⭐️ رهبر انقلاب: دشمن به دنبال ترساندن و هراسافکندن و تبلیغ ضعف شماست / برای احیای جامعه با این کار دشمن مقابله کنید
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از مداحان و شاعران اهلبیت علیهمالسلام:
✏️یکی از کارهای مهم دشمن ترساندن و هراسافکندن است. شما میتوانید مقابله کنید با اختلافافکنی دشمن. میتوانید مقابله کنید با یأسآفرینی دشمن.
✏️ببینید اینهایی که عرض میکنم هر کدام یک عنصر اساسی است، هر کدام از اینها برای احیای جامعه، برای همین که شما اینجا گفتید که ما از پا نمینشینیم، ما پرچم اسلام را روی جولان به حرکت در میآوریم؛ ما از مرقد مطهر پاک شام، دفاع میکنیم و از این قبیل متوقف به اینهاست. یعنی بایستی با هراسافکنی دشمن مبارزه کرد با اختلافافکنی دشمن مبارزه کرد، با یأسآفرینی دشمن باید مقابله کرد.
✏️ابزار عمدهی دشمن ترساندن و هراسافکندن است. شما قوی هستید او تبلیغ میکند ضعف شما را برای اینکه شما را بترساند. دست شما پر است، او تبلیغ میکند که دست شما خالیست برای اینکه شما را مأیوس کند. ۱۴۰۳/۱۰/۲
💠 @akhbar_rahbar
⭐️ رهبر انقلاب: عنصر صهیونی تظاهر میکند به پیروزی؛ مگر کشتار چهل و چند هزار زن و بچه با بمب پیروزی است؟ / جوانهای غیور شجاع سوری بلاشک شما را از اینجا بیرون خواهند کرد
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از مداحان و شاعران اهلبیت علیهمالسلام:
✏️عنصر صهیونی تظاهر میکند به پیروزی، چهره آدمهای پیروز را به خودش میگیرد، میآید حرف میزند. حرفهای گزاف، رجزخوانی میکند.
✏️بدبخت شما کجا پیروز شدید؟ در غزه پیروز شدید؟ چهل و چند هزار نفر زن و بچه و کودک را با بمب آدم بکشد و نتواند مقاصدی را که اول اعلام کرده یک دانهاش را نتواند تحقق ببخشد این پیروز است؟ شما حماس را نابود کردید؟ شما اسرای خودتان را در غزه آزاد کردید؟
✏️شما گفتید میخواهید حزباللّه را از بین ببرید شخصی مثل سید حسن نصراللّه با آن عظمت را شهید کردید، توانستید حزباللّه را از بین ببرید؟ حزباللّه زنده است، مقاومت فلسطین زنده است، حماس زنده است، جهاد زنده است، شما پیروز نیستید، شما شکست خوردید.
✏️شما در سوریه جلویتان باز بود یک سرباز با یک تفنگ هم جلویتان نبود توانستید چند کیلومتر با تانک و ابزارهای نظامی بیایید جلو، این پیروزی نیست، این پیروزی نیست، مانعی در مقابل شما نبود این پیروزی نیست. البته جوانهای غیور شجاع سوری هم بلاشک شما را از اینجا بیرون خواهند کرد. ۱۴۰۳/۱۰/۲
💠 @akhbar_rahbar
تیتر یک سایت رهبر انقلاب:
اگر یک روزی بخواهیم اقدام کنیم
احتیاج به نیروی نیابتی نداریم
💠 @akhbar_rahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تذکر شدید دلاری امروز حمید رسایی در مجلس:
۴۵ سال است دلار را گران میکنند تا جلوی گرانی آن را بگیرند ولی گرانتر میشود! دلار بود ۷ تومان، شد ۴۰ تومان، شد ۶۰ تومان، شد ۱۱۰ تومان، شد ۱۷۰ تومان، کردیم ۳۰۰ تومان، ۸۰۰ تومان، ۱۲۲۶ تومان، ۲۵۰۰ تومان، شد ۴۲۰۰ تومان، ۲۸۵۰۰ تومان و سال آینده قیمت آن را کردیم ۳۸۵۰۰ که رسیده به ۷۶ هزار تومان!
آیا طرفداران این سیاست نباید پاسخ دهند؟ ۱۱ بار تکرار یک اشتباه اسمش چیست؟
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
یحیی سریع از ماجرای اسقاط اف-۱۸ آمریکایی پرده برداشت؛
نیروهای مسلح یمن: با ۸ موشک و ۱۷ پهپاد به ناو آمریکایی «یو.اس.اس هری ترومن» حمله کردیم
یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن:
🔻با هدف قرار دادن ناو هواپیمابر «یو.اس.اس هری ترومن» و ناوگروه آن تجاوز آمریکا به یمن را به شکست کشاندیم.
🔻عملیات با ۸ موشک و ۱۷ پهپاد و انجام شد.
🔻درحالیکه ناوشکنهای آمریکایی در حال مقابله با پهپادها و موشکهای ما بودند، یک جنگنده اف-۱۸ دشمن درجریان این عملیات، ساقط شد.
🔻هواپیماهای دشمن پس از هدف قرار گرفتن ناو هواپیمابر، برای دفاع از آن از آسمان یمن خارج شدند.
🔻ناو هواپیمابر آمریکایی پس از اینکه چند مرتبه مورد حمله قرار گرفت، موقعیت خود را به سمت شمال دریای سرخ ترک کرد.
🔻این حمله با مشارکت نیروهای موشکی، نیروی دریایی و نیروی هوایی پهپادی یمن انجام شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت فرزند شهید نصرالله از هدیه رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احمقها بوی کباب شنیدند!
🇮🇷 رهبری در سخنرانی
چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۹/۲۱ چه گفت؟
۱- بشار اسد را محکوم و سرزنش نکرد.
۲- از دولت و مجلس ایران تمجید و تعریف نکرد.
۳- از ارتش و سپاه و نیروهای مسلح و مردم ایران قدردانی کردند.
۴-از اشغال سوریه ابراز تاسف کردند.
۵- مردم را از ناامیدی در مواقع سختی و غرور به موقع پیروزی منع نمودند.
۶- به کسانی که در داخل یا خارج باعث ایجاد ترس و رعب و ناامیدی در مردم می شوند هشدار داد.خالیکردن دل مردم جرم است و باید دنبال (پیگیری) شود.
۷- رهبری از اینکه پیامش به بشار اسد و مسئولان دولت سوریه از ۶ ماه قبل رسیده باشد ابراز شک و عدم یقین نمودند
۸- رهبری کسانی که منتظرند با لبخند و مذاکره فریب امریکا را بخورند هشدار داد
۹-رهبری با خواندن سوره ی نصر تاکید بر فتح و پیروزی از جانب خدا نمودند
رهبری دفاع از سوریه افتخار نمودند چون سوریه را در زمان سختی یاور ایران دیده اند
۱۰ -رهبری رمز موفقیت مقاومت و مردم سوریه را بسیج مردمی و شجاعت نیروهای ارتش و مسلح دانست
۱۱-رهبری تاکید نمودند دشمن را باید انگونه که هست شناخت نه دشمن را خیلی قوی و نه خیلی ضعیف پنداشت
رهبری فرمودند دشمن با استفاده از ضعف مردم و ارتش سوریه راههای هوایی و زمینی و دریایی به سوریه را بست
که کسی نتواند به سوریه کمک کند
۱۲- رهبری بشارت دادند با یقین
که مقاومت پیروز است
۱۳ - امریکا و اسراییل و تمام متجاوزان در سوریه به اهداف خود نخواهند رسید و از سوریه و کل منطقه اخراج می شوند
به حول و قوه الهی
۱۴- رهبری امریکا و اسرائیل را مقصر اصلی در حوادث سوریه و منطقه می داند محصول یک نقشه امریکایی و صهیونیستی است . نقشه کش اصلی توطئه گر اصلی اتاق فکر اصلی آمریکا و اسراییل است
۱۵- با فشار بر مقاومت هم گستره ی مقاومت افزایش می یابد هم مقاومت قوی تر می شود
یاری از جانب خداست و پیروزی نزدیک است.
۱۶_هم سوریه باید آزاد شود
و هم آمریکا باید از منطقه اخراج شود
۱۷_گستره مقاومت تمام منطقه را خواهد گرفت و ایران مقتدرتر خواهد شد.
🔸تدوین: دکترعلیرضا رحیمی
عضوهیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین علیهالسلام
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه (۱)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸گرفتن سرپل از مقاومت و سپس توسعه آن، حکایت تلاش ۴۶ سال است اما بعضی بدون توجه به تاریخ، وقوع یک اتفاق را محور قرار داده و بقیه مسائل را با آن تحلیل کرده و افق تحولات را هم بر اساس آن تبیین مینمایند. از اینرو در زمانهای مختلف شاهد انتشار تحلیلهای فراوان مبتنی بر تعمیم نتایج یک پدیده بر سایر پدیدهها بودهایم و اینک میتوانیم با قاطعیت بگوییم خطا بوده است. الان در صحنه تحولات، با سقوط یک دولت مقاومت در منطقه مواجه شدهایم و باید اعتراف کنیم که دشمنان یک سرپل مهم از محور مقاومت گرفتهاند. اما خطاست اگر گمان کنیم روند منطقه و تحولات در منطقه به سمت غلبه مخالفان بر مقاومت تغییر مسیر داده است. مرور تحولات این ۴۶ سال خطا بودن چنین نگاهی را نشان میدهد.
🔸در سال ۱۳۶۱ حدود دو هفته پس از بازپسگیری خرمشهر توسط قوای نظامی ایران، رژیم صهیونیستی از فضای درگیریهای داخلی لبنان استفاده و به این کشور حمله کرد و چند برابر مساحت خرمشهر را - که عمدتاً به شیعیان لبنان تعلق داشت - به تصرف خود درآورد. فضای رعب ناشی از اقدام سریع ارتش اسرائیل و ضعف شدید نظامی لبنان، این تصور را رقم میزد که اشغال لبنان دائمی خواهد بود. در آن زمان تحلیلهای زیادی در رسانههای عربی و غیرعربی نوشته میشد که از تهاجم قریبالوقوع ارتش اسرائیل به سوریه حکایت میکرد. اما برخلاف این تحلیلها، ارتش متجاوز اسرائیل چهار سال پس از تجاوز، در سال ۱۳۶۵ استان بیروت و مناطق شمالی و شرقی آن را ترک کرد و اولین عقبنشینی ارتش اسرائیل رقم خورد. در آن زمان شهید سیدحسن نصرالله فرمانده نظامی حزبالله در استان بیروت بود.
🔸یک واقعه دیگر مذاکرات مادرید و توافق اسلو بود که در سال ۱۳۷۲ صورت گرفت. در آن زمان دولتهای غربی، عربی، روسیه، چین، اسرائیل و سازمان آزادیبخش فلسطین که مهمترین سازمان نظامی فلسطین بود، توافقی را شکل دادند که ظاهر آن حل و فصل نهائی مسئله فلسطین و حل منازعه بین اسرائیل و فلسطینیها اما باطن آن، تثبیت اسرائیل و حذف فلسطین از معادله منطقه بود. در آن زمان جو آنقدر به نفع توافق اسلو غلیظ بود که بعضی دوستان منطقهای به مسئولان ما میگفتند، «مسئله تمام شده و نادیده گرفتن یک توافق جهانی، دیوانگی است.» اما برخلاف آنچه تصور میشد مذاکرات و توافق و درواقع طرح اسلو، به حل مسئله منجر نشد، به انتفاضه سال ۲۰۰۰ ختم شد که طی آن هم درگیری نظامی میان طرفین، جای سازش را گرفت و هم سازمان آزادیبخش فلسطین جای خود را به گروههای جدید جهادی داد. این در حالی بود که همانطور که گفته شد، برای تحقق اهداف اسلو، همه دولتهای اروپایی، آمریکایی، عربی، اسرائیل، روسیه، چین، سازمان ملل و مهمترین سازمان فلسطینی همداستان شده بودند.
یک رخداد دیگر، اشغال نظامی عراق از سوی آمریکا و انگلیس در روزهای آخر سال ۱۳۸۲/ اول بهار ۲۰۰۳ بود. در این ماجرا همه تحلیلها و تصورها این بود که کار جمهوری اسلامی هم تمام است، بنابراین ایران یا همه سیاستهای داخلی و خارجی خود را تغییر میدهد و یا اینکه مانند دولتهای افغانستان و عراق از بین میرود. در آن زمان هنوز «جبهه مقاومت» وجود نداشت و دولتهایی در سوریه، سودان و حزبالله در لبنان با جمهوری اسلامی همراهی داشتند. جو آنقدر غلیظ بود که یکی از معاونان وقت وزارت امور خارجه ایران در اقدامی عجیب، از طریق سفارت سوئیس - بهعنوان حافظ منافع آمریکا در ایران - با تقدیم یک فکس به وزارت خارجه آمریکا اطلاع داد «ایران آمادگی دارد همه اختلاف خود با آمریکا را به گونهای که منجر به رضایت ایالات متحده شود، حل کند.» براثر این جو، یک جمع ۱۲۳ نفری از نمایندگان وقت مجلس ایران، طی بیانیهای خطاب به رهبر معظم انقلاب، تغییر اساسی در سیاست خارجی نظام را خواستار شدند!
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه (۲)
👤 #سعدالله_زارعی
🔻در همان زمان نخستوزیر وقت انگلیس، تونیبلر در جمع نظامیان انگلیسی مستقر در بصره اعلام کرده بود «آنچه بر افغانستان و عراق گذشت یک پیام آشکار به ایران بود تا سیاستهای خود را تغییر دهد.» اما برخلاف آنچه تصور و بیان میشد صحنه به شکل دیگری رقم خورد و آمریکا سه سال پس از اشغال نظامی عراق به بنبست نظامی گرفتار شد و زمزمه خارج شدن از عراق آغاز کرد و جرج بوش در سال ۱۳۸۶/ ۲۰۰۷ ناگزیر شد توافق امنیتی خروج از عراق را با نوری المالکی نخستوزیر وقت عراق امضا نموده و دو سال بعد، خروج از این کشور را آغاز نماید. البته پیش از این و آنچه در اولین سالگرد اشغال عراق پیش آمد یعنی تن دادن آمریکا به تشکیل شورای عراقی حکم، اولین نشانههای بنبست آمریکا را بروز داده بود.
🔸با شکست برنامه نظامی آمریکا در عراق و افغانستان، خیزشهای عربی شکل گرفت که رژیمهای سنتی عربی وابسته به آمریکا را هدف قرار داد و منجر به تغییر وضعیت در پنج کشور عربی شد. غربیها درصدد برآمدند با بدل زدن به این خیزشها، مسیر تحولات را برگردانند. از اینرو گروههای تکفیری با نامهای مختلف شکل گرفتند و با سرعت زیاد منطقه را تحت تأثیر خود قرار دادند. این گروهها، آشکار و پنهان از سوی آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی، ترکیه و اکثر دولتهای عرب حاشیه خلیجفارس حمایت میشدند اما این پروژه هم چندان دوام نیاورد و تا سال ۱۳۹۷ / ۲۰۱۸ عملاً تحت کنترل درآمد. شکست پروژه گروههای تکفیری، سبب تقویت بیشتر جریانات مقاومتی و جبهه مقاومت شد.
🔸پس از این تحولات، غربیها پیمان ابراهیم ناظر بر عادیسازی عربی - اسرائیلی را روی میز گذاشته و چند دولت عرب با خود همراه کردند. در این زمان وقتی فضای توافق اسلو برگشت، خیلیها گمان کردند از این پس این اسرائیل است که آینده منطقه را رقم میزند و دیگر جایی برای اندیشهها و راهکارهای معارض نظیر «جریان مقاومت» باقی نمیماند. اما بهزودی در این کار هم گره افتاد و این روند پس از پیوستن لرزان سودان و مراکش متوقف گردید. کمی بعد، جهان با عملیات حیرتانگیز فلسطینیهای ساکن در غزه - طوفان الاقصی - مواجه گردید. اقدام فلسطینیها آنقدر مؤثر بود که صحنه منطقه را دگرگون کرد. اسرائیل که تا قبل از آن خود را در موقعیت «حکمران منطقه» میدید، به یک باره به موقعیتی نزول کرد که به گفته نتانیاهو مابین مرگ و حیات قرار گرفت. با واکنش خشن اسرائیل و شروع جنگ علیه غزه، جهان علیه اسرائیل به پاخاست، دولتهای غربی شکلگیری دولتی فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ را مطرح کردند تا بر جراحات ناشی از حملات وحشیانه رژیم، مرهم گذارند. دادگاه لاهه به بازداشت سران اسرائیل رأی داد. ارتباطات عربی - اسرائیلی از هم گسیخته شد و مقاومت در سطح جهان بهعنوان تنها گزینه ممکن، مورد تمجید قرار گرفت. پس در اینجا هم یک بار دیگر ورق برگشت.
🔸پس از این صحنه، آمریکا، اسرائیل و ترکیه به ابتکار جدیدی دست زدند؛ این ابتکار، تغییر دولت در دمشق بود. وضع داخلی سوریه طی ده سال گذشته به گونهای بود که شکلدهی به یک جبهه کوچک هم میتوانست به تغییر حاکمیت سیاسی منجر شود اما آمریکاییها و اسرائیلیها به دلیل نگرانیهایی که داشتند، تغییر دولت را اجرائی نکردند تا اینکه مشکلات شدید در مدیریت تحولات منطقه، آنان را بهشدت به آن نیازمند کرد. نخستوزیر اسرائیل در سخنرانی مرداد ماه گذشته در سازمان ملل، از ضرورت همکاری همگان برای تغییر در خاورمیانه صحبت کرد و گفت «اگر خاورمیانه تغییر نکند، ایران نقشه آینده آن را ترسیم خواهد کرد». این عبارات بیانگر آن بود که از نظر آنان باید کاری صورت گیرد تا همگان تغییر در خاورمیانه را لمس کرده و با اسرائیل در این مسیر همراه شوند.
🔸این کار نمادین، «تغییر نظام سیاسی سوریه» بود. در ایجا اسرائیل برای رها شدن از نگرانیهای امنیتی قبلی خود، به عملیات نظامی و تصرف بخشهایی از سوریه دست زد. از نظر رژیم اسرائیل سقوط یک دولت متعارف در دمشق در حالی که ماهیت دولت جایگزین آن مبهم و مخاطرهآمیز میباشد، ریسک بزرگ دارد چرا که رژیم غاصب هیچگاه از سمت جریانهای تکفیری از جمله «تحریرالشام» نگرانی نداشته است کما اینکه اظهارات اخیر مقامات این گروه هم نشان داد جایی برای نگران شدن اسرائیل وجود ندارد. پس نگرانی اسرائیل - و آمریکا، ترکیه و حوزه عربی - طبعاً چیزی دیگری است. چه چیزی بیش از دولت اسد در دمشق میتواند اسرائیل را تهدید کند؟ این چیزی غیر از سر برآوردن نهائی یک جریان مقاومت مردمی از نوع حزبالله لبنان یا از نوع حشدالشعبی عراق یا از نوع انصارالله یمن در سوریه نیست.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
🔰 مجوز نداده بودید یا لغو کردید؟!
🔸در واکنش به یادداشت کیهان با عنوان «باور بفرمایید، شرمآور است»! که در آن به صدور مجوز برای فعالیت شبکه فارسیزبان TRT ترکیه اعتراض شده بود، معاونت امور رسانه و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادعا کرد که این شبکه مجوز ندارد!
🔸این ادعا درحالی است که تمام رسانههای رسمی کشور ازجمله رسانههای نزدیک به دولت در انتشار خبر نخستین گفتگوی شبکه TRT فارسی تصریح و تأکید کردهاند که این شبکه تلویزیونی مجوز حضور در ایران را دارد. اگر این شبکه از ابتدا مجوز نداشته، چرا معاونت امور رسانه و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به انتشار گسترده خبر فعالیت شبکه TRT فارسی با مجوز در ایران واکنش نشان نداد و درست بعد از هشدار کیهان نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و برخورداری این شبکه از مجوز را رد کرد؟
🔸علاوه بر این، شبکه TRT فارسی ۳۰ آذر یک گزارش از خیابانها و معابر تهران پخش کرد که جای سوال است اگر این شبکه فاقد مجوز است، چگونه خبرنگاران و عوامل آن مثل آب خوردن در پر جمعیتترین مناطق تهران پرسه زدهاند و با میکروفنی که نشان این شبکه روی آن هک شده با مردم تهران مصاحبه کردهاند؟
🔸گفتنی است، زاهد سوباچی، مدیر شبکههای رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه (TRT) مهرماه سال جاری در مراسمی اعلام کرده بود که قصد دارند با راهاندازی کانال فارسی زبان این شبکه، ایران را اذیت کنند!
🔸کیهان مانند همه مردم شریف ایران اسلامی از لغو مجوز شبکه یاد شده ابراز خشنودی میکند ضمن آن که امید است مسئولان محترم وزارت ارشاد نسبت به هویت شبکههایی که به آنها مجوز فعالیت میدهند دقت و مطالعه بیشتری داشته باشد.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001GcJ
@Kayhan_online
📷 نامه ۱۲۸ نماینده به رئیس جمهور برای کنترل نرخ ارز
🔸صمصامی؛ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: ۱۲۸ نماینده نامهای به رئیسجمهور با موضوع راهکارهایی برای کنترل نرخ ارز نوشتند.
🔸در این نامه به رئیسجمهور توضیح داده شده که موضوع معیشت اولویت کشور است.
@Kayhan_Online
🔺جزئیات عملیات منحصر به فرد نیروهای مسلح یمن
🔻دروغ آمریکاییها و طرفدارانشان برملا شد
سخنگوی نیروهای مسلح یمن:
🔸ما حمله آمریکا و انگلیس به کشورمان را با هدف قرار دادن ناو هواپیمابر یو اس اس هری ترومن و برخی از ناوشکنهای متعلق به آنها ناکام گذاشتیم.
🔸ناوهواپیما و تعدادی از ناوشکن های آمریکایی و انگلیسی را همزمان با آغاز حمله خصمانه آنها به کشورمان در شب گذشته هدف قرار دادیم.
🔸نیروهای مسلح یمن یک عملیات منحصر به فرد با استفاده از هشت موشک بالدار و ۱۷ پهپاد به یاری خداوند انجام دادند.
🔸این عملیات منحصر به سرنگونی یک فروند جنگنده اف ۱۸ آمریکایی هنگام تلاش ناوشکنهای آمریکایی برای مقابله با پهپادها و موشکهای یمنی شد.
🔸گفتنی است، دیروز آمریکا مدعی شده بود که بر اثر اشتباه خودی این جنگنده سرنگون شده و برخی مدعیان اصلاحات نیز با آب و تاب این دروغ آمریکاییها را پوشش دادند.
@Kayhan_online
▪️این دومین بار در هفتههای اخیر است که رهبر انقلاب نسبت به بروز اغتشاش در کشور هشدار میدهند. اینبار صریحتر از قبل. طرح کلان آمريکا برای خاورمیانه بدون تضعیف ایران، کامل نمیشود. قابل پیشبینی است که افزایش نارضایتی مردم از وضع اقتصادی و اختلال در زندگی روزمره بواسطهی مشکلات سوخت و انرژی و تحریک و فعال کردن گسلهای اجتماعی و قومی و سپس مداخله نظامی خارجی برای بیدفاع کردن کشور زمینهساز طرح آمریکایی تضعیف ایران باشد.
🔺ما بیش از همیشه به همگرایی نیاز داریم. نیروهای انقلاب سنگ زیرین آسیاباند. شاید برخی با گلایه از مدیریت دولت یا تمسخر برخی حالات احساسی و اشتباهات دیپلماتیک دولتمردان، کمی آرام بگیرند، ولی دست آخر این نیروهای انقلاباند که شانه زیر بار میگذارند و هزینهها و خسارتها را بهجان میخرند.
✍️ یامین پور