وظایف اصلی جریان مومن انقلابی در انتخابات:
۱. تلاش برای افزایش مشارکت
۲. معرفی و تبلیغ گری اصلح
۳. مقابله هوشمندانه با جریان غربگرا و اشرافی
۴. نگاه جبهه ای و عدم تخریب گزینه های انقلابی
۵. امیدآفرینی و پرهیز از هرگونه سیاهنمایی و یأس پراکنی
🔸معیارهای انتخاب مدیران در سخن امیرمؤمنان
✍ احمدحسین شریفی
🔹امیرمؤمنان علیه السلام در ضمن سفارشهای خود به مالک اشتر درباره انتخاب والیان و مسؤولان، ده شاخص را بر میشمارد:
«كسی را انتخاب کن كه
۱. خيرخواهی وی را برای خدا و رسول او و امام خود بيشتر دانی
۲. و دامن او را پاكتر
۳. و بردباریاش برتر، كه دير به خشم آيد؛ و زود به پذيرفتن پوزش گرايد؛
۴. و بر ناتوانان رحمت آرد؛
۵. و با قویدستان برآيد؛
۶. و آن كس كه درشتی او را بر نيانگيزاند؛
۷. و ناتوانی وی را بر جای ننشاند؛
۸. و از آنان كه گوهری نيك دارند؛
۹. و از خاندانی پارسايند؛
۱۰. و از سابقتی نيكو برخوردار.» (نهج البلاغه، نامه 53)
#انتخابات
#امیرمؤمنان
#مثل_چمران🍁
💠 امام هادی علیه السلام فرمودند:
💎 إِنَّ اَللَّهَ جَعَلَ اَلدُّنْيَا دَارَ بَلْوَى وَ اَلْآخِرَةَ دَارَ عُقْبَى وَ جَعَلَ بَلْوَى اَلدُّنْيَا لِثَوَابِ اَلْآخِرَةِ سَبَباً وَ ثَوَابَ اَلْآخِرَةِ مِنْ بَلْوَى اَلدُّنْيَا عِوَضاً،
💧خداوند دنیا را سرای امتحان و آزمایش ساخته و آخرت را سرای رسیدگی قرار داده است ، و بلای دنیا را وسیله ثواب آخرت ، و ثواب آخرت را عوض بلای دنیا قرار داده است.
📚 تحف العقول، ص۴۸۳
#یا_ابا_صالح_المهدی_عج_ادرکنی
#اللهم_صلّ_علی_محمد_و_آل_محمد
#سالروز_ولادت_امام_هادی_ع_مبارک
📌اتحاد مستضعفین تا اتحاد مستکبرین
✍ایران در راس اتحاد مستضعفین جهان قرار دارد، اتحادی که حقوق غارت رفته مستضعفین را تضمین میکنند، اجتماعی که این بار نه برای استعمار و غارت بلکه برای ایستادن مقابل استعمارگر تشکیل شده است.
در مقابل این اتحاد هم مستکبرین با هم بر سر غارت مستضعفین متحد شده اند، جنگ بر سر ارادههای این دو گروه است.
✔️تا کنون اراده مستضعفین بر محاصره رژیم صهیونسیتی، قطع کردن دست آمریکا از منافع منطقهای و اخراج بیگانه از منطقه بوده است.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از گزارش جدید سازمان ملل در تأیید جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه استقبال کرد.
یکی از رهبران ارشد جنبش حماس در اظهاراتی خواستار حمایت فوری بشردوستانه جامعه جهانی و جهان اسلام از مردم غزه شد.
بر این اساس، در بیانیه منتشر شده از سوی این گروه با اشاره به گزارش جدید سازمان ملل که مقامات صهیونیست را مسئول جنایات جنگی در غزه معرفی کرد، آمده است: اظهارات جدید رئیس کمیسیون تحقیق سازمان ملل متحد تأییدی بر جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان است.
حماس با اشاره به درخواستهای بین المللی برای پایان بخشیدن به نسل کشی در غزه، تاکید دارد: ما خواهان حمایت از تلاشهای دادگاه بین المللی دادگستری به منظور مسئول کردن مقامات صهیونیست در جنایاتشان علیه فلسطینیان هستیم.
این جنبش فلسطینی از نهادهای بین المللی همانند سازمان ملل، نهادهای بشردوستانه، و تمامی اشخاص فعال در این حوزه میخواهد به تلاشهای خود برای توقف جنایات علیه مردم فلسطین ادامه دهند.
دادگاه بین المللی دادگستری گرچه مدتی است از رژیم صهیونیستی خواسته به عملیات در رفح پایان بخشیده و اقدام به استقرار صلح در غزه کند، اما تل آویو این موضوع را دستمایه تمسخر خود قرار داده و حاضر به اجرایی کردن این درخواستها نیست.
آمریکا به عنوان شریک جنایات رژیم صهیونیستی در نسل کشی فلسطینیان که مدعی حمایت از حقوق بشر و پایبندی به قوانین بین المللی است تاکنون هیچ فشاری به تل آویو به منظور پایان بخشیدن به توحش این رژیم انجام نداده است.
پنج كلمه با رئيسجمهور آينده!
محمدكاظم انبارلويي
1- دولت بايد براي هدايت جامعه به سمت آرمانهاي اسلام و انقلاب نقش ايفا كند.
رئيسجمهور بايد يك حركت اجتماعي و يك نشاط سياسي را مديريت كند تا ارزشهاي انقلابي در جامعه عمق پيدا كند.
اين «حركت» و اين «نشاط» يك تئوري ميخواهد. نظام دانايي ما در حوزه و دانشگاه بهويژه قلندران رشتههاي تخصصي جامعهشناسي ، روانشناسي ، علوم سياسي ، فقه حكومتي و ... بايد دولت را در رسيدن به اين تئوري ياري دهند.
محصول و برونداد اين تئوري تحكيم «وحدت ملي» و «انسجام اسلامي» است.
برگزيده ملت ايران كه نماينده همه ملت است به اين تئوري براي حفظ نظام و صيانت از دولت در ميان گرگهاي منطقهاي و فرامنطقهاي كه ما را محاصره كرده نيازمند است.
رئيسجمهور بايد با پاسداشت نظام دانايي كشور آن را در حكمراني خوب به كار ببرد.
2- كابينه دولت بايد متشكل از افراد خوشفکر، زبده ، عملياتي و متعهد به اجراي برنامه هفتم باشد.
كلمه «نميشود» ، «نميتوانيم»و «نميگذارند» از ادبيات اجرايي كشور خارج شود . آنها بايد شيفته خدمت باشند و از «خودشيفتگي» فاصله بگيرند.
مديريت اين اخيار در اندازه وزراي دولت، كار سختي است.آثار «تصميمسازي» و «تصميمگيري» در تصویبنامههای هيئت دولت در سفره مردم ، در حيات اجتماعي و اخلاقي جامعه ، «امنيت ملي» و «رفاه عمومي» خود را بايد نشان دهد.
3- شأن رئيسجمهور و هیئتوزیران «مسئله حل كني» است، از «مسئله پاك كني» به دليل صعوبت حل بايد پرهيز كرد . برخي رؤساي جمهور گذشته بهجای «مسئله» حل كني خودشان براي مملكت يك «مسئله» شدند.
اولين رئيسجمهور كشور بهجای دست گذاشتن در دست ملت صادقي كه به او رأي دادند ، دستش را در دست منافقين گذاشت و به پاريس فرار كرد. آخرين رئيسجمهور ما كه قهرمان «مسئله حل كني» بود، با شهادت جانسوز خود دستان ملت را به هم فشرد و سرمايه اجتماعي دولت و انقلاب و نظام را افزايش داد. آثار و بركات او براي هدايت جامعه بهسوی ارزشهاي الهي و انقلابي انكارناپذير است.
رئيسجمهور آتي غفلت كند شيطان و بهويژه شيطان بزرگ او را به سرنوشت برخي رؤساي جمهوري كه بنا را به بيمهري با مردم و نظام گذاشتهاند دچار خواهد كرد.
4- نظام ديوانسالاري در كشور ، بهويژه در حوزه مديران مياني نقش كاهنده در پيشرفت كشور را بازي ميكند. خدمات دولت را بياثر ميكند. تكنوكراتها و بروكراتهايي كه در اين سطح جا خوش كردهاند نميگذارند اهداف انقلاب تحقق يابد.
لذا هر گزارشي بهويژه در حوزه اقتصادي بايد راستيآزمايي شود. رئيسجمهور بايد مكانيزم اين راستيآزمايي را پيدا كند تا با برچسب كار كارشناسي ، كار علمي هر چيز را وارد چرخه تصميمگيري دولت نشود.
مديران مياني زير پوست دولت جلوي نوآوري بهويژه در حوزه توليد ملي را ميگيرند . آنها عملا توزيع قدرت و ثروت را در يك چرخه ناعادلانه به دست گرفتهاند. پورسانت بگيران در خريدهاي خارجي مانع رشد توليد ملي هستند.
رئيسجمهور هرجا كه به دوراهي منافع ملي و منافع اشخاص حقيقي و حقوقي رسيد در اين تعارض بايد منافع ملي را برگزيند از تهديدها نهراسد و به وظيفه الهي و مردمي خود عمل كند.
«تعارض منافع» يك آوردگاه خطير در مديريت اجرايي كشور است. اگر شجاعت ، جسارت ، كاربلدي و كارآمدي نباشد، سر دولت و ملت كلاه ميگذارند.
شهيد آيتالله رئيسي كه دولت را در دست گرفت نجيبانه سكوت كرد و در سكوت درها را يكييكي باز كرد بدون اينكه ادعايي داشته باشد . رحمت خدا بر او باد.
5- اولين مناظره 6 نامزد مطرح در رقابتهاي انتخابات رياست جمهوري برگزار شد.
ادب گفتوگو بر نوع طرح مواضع حاكم بود. اخلاق در نقد ديدگاهها كموبيش رعايت شد.
آنچه مردم از بيرون نظارهگر آن بودند يك رقابت كور و يك تضاد آشتيناپذير نبود، اين فضاي گفتماني به آرامش كشور و محيط انتخابات و گزينش بهتر كمك میکند.
از بددهني ، ستيزهجويي، يقهگيري، اهانت به يكديگر و تهمتزني پرهيز شد.
هر يك از نامزدها در مناظره و در ديگر برنامههاي خود فهم خود از حكمراني در قوه مجريه را خوب بيان كردند. انصافا طرح اين ديدگاهها سطح دانايي جامعه را ارتقا داد.
دشمنان مردمسالاري ديني از پديداري اين محيط رقابت ناراحت هستند. نامزدها بايد ستادهاي خود را كنترل كنند كه تا پايان وقت رقابت همين فضاي اخلاقي حفظ شود . بدون شك خداوند بزرگ در اين انتخابات دلها را متوجه كسي خواهد كرد كه خير و صلاح مردم و مصلحت كشور است.
🔺 لُبِّ کلام
کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در سومین مناظره تلویزیونی چه گفتند؟!