فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روی قبرم بنویسید اینجا مدفن کسی است که میخواهد اسرائیل را نابود کند
به مناسبت بیست و یکم آبان سالگرد شهادت #شهید_حسن_تهرانی_مقدم🕊️
فعالیت امروز هدیه به روح شهدا 🍃
نثار روحشان صلوات 🌹
جهان آرا - دوشنبه 21 آبان 1403.mp3
49.72M
🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا»
👈🏼عنوان: مساله ناترازی انرژی
چالشهای قطع برق و راهکارهای مدیریت آن
🔰صوت کامل گفتوگو با:
▪️سید اسماعیل حسینی
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی
47 مگابایت
◽️دوشنبه ٢١ آبان ۱۴۰۳
🆔 @jahanara_ofogh
🔻 رای قاطع ۲۰۰ نماینده مجلس به تخلف مالواجرد/ وزیر راه پزشکیان به دادگاه میرود
🔹به گزارش «اقتصاد ۱۲۰»، فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی دولت پزشکیان بابت تخلف در تعویق انتخابات نظام مهندسی ساختمان، باید در دادگاه پاسخگوی تخلفات خود باشد.
🔹مالواجرد با هدف باز کردن راه برای راهیابی افرادی همچون عباس آخوندی و احمد خرم به سازمان نظام مهندسی، برخلاف قانون زمان ثبتنام در انتخابات نظام مهندسی را تمدید و انتخابات را به تعویق انداخت.
🔹بدین ترتیب امروز در مجلس شورای اسلامی، گزارش تخلفات مالواجرد در برگزاری انتخابات اعضای هیأت مدیره نظام مهندسی ساختمان به قوه قضاییه ارسال شد.
🔹رای قاطع ۲۰۰ نماینده مجلس به تخلفات مالواجرد، از نکات حائز اهمیت جلسه امروز بود.
✅️ @Rajanews_com
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻موسی غنینژاد، خطاب به مسعود پزشکیان، رئیسجمهور ایران:
شما باید به عنوان رئیسجمهور، رئیسجمهورِ مردمِ ایران باشید؛ ایران
موسی غنینژاد، استاد اقتصاد:
شما باید به عنوان رئیسجمهور، رئیسجمهورِ مردمِ ایران باشید؛ ایران.
من به عنوان یک تبریزی، یک آذربایجانی، به شما این حرف را میزنم، نگذارید کسانی به نامِ تبریز، دور شما جمع شوند و نامِ تبریز را مرکوب بکنند. این [موضوع] برای من، سنگین است و نمیتوانم این را تحمل کنم.
آذربایجان و تبریز، سرِ ایران است.
یک عده، آدمهای مشکوک، مفلوک و ناسزاگو، نباید به عنوان "وفاق ملی" دور و بر شما بپلکند؛ مواظب اینها باشید.
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آن روز که در نفخه صور قیامت دمیده شود به حدی هولناک است که کائنات بهم میریزند، هرآنکه در آسمان و زمین است به فزع و هراسی سهمگین می افتد و مضطربند، بیهوش میشوند، بچه ها سقط میشوند، مادران فرزندان شیرخواره خود را پرتاب میکنند و ای پیامبر، مردم را می بینی که گویی مست به هم میخورند اما مست نیستند. در این میان، تنها یک نفر مستثنی است که راست قامت هیچ نگرانی و اضطرابی ندارد و آن حبیب خدا، نبی مکرّم اسلام حضرت مصطفی است
سخنی در توصیف جایگاه والا و منحصر به فرد رسول گرامی اسلام در شرایط هولناک قیامت، همزمان با مدحی بر حضرت استاد "علامه محمد حسین طباطبایی" به مناسبت 24 آبانماه، سالروز ارتحال و نکوداشت آن بزرگمرد مفسر قرآن کریم
توسط حضرت استاد "سید علی اکبر پرورش" رضوان الله علیه تحت عنوان:
"یگانه وجود غیرمضطرب قیامت"
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ پروفسور ایلان پاپه، مورخ برجسته اسرائیلی: بیایید واقعیت را بیان کنیم که اسرائیل دیگر کنترل کامل سرزمینش را از دست داده است!
🔹زندگی در بیش از ۵۰ درصد از مناطق اسرائیل دیگر عادی نیست و وضعیت کشور بسیار بحرانی است!
🔹شمال اسرائیل به میدان جنگ تبدیل شده؛ زندگی در حیفا و اطراف آن بحرانی است؛ با خانههایی سوخته، مزارع سوخته و ذخایر طبیعی نابود شده! مردم در حال ترک کشور هستند و بسیاری از آنان دچار افسردگی و تروما شدند!
✍️آمریکا سرزمین پیچیدگیها
محمدرضا اسلامی
🔵 سرانجام انتخابات ۲۰۲۴ به پایان رسید و رگبار تحلیلهای «من می دانستم» در کشور ما آغاز شده است. در شرایطی که حتی خود ترامپ و هریس هم تا ۲۴ ساعت قبل از انتخابات مطمئن نبودند که «نتیجه» چه خواهد شد، برخی چنان صحبت میکنند که گویی انتخابات یک معادله تک مجهولی درجه یک بوده که آنها براحتی حل کرده بودند.
🔵مشکل اساسی در مواجه کشور ما با «مساله آمریکا» عدم اذعان به پیچیدگیهای ذاتیِ این سرزمین است. در واقع رویکرد ما ایرانیان نسبت به آمریکا بیش از آنکه به ایدئولوژی مرتبط باشد، به سازوکار ذهنیِ تحلیل «مساله آمریکا» باز می گردد. انتخابات اخیر فرصتی برای نگاه دوباره به «حل مساله آمریکا» در کشور ماست. این انتخابات فرصتی است که یک بار دیگر به مرور پیچیدگیهای این سرزمین بپردازیم و از خود سوال کنیم: اساسا وقتی «صورت مساله» تا به این حد غامض/چندوجهی است، آیا میتوان برای «جواب مساله» یک پاسخ سرراست و خطی را متصور بود؟
این یک اشتباه راهبردی است که گمان کنیم مشکل ایران و آمریکا صرفا یک مشکل سیاسی یا ایدئولوژیک است بلکه مواجه ما با ایالات متحده، مبتنی بر سادهسازیهایی بوده که تجلی آن را می توانیم در تحلیلهای افرادی مشابه فؤاد ایزدی مشاهده کنیم.
🔵این انتخابات فرصتی است که گزارهها و فکتهای زیر را درباره سرزمینی به اسم آمریکا مرور کنیم:
۱- هویت آمریکایی
آیا اساسا چیزی به اسم هویت آمریکایی وجود دارد؟ اگر چه شکلگیری ایالات متحده تا حد زیادی تحت تاثیر اومانیسم بوده است، ولی هویت آمریکایی چیزی مشابه هویت تهرانی است. آیا اساسا مفهومی به نام «تهرانی اصیل» وجود دارد؟ وقتی که تهران شهری است که رئیس جمهور مستقر در پاستور، تبریزی است و رهبری مشهدی است، وزیر ارتباطات یاسوجی و وزیر نفت شیرازی بوده است... و اساسا «شهروند تهرانی» ذیلِ مفهوم مهاجرت تعریف شده است، چگونه می توانیم به دنبال هویت تهرانی، یا واژه اصالت تهرانی باشیم؟
هویت آمریکا بر مبنای مهاجرت شکل گرفته است و «جریان مهاجرت» در آمریکا هرگز متوقف نبوده است. کدام یک از بازیگران اصلی این انتخابات اخیر «آمریکایی اصیل»(!) بوده اند؟ اوباما که فرزند یک روستایی کنیایی است، یا هریس که فرزند یک مادر هندی است یا حتی خود ترامپ که نوه دو مهاجر آلمانی است، مادرش اسکاتلندی است و همسرش مهاجر اسلونی است و لهجه غلیظ همسرش از لهجه بسیاری از مهاجران بیشتر است.
۲- هویت تهرانی
کمال تبریزی در فیلم هایش می کوشد که همه لهجههای ایرانی را در کارکترهای داستانش قراردهد: لهجه آذری، لهجه لری، لهجه مشهدی و اصفهانی و شیرازی و بوشهری و... قصه های کمال تبریزی با آنکه در تهران اتفاق می افتند، ولی سمفونی لهجه های اقوام ایرانی مختلف هستند.
اگر «مفهوم تهران» یعنی اجتماع متکثر شهروندان از نقاط مختلف کشوری به نام ایران، «مساله آمریکا» یعنی مواجه شدن با اجتماع شهروندان از نقاط مختلف این کره خاکی.
بازیگران رخدادهایی که در آمریکا اتفاق می افتند «آمریکایی اصیل»(!) نیستند بلکه آمریکا دیگ جوشانی است -به تعبیر آندره زیگفرید- که «نژاد» در آن بی مفهوم است و سخن گفتن از نژاد آمریکایی مانند سخن گفتن از نژاد ژاپنی، نژاد آلمانی یا نژاد روسی «نیست». این یک دیگ جوشان است که دارد قُل می خورد. و هرسال هم یک میلیون نفر جدید (با نژادهای متفاوت) به درون این دیگ جوشان افزوده می شوند.
۳- دانشگاه آمریکایی
بخش مهمی از بار تمدن نوین و جابجایی مرزهای دانش در دانشگاههای آمریکا رخ داده است. عملا دانشگاه در آمریکا قاتل خلاقیت نیست بلکه بر محور توسعه خلاقیت بنا شده است. دانشگاه آمریکایی نیز بر همان هویتی استوار است که کشور آمریکا بر آن بنا نهاده شده: حضور دانشجوی بین المللی/خارجی.
در این بحث، اعداد با ما سخن می گویند:
در سال تحصیلی گذشته (Academic Year 2023) طبق آمار رسمی وزارت علوم آمریکا تعداد دانشجویان بین المللی شاغل به تحصیل در آمریکا یک میلیون و پنجاه و هفت هزار نفر بوده است. هم اکنون حدود ۳۰۰هزار دانشجوی چینی در آمریکا مشغول به تحصیل هستند و حدود ۲۰۰هزار دانشجوی هندی.
هر «تک دانشجو» از میان آن یک میلیون، فردی است که پس از عبور از فیلترهای متعدد تحصیلی به این نقطه رسیده است. مصمم است و پرانگیزه.
لشکر مدیرانی که ایلان ماسک در تسلا به کار گرفت از میان همینها بود و اسپس اکس را هم بر مبنای توان همینها بنا نهاد.
۴- آمریکا و جنگ داخلی
یک اشتباه کلیدی درباره آمریکا این است که گمان شود آمریکا محل منازعه قدرتهای داخلی نیست. با اینکه جنگهای داخلی آمریکا در سال ۱۸۶۵ به پایان رسید ولی از آن روز «تا همین دیروز» آمریکا همیشه محل نبرد و تعارضات نیروهای قدرتمند داخلی بوده است.
🔵اینها مولفههای کلیدی کشور آمریکاست؛ و ما هرگز با سادهسازی به راهبرد صحیحی نخواهیم رسید.
https://t.me/solseghalam/2440
🛑اطلاعیه جدید اتاق عملیات حزبالله لبنان
🔺بسم الله الرحمن الرحیم
🔹مرحله اول تهاجم زمینی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان شکست خورد
🔸از ابتدای آغاز تهاجم زمینی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان تاکنون بیش از 100 سرباز و افسر صهیونیست به هلاکت رسیدند، بیش از 1000 سرباز و افسر زخمی شدند، 43 تانک مرکاوا منهدم شد و 9 پهپاد هرمس نیز ساقط شد
🔹این تلفات فقط مربوط به درگیری های زمینی است
🔸در روزهای اخیر برای اولین بار از موشک و پهپاد های جدیدی استفاده کردیم و برای اولین بار نیز اهداف مهمی در قلب سرزمین های اشغالی را هدف قرار دادیم، موشک فاتح 110 یکی از موشک های مورد استفاده جدید است
🔹به رژیم صهیونیستی اعلام میکنیم که ورود آنها به مرحله دوم تهاجم زمینی به لبنان جز پشیمانی، شکست و تلفات سنگین نتیجه ای نخواهد داشت
🔸رزمندگان حزبالله لبنان با شجاعت در برابر رژیم صهیونیستی ایستادگی میکنند.