eitaa logo
ترنم بهشتی منطقه۱۲
176 دنبال‌کننده
257 عکس
152 ویدیو
4 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 « لمس نکردن طبیعت» در کودکان امروزی، بحرانی است که باید آنرا جدی گرفت! 🔹دور نگهداشتن کودکان از طبیعت باعث اختلالات رفتاری زیادی در آنها می‌شود! مطالعات نشان داده است ریشه بسیاری از بیماری‌های مزمن در کودکان نظیر دیابت، مشکلات قلبی، آسم، تنگی نفس هنگام خواب، کمبود ویتامین D، استرس و خصوصاً بیش‌فعالی، در نداشتن ارتباط مستقیم با طبیعت نهفته است! 🔹 در حالی‌که فعالیت فیزیکی و جسمانی و لمس گیاهان مزایای عمده‌ای مثل اسکلت‌بندی محکم‌تر و سالم‌تر، ماهیچه‌های سالم‌تر، کاهش چاقی، کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن و شایع را در کودکان به ارمغان خواهد آورد ! 🔹 حضور در طبیعت و پارک‌های محلی، حتی بمدت 30 دقیقه در کاهش بیماری‌های کودکان چنان تاثیر شگفت‌آوری دارد که در اروپا مدارس طبیعت وجود دارد و کلاس‌ها به طور کل در طبیعت برگزار می‌شود!
🔰نشست بر خط 🔺با موضوع: جوانی جمعیت 🔺سخنران و تحلیل‌گر: سرکار خانم دکتر زینب امیدی کنشگر و فعال فرهنگی 🔺زمان: پنجشنبه ۲۲ شهریور، ساعت ۱۹:۳۰ 🔺پخش زنده از کانال روبیکا طنین 🌐https://rubika.ir/tanineyas
⚠️ هیچ چیز به اندازه وفا نکردن به وعده ای که داده اید اعتبارتان را از بین نمی برد. وعده یا قول شما هرچند کوچک باشد، فرزند شما آن را از یاد نخواهد برد. ✅ بهتر است که همیشه جای قول دادن به او بگویید: « سعی خواهم کرد ...» یا « اگر بتوانم ...». فرزند شما بنابر تجربه خواهد آموخت که این حرفها بسیار با ارزش هستند.
هنگام گفتگونکته مهم اینست که : وقتی کودک صحبت می کند درچشمانش نگاه کنید خودتان رابه کاردیگری سرگرم نکنید زبان بدنتان به گونه ای باشد که گویی مهم ترین اخبار رامی شنوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا زدن نقاشی و آب نقاشی هاتون رو دوربری کنید از اطراف به وسط تا بزنید و اون ها رو داخل ظرف آب بگذارید یا روی اون ها آب اسپری کنید ببینید چه اتفاقی میفته😃
🌹اینا باعث افسردگی میشه ... بچه هارو دریابید...
کودک خشمگین را به حال خود رها نکنید، خشم او را خنثی کنید 1. با بیانی ساده با کودک خشمگین خود صحبت کرده و از او بخواهید درباره چیزی که موجب عصبانیتش شده حرف بزند مثلا بگوید: به نظر عصبانی می‌آیی؟ مثل اینکه دوستت مداد تو را برداشته؟ 2. احساساتش را تأیید کنید. مثلا بگویید: من هم اگر جای تو بودم عصبانی می‌شدم 3. برایش توضیح دهید که ضربه زدن یا کارهایی شبیه آن راه درستی برای غلبه بر خشم و عصبانیت نیست 4. از او بپرسید: فکر می‌کنی حالا که این کار را انجام دادی، دیگران و به خصوص دوستی که علیه او موضع گرفتی درباره تو چطور فکر می‌کنند؟ 5. عواقبی برای کار اشتباهش در نظر بگیرید، مثلا کمی از امتیازاتی که برایش در نظر می‌گرفتید کم کنید 6. زمانی که کودک آرامش خود را پیدا کرد او را به عذرخواهی از دوستش تشویق کنید.
برای اینکه کودک و نوجوانی مستقل داشته باشیم👇 1⃣ آنها را از یاس و ناامیدی دور کنیم 2⃣ روح امید و کوشش و خیال پردازی را در آنها بپرورانیم و به جای سرکوب و تحقیر فرزندانمان را برای تحقق رؤیاهایشان حمایت کنیم. 3⃣برای کسب مهارت و توانمندی فرزندان تلاش کنیم به خصوص در هفت سال دوم ♻️شما کدام مدل👇 صحبت میکنید؟؟ 💠 کودک: می خوام وقتی بزرگ شدم خلبان بشم ❌ مادر: با این نمرات ریاضی دورش رو خط بکش. ✅ پدر: عزیزم تو میتوانی،اگر تلاش کنی😍
🔶راه های درمان کودک خجالتی 🔸تشویق به ارتباط با افراد 🔸برچسب خجالتی بودن را به کودک خود نچسبانید 🔸توانایی‌ها و دانسته‌های کودک را به او یادآوری کنید 🔸او را مجبور به اجتماعی شدن نکنید 🔸در آموزش بسیار صبور باشید
آهای پدر مادرای عزیز !! 📣 از همه‌ی پدر مادرها و خیرین خوب هموطنمون درخواست داریم با اطلاع ازینکه اسب تک‌شاخ (یونیکورن) نماد بیماران و منحرفین جنسی هست ، تا جایی که برای آنها مقدور است از تهیه وسایل با این نماد و نشان‌ خودداری بفرمایند تا ان شا الله در آینده شاهد رشد و پیشرفت تحصیلی و روزمرگی فرزندان و نونهالان در فضایی سالم و دور از انواع بیماری‌های روحی ، جنسی باشند. با تشکر 🙏
با هویج، ریه هایتان را تقویت کنید هویج منبع غنی از بتا کاروتن ( ویتامین A) است که با پیشگیری از پیشرفت مشکلات تنفسی، سلامت ریه ها را بهبود می بخشد. همچنین سرشار از ویتامین C است که تاثیر آنتی اکسیدانی آن به پاک سازی ریه ها کمک کرده و مانع از کار افتادگی آنها می شود. دیگر ترکیبات آنتی اکسیدانی هویج مانند لیکوپن، لوتئین و زآزانتین با رادیکال های آزاد مقابله کرده و از ابتلا به سرطان ریه و پیشرفت آن پیشگیری میکنند.
🔻جایگزین قرص و قطره آهن کودک چه چیزهایی است؟👇 🔺مصرف تره 🔺 مصرف شیره انگور، توت، خرما، انجیر 🔺 مصرف کوکوسبزی تره 🔺 مصرف باقالی تازه 🔺 سویق گندم و عدس 🔺 مصرف گوشت گوسفند کبابی (بریانی) 🔺طبخ غذا در ظروف مسی و دیگچه سنگی 🔺آب سیب 🔺حریره بادام و خوردن بادام روزی ۱۴ تا مادر میل کند.
اجتماعی شدن کودکان کودکان زیر دو سال، دوستان واقعی ندارند و با همسن خود بازی نمی کنند. اما تمایل به نشستن در کنار هم و انجام کارهایی مشابه دارند. دوست دارند با کودکان بزرگتر بازی کنند، اما هنوز نمی دانند که چگونه یک رابطه ی دوستی برای خود ایجاد کنند. مهارت اجتماعی شدن کودک در سنین دو تا سه سالگی بهتر می شود اما حتی در سه سالگی ممکن است کودک بیشتر از آن که جذب کودک دیگری شود، جذب بازی هایی شود که آن کودک انجام می دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمایش اعداد با رول دستمال کاغذی در این بازی بچه ها باید به تعداد عدد روی کارت، رول های دستمال کاغذی رو داخل میله بندازن.
در رابطه با مجازات كودك این چند قاعده را به یاد داشته باشید : - هنگام عصبانیت از مجازات بپرهیزید. - برای تلافی كردن یا انتقام گرفتن، مجازات نكنید. - همیشه مجازات شدیدتر، مجازات بهتر نیست. - جلوی دیگران فرزندتان را تنبیه نکنید. - به خاطر کار دیروز، امروز تنبیه نکنید.
از مراقبت ها و دخالت های بيش از حد در زندگی کودکان اجتناب کنيد. وظيفه والدين و مربيان اين است که اين قابليت را در او زنده نگاه دارند و به کودکان اجازه دهند بعضی اوقات مطابق سليقه خود اشياء را کشف کنند. مراقبت ها و دخالت های زياد از حد بزرگسالان در زندگی و رفتارهای کودکان، قابليت يادگيری مبتکرانه آنها را تضعيف می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کودکان میزان امن بودن خود را از هیجانها و واکنشهای والدین متوجه میشوند ✅ پس در شرایط استرس زا و بحرانها، هنگام گفتگو با کودک، با آرامش صحبت کنید. تلاش کنید بر ترسهایتان مسلط باشید. ✅اگر کودک متوجه نگرانی شما شد، علت نگرانی خود را به زبان ساده و قابل فهم با او درمیان بگذارید. ✅کودک را تشویق کنید درمورد اتفاقات و ترسهایش صحبت کند وشما گوش کنید،اما برای حرف زدن اورا تحت فشار قرارندهید. ✅به کودک بگوئید که احساس ترس یا نگرانی در این شرایط طبیعیست اما خودتان از کلماتی که القا کننده ترس باشند استفاده نکنید.
✅ بازی‌های توپی 1. بایستید و توپ را با پا به یکدیگر پاس بدهید. 2. تعدادی بطری را در کنار هم بچینید. بعد با فاصله‏ ای که در توا‌نایی کودک باشد، بایستید و توپ را به سمت بطری‏ ها بیندازید. برای این که بازی جذّاب‏تر شود، بطری‏‌ها را با آب یا خاک، سنگین کنید. توپ هفت سنگ برای این کار، خوب است؛ امّا با این توپ باید با کمی احتیاط بازی کنید تا به اشیای شکستنی نخورد. 3. دو گروه درست کنید. هر گروهی می‏‌تواند متشکّل از یک یا چند نفر باشد. توپ‏ ها را به تعداد مساوی در میان دو گروه، تقسیم کنید. خانه را هم به دو قسمت، تقسیم کنید. ✅ هر کدام از این قسمت‏‌ها، زمین بازی یکی از این دو گروه است. با آغاز بازی، باید هر کسی توپ‏ های خود را به زمین دیگری پرتاب کند. زمانی را برای بازی تعیین کنید؛ مثلاً سه دقیقه. ✅ پس از پایان یافتن زمان، توپ‏ های هر گروه را بشمارید. در این بازی، کسی برنده است که از توپ ‏های خودش تعداد کمتری در زمین او باشد. ✅ نوع دیگری از تعیین برنده، شمردن کلّ توپ‏ هاست. هر کسی که توپ کمتری در زمینش بود، برنده است. ✅ این بازی‏، ورزش خوبی برای بچّه‏ هاست و سرعت و دقّت آنها را هم افزایش می‏دهد. هیجان این بازی، در شکل رقابتی آن، بالاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگه بچه مدرسه‌ای داری، حتماً ببین 💥یکی از فرزندان آیت‌الله بهجت می‌گوید: پدرم هربار بچه‌هایم را راهی مدرسه می‌کردم این دعا را پشت سرشان می‌خواند...
❓چه کنیم که فرزندی مثبت اندیش داشته باشیم؟ از به کاربردن کلمات منفی و نا امید کننده در مقابل کودک پرهیز کنید. حتی به اتفاقات نگاه مثبت داشته باشید و جنبه مثبت آن را به زبان بیاورید. مثلا از تصادف بگویید : به خیر گذشت می توانست اتفاق بدتری بیفتد. هیچ گاه به فرزندتان به خاطر رفتار بدش برچسب منفی نزنید. این برچسبها در ضمیر ناخودآگاه کودک جا خوش کرده و شخصیت و آینده او را ترسیم می کنند.
عده ای همیشه به فرزند کوچک تر می گویند که: «تو باید به برادر یا خواهر بزرگ تر خود احترام بگذاری.» یا به فرزند بزرگ تر می گویند که: «تو باید رعایت کنی، هر چه باشد تو بزرگ تر هستی.» با این کار، کودک نسبت به والدین خود احساس منفی ای پیدا می کند. اگر جنگ و دعوای کودکان، به زد و خورد کشیده شد، قبل از آسیب رساندن به خودشان یا وسایل، آنها را از هم جدا کنید. بهتر است هر کدام از آنها نیم ساعت در محیطی جدا از هم بمانند و اجازه هیچ ارتباطی با هم نداشته باشند.