معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس با عنوان « بازگشایی مدارس در شرایط فاصله گذاری اجتماعی» را جهت اجرا به ادارات کل آموزش و پرورش استانها ابلاغ کرد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، در پی بازگشایی مدارس که از 27 اردیبهشت ماه آغاز میشود و در راستای حفظ سلامتی دانش آموزان و معلمان، دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس با عنوان «بازگشایی مدارس در شرایط فاصله گذاری اجتماعی» تهیه شده در وزارت بهداشت را جهت اجرا به ادارات کل آموزش و پرورش ابلاغ کرد.
بر این اساس؛ ادارات کل آموزش و پرورش استانها باید گزارشی از اقدامات انجام شده به کمیته آموزش و پرورش ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ارسال کنند.
این دستورالعمل، بازگشایی مدارس را منوط به شروطی از جمله؛ ضدعفونی تمام سطحوحی که در تماس با دانش آموزان است، تامین صابون مایع و محلولهای ضدعفونی، امکان فاصله گذاری مناسب برای صندلیها در کلاسها و سالنهای مدارس، اطلاع رسانی به معلمان و دانش آموزان در جهت رعایت احتیاطهای لازم و ثبت دورهای وضعیت سلامت دانش آموزان، معلمان و کارکنان با استفاده از امکانات غربالگری.
همچنین؛ رعایت اصول پایه، غربالگری و بیماریابی، اطلاع رسانی به والدین در مورد کودکان، رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط، لغو کلیه برنامههای فوق برنامه، آموزش سلامت فردی و عمومی، تعطیلی پایگاههای تغذیهای دانش آموزان، کنترل سرویسهای ایاب و ذهاب مدارس از لحاظ بهداشتی، و ... از جمله مورد ذکرشده در این دستورالعمل است.
متن کامل دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس👇
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران از آغاز بکار دبیرخانه دریافت آثار مسابقات فردا (سی و هشتمین دوره مسابقات فرهنگی هنری دانش آموزان برگزیده سراسر استان) در روزهای جاری خبر داد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران؛ سیدمجتبی هاشمی معاون پرورشی و فرهنگی با اعلام این خبر افزود: با عنایت به اطلاعیه شیوه نامه اجرایی "جشنواره فرهنگی هنری فردا" و تعطیلی مدارس و جشنوارهها و مسابقات که به منظور پیشگیری و کنترل ویروس کرونا اعمال گردیده و با توجه به فاصله گذاری هوشمند، زمانبندی تحویل آثار جشنواره(سی و هشتمین مسابقات فرهنگی و هنری ) در مرحله استانی از روز دوشنبه مورخ 22/02/1399 آغازشده و به مدت چهار روز در کانون سمیه شهرری انجام میپذیرد.
وی بیان داشت: با صلاحدید وزارت متبوع و نیز تصمیم کمیته مسابقات استان، تصمیم بر آن شد تا آثار رشتههای گروهی از شاخه هنرهای آوایی شامل: سرود گروهی تلفیقی- محلی و سرود همگانی و هنرهای نمایشی شامل: تئاتر عروسکی، تئاتر صحنه ای، نمایشنامه خوانی و نیز نقاشی همگانی(در دوره متوسطه اول و در دوره متوسطه دوم و همچنین کانون ها) دریافت نشود.
هاشمی خاطرنشان کرد: آثار شرکتکنندگان در 81 رشته اعلام شده مطابق شیوه نامه به دبیرخانه استانی دریافت آثار ارسال می گردد.
رتبههای نخست هر رشته پس از داوری در استان به دبیرخانه کشوری سی و هشتمین دوره مسابقات فرهنگی هنری کشوری واقع در کانون سمیه شهرری ارسال میشود.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران در ویدئو کنفرانسی که با محوریت اوقات فراغت با معاونین پرورشی مناطق 21 گانه استان داشت بر لزوم تولید محتوای پرورشی جذاب و متنوع برای استمرار حضور مخاطبین در شبکه شاد تاکیدکرد.
سیدمجتبی هاشمی با بیان اینکه آموزش و پرورش در آموزش و سایر حوزهها وارد مراحل پایانی سال شدهاست و آزمونهای نهایی بهصورت حضوری و باتوجه به پروتکلها برگزار خواهد شد گفت: برخی مدارس بر اساس مصوبه به صورت محدود از شنبه برقرار خواهند بود.
او با اشاره به اینکه آموزش و پرورش برای ایجاد شبکه شاد بسیار تلاش کرد که این تلاشها به صورت تدریجی به نتیجه مطلوب خواهد رسید از راه اندازی فعالیتها درحوزهی پرورشی در این شبکه خبر داد و گفت: مجموعه پرورشی میتواند پس از پایان سال تحصیلی مخاطبین را در عضویت شبکه شاد نگه دارد که باید در زمینه تولید محتواهای بصری و جذاب تلاش کنیم.
معاون پرورشی و تربیتی اداره کل آموزش و پروش شهرستانهای تهران خاطرنشان کرد: این مسیر گریزناپذیر بوده و ما همیشه به عنوان یک نیاز ثانویه و فعالیت تکمیلی آنرا دنبال میکردیم ولی این شرایط باعث شد که وزارت آموزش و پرورش به صورت جدیتر آنرا دنبال کند.
مشکلات شبکه شاد به مرور رفع خواهندشد
هاشمی با اشاره به مشکلات شبکه شاد گفت: ما به صورت جمعی در حال کسب تجربه هستیم وزارت آموزش و پرورش هم همانند ما در مسیر تجربه است؛ چهارگام به عنوان استراتژی شبکه شاد معین شده است که استقرار شبکه با حداکثر ضریب نفوس و ارتقای کیفیت محتواهای بارگذاری شده از جمله آنهاست.
او از توسعه بر اساس نیازهای ساختاری و جامعه مخاطب به عنوان گام سوم یاد کرد و ادامه داد: ما در این مرحله در حال حرکت هستیم و سعی داریم که نیاز سنجی مخاطبان را به درستی انجام داده و امید است گام چهارم که استمرار حضور و فعالیت در این شبکه در طول سال تحصیلی است را با تولید محتوای مناسب و فضا سازی در اوقات فراغت به درستی برداریم.
معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران تصریح کرد: بحث تولید محتوای الکترونیکی را به عنوان یکی از مهم ترین مسائل کاری رصد میکنیم و انتطار میرود که محتوای خوبی تولید شود که بخشی از آن را در اختیار وزارت آموزش و پرورش و شبکه های ملی قرار دهیم و بخشی به عنوان دستاورد منطقهای از طریق بارگذاری در کانال ترنم مهر در اختیار معاونین و مدیران مدارس قرار خواهد گرفت.
هاشمی از امکان اتصال مربیان پرورشی مدارس و مشاوران به دانشآموزان خبرداد و اظهار کرد: با توجه به اینکه در این شرایط مشاوره حضوری ممکن نیست، با مدیریت این ارتباط تلاش خواهیم کرد که از ظرفیت کانونهای یاریگران زندگی هم استفاده کنیم.
او با اشاره به لزوم مرور عملکرد و فعالیت خود در طی سال گذشته گفت: با نتایج حاصل از ارزیابیها برای امسال برنامه ریزی بهتری برای پایگاه ها خواهیم داشت و از آنجاکه شهرستانهای تهران امسال در حال تدوین اصول حاکم بر برنامههای اوقات فراغت است؛ اولین اصل استفاده حداکثری از امکانات داخل مجموعه آموزش و پرورش مثل بهره بردن از فضاهای کانونها، دارلقرآنها و هنرستانهای مناطق است.
هاشمی با اشاره به فعالیت گروه پرورشی استان در چهار پیامرسان داخلی برای جذب مخاطب به صورت کامل تصریح کرد: برنامهریزی درباره اوقات فراغت دانشآموزان صرفا کار آموزش و پرورش نیست و نهادهای بسیاری در این امر دخیل و مسئول هستند که باید در غنیسازی این اوقات توجه و همکاری کنند.
معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت دیگر نهادهای فرهنگی اذعان داشت: وزارت ورزش و جوانان مسئولیت اصلی مدیریت اوقات فراغت را در سطح کشور بر عهده دارد و آموزش و پرورش به تنهایی متصدی این امر نیست.
40.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زمزمه
مداحی زیبای دانش آموز مهدی جعفری _ شهرستان قرچک