب‌های زیادی دیده‌اند، ضمن اینکه بیمه بیکاری هم به برخی از کارگران تعلق نگرفت. 🔰 برخی از کارفرمایان برای فشار به کارگر قرارداد سفید امضا از او می‌گیرند این در حالی است که کارفرما هیچ تعهدی هم در قبال او امضا نمی‌کند که دلیل این کار شانه خالی کردن کارفرما از زیر بار مسئولیت‌هایش است.
علیرضا چهره‌سا؛ رییس انجمن صنفی روان‌شناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران در واکنش به اظهارات جناب آقای ولی اسماعیلی؛ نماینده محترم مجلس شورای اسلامی و نایب رییس کمیسیون اجتماعی در خصوص قراردادهای کار عنوان کرد: در این میان همکاران روان‌شناس و مشاور شاغل در مراکز درمان اعتیاد که تعداد آنها کم هم نیست، حضور دارند. همکارانی که باید تحت حمایت سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران قرار بگیرند. چه آنهایی که عضو شده‌اند و چه آنهایی که عضو نیستند.
شاید بپرسید چطور کسانی که عضو نیستند، باید مورد حمایت سازمان قرار گیرند؟ هم‌اکنون عضویت در سازمان با حداقل مدرک کارشناسی ارشد امکانپذیر است، در حالی که در حوزه‌ی درمان اعتیاد، بسیاری از همکاران ما، دارای مدرک لیسانس در رشته‌های روان‌شناسی و مشاوره هستند. بر اساس پروتکل‌های درمان وزارت بهداشت و بهزیستی مانعی برای فعالیت آنها در این حرفه وجود ندارد. این‌ها هم باید بتوانند عضو شوند. البته سازمان نظام روان‌شناسی همین الان هم خدمت خاصی به اعضای کارشناسی ارشد خود ارائه نمی‌دهد. من از سازمان گله‌های زیادی دارم که برخی از آنها با گلایه‌های بازرسان محترم سازمان و بسیاری از اعضای آن، مشترک و برخی هم بنابر وظایف صنفی خودم و در جایگاه دفاع از همکاران متفاوت است. ‌ مثلا اینکه چرا مجمع عمومی برگزار نمی‌شود؟ چرا اینقدر زمان انتظار برای مصاحبه کمیسیون‌ها جهت دریافت پروانه‌ی اشتغال طولانی است؟ یا اینکه چرا سازمان پیگیر مسائل صنفی و واقعی همکاران نیست؟ چرا تعرفه‌ها فقط برای جلسات روان‌شناسی و مشاوره ۴۵ دقیقه‌ای تعیین شده است؟ چرا در حوزه اعتیاد که این تعداد زیاد از دانش‌آموختگان مشغول هستند، از تعرفه‌های انجمن حمایت نشد و نمی‌شود؟ چرا سازمان با وزارت بهداشت وارد مذاکره نمی‌شود که لااقل اگر روان‌شناسی و مشاوره را حرفه‌های درمانی و تخصصی نمی‌دانید، برای آنها حداقل‌های قانون کار را اعمال کنید؛ حقوق کارگری، بیمه، مرخصی، پاداش و عیدی... ‌ یعنی شأن روان‌شناس و مشاور در این مملکت این است که حتی بیمه هم نداشته باشد؟ شأن روان‌شناس و مشاور این است که هر کارفرمایی بتوانند با کمال بی‌احترامی به دلیل اینکه قرارداد و یا تعرفه‌ی تخصصی ندارد، از کار بی‌کار کند؟ به نظر می‌رسد بهتر است برخی اقدامات حاشیه‌ای در سازمان کمتر شود و بیشتر به ولی نعمتان آن، یعنی مشکلات اعضای سازمان رسیدگی گردد.
اجحاف در حق روان‌شناسان و مشاوران مراکز درمان اعتیاد تا کی ادامه خواهد داشت؟ چرا سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره به بازار کار دانش‌آموختگان توجه نمی‌کند؟ کی و کجا به امور صنفی و مطالبات ولی نعمتان سازمان پرداخته خواهد شد؟ آیا شأن یک روان‌شناس و مشاور، دریافت حقوق و مزایا حتی پایین از «قانون کار» است؟! یعنی یک پزشک عمومی برای پذیرش مسئولیت فنی یک شیفت در مرکز درمان سوء مصرف مواد می‌تواند حتی مبلغ ۶/۵۰۰/۰۰۰ تومان درخواست کند، اما روان‌شناس و مشاور مرکز باید «امن یجیب» بخواند تا به او با هزار منت و سرکوفت، هر ماه حدود ۱/۰۰۰/۰۰۰ تومان حقوق بدهند؟! - برای دومین سال پیاپی، نامه‌های سه گانه‌ی انجمن صنفی روان‌شناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران در حوزه مطالبات صنفی با موضوعات زیر برای شخص رییس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره ارسال خواهد شد. لازم به ذکر است نامه‌های سه گانه‌ی سال گذشته (۹۸) بدون جواب مانده است.
🚨 آقای دکتر محمد حاتمی؛ رییس محترم سازمان، عدم پاسخگویی به نامه‌های مستقیم رییس یک انجمن صنفی، به همه‌ی اعضای صنف یعنی دانش‌آموختگان و درمانگران رشته‌های روان‌شناسی و مشاوره در حوزه‌ی درمان اعتیاد است. لطفا در حدود وظایف خود پاسخگو باشید. 📃 درخواست مطالبه‌گری سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شخص جناب وزیر؛ آقای دکتر سعید نمکی از طریق انجام مکاتبات جهت تنظیم سازوکار نظارت دقیق و مستمر بر شرایط کاری کادر درمانی مراکز درمان سوء مصرف مواد و به طور ویژه روان‌شناسان و مشاوران 📃 درخواست بررسی و حمایت سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران از تعرفه‌های انجمن 📃 درخواست همکاری و حمایت از طریق صدور امتیاز بازآموزی جهت برگزاری دوره‌ها و کارگاههای علمی انجمن