همواره آرام و #ملایم با فرزندتان صحبت کنید، درغیر اینصورت مجبورید هربار صدایتان را بلندتر کنید.
هرچه صدایتان بلندتر باشد،
کودکان کمتر میشنوند!
@tarbiatesalem تربیتـ سالمـ
اگر شما یکی از آن خانوادههایی هستید که همه کارهای فرزند خود را بهعهده میگیرید به این امید که او درس بخواند و انسان مؤثری بشود، خوب است بدانید رویه اشتباهی در پیش گرفتهاید.
نوجوان باید بتواند همه کارهای شخصیاش را خودش انجام دهد و باید قادر باشد شرایط ارتقای فکری و توانمندی خود را نیز با درس خواندن و مطالعه و آموزش پدید آورد.
فرزندی که چنین تربیت شود، میتواند در جامعه نیز با دیگران #تعامل کند و در شبکهای از ارتباطات موثر با جامعه، خانواده و محیط کار قرار گیرد.
@tarbiatesalem تربیتـ سالمـ
یکی از کارکردهای مهم #دستها، کاهش استرس و #اضطراب در انسان است.
تماس کف دست و کف پا با پدیدههای طبیعی مانند آب، شن، خاک، چوب ونظایر آن تأثیر مهمی بر کاهش هیجانات منفی دارد. البته با رعایت نکات ایمنی!
@tarbiatesalem تربیتـ سالمـ
سعی کنید احساسات فرزندتان را
درک کنید.
بسیاری از اوقات که فرزندمان درباره احساسات و روحیات خود با ما سخن می گوید، سعی می کنیم احساسات او را تغییر دهیم و او را قانع کنیم که به گونه ای دیگر فکر کند. این واکنش رایج والدین است که همواره مشاهده میشود. نوجوانی به والدین خود مراجعه کرده و احساسات و ایده های خود را صادقانه با آنها مطرح مینماید ولی والدین او سعی می کنند وی را قانع سازند که نباید چنان احساسی داشته باشد، نباید درمورد موضوعی که او را نگران کرده اهمیتی قائل شود و...
در این صورت، نوجوانی که با او اینگونه برخورد شده است، ارتباط و گفتوگو با والدین خود را کاهش خواهد داد.
دن فونتنل
📚#کلیدهایبرخوردبانوجوانان
@tarbiatesalem تربیتـ سالمـ
پسری به پدرش میگوید «میخواهم وارد تیم فوتبال مدرسه شوم اما از تمرین کردن میترسم. مطمئن نیستم که بتوانم به خوبیِ سایر بازیکنان بازی کنم. شاید خیلی افتضاح کنم.»
پدر او ممکن است بگوید «لازم نیست نگران باشی، هیچ نترس، چندین سال است که با دوستان دیگرت فوتبال بازی میکنی و بازیکن خوبی هستی.» پدرش درواقع به او می گوید «ترس تو بی مورد است و اشتباه میکنی.»
پاسخ مناسب این است که [به عنوان مثال] گفته شود «من هم یک بار میخواستم در یک کنفرانس سخنرانی کنم. قبل از انجام سخنرانی بسیار نگران بودم و فکر میکردم ممکن است اشتباهاتی مرتکب شوم، به نحوی که قصد داشتم در خانه بمانم و از انجام سخنرانی صرف نظر کنم؛ من هم مثل تو خیلی میترسیدم اما به محض اینکه شروع به صحبت کردم، ترسم از بین رفت و سخنرانی خوبی ارئه کردم.»
دن فونتنل
📚#کلیدهایبرخوردبانوجوانان
@tarbiatesalem تربیتـ سالمـ
در #کودکی استقلال فرزندتون رو به رسمیت بشناسید تا در #نوجوانی از شما تبعیت کنه.
@tarbiatesalem تربیتـ سالمـ
فرزندان بی نهایت به لحن صدای شما حساس هستند و احساس #امنیت و یا عدم امنیت را از لحن صدای شما دریافت میکنند.
وقتی با فرزندتان صحبت میکنید لحن صدای شما بسیار مهم است، زیرا علامتی همراه دارد که نشان میدهد احساس طعنه آمیز، #عصبانی، ملایم یا دلگرم کننده دارید.
@tarbiatesalem تربیتـ سالمـ
شهادت
حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها
تسلیـت باد.
@tarbiatesalem تربیتـ سالمـ
جلوگیری از عادت کودک
به گناه
کودک اگر پیش از مکلف شدن و حتی در طفولیت نیز غیبت بکند، نباید بگویید: «هنوز که مکلف نشده است» یا بگویید: «هنوز تکلیفی بر عهدهاش نیست». نه؛ عادت میکند. بچه اگر پیش از سن تکلیف سیگار بکشد یا معتاد شود، قبول نمیکنید که بگویید: «چون بچه است و هنوز مکلف نیست، چه اشکالی دارد که هروئینی بشود!» یا آنکه بگویید: «چون هنوز تکلیفی بر عهدهاش نیست، اگر تریاکی یا سیگاری بشود اشکالی ندارد!» نه؛ شما میگویید چه فرقی میکند، انسان است؛ وقتی که عادت کند، ضایع میشود.
اگر بچه به کار بدی #معتاد شد و وقتی هم که بزرگ شد دیگر نتوانست آن کار را ترک کند، از پدر و مادری که جلوی او را نگرفتهاند، به شدت ناراحت میشود.
آیتالله حائری شیرازی
📚#تمثیلاتاخلاقیتربیتی
@tarbiatesalem تربیتـ سالمـ
13.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الحمدلله که نوکرتم، الحمدلله کهمادرمی
الحمدلله ازبچگیا،مادر سایه روی سرمی
#مهدیرسولی
@tarbiatesalem تربیتـ سالمـ