یکی ازدلایل اضطراب مادران برای آزاد گذاشتن کودکان، همین توقعاتی است که پدران در تمیز و مرتب بودن خانه دارند. پدران اگر نمیتوانند یا نمیخواهند به مادران کمک کنند، حداقل توقعات خود را پایین بیاورند تا مادران آزادی کافی برای آزاد گذاشتن کودکان را داشته باشند.
البته نباید کم کردن از توقع را تنها در مساله مرتب بودن خانه دانست. وقتی مادر زمان بیشتری برای کودک میگذارد، ممکن است در برخی از امور خانه اختلال رخ دهد؛ مثلا ممکن است غذا به موقع آماده نشود.
📚#منِدیگرِما
@tarbiatesalem
👃وقتی موهای بینیم رو
کوتاه میکنم؛
- به این فکر میکنم که تو دستگاه فیلتر هوای بدنم رو با همین موهایِ کوتاه، ساختی، اونهارو اولین سد دفاعی بدنم قرار دادی.
- یعنی هربار که نفس میکشم ، باهاشون ذرات گرد و غبار، ویروسها، باکتریها و مواد سمی رو به دام میندازی تا من با بازدم و یا عطسه اونارو بیرون بدم.
- اینجوری هر چقدر این موها بیشتر باشن، برای من مفیدتر هستن.
- چقدر خوبه که اونا نه انقدر کوتاه هستن که نتونن سد راه آلودگی ها بشن و نه انقدر بلندن که زیبایی چهره مون رو بهم بریزند...
ممنونم ازت خدا...🙏
@tarbiatesalem
⛔️ در صورت انجام رفتارهای پرخطر، از #سرزنش بیش از حد فرزندتان و زیادهروی در نهی کلامی بپرهیزید! زیرا باعث بیتوجهی کودک هنگام ضرورت میشود.
@tarbiatesalem
ما باید فرزند خود را تشویق کنیم تا ناراحتیها، مخالفتها و خشم خود را نشان دهد. اگر نوجوانان بتوانند بدون داد و فریاد و رفتارهای ناشایست، احساسات و خشم خود را نشان دهند باید ارتباط خود را با آنها بیشتر کنیم و به گفتههایشان گوش دهیم.
برخی از والدین تصور میکنند که اگر فرزندشان احساسات خود را نشان دهد، به آنها توهین کرده است، حال آنکه چنین عقیدهای کاملا خطاست.
نوجوانان عقاید و روحیاتی دارند که ممکن است با بزرگسالان متفاوت باشد. ما باید سخنان آنها را بشنویم تا دریابیم که چه چیزهایی را دوست ندارند یا از چه کارهایی خوشحال و یا عصبانی میشوند.
اگر نوجوانان بتوانند دلبستگیهایشان را با والدین خود مطرح کنند، همچنین والدین آنها نیز بکوشند آنها را درک نمایند، این سیر سرانجام به سازش و مصالحه و توافق منجر خواهد شد.
📚#کلیدهایبرخوردبانوجوانان
@tarbiatesalem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقامت رو از #بچه نگیر!
@tarbiatesalem
بذارید فرزندتون
خودش انتخاب کنه
بچه با پول گم کردن یاد میگیره که چطور #پول گم نکنه. مثلا با بچهتون پاساژ رفتین ۵ هزار تومن بدین دستش بستنی بخره. هی بهش نگین «پولتو بده من گم نکنی» «پولتو بده من بذارم تو قلکت برات قایم کنم...»
بچهتون وقتی رسید به بستنی فروشی دست کرد تو جیبش و دید که پولش نیست، اینجا میفهمه گم کردن یعنی چی. میفهمه...
بهش نگین «صد دفعه گفتم پولتو بذار جیبت گم نشه» اینا توهین و تحقیره. اگه توهین و تحقیرش کنین تو سن نوجوانی باهاتون #لجبازی میکنه.
بستنی رو نخرید، بذارید گریشو بکنه.
@tarbiatesalem