محرمانه
🌓 ترامپ و پارادوکس جنگ با ایران
از یکشنبه شب، ۵ مه ۲۰۱۹ به وقت واشنگتن، با صدور بیانیه کوتاه جان بولتون، مشاور امنیت ملی ترامپ، سیاست آمریکا در خاورمیانه ماجراجویانهترین دوران خود را آغاز کرد. در روزهای پسین تعداد مقالات مندرج در رسانههای آمریکایی، که با نگرانی درباره جنگ احتمالی با ایران نوشتهاند، به سرعت رو به افزایش است.
در میان بلندپایگان سیاسی آمریکا مهمترین واکنش منفی علیه رفتار جنگطلبانه دولت ترامپ به تیم کین، سناتور ایالات ویرجینیا، تعلق دارد که در بیانیه سهشنبه (۷ مه/ ۱۷ اردیبهشت) اعلام کرد: من عمیقاً نگرانم زیرا دولت ترامپ ما را به سوی جنگی غیرضرور با ایران هدایت میکند. در یک سال گذشته، پس از خروج آمریکا از برجام، دولت ترامپ به اقدامات جدی برای افزایش تنش با ایران دست زده است از جمله اعلام نادرست جابجایی معمولی ناو آبراهام لینکلن بعنوان اخطار به ایران. آشکارا میگویم: دولت ترامپ فاقد هرگونه اختیار قانونی برای اقدام به جنگ علیه ایران بدون مجوز کنگره است.
بیانیه سناتور تیم کین (از حزب دمکرات) به سخنان ۱۰ آوریل سناتور رند پل (از حزب جمهوریخواه) شبیه است که خطاب به پمپئو اقدام احتمالی دولت ترامپ به جنگ علیه ایران را، بدون مجوز کنگره، غیرقانونی خواند.
برغم اینگونه مواضع فراحزبی، و برغم گسترش موج ضد جنگ در رسانهها که با وخامت اوضاع اوج خواهد گرفت، تا چه حد میتوان نقش کنگره را بعنوان عامل بازدارنده ماجراجویی دولت ترامپ مؤثر دانست؟
آنگونه که رفتار کنگره در قبال فرمان اخیر ترامپ دال بر اعلام سپاه پاسداران بعنوان سازمان تروریستی نشان داد، بنظر میرسد در سطوح عالی سیاست آمریکا در مسئله ایران اجماعی نسبی وجود دارد که مواضع هر دو حزب جمهوریخواه و دمکرات را هدایت میکند.
آن کانون مقتدر فراملیتی که سیاست آمریکا، هر دو حزب، را در مسئله ایران به دست دارد اهدافی را دنبال میکند که الزاماً با منافع آمریکا و حتی مصالح شخص ترامپ منطبق نیست.
وجه اشتراک مهم ترامپ و اوباما بهرهگیری از موج ضد جنگ است که در اواخر دولت جرج واکر بوش پدید آمد و بر «دوران جنگ با ترور»، که با حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ آغاز شد، نقطه پایان نهاد. اوباما و ترامپ، هر دو، با شعار پایان دادن به دخالتهای نظامی در خارج، بویژه در خاورمیانه، و پایان دادن به بحران اقتصادی ناشی از سیاستهای نظامیگرایانه دوران بوش و شروع دوران مبتنی بر بازسازی داخلی، توانستند در انتخابات پیروز شوند.
تاکنون ترامپ به بخش عمده وعدههای انتخاباتی خود عمل کرده و کوشیده بنحوی عمل کند که بتواند در انتخابات پسین (۳ نوامبر ۲۰۲۰/ ۱۳ آبان ۱۳۹۹) بار دیگر در مسند ریاست جمهوری آمریکا قرار گیرد. به این دلیل، حتی در غائله اخیر ونزوئلا، برغم همجواری این کشور با مرزهای آبی آمریکا، شاهد حمله نظامی نبودیم. رفتار ترامپ در ونزوئلا، که به دلیل برخورداری از بزرگترین ذخایر نفتی جهان از سالهای پس از جنگ جهانی دوم واجد اهمیت اقتصادی فراوان برای آمریکا بوده است، بر فشار اقتصادی و تحریکات داخلی مبتنی بوده و هماکنون نیز مداخله نظامی و جنگ محتمل بنظر نمیرسد. (از نظر میزان ذخایر نفت سعودی در مقام دوم، ایران در مقام چهارم، عراق در مقام پنجم و آمریکا در مقام دهم قرار دارند.)
از سوی دیگر، بنظر میرسد که ایران به سیاست صبوری یک ساله اخیر (پس از خروج آمریکا از برجام) در قبال رفتارهای آمریکا و متحدان اروپای غربیاش پایان داده و راه ایستادگی فعال در پیش گرفته است.
شنیدههای من از منابع متعدد و موثق بر آمادگی اکید و جدی ایران دلالت دارد برای مقابله با هر گونه تحرک ایذایی نظامی آمریکا و متحدانش در منطقه و پرهیز از هرگونه مذاکره و سازش بر سر اصول و تذکر به مسئولینی که بدون هماهنگی سخنانی دال بر تبادل زندانیان گفته بودند.
ایران اکنون در چنان جایگاه منطقهای قرار دارد که در دویست سال گذشته، از اوائل قاجاریه تاکنون، بیسابقه بوده و حوزه اقتدار و نفوذ آن، مستقیم یا از طریق جنبشهای هوادار ایران، تا دریای مدیترانه گسترده است. این جایگاه به دلیل استواری ایران در جنگ داخلی سوریه و ممانعت از تجزیه این کشور به دست آمد که در صورت تحقق مقدمه فروپاشی و ترسیم جغرافیای سیاسی جدید برای تمامی منطقه بود آنگونه که کانونهای غربی در سالهای پس از جنگ اول جهانی برای خاورمیانه رقم زدند و بر ویرانههای عثمانی دولتهای جدید دستنشانده پدید آوردند.
سیاست ایستادگی فعال ایران در برابر تهدیدهای نظامی آمریکا پارادوکسی بزرگ برای ترامپ است که شعارهای انتخاباتی و سرنوشت سیاسی او را با چالشهای جدی مواجه میکند.
✍ عبدالله شهبازی
@hr_taraghi
#ترجمه_ابزار_قدرت_به_ابزار_فشار
#تزریق_نیروی_جدید_به_جبهه_جنگ_محاسباتی
✍مهدی محمدی
💥از یک منظر راهبردی، مسئله اصلی برای ایران اکنون انجام دادن این یا آن اقدام خاص در واکنش به #فشارهای امریکا نیست، بلکه مسئله اصلی این است که ایران در حال در پیش گرفتن یک استراتژی جدید برای #هزینه_مند کردن #رفتار امریکا، از طریق #تبدیل اهرم ها و ابزارهای قدرت خود به ابزارهای #فشار_به_امریکاست.
✅اینکه ایران به سمت این #استراتژی حرکت کرده، و تصمیم گرفته مولفه های #قدرت_ملی، منطقه ای و فرامنطقه ای خود را در چارچوب یک #راهبرد_یکپارچه به ابزارهای فشار، #تولید_هزینه و #بازدارنده در مقابل امریکا تبدیل کند، خبر بسیار بدی برای واشینگتن است.
✅ایران دارای طیف بسیار متنوعی از ابزارهای 👌قدرت نظامی، 👌اطلاعاتی-امنیتی،
👌ژئوپلتیکی، 👌سیاسی، 👌اقتصادی،
👌روانی-رسانه ای و 👌سایبری
است که در طول زمان با اهداف گوناگون توسعه داده شده است.
این ابزارها #لزوما در هدف گذاری اولیه خود، #اهرم_هایی برای #ضربه زدن به #امریکا یا تحمیل هزینه به آن #نبوده است اما در #بازنگری_راهبردی جدیدی که به نظر می رسد در حال انجام است، اهداف و ماهیت #این_برنامه ها به گونه ای در حال #تغییر و بازسازماندهی است که به کار وارد آوردن ضربه با #حداکثر شدت ممکن به آسیب پذیر ترین جنبه های #حضور_منطقه_ای و #فرامنطقه_ای امریکا و متحدان آن بیاید.
✅دولت امریکا ظاهرا دچار این #سوء_تفاهم شده که ایران قادر به ارائه پاسخ به فشارهای فزاینده آن –که به گفته خودشان اخیرا از فاز
« #غیر_قابل_تحمل» خارج و وارد فاز « #بی_سابقه» شده- نیست. در واقع #اشتباه_محاسباتی امریکایی ها این است که از #صبر راهبردی ایران #برداشت_ضعف کرده اند و تصور می کنند که ایران قادر نیست #مولفه_های_قدرت خود را به منظور تحمیل هزینه به امریکا به کار بگیرد.
🔴🔴 به چند دلیل، ظاهرا زمان آن رسیده است که این اشتباه محاسباتی تصحیح شود:
#اولا
💥ایران اساسا فشارهای امریکا را به میزانی که امریکا خود آن را جدی گرفته، #جدی_نگرفته است. درست است که امریکا با تمام توان خود در حال فشار آوردن به ایران است اما این فشارها تاکنون قادر به محقق کردن هیچ یک از #اهداف_اعلامی امریکا نبوده و بلکه امریکا را از آنها #دورتر هم کرده است.
☑️به عنوان مثال، اگر فرض کنیم ایجاد آشوب سراسری در ایران یا نشاندن ایران پای میز مذاکره منطقه ای و موشکی یکی از اهداف اصلی استراتژی جدید فشار امریکا بوده، امروز #فاصله واشینگتن با این #اهداف از هر زمان دیگری در گذشته #بیشتر است.
⚡️از این جنبه، این فشارها، در واقع بیش از آنکه ایران را به مسیر مدنظر امریکا بکشاند، ضعف ها، ناتوانی ها و توهمات امریکا را برای همگان از جمله #مردم_ایران –که هدف اصلی همه این فشارها هستند- آشکار کرده است.
#ثانیا
💥دولت امریکا خدمت بسیار بزرگی به ایران کرده و آن این است که هم #مردم و هم #مسئولان را به این جمع بندی قطعی رسانده که هیچ الگوی مذاکراتی در مقابل امریکا حتی #ارزش_بررسی ندارد و به همین دلیل اکنون نوعی #اجماع_ملی برای ایستادگی در مقابل امریکا و ارائه #پاسخ_های_بازدارنده به آن شکل گرفته است.
⚡️ایران در حالی تصمیم به هزینه مندکردن رقتار امریکا گرفته که مردم و نظام از هر وقت دیگری در گذشته در این باره #یکپارچه تر و #مصمم_ترند. پاسخ دادن به امریکا در چنین شرایطی نه فقط به خلق دوقطبی های مضر نمی انجامد، بلکه #یکپارچکی_ملی را نیز #بیشتر می کند.
#ثالثا
💥امریکا با رفتار کم و بیش دیوانه وار خود علیه ایران، نوعی #اجماع_بین_المللی علیه خود خلق کرده که هرگونه اقدام ایران در پاسخ به فشارهای خود را #منطقی و مشروع می کند.
⚡️ #صبر راهبردی ایران امکانی فراهم آورده که اکنون می توان با #کمترین هزینه بین المللی به اقدام راهبردی #علیه امریکا دست زد.
⚡️مجموعه اخبار درباره احتمال تجدید نظرکلی یا جزئی در باره برخی تعهدات برجامی ایران، و دیگر اقداماتی که ممکن است در آینده در پاسخ به فشارهای امریکا انجام شود را، باید از این منظر نگریست.
⚡️این اقدامات به تدریج و نحو کاملا محاسبه شده و هوشمندانه به امریکا نشان خواهد داد که پروژه های فشار آن، نه تنها به نتیجه ای که مدنظر داشته #منجر_نشده بلکه باعث شده ایران در مسیر جدیدی قرار بگیرد که #حاصل آن افزایش انفجاری فشارها بر امریکا در نقاطی است که به هیچ وجه آن را محاسبه نکرده است.
⚡️همانطور که امریکا محاسبات مردم و مسئولین در ایران را هدف گرفته، #استراتژی_درست آن است که ایران هم محاسبات امریکا و اسراییل را هدف بگیرد. اراده برای تزریق نیروی جدید به این جنگ محاسباتی، بسیار از تحولات را در آینده رقم خواهد زد
@hr_taraghi
آخرین تنگنای ایران تا رسیدن به پیروزی
📝یادداشت روزنامه القدس العربی:
🔹قدرتهای سیاسی عرب مخالف تسلط ایران بر خاورمیانه امیدوارند تحریمهای آمریکا کمرشکن بوده و راه را بر نفوذ ایران در عراق، سوریه، لبنان و حتی یمن سد کند؛ اما آمال و آروزها یک چیز است و واقعیت موازنههای قوا در منطقه چیز دیگر.
🔹اگر این تحریمها ایران را شکست ندهد که غالبا هم نخواهد داد آن را تقویت خواهد کرد؛ چون تحریمها به مثابه آخرین فرصت برای تضعیف سیاستهای تهران و افزایش نفوذ منطقهای آن است.
🔹این تحریمها گویی آخرین تنگنایی است که اگر ایران از آن عبور کند موجهای آن منطقه مشرق عربی را فرا میگیرد.
🔹ترامپ، حکومت سعودی را بارها مورد توهین قرار داده است با وجود اینکه عربستان بیشترین حامی اقتصادی آمریکاست، در حالی که به شیوهای دوستانه به ایرانیان احترام میگذارد و از آنها برای مذاکره دعوت میکند؛ این نمونه واضحی است که ثابت میکند، قدرت و نفوذ خریدنی نیست.
🔹بهنظر نمیرسد آمریکاییها خودشان برای اعمال فشار اقتصادی بیشتر بر ایران به منظور بازگشت به مذاکرات هستهای برنامه داشته باشند کما اینکه استفاده از گزینههای نظامی هم محتمل به نظر نمیرسد بخصوص اینکه بخواهند از طریق آن نظام ایران را سرنگون کنند.
🔹حتی اگر کار به یک حمله نظامی هم برسد هرگز تا انجام عملیاتی فراگیر برای تغییر نظام ایران پیش نمیرود.
@hr_taraghi
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
کارشناس مسائل سیاسی:
مهلت ۶۰ روزه برای اروپائیان زیاد است/ قطع امید از برجام بیش از هر مسئله دیگری ضرورت دارد
کارشناس مسائل سیاسی گفت: قرار دادن مهلت ۶۰ روز برای آنان زیاد است و مردم و مسئولین بداند که به هیچ وجه نمی توانند برای حل مشکلات روی برجام حساب کنند و امروز قطع امید از برجام بیش از هر مسئله دیگری ضرورت دارد.
حمید رضا ترقی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با راه آرمان؛ با اشاره به واکنش شورای امنیت ملی در رابطه با بد عهدی آمریکا و اروپا در زمینه برجام گفت: اگر چه این اقدام دیر هنگام است اما اولین گامی است که شورای نظارت بر برجام ان را دنبال کرده است.
وی ادامه داد: بنا به تصمیم شورای امنیت ملی با انجام این کار لغو برخی از تعهدات ایران در رابطه با برجام را آغاز می کنند تا اثبات شود که ایران در چهار چوب برجام و NPT همچنان طبق قرار داد خود با دیگر کشورهای ۵+۱ عمل می کند و در صدد جبران خسارت هایی است که بر ایران وارد شد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اظهارت رئیس جمهور مبنی بر آنکه اجازه نخواهند داد قرار داد برد_ برد به برد_ باخت تبدیل شود، تصریح کرد: اصل این اقدام بیشتر جنبه اجرای بخش هایی از برجام را در بر می گیرد که اگر طرفین به تعهدات خود عمل نکنند ، می توانند از برخی تعهدات خارج شوند.
ترقی ابراز کرد: یقینا اگر این کار را زودتر و در زمان خود انجام داده می شد؛ شاید ما شاهد عقب نشینی ۵+۱ از بد عهدی هایشان بودیم؛ اما امروز با توجه به فشارهایی که به ایران وارد شده است و حسن ظن هایی که دولت نسبت به اروپایی ها و غربی داشته است قدری به نظر می رسد دیر هنگام است و هزینه این اقدام دیر هنگام را مردم پرداخت می کنند.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه تصور نمی کنم اروپا و آمریکا حاضر به جبران اشتباهاتشان باشد، عنوان کرد: قرار دادن مهلت ۶۰ روز برای آنان زیاد است و دولت باید اقدام خود را بلافاصله در سالگرد لغو برجام انجام دهد.
وی افزود: آمریکا و اروپا باید به دنبال ما در برجام بدوند نه اینکه ما به دنبال آنها باشیم؛ لذا با توجه به پیش بینی های لازمی که صورت گرفته است معتقدم ضرورتی به دادن مهلت به آنان نیست و جمهوری اسلامی ایران نه تنها می تواند بخشی از اقداماتی را که بر اساس حسن نیت قبول کرده است اجرا کند بلکه تمایم آنها را می تواند به طور کامل لغو کند.
ترقی تأکید کرد: مردم و مسئولین بداند که به هیچ وجه نمی توانند برای حل مشکلات روی برجام حساب کنند و امروز قطع امید از برجام بیش از هر مسئله دیگری ضرورت دارد؛ بنابراین نباید کشور و حل مشکلات آن را متوقف بر عهدی های آمریکا و امید بیشتر به امریکا و اروپا موکول کرد.
انتهای پیام/م
@hr_taraghi
📌 #خبر_ویژه
🔹 رشیدی مطلق دیگری در روزنامه اطلاعات آفتابی شد
🔸 روزنامه اطلاعات در اقدامی نفرت برانگیز، به توجیه جنایت یک شرور سابقهدار علیه روحانی سادهزیست همدانی پرداخت.
روزنامه اطلاعات نوشت: «یک طلبه همدانی در بازگشت از محفل درس و بحث، هدف تیر خشونت و رذالت یکی از اوباش میشود. آن تیر، برآیند همه تیرهای خطایی بود که این بار بر هدف نشست؛ اما هدفی بیگناه. آن تیرهای خطا، پیشتر و از کجاها در کمان زه شده بودند؟
حدس و گمانش دشوار نیست. وقتی بر صورت افراد به جرمهای اثبات نشده و مندرآوردی اسید پاشیدند و شبکه اسیدپاشی تشکیل دادند و آشکار و پنهان، بر این نهی از منکر(!) تشویق شدند و پیگیری هم نشدند، باید امروز را میدیدند، که خدنگی از تیرهای در کمان نشسته، به قلب طلبهای بیگناه کمانه میکند.
از این دست فراوان میتوان برشمرد. در سطوحی بالاتر نیز میتوان این تیر و کمانهای بهناروا زِه شده را دید؛ مثلاً آنجایی که خطیبی در بحبوحه مضیقتهای اقتصادی روزمره مردم فریاد برمیآورد که: به جهنم! و یا آن دگری که جمعه بعدش میگوید: اگر نفت نفروشیم، به کجایمان برمیخورَد؟! اینجاست که آن اوباش و دیگر اوباشان در جواب، با شلیک تیر بر بیگناهی از هملباسان آن خطیب میگویند: به جایی از شما برنمیخورَد؛ در عوض به طلبهای حجرهنشین برمیخورانیم!».
این توجیه وقیحانه جنایت علیه یک شهروند بیگناه در حالی است که اولا شرور مرتکب جنایت، دارای سوابق متعدد جنایت بوده و دفاع از او، رذالت و بیشرفی محض است.
ثانیاً نویسنده بیحیثیت روزنامهاطلاعات توضیح نمیدهد که کی و کجا، یک روحانی یا ناهی از منکر، اسید به صورت کسی پاشیده (تا چه رسد به شبکه اسیدپاشی؟!) است. و مگر جنایتکار شرور که سابقه تجاوز بهعنف دارد، ادعایی در این زمینه کرده بود؟!
ثالثاً اگر خطیب جمعهای پاسخ تهدیدها و تحریم دشمن را بدهد، چرا باید به نویسنده روزنامه اطلاعات برخورده باشد؟ آیا او آمریکایی و از پادوهای تیم ترامپ و پمپئو و بولتون یا از ابواب جمعی گروهکهای ورشکستهای مانند سازمان منافقین است؟!آقای دعائی در راس این روزنامه چه میکند؟
@hr_taraghi
آیا سازش با استکبار امید و آرامش میآورد؟
ادعای جاهلانه و فریبنده و دروغین زیبا کلام
که مشکلات کشور را بخاطر سیاست استکبار ستیزی ایران میداند صرف نظر از اینکه بازی در پازل دشمن وجیره خواری مجانی برای اوست از چند بعد غلط و نادرست است .
اول: استکبار از عدم سجده ی شیطان بر انسان و تلاش او برای گمراه کردن انسان از صراط مستقیم سعادت و دور کردن انسان از حق و سوق دادن او بسوی باطل و جهنم ، بوجود آمد
پس هر موجودی که با استکبار سازش کرده و تابع او شود باید تا ته گمراهی و ضلالت برود.
امروز تا زمانی آمریکا از متحدانش حمایت میکند که بتواند آنهارا بدوشد و آنهاپذیرای تمدن غرب در همه ابعادش بدون توسعه و پیشرفت او باشند ، وضعی که مصر و عربستان و امارات و ژاپن وکره جنوبی و...دارند .
دوم:اگر قرار بود ما تابع آمریکا و دوست استکبار جهانی باشیم ، که رژیم قبل همینطور بود !چرا پس انقلاب کردیم؟عقب ماندگی و عدم پیشرفت و عدم رفاه و آرامشی که بود مگر ناشی از سازش و کنار آمدن با کدخدا نبود ؟
سوم:بالاخره آقای زیبا کلام مسلمانست یا بی دین ؟اگر مسلمانست ،چطور بدون نفی طاغوت به خدا ایمان آورده؟لا اله را چگونه عمل میکند ؟
ولایت خدا را چطوری با ولایت شیطان تلفیق میکند ؟ اگر کنار آمدن با شیطان مجوز عقلی ودینی داشت دیگر حق و باطلی نبود ،راه و بیراهه نبود !
چهارم:عدم ایستادگی در برابرظالم و استکبار
موجب،سلطه ی استکبار برجهان و استعمار ملتها میگردد.پس وعده الهی مبنی بر وراثت مستضعفین از سوی خداوند ، دروغ و غیر قابل دست یافتنی است ؟
پنجم :چه کسی محاسبه کرده که سازش با استکبار هزینه ندارد؟ پس میلیاردها دلاری که امروز عربستان و ..دیگر متحدینش به آمریکآ
باج میدهند تا چند روز بیشتر بر تخت حکومت باشند، هزینه ی بیشض اش میداند ؟وتاریخ مبارزات ضد استکباری ملت ایران را در صد ساله اخیررا نفی میکند ؟
جز اینکه بگوییم این استاد انگلیس درس خوانده خودبه مهره جیره خوار غرب تبدیل شده و هویت اسلامی و ملی خود را از دست داده.
@hr_taraghi
🔴فقط اختیار کلید خونه هامون مونده بدیم دست دولت
روحانی در دیدار فعالان سیاسی، گفته:دولت از اختیارات کافی برخوردار نیست.
بزرگوار!با آمریکا مذاکره کردی،
هسته ای رو تعلیق کردی،
برجام رو در کاسه کشور گذاشتید، تاتوانستید از صندوق ذخیره برداشتی.
اف ای تی اف را بدون تصویب مجلس امضا کردید.علی رغم تجربه ی اعتماد به آمریکا باز به اروپا هم اعتماد کردید ، 18میلیارددلار ذخیره کشور را برای کنترل قیمت آن به فنا دادید .
60تن از ذخائر طلای کشور را به بهانه کنترل قیمت سکه به بازار ریختید تا سلطانهای سکه پدید آیند .سرنوشت اقتصاد کشور را رهبری بشما سپرده و مصوبات سران سه قوه در این رابطه را بدون تایید خودش قانونی دانسته.
تمام نهادهای انقلابی ،سپاه و ستاداجرائی فرامین امام و بنیاد مستضعفان و..را به کمک دولت فرستاده .
بازهم میگویید اختیار ندارید؟؟!
@hr_taraghi
#هشتگ
✍️ اختیار کافی داشتید، اما...!
حسین شریعتمداری در روزنامه «کیهان» نوشت:
🔸شنبه شب هفته جاری-۲۱ اردیبهشت ماه ۹۸- جناب آقای روحانی، در ضیافت افطاری که با حضور جمعی از فعالان سیاسی برگزار شده بود بیآنکه به مسئولیتهای بر زمین مانده دولت برای مقابله با مشکلات موجود اشاره کنند، علت اصلی مشکلات را در فقدان اختیارات رئیسجمهور دانسته و گفتهاند:«وقتی از دولت سؤال و مطالبهای میشود باید از طرف دیگر بررسی شود که دولت چه مقدار در حوزههای مورد سؤال دارای اختیار بوده است به طور مثال اگر در خصوص سیاست خارجی، فرهنگ و یا فضای مجازی از دولت سؤال و مطالبهای میشود، باید ببینیم که دولت چقدر در این حوزهها اختیار دارد. باید در حد توان و در حوزه اختیارات رئیسجمهور از دولت مطالبه داشت». در این باره اشاره به چند نکته ضروری به نظر میرسد؛
1️⃣انتظار این بود- و هنوز هم هست- که آقای رئیس جمهور به جای کلیگویی، دقیقا میفرمودند که کدام اقدام را برای حل کدام مشکل انجام داده و یا در دست اقدام داشتهاند که نبود اختیارات لازم مانع از انجام آن شده است؟! مثلا کدام لایحه را برای حل و فصل فلان مشکل موجود به مجلس ارائه داده و یا کدام تصمیم را اتخاذ کرده بودند که فقدان اختیارات کافی باعث توقف آن شده است؟! یافتن این موارد در کارنامه دولت کار دشواری نیست، بسمالله! حداقل چند نمونه از آن را برای افکار عمومی توضیح بدهید! مثلا برای مقابله با گرانی لجام گسیخته، تورم، بیکاری و ...کدام گام را برداشته بودید؟!
2️⃣جناب روحانی در تمامی طول چهل سال گذشته یکی از مسئولان بلندپایه نظام بودهاند، بنابراین نمیتوانند ادعا کنند که از ساز و کارهای قانونی جمهوری اسلامی ایران بیخبر بودهاند و سؤال این است که وقتی میدانستید رئیسجمهور- به قول خودتان- برای انجام وظایفی که قانون اساسی بر عهده او گذارده است، اختیارات لازم و کافی ندارد! چرا برای تصدی پست ریاست جمهوری نامزد شدید؟!
3️⃣ باید از آقای رئیسجمهور پرسید که آیا این جملات را به خاطر دارید؟! مگر جنابعالی نبودید که در تبلیغات انتخاباتی خود میفرمودید: «واللهالعلی العظیم (قسم جلاله) اگر مشکلات این کشور که بسیار و بسیار و بسیار پیچیده است، راهحل نداشت کاندیدا نمیشدم. بدانید برادران و خواهران عزیز، همه آنهایی که کلید را تکان دادید، واقعاً برای این قفلها کلید وجود دارد»!آن قسم جلاله با اظهارات شنبه شب شما که ریشه مشکلات را در نبود اختیارات کافی میدانید چگونه قابل جمع است؟!
4️⃣فرض محال که محال نیست؟ هست؟! حالا فرض میکنیم که جنابعالی با وجود چند دهه مسئولیت مطرح در جمهوری اسلامی و علیرغم قسم جلالهای که یاد کرده بودید، بعد از حضور در جایگاه ریاست جمهوری، تازه متوجه شدید که رئیسجمهور برای حل مشکلات، اختیارات کافی ندارد! خب، چرا برای بار دوم هم نامزد شدید و باز هم برای حل مشکلات موجود همان وعدههای غلیظ و پر رنگ را تکرار کردید؟!
🔸جناب روحانی، رئیسجمهور محترم! همه آنچه به آن اشاره شد و فقط مشتی از خروارها و اندکی از بسیارهاست و به وضوح نشان میدهد که اظهارات حضرتعالی درباره نبود اختیارات کافی قابل قبول نیست و علت بر زمین ماندن وعدههایی که دادهاید هرچه باشد فقدان اختیارات نیست! فقط نیم نگاهی به راهی که طی ۶ سال گذشته پیمودهاید بیندازید. تقریباً تمامی پیشبینیهای منتقدان دلسوز درباره سرانجام خسارتبار راهی که در پیش گرفته بودید به حقیقت پیوسته است ولی جنابعالی بسیاری از آن پیشنهادات را نه فقط نادیده گرفتید، بلکه پیشنهاددهندگان را با انواع تهمتها و اهانتها نواختید! آیا غیراز این است؟!
🔸جناب آقای روحانی سخن جنابعالی که آن را با قسم جلاله همراه کرده و میفرمودید؛ همه مشکلات راهحل دارد، سخن قابل قبولی است و حضرتعالی برای پیمودن این راه «اختیار لازم» را داشتید ولی با عرض پوزش این سؤال در میان است که آیا «توان لازم» را هم داشتید!
متن کامل: https://snn.ir/003Cfw
@hr_taraghi
قران چه گفته در مورد سازش با کفار؟ هزینه سازش بیشتر است یا چالش؟
سوره بقره ایه 191... از هزینه های احتمالی جنگ و قتل شدیتر و به مراتب بیشتر است!
پ؛ ن؛ قرآن صریح میگوید هزینه سازش با کفار بسیار زیاد تر از چالش با کفاره! اون وقت چهار لیبرال مزدور و مدرک جعلی در کشور دم از سازش با امریکا میزنند
@hr_taraghi
⭕️ تهدید جنگ، حیله دشمن
🌹امام خمینی:
[دشمنان] دائماً مشغول نقشهكشى هستند و دائماً مشغول توطئه هستند براى اينكه، آن سيلیاى كه از اسلام خوردهاند اينها، به اين زودى جبرانپذير نيست. اينها میخواهند و میدانند كه با زور نمیشود اين كار را انجام داد. اگر هم يك وقتى میگويند كه ما با زور و نظامى میكنيم، اين بيخود میگويند. خودشان هم میفهمند كه بيخود میگويند. آنها اگر بخواهند كارى بكنند همين از ناحيه خود مردم، از ناحيه دانشگاه، از ناحيه بازار، از ناحيه كارگرها، از ناحيه كارخانهها، از اين جاها میخواهند صدمه بزنند.
📙صحیفه امام؛ ج۱۸ ص۳۶۹ جماران؛ ۹ اسفند۱۳۶۲
@hr_taraghi
🔴 قیمت شاه مهره جاسوسی
مراد (موشه) طاهباز، عضو یهودی موسسه میراث پارسیان (اصلیترین متهم انجام فعالیتهای جاسوسی در مناطق نظامی) است؛ فرزند قاسم طاهباز از سناتورهای دوران پهلوی. او و #کاووس_سیدامامی دو ستون اصلی شبکه جاسوسی وابسته به امریکا و اسرائیل بودند.
#مراد_طاهباز، میلیاردر یهودی و دارای تابعیت سه گانه ایرانی، بریتانیایی و آمریکایی است و البته به سرزمینهای اشغالی نیز رفت و آمد داشته.
@h
محرمانه
رسانه قطری: عربستان در نتیجه حملات پهپادی دیروز ۳۱ میلیارد دلار متضرر شد
🔻روزنامه الشرق:
شاخص اصلی #بورس عربستان سعودی روز سه شنبه پس از اذعان دولت به هدف قرار گرفتن ایستگاه پمپاژ نفت شرکت آرامکو توسط ۷ هواپیمای بدون سرنشین یمنی ۲ درصد کاهش یافت و خسارتی بالغ بر حداقل ۳۱ میلیارد دلار بر سهام آن وارد شد.
🔻رویترز:
خسارت های وارده بر بورس عربستان پس از حادثه #آرامکو به ۱۰ میلیارد دلار رسید که موجب شد عربستان نزدیک به ۲ درصد از ارزش کل بازار بورس جهانی مربوط به قیمت شرکت آرامکو را ازدست بدهد که این میزان حدود ۵۲۰ میلیارد دلار است.
🔻سی ان بی سی:
خسارتهای بورس عربستان در دو روز گذشته را ۲۱ میلیارد دلار برآورد میشود.
🔻خالد الفالح وزیر انرژی عربستان سعودی:
این حملات ساعت ۶ تا ۶:۳۰ صبح به وقت محلی صورت گرفت و منجر به آتش سوزی در ایستگاه شماره ۸ شد.
عربستان به عنوان بزرگترین صادرکننده نفت خام در جهان به میانگین حدوود ۷ میلیون بشکه در روز صادرات نفت دارد و بعد از آمریکا و روسیه با ۱۰ میلیون بشکه در روز سومین تولید کننده نفت محسوب میشود.
🔻شرکت آرامکو:
پمپاژ در خط لولههایمنفجر شده، متوقف گشته و اعلام شده که این خط در حال ارزیابی خسارتها و تعمیر ات است
@hr_taragji
📢مصاحبه دکتر احمد طیب رئیس الازهر درباره
◀ شیعه و سنی در شبکه نیل مصر که بسیار جالبه وشنیدنی
🔰- خبرنگاری سؤال کرد آیا به نظر شما عقاید شیعه مشکل ندارد؟
شیخ طیب جواب داد: نه چه مشکلی دارند، ۵۰ سال پیش شیخ شلتوت فتوا داده است که شیعه مذهب پنجم اسلام و مانند مذاهب دیگر است.
🔰- خبرنگار گفت: فرزندان ما در حال شیعه شدن هستند چه باید بکنیم؟
شیخ جواب داد: خوب بشوند مگر کسی از مذهب حنفی با مالکی برود ما اشکالی به او می گیریم؟ خوب این ها هم از مذهب چهارم به مذهب پنجم رفته اند.
🔰- خبرنگار پرسید شیعیان با ما درحال قوم و خویشی هستند و با فرزندان ما ازدواج می کنند.
شیخ جواب داد: چه اشکالی دارد، بین مذاهب ازدواج آزاد است.
🔰- خبرنگار گفت: می گویند شیعیان قرآنشان فرق می کند.
شیخ طیب پاسخ داد: این حرف ها خرافه پیرزن ها است. قرآن شیعیان با ما هیچ فرقی ندارد و حتی رسم الخطشان نیز مانند قرآن ما است.
🔰- خبرنگار گفت: ۲۳ روحانی از یک کشور(عربستان) فتوا داده اند که شیعیان کافرند، رافضی هستند.
شیخ گفت: برای مسلمین جهان فقط الازهر می تواند فتوا دهد و فتوای آنها اعتباری ندارد.
🔰- خبرنگار گفت: پس این اختلافاتی که بین شیعه و سنی مطرح می کنند چیست؟
شیخ پاسخ داد: این اختلافات سیاست خارجی است و می خواهد بین شیعه و سنی اختلاف بیاندازد.
🔰- خبرنگار گفت من یک سوال جدی دارم: شیعیان که ابوبکر و عمر را قبول ندارند، چگونه می گویید این ها مسلمان هستند؟
شیخ طیب گفت: بله قبول ندارند، اما مگر اعتقاد به ابوبکر و عمر جزو اصول دین اسلام است؟
قصه ابوبکر و عمر یک قصه تاریخی است و تاریخ به اصول اعتقادات ربطی ندارد.
- خبرنگار که از این جواب جا خورده بود گفت: شیعیان یک ایراد دارند آن هم اینکه می گویند امام زمانشان از ۱۰۰۰ سال پیش هنوز زنده است.
شیخ پاسخ داد: خوب ممکن است، چرا ممکن نباشد، ولی دلیلی ندارد ما اعتقاد آنان را داشته باشیم .
🔰- خبرنگار پرسید: آیا ممکن است کودک ۸ ساله امام باشد؟ شیعیان معتقدند کودک ۸ ساله امام شده است.
شیخ گفت: وقتی یک طفل در گهواره پیغمبر بشود اینکه یک کودک ۸ ساله هم امام باشد عجیب نیست، هرچند ممکن است ما به عنوان اهل تسنن این اعتقاد را قبول نداشته باشیم؛ اما این موضوع به اسلام آنها صدمه ای نمی زند و آنها مسلمانند.
دکتر شجاعی فرد استاد مکانیک دانشگاه علم و صنعت بعد از بیان گزارش بالا گفت:
این مناظره برای من بسیار جالب بود
و تلاش کردم تا با شیخ طیب تماس برقرار کرده و از او تشکر کنم.
در تماس تلفنی به او گفتم شما بهترین دفاع را از شیعیان کردید و اگر یک روحانی شیعه آنجا بود شاید اینگونه دفاع نمی کرد و حداقل ملاحظه هایی می کرد اما شما حتی اعتقاد به ابوبکر و عمر را هم از اسلام جدا کردید.
شیخ طیب گفت:👇👇
✅وقتی که آیت الله خامنه ای اینطور محکم جلوی آمریکا ایستادگی کرد و توانست در بحث انرژی هسته ای آمریکا را به زانو درآورد
و از این طرف هم سید حسن نصرالله و حزب الله هم جلوی رژیم صهیونیستی ایستادند و کمر اسرائیل را در جنگ 33 روزه شکستند، من دیدم که این ها افتخار اسلام است و آمریکا و دوستانش می خواهند این ها را کار شیعه تندرو معرفی کنند و بگوید شیعه هم مسلمان نیست و رافضی است و این افتخار را از جهان اسلام دور کنند؛ برای اینکه جوانان ما احساس غرور بکنند که این افتخارات متعلق به اسلام است، 8 برنامه در تلویزیون برگزار کردم تا بگویم شیعه مسلمان است و شیعه با ما هیچ فرقی ندارد و یکی از مذاهب اسلام است .
#نشر_حداکثری
@hr_taraghi
بررسی کلی ابعاد کارنامه اقتصادی نظام جمهوری اسلامی ایران
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
مقایسه وضعیت اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با نظام گذشته بدون لحاظ کردن هزینه ها و درآمدهای اقتصادی ایران در دو دوره قبل و بعد از انقلاب، نمی تواند منطقی و واقع بینانه باشد. از آنجا که بعد از انقلاب شاهد تغییر در شاخص های توسعه یافتگی در بسیاری از زمینه ها و ابعاد هستیم دکتر امیرحسین طاهری عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی در این یادداشت ضمن مقایسه ایران قبل و بعد از انقلاب، به دلایل بروز برخی نارضایتی های مردمی پرداخته و به راه کاهای برون رفت از مشکلات اقتصادی اشاره می کنند.
لینک مطلب:
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
http://www.nationalstrategy.ir/1398/01/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%A8%D8%B9%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D8%AC/
✨خطبهای از نهجالبلاغه حضرت علی«ع»
📖موضوع:
#ویژگی_های_امام_علی علیهالسلام .
▪▪▪
⬅ براى #هدایت شما بر روى جاده حق ایستادم ،
در حالى که ، بیراهه هاى #ضلالت در هر سو کشیده شده بود
و شما سرگردان و گم گشته به هر راهى گام مى نهادید.
⬅ #تشنه بودید و، هر چه زمین را مى کندید به نم آبى نمى رسیدید.
➖امروز این زبان #بسته را گویا کرده ام ،
باشد که #حقایق را به شما بگوید.
⬅در پرتگاه غفلت سرنگون شود،
#اندیشه کسى که به خلاف من ره مى سپرد،
که من از آن روز که حق را دیده ام ،
در آن تردید نکرده ام .
➕اگر #موسى (ع ) مى ترسید،
بر جان خود نمى ترسید، بلکه از چیرگى #نادانان و گمراهان مى ترسید.
⛔ امروز از ما و شما یکى بر راه #حق ایستاده و یکى بر #باطل .
آنکه به یافتن آب اطمینان دارد، هرگز، از تشنگى #هلاک نمى شود.
📚خطبه۴_ بند۲
@hr_taraghi
🔴بی بی سی: هشدار فرماندهان بازنشسته ارتش آمریکا درباره تشدید تنشها با ایران
🔸۷۶ فرمانده بازنشسته ارتش آمریکا در نامه ای خطاب به دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریا درباره تشدید تنشها با ایران هشدار دادند.
🔸نویسندگان این نامه میگویند که"به عنوان متخصصان امنیت ملی که تجربه کاری گستردهای در ارتش آمریکا و سرویسهای دیپلماتیک، ما شاهد این بوده ایم که چطور این تنشها میتواند از کنترل خارج شود."
🔸در این نامه که روز جمعه ۲۴ ماه مه منتشر شده، آمده است که فقدان ارتباط مستقیم میان آمریکا و رهبران ایران در دورانی که با لفاظیهای شدید همراه است ممکن است منجر به درگیری نظامی ناخواسته شود.
🔸فرماندهان بازنشسته ارتش آمریکا در پایان از آقای ترامپ خواستهاند که در جهت حفظ منافع آمریکا و متحدانش در منطقه، سیاستی با ملاحظه را پیشه کند و دیپلماسی تهاجمی را جایگزین درگیری نظامی غیرضروری کند.
✍نکته:به وضوح مشخص است از قدرت نظامیان ایرانی میترسند و امیدشان تنها به ضعف دیپلماتهای غربگرای ایرانی است که بهترین راه را برای آمریکا در مقابله با ایران دیپلماسی تهاجمی معرفی کرده اند
@hr_taraghi
💢 عمق استراتژیک
مقام معظم رهبری
«جنگی به وقوع نمی پیوندد و گزینه قطعی ملت ایران مقاومت مقابل آمریکا است و در این رویارویی، آمریکا وادار به عقبنشینی خواهد شد».
و امـــا
ایران با داشتن عمق استراتژیک امنیت ملی در لبنان با داشتن بیش از 70 هزار موشک در مرز اسرائیل در حوزه نظامی حرف برای گفتن دارد.
#امام_خامنه_ای
#مقاومت
🇮🇷 @hr_taraghi
#همچون_خرمشهر، #دولت_را_باید_آزاد_کنیم
#خرمشهرها_هنوز_در_محاصره_اند
✍داود_مدرسی_یان
1⃣ فرمودند زمینه روی کار آمدن یک #دولت_جوان و #حزباللهی را فراهم کنید. چرا؟ چون امروز دولت تحت تصرف تفکری غیرانقلابی است که اقتصاد کشور را متلاشی کرده، سیاست خارجی مملکت را به دستان دشمن گره زده و فرهنگ را عملاً بیصاحب رها کرده؛ امروز دولت اسیر جماعتی است که نه دیروز برنامهای داشتند و نه امروز چارهاندیشی و نه برای فردا طرح و برنامهای! جماعتی کهنسال که هرکدام خداوندگار رِندی و پولجمعی کنی و اشرافیگری در تخصص خود است! یکی پدر مدارس غیرانتفاعی است در جایگاه آموزش و پرورش، یکی پدر بساز بفروش است در صدارت وزارت راهومسکن، یکی ارباب شرکتهای خصوصی است و برکرسی وزارت صنایع، یکی پولدارترین جامعه سرمایهداری پزشکی است در راس وزارت بهداشت و دیگران همچنین!
2⃣ دولت را باید نجات داد اما چگونه؟ تجربه #خرمشهر – خونین شهر- امروز در برابر ماست؛ خرمشهر که به دلیل خیانت و عدم پشتیانیِ دولت وقت از نیروهای نظامی و مردمی سقوط کرد بعداز چندسال بالاخره با پشتیبانی یک دولتی انقلابی از سپاه و ارتش و همراهی مردم آزاد شد و خداوند متعال اراده کرد تا خرمشهر را بدست فرزندان خمینی از دستِ کدخدایِ جهانخوار و کدخداپذیرانِ وقت آزاد کند. امروز هم خرمشهرهایی داریم در محاصره. خرمشهرهای اقتصادی و فرهنگی ما در محاصره و تحریم و هجوم دشمنان و افسرده سازان داخلی اند.
3⃣ در این نبردِ نرم با جبهه گسترده دشمن، نصف کار توجیه خودی هاست. توجیه خودی ها نیمی از وظایف ماست؛ اینکه خودی ها باید بدانند کجایند؟ اولویت چیست؟ دشمن اصلی کیست؟ با دشمن چگونه مواجه شوند؟ چگونه حمله کنند و به چه شکل دفاع؟ و چگونه #آرایش_جنگی بگیرند؟ جوانان انقلابی در سطح کشور کم نیستند؛ مساجد؛ هیئات؛ تشکل های دانشجویی؛ حوزه های علمیه؛ سپاه و بسیج و غیره. اگر همه توجیه شویم و به وظایف خود آگاه شویم نصف کار انجام شده است.
4⃣ تبیین: فایده در #تبیین است. باید عمق مسائل را برای خودی ها و سطح جامعه روشن کرد. مهم ترین مسئله ای که باید برای جامعه تبیین کرد تبیینِ «ما می توانیم» است. نقطه اختلاف ما با جریانِ کدخداپذیران همین است؛ ما ادعا داریم که « #ما_می_توانیم»؛ و آن را در آزادسازی خرمشهر نشان دادیم که «توانستیم»؛ اما جریان #مترجم و مقلد غرب، مدعی است که « #ما_نمی_توانیم»! این جریان در عمل نشان داده است که واقعاً «نمی تواند!». در حوزه مدیریت کشور، «نمی تواند» اما می خواهد این عدم توانایی خود را به همه ملت تعمیم دهد.
5⃣ معتقد است نقاط قوت ما اعم از هسته ای و موشک و دفاعی و نفوذ منطقه ای و سایر صنایع پیشتاز ما باید تعطیل شوند تا نقاط ضعف یعنی مشکلات اقتصادی بهبود پیدا کند! این جریان معتقد است کلید حل مشکلات در وین و واشنگتن و پاریس و لندن است نه در دست جوانانی که خرمشهر را آزاد کردند! تمامِ هم و غم این جریان این است که «ما نمی توانیم» پس باید مطیع غرب باشیم. به عقیده این جریان راه پیشرفت از «راه حل واشنگتن» می گذرد و باید تابعِ «منشور آتلانتیک» باشیم. راه حلِ این جریان برای تولید فقط «صنعت ترجمه» است. ترجمه نظریات 100 سال و 200 سال پیش اروپایی ها و آمریکایی ها را تولید علم می داند و معتقد است که حذف این ها از دانشگاهها یعنی ضدیت با علم! اما دانشمندان جوان ما را از صنایع هسته ای اخراج کرده و به فاضلاب می برد!
6⃣ گفتمان #ما_نمیتوانیم معتقد است ما باید در سیاست خارجی کوتاه بیاییم تا «نفت خام» بفروشیم و ارز و کالا وارد کنیم! شدیداً برروی غرب و یافته های غرب تحجر و جزمیت دارد و نقد وحشیگری و جنایات غرب را تابو می داند؛ معنای واقعی داعش و طالبانیسم همین است. طالبانیسم یعنی تحجر بر روی یک سری مفاهیمِ غلط و مقابله با عقلانیت! عقلانیت می گوید ما باید روی پای خودمان بایستیم اما اینها با این عقلانیت مقابله می کنند. اساس تهاجم فرهنگی همین است که حسِ «اعتماد به نفس» جوانان و ملت را تضغیف کنند و به باور ایرانی بقبولانند که تو نمی توانی! جریان غرب گرا می گوید باید مطیع غرب باشیم تا پیشرفت کنیم. به عقیده این جریان باید همچنان «زمین بدهیم و زمان بگیریم» تا خرمشهر سقوط کند. اما برادران بدانید اگر زمین دادیم زمان هم می گذرد و سرانجامی به جز سقوط نخواهیم داشت.
7⃣ باید بدانیم که نقشه راه، خرمشهر است نه برجامها! تبیین «ما میتوانیم» و جریانِ «ما نمیتوانیم» برای مردم مهم ترین راهبرد تشکیل "دولت جوان و حزباللهی" است. تردید نکنیم که راه ۱ مشکلات کشور از خرمشهر می گذرد. ماباید داستان خرمشهر رااز نو بخوانیم و ماجرای برجام را واضحتر به مردم بگوئیم.
@hr_taraghi
🔴 وحشت در اردوگاه شیطان
◀️از سوئیس تا ژاپن از شرق تا غرب همه برای میانجی گری بین ایران و امریکا وارد میدان شده اند
بعد از اعلام آمادگی سوییس برای میزبانی مذاکره بین ایران و آمریکا حالا خبر از سفر نخستوزیر ژاپن به ایران میدهند
شینزو آبه با هدف میانجیگری میان ایران و آمریکا بر سر برنامه هستهای و نیز امنیت منطقه به دنبال افزایش تنش میان تهران و واشنگتن به ایران سفر میکند.به نقل از آسوشیتدپرس، ترامپ نیز که در ژاپن به سر میبرد، پشتیبانی خود از این سفر را اعلام کرد.
🔺ترامپ دارد عالم و آدم را واسطه میکند برای میانجیگری ....
◀️این سوال پیش می آید که دلیل این تلاش و تکاپوی ترامپ برای چیست ؟
ایرانیها بخاطر تحریم تحت فشارند یا آمریکاییها ؟
🔺ایران تحت شدیدترین تحریمها تمایلی به مذاکره ندارد اما چرا آمریکا دست و پا میزند و هول شده و به وحشت افتاده ؟ آیا مسئله فقط پیش رو بودن انتخابات در آمریکاست؟
◀️نکته: با مقاومت ملت ایران ، شکست تاریخی بیسابقه ای در انتظار آمریکاست که برای همیشه سلاح تحریم را از آمریکا خواهد گرفت ، و این شکست افول قدرت جهانی آمریکا را رقم خواهد زد
@hr_taraghi
🔴 #نتیجه_برجام و قبول #fatf= #خودتحریمی و ضرر به #اقتصاد ملی
❌دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا امروز جمعه (۱۷ خرداد/ ۷ ژوئن)
بزرگترین شرکت هلدینگ #پتروشیمی ایران و «شبکه گستردهای از زیرمجموعهها» و عوامل فروش آن را تحت تحریم قرار داده است.
😡آمریکا با بیان اینکه «شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس» از قرارگاه #سازندگی_خاتمالانبیا_سپاه حمایت مالی کرده گفته ۳۹ زیرمجموعه این شرکت و نمایندگیهای فروش آن در خارج از ایران در فهرست سیاه قرار داده شدهاند.
«استیون منوشین»، وزیر خزانهداری آمریکا با متهم کردن این شرکت به همکاری با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفته این اقدام «هشداری است مبنی بر اینکه ما آن دسته از هلدینگها و شرکتها در بخش پتروشیمی و بخشهای دیگری که به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در زمینه مالی کمکرسانی کنند را نشانه خواهیم گرفت.
⁉️خوب اقایون بفرمایید خزانه داری امریکا چگونه مطلع شده که این هلدینگ حمایت مالی از سپاه کرده؟!
⁉️چرا باید اطلاعات مالی یک شرکت بزرگ پتروشیمی که از رگهای حیاتی اقتصاد کشوره روی میز وزیر خزانه داری آمریکا باشه؟
❎ این نتیجه اجرای مخفیانه #fatf توسط دولت هست که خودشو به هر دری میزنه تا این لایحه تصویب بشه.
دلیل مخالفت منتقدین به تصویب این لایحه همین ضررهای بزرگ اقتصادی هست که از این به بعد به خاطر افشای اطلاعات محرمانه شرکتهای بزرگ و مهم بر کشور وارد میشه و منجر به تحریم های بیشتر با دستان خودمونه
⁉️آیا این مخالفت بر تصویب #fatf به سود کشور هست یا زیان؟!
⁉️تصویب لایحه و افشای اطلاعات شرکتها بر روی میز وزیر خزانه داری آمریکا باعث رونق اقتصادی و دور زدن تحریمها میشه یا قبول نکردن اون و آب پاکی بر دستان آمریکا ریختن؟!
✅نکته ای که مهمه این اقدام بعد از درخواست علنی ترامپ بر قبول #fatf توسط ایران انجام شده و این اقدام برای فشار بر افکار عمومی و مسوولان برای تصویب اون هست.
✅پ.ن: تحریم صنعت پتروشیمی ایران بیشتر شبیه یه رویا برای آمریکاست/اساسا سختترین تحریم، تحریم بخش پتروشیمی هست. چرا که مثلا یه کامیون بار میزنیم میبریم، عراق یا افغانستان یا ارمنستان و... میفروشیم. تاکید میکنم تحریم بخش پتروشیمی فقط یه رویا هست./اگه تونست نفت رو صفر کنه میتونه پتروشيمي رو هم تحریم کنه
#خود_تحریم
@hr_taraghi