استاد تراشیون
🔰ویژه روز دانشجو 🌷اطلاعنگاشت| گفتمانساز باشید 🔺محورهای اصلی بیانات #رهبرانقلاب در جریان حضور در ۶
13960916_0138439.jpg
8.26M
🖼 فایل قابل چاپ
#روز_دانشجو
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
🌐 www.tarashiun.ir
🔰دانشجو
🔸امروز جوان ما میخواهد در جامعه، در دانشگاه درس بخواند. وقتی بخواهد یک دانشجو نقش و اصالت خود را داشته باشد باید مراقب باشد که آنجا فضا، فضای غریزی نشود! اگر شد، به همان میزان رشد علمی کم میشود و همان مقدار دغدغههای علمی کاسته میشود.
⚠️امروز حتی نسبت به غرب هم همین است، کارشناسان معتقد هستند که اگر غرب فطریتر و پاکتر عمل میکرد قطعاً رشد او خیلی بیش از این بود که الان هست. یعنی هنوز او از همهی ظرفیت خود استفاده نکرده به دلیل اینکه درگیر این مسائل غریزی شده است. بخشی از جوامع غربی درگیر شده است.
🔺 ظرفیت انسان یک ظرفیت محدودی است. یعنی وقتی من فکر خود را معطوف به یک کاری میکنم و تمرکز روی یک کاری پیدا کنم اگر یک عامل مزاحمی بیاید و فکر من را مشغول کند، از این کار وا میمانم.
🌀یعنی یک #دانشجو وقتی در یک فضای #دانشگاه برود و بخواهد درس بخواند و چه دختر و چه پسر با یک ناهنجاریهای رفتاری و اخلاقی مواجه شود، به همان میزان فکر و ذهن او را درگیر میکند و دقیقاً ما این را در دانشگاه خیلی دیدیم.
🟢جوان دانشجو میگوید که ما آمدیم درس بخوانیم ولی همه فکر و ذهن من را فلان موضوع درگیر به خود کرده است و گاهی اوقات هم عذاب وجدان میگیرد و گاهی اوقات حس میکند که این، حرکت او را دارد کند میکند.
🔆البته یکی از ویژگیهای زیبای #اسلام این است که با غرایز مخالف نیست. میگوید #غریزه باید در خدمت #فطرت باشد و لذا برای آن راهکار دارد.
📝استادتراشیون
#روز_دانشجو
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
🌐 www.tarashiun.ir
📜 پوستر
📌 انقلاب اجباری!
#برای_ایران
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
🌐 www.tarashiun.ir
💟#من_و_فرزند_نوجوانم💟
🔰قسمت سوم
در قسمت قبل گفته شد
که باید ویژگی های دوران نوجوانی را بشناسیم:
2️⃣نوجوان در این دوره
گرایش به گروه همسالانش پیدا میکند.
🔻می بینیم که نوجوانان
وقتی به این مرحله سنی میرسند،
رفیق باز میشوند.
🔻رفقا و همسالانشان
برایشان مهم میشود.
🔻از آنها تاثیر میگیرند
و
خیلی از خصوصیت های
رفتاری را از دوستانشان
الگو برداری میکنند.
❇️راهکارها :
✅ ما باید بستر و زمینه ای را
حتی قبل از نوجوانی
و نوبالغی فراهم کنیم
که فرزندانمان
با گروه های همسال سالم
بیشتر در ارتباط باشند.
✅در این دوران
ممکن است
انتخاب مدرسه
خیلی مهم باشد.
✅هیئات مذهبی
✅جلسات دینی که نوجوانان
در آن حضور دارند.
🔸باید بچه هایمان
با این محیط ها
ارتباط بگیرند
تا دوستان خوبی را انتخاب کنند.
⚠️اگر در این دوران فرزندان ما دوستان خوبی را انتخاب نکرده باشند⚠️
⚠️نا گزیر در نوجوانی به سمت همسال میرود و
آسیب میبیند.⚠️
💡نکته مهم💡
☑️در تربیت موفق
باید نیم نگاهی
به آینده نیز
داشته باشیم☑️
#تربیت
#دوره_نوجوانی
#نوجوان
#والدین
#خانواده
#تراشیون
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
🌐 www.tarashiun.ir
💠عنِ الإمَامِ الْعَسْکَري:
«نَحْنُ حُجَجُ اللّهُ عَلَی خَلْقِهِ وَ أُمُّنَا [جَدَّتُنَا] فَاطِمَةُ حُجَّةُ اللّهِ عَلَیْنَا».
📝ترجمه:
🔰امام حسن عسکری(علیه السلام) فرمودند:
ما حجّتهای خدا بر خلقش هستیم و مادرمان فاطمه(علیهاالسلام) حجّت خداست بر ما.
#فاطمیه
#حضرت_زهرا سلام الله علیها
#افضل
🏴شهادت مظلومانهی حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها تسلیت باد.
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
🌐 www.tarashiun.ir
Sokhanrani-Tarashiyoun.mp3
25.23M
#سخنرانی
💠 فاطمیه
🎙 حجتالاسلام #تراشیون
#تربیت
#حضرت_زهرا
#زن
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
🌐 www.tarashiun.ir
🔰در خانه امیرالمؤمنین و حضرت زهرا یک اتفاق بی نظیر افتاد و آن تربیت نسلی با کیفیت بود.
⁉️چرا؟
💠چون آن جا نقش حضرت زهرا یک نقش بی بدیلی در آن خانه بود.
⚜️یعنی شما میبینید نقش مادری که پذیرفت واقعاً عجیب است کارهایی که حضرت زهرا برای فرزندان خود انجام میدادند شاید خیلی کم اتفاق بیفتد.
🔸من حالا یک نمونه آن را بیان کنم. یکی از جاهایی که حسنین (ع) بازی میکردند داخل مسجد پیامبر بود. یعنی آن جا میرفتند و ماجراهایی هم اتفاق افتاده است که خیلی از بینندگان ما شنیدند.
🌷یعنی حتی زمین میخوردند پیامبر میآمدند همدردی میکردند، آنها را مورد ملاطفت قرار میدادند. آن جا بچهها در محیطی بودند که پیامبر نفس میکشیدند، صحبت میفرمودند، فرمایشاتی داشتند.
👈وقتی خانه میآمدند، یکی از کارهایی که حضرت زهرا(س) انجام میدادند این بود که یک سکویی درست کرده بودند یا در خانه بود نوبتی حسین(ع) را دعوت میکردند که روی این صندلی مینشستند خود حضرت هم مقابل آنها مینشستند و میفرمودند امروز هر چه جد شما رسول الله(ص) فرمودند را برای من بازگو کنید. یعنی آنها سخنور میشدند و حضرت مستمع میشد.
♦️یک موقع همین نکته به گوش پیامبر گرامی اسلام رسید. پیامبر خیلی مشتاق شدند که ببنند نوهها صحبتهای ایشان را چگونه بیان میکنند به حضرت صدیقه طاهره(س) فرمودند یک موقع خواستید این کار را بکنید بدون این که بچهها متوجه من شوند، من را خبر کنید؛ من داخل نمیآیم، پشت پرده مینشینم تا بچه ها هول نکنند و راحت صحبت کنند.
🔺حضرت پشت پرده نشستند نوبت حسین(ع) بود، حضرت زهرا به وجود مبارک حسین(ع) رو کردند و فرمودند حسین جان امروز هر چه جد شما رسول الله(ص) فرمودند را برای من بیان کنید. دیدند حسین سکوت کرد. بار دوم حضرت فرمودند، میگویند این بار حسین لب به سخن گشود و فرمود من حضور یک شخص با عظمتی را این جا درک میکنم و در محضر او برای من سخن گفتن سخت است.
▪️دیدند پیامبر از پشت پرده آمدند شروع کردند لبهای حسین(ع) را بوسه باران کردند. یعنی ببینید این محیط، محیطی است که مادر دغدغه تربیت دارد.
🌸ما همیشه میگوییم بچه ها تا چیزهای خوب نبینند، تا چیزهای خوب نشنوند و تا چیزهای خوب نگویند خوب تربیت نمیشوند. یعنی این ۳ مورد، کانال تربیتی است. و دقیقاً ما میبینیم که در محیط تربیتی حسین(ع)، حضرت زهرا(س) این بستر را برای فرزندان خود فراهم میکردند.
✔️این مادر بی دغدغه که میآید پای تربیت میایستد مادری که تکریم شده است. شما ببینید حضرت صدیقه طاهره(س) از دوران کودکی خود وقتی دختر بودند مورد تکریم پیامبر گرامی اسلام(ص) قرار میگرفت یعنی تا آن جایی که بالاخره پیامبر(ص) هر وقت زهرای مرضیه(س) را میدیدند «قَامَ عَلَيْهَا» برخی این را معنا میکنند که پیامبر(ص) مقابل او میایستادند.
▫️ولی یک موقع تعبیر زیبایی در این ترجمه بزرگی بیان کرده، فرمودند. فرمودند: «قَامَ عَلَيْهَا» بلند میشدند و به سمت ایشان میرفتند، به استقبال ایشان میرفتند.
🔸وقتی حضرت(ع) وارد خانه امیرالمؤمنین شدند ببینید این جمله از امیرالمؤمنین علی(ع) چه قدر زیبا است. میفرمودند من هر وقت زهرای مرضیه(س) را میدیدم آرامش میگرفتم.
🖋یعنی چه جایگاه بزرگ و بلندی برای حضرت صدیقه طاهره(س) قائل بودند که امیرالمؤمنین(ع) جمله را میفرمایند. این را دقت کنید که امیرالمؤمنین(ع) که آرامش دهنده به همه بشریت هستند این جوری میفرمودند.
⭕️این تکریم کردن است، بزرگ داشتن است. و ما میگوییم امروز باید این خلاء را در میان بانوان با کمک هم ما بتوانیم حل کنیم و بدانیم خیلی از مشکلات با همین شیوه ها حل میشود. چون گاهی اوقات ما فکر میکنیم مشکلات زندگی خیلی پیچیده است.
#تربیت
#حضرت_زهرا
#زن
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
🌐 www.tarashiun.ir
🔰#به_وقت_حاج_قاسم ...
😭به وقت دلتنگی
🔸ویژگی تربیتی سردارانی برای آینده(۳)
🟢 "محبت به اهل بیت (علیهمالسلام)"
🔹یک دیگر از شاخصه های ایشان، ارادت و محبتی بود که به اهل بیت(ع) خصوصاً حضرت صدیقه طاهره زهرای مرضیه(س) داشت؛ این شاخصه ایشان بود.
🔸شما وقتی نگاه میکنید در صحبت ها و در کلام ایشان و در خاطرات اطرافیانش، ارادت به اهل بیت(ع)، ارادت به اباعبدالله(ع) و ارادت به مادرمان حضرت زهرا (س) را میبیند.
⚠️باید سعی کنیم بچه هایمان را ارادتمند و علاقه مند به مکتب اهل بیت (ع) بار بیاوریم که علاوه بر اینکه رستگار میشوند، رشد پیدا میکنند.
🔺گاهی اوقات ما به اهل بیت (ع) دو نگاه داریم، یک نگاه اینکه روز قیامت شفیع ما بشوند که بتوانیم از پل صراط و منزلگاه ها به راحتی عبور کنیم و وارد بهشت شویم، و نگاه دوم، توسل به اهل بیت (ع) برای رشد است.
✳️بچه های مان را ببریم در خانه اهل بیت (ع) و آنها را با اهل بیت مأنوس کنیم، کاری کنیم که محب اهل بیت (ع) شوند، پیرو اهل بیت (ع) شوند، اگر میخواهیم که در مکتب الهی سر بلند بیرون بیایند.
🌷#شخصیت حاج قاسم یک شخصیتی بود که دنیا را کوچک ندید، دنیا را محل و سکویی برای رشد دید. یعنی از این دنیا به خوبی استفاده کرد برای یک بی نهایتی، و لذا ببینید ما در دنیایی که قفس است، اهل بیت (ع) را در اختیار ما گذاشته اند، محبتشان را، ارادتشان را، همراهیشان را، باید از این فرصت استفاده کنیم."
📝«استاد تراشیون»
#اهل_بیت
#الگو_تربیتی
#مکتب_حاج_قاسم
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
🌐 www.tarashiun.ir
📖 السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا رُکْنَ الْإِیمَانِ...
🔰چه سست خانه ای است ایمان
بدون یاد #امام حیّ و حاضر!
سلام بر تو و بر بلندای حضور تو
که جز بر آن عمارت،
#ایمان استوار نمی ایستد.
📚 صحیفه مهدیه،
زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس.
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
🌐 www.tarashiun.ir