#معارف_مهدویت
🌏 امام زمان ارواحنافداه در غیبت
با وجود اینکه حضرت از احوال و اخبار با خبر است، ولی ذات خود غیبت برای انسان، آفرینندهی هوشیاری و خود مراقبتی است.
⭐️ سید مرتضی میگوید:
شیعه وقتی میداند امام غایبی دارد که هر لحظه ممکن است ظهور کند، در هر حالی منتظر باز شدن دست امام است و نیز از تأدیب امام میترسد، از زشتی و گناهان به خاطر بدی آنان در نزد امام دوری میکند، بسیاری از واجبات را انجام میدهد، پس غیبت امام در نظرش مثل این است که او در شهری و امام در شهر دیگری است فیکون حال غیبة کحال کونه فی بلد آخر.
🌎 و چه بسا در زمان غیبت توجه اش بیشتر است، چون علیرغم غیبت امام، احتمال میدهد که حضرت[هر لحظه] همراه او و در کنار او در شهر او باشد لأنه مع غیبته یجوز أن یکون معه فی بلده و فی جواره
📚الغیبهی شیخ طوسی، ص٢٣٧
@tarbiatemanavi
❇️ آداب و شرایط بهرهوری بیشتر از تلاوت قرآن
💠تلاوت قرآن بهصورت شمردهشمرده و با تلفظ صحیح💠
⭐️ اولین شرطی که در #تلاوت_قرآن حایز اهمیّت است و بدون آن، چهبسا تلاوت صدق نکند، خواندن کلمه به کلمهی قرآن است، آن هم با تلفظی صحیح.
🔰به خواندن قرآن در دل و ذهن، #تلاوت نمیگویند و طبیعتا آثار تلاوت را هم نخواهد داشت؛ چنانچه در نماز هم همین گونه است؛ لذا اگر کسی حمد و سوره یا اذکار رکوع و سجده را در ذهن و دل خود بخواند، به فتوای همهی مراجع نمازش باطل است و باید نمازش را اعاده کند.
✨بله خواندن ذهنی #قرآن، و تأمل و تدبر در کلمات آن، آثار خودش را دارد و چهبسا سفارش بزرگان هم باشد؛ ولی آثار تلاوت قرآن، بر تلفظ کلمات آن مترتب است.
📚 دوماهنامه تربیتیاخلاقی خُلُق، ۸۲، ص۴۵
@tarbiatemanavi
💎 #آداب و #شرایط بهرهوری بیشتر از تلاوت قرآن
💠تلاوت قرآن بهصورت شمردهشمرده و با تلفظ صحیح💠
🔹کلمات #قرآن باید طوری خوانده شود که به جان انسان بنشیند و هضم روح انسان شود؛ ازاینرو بزرگان در خواندن ذکر و آیات قرآن فرمودهاند:
🔰مانند مادری که به فرزند خود به آرامی و با صبوری کلمات را تعلیم میدهد، شما هم به جان خود، اینگونه اذکار و آیات را تزریق کنید.
🔻البته تعادل در #تلاوت_قرآن را هم باید رعایت کرد؛ نه عجولانه و با سرعت که اصلا بعضی کلمات یا حروف ادا نشود، و نه آنقدر کُند که صدق تلاوت نکند.
🌟عبد اللَّه بن سليمان گويد: از امام صادق علیهالسلام درباره آیه «وَ رَتِّلِ الْقُرْآنَ تَرْتِيلًا» پرسیدم؛ فرمود: اميرالمؤمنين علیهالسلام فرموده است:
✅ يعنى او را خوب بيان كن و كلماتش را روشن ادا كن و چون شعر، پست سرِ هم و به شتاب مخوانش و چون ريگ پراكنده مسازش ولى دلهاى سخت خود را با آن به هراس اندازيد و نبايد كه همّت يكى از شماها اين باشد كه سوره را پايان دهد.
📚 دوماهنامه تربیتیاخلاقی خُلُق، ۸۲، ص۴۵
@tarbiatemanavi
20.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
#کلیپ_ویژه
#سی_جرعه_نور
✨ جرعه سوم✨
💭 فرصت شنیدن حتی در شرایط جنگی
🎙حجت الاسلام والمسلمین #عمومی
@tarbiatemanavi