eitaa logo
تربیت فرزند
99 دنبال‌کننده
337 عکس
205 ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✨ عزت نفس فرد از همان دوران کودکی رشد پیدا می‌کند و اگر کودک به خودش و تصمیماتش ایمان داشته باشد، این عزت نفس قوی‌تر می‌شود. مستقل بودن به این روند کمک می‌کند و سبب می‌شود کودک از ابتدا احساس خودارزشی کند. ⭐️ این موضوع نشان می‌دهد که تربیت کودک مستقل می‌تواند باعث ایجاد و افزایش عزت نفس در کودک شود.
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کره سیب🍎 میتونه یه میانوعده خوشمزه برای بچه ها باشه مواد لازم برای کره سیب👇🍎 سیب ده تا ۱۵عدد،یک کیلو آب ۳۵۰گرم یا سه چهار لیوان آب لیمو یک تا دوقاشق غ خ دارچین یک قاشق غ خ سرخالی زنجبیل یک قاشق چ خ عسل یا شیره خرما یا انگور،نصف لیوان هل آسیاب شده یک عدد __ اجازه بدین سرد بشه،داخل ظرف مورد نظر بریزید، یک ماه در یخچال قابل نگه داریه،و یک سال در فریزر اگه توی فریزر گذاشتین،یک روز قبل بزارید تو یخچال تا اماده مصرف بشه. با کره بادام زمینی یا لقمه برای بچه ها از مربا خیلی بهتره. 😋 🦋💛🦋💛🦋💛🦋💛
💢نشانه های کمبود آهن در كودكان که باید این علائم را جدی بگیرید: •كودك دچار زردی چشم می‌شود؛ •پوست كودك دچار رنگ‌پریدگی و زردرنگ می‌شود؛ •كودك دچار کمبود نفس می‌شود؛ •عضلات كودك ضعیف می‌شود؛ •تغییر رنگ مدفوع؛ •سر دردهاي مداوم در كودك؛
🔸️شعر دختر بهار 🌸تو مادر شقایق 🌱تو دختر بهاری 🌸شبیه عطر یاسی 🌱نسیم بی‌قراری 🌸چمن چمن گل از تو 🌱بهار، با تو زیباست 🌸تو آن پرنده هستی 🌱که آسمان تو را خواست 🌸تو کیستی که اصلا 🌱تو را جهان نفهمید 🌸زمان ز تو گذر کرد 🌱و آسمان نفهمید 🌸تو آفتاب مادر 🌱تو نور چشم بابا 🌸ندیده روی این خاک 🌱کسی شبیه زهرا س .. مادر خوب
📌به جای اینکه همیشه به این بیندیشید که شما از فرزندتان چه می خواهید کمی فکر کنید که او از شما چه می‌خواهد⁉️ ✔️اینگونه فکر کردن در حل بسیاری از مشکلات در تربیت راهگشا خواهد بود. و حس نوع دوستی و محبت به فرزند و نیز حسن ‌ظن را در شما زنده خواهد کرد. درک متقابل را افزایش ‌خواهد داد و نیز دست‌یابی به راه حل بهتر برای مشکلات را آسان‌تر خواهد کرد. مادر خوب
*مقایسه نکنید خودتان الگو مرتب و منظمی شوید خودتان دست به کتاب شوید خودتان ورزش کنید تا کودک را با کودک دیگری مقایسه نکنید زیرا این رفتار می‌تواند باعث تنفر کودک از خودش، آن کودک و از شما بشود، در حالی که شما خود می‌توانید بهترین الگو برای کودک خود باشید بدون اینکه اشاره‌ای به مسئله مورد نظرتان کرده باشید.
* رفتار گستاخانه خفیف را نادیده بگیرید. گاهی لازم است بعضی گستاخی های فرزندمان را نادیده بگیریم. مثل وقتی که از او می خواهیم کامپیوترش را خاموش کند و او با وجود اطاعت از خواسته شما زیر لب جملاتی حاکی از نارضایتی بیان می کند ، نادیده گرفتن این رفتار او می تواند تاثیر بهتری نسبت به نشان دادن عکس العمل تند داشته باشد. به جای توبیخ در چنین شرایطی ، سعی کنید با حفظ خونسردی نکات مثبت او را بزرگنمایی کنید و مورد تشویق قرار دهید. اگر فرزندتان رفتار خوب و شایسته ای از خود نشان داد از او مشخصا با ذکر رفتار او تقدیر کنید.
*دلايل لكنت زبان: پسر بچه ها بين دو تا سه سال دو برابر دخترها ممكنه با لكنت مواجه بشن. وقتي كودك دارای لكنت ميشه، اطرافيان به هيچ وجه نشون ندن متوجه لكنت زبان كودكشون ميشن. نه كمكش كنن نه مانند او تكرار كنن نه با صورتشون نشون بدن منتظرن انگار هيچ مشكلي وجود نداره. بهش راه حل نشون ندید. حتی نگید اشکالی نداره. اگر تازه به مدرسه رفته و مشكل شروع شده یا در مدرسه مورد تحقیر و تمسخر دوستانش قرار میگیره يك تا دو هفته به مدرسه نره اگه موضوع متنفي شد كه مشكلي نيست در غير اين تنها با متخصص مشورت كنيد اما هرگز در رفتارتون به كودكتون نشون نديد كه ميدونيد مشكلي وجود داره.
*لطفا به فرزندتان كمك كنيد اگر عصبانی می شود و پرخاش می کند ... به شما می چسبد و از شما جدا نمی شود ... برای انجام تکالیف مدرسه مشکل دارد و سهل انگاری می کند ... ارتباط کلامی مناسبی ندارد... بی انگیزه و خسته است... نمی تواند به درستی با همسالانش ارتباط برقرار کند... می زند، پرت می کند، صدایش را بلند می کند... انگار که هرگز حرفهایتان را نمی شنود... در بیان احساسات و هیجاناتش عجیب رفتار می کند... حواسش پرت می شود ... بیقرار است و یکجا نمیماند... خوب مداد در دست نمی گیرد... در حرکاتش نظم و هماهنگی ندارد... و ... هرگز از این اشکالات عبور نکنید؛ اشکالات کوچک قطعا با افزایش سن محو نمیشود، بلکه بزرگتر و گاهی تبدیل به اختلال خواهد شد. به کاردرمانگران مراجعه و اشکالات را حل و فصل نمایید. درصورت تمایل می توانید با تعیین وقت قبلی به کاردرمانی کوشا مراجعه کنید:
هیچ دقت کردین... كودكی كه نادیده گرفته می‌شود بعد از مدتی كشف می‌کند كه اگر دیگران را آزار بدهد، می‌تواند مورد توجه قرار گیرد. به همین خاطر دست به رفتارهای منفی می‌زند که ناشی از بی‌توجهی والدین به رفتارهای مثبتش است.
داد و فریاد کردن، تلاش‌های تربیتی شما را نابود می‌کند به یاد داشته باشید که کودکان به پدر و مادر بی‌نقص و کامل نیازی ندارند، بلکه پدر و مادری می‌خواهند که به اندازه کافی خوب باشند. بنابراین، اصلا اشکالی ندارد که به‌ جای داد و فریاد کردن، به فرزندتان بگویید که در حال حاضر با مشکلات زیادی درگیر هستید و به آرامش نیاز دارید. بیشتر والدین نسبت به بعضی از رفتارهای کودکان حساسیت بیشتری دارند، اما آنان نباید کنترل خودشان را در چنین شرایطی از دست بدهند. توجه داشته باشید که شما به‌عنوان پدر یا مادر باید وضعیت ذهنی خودتان را بشناسید و آگاه باشید که این وضعیت چطور بر شیوه فرزندپروری شما تاثیر می‌گذارد. بنابراین، ابتدا احساسات خودتان را شناسایی کنید و این احساسات را از واکنش انتخابی‌تان نسبت به رفتار نادرست و تحریک‌کننده کودک جدا کنید.