May 11
May 11
✅با سلام و احترام خدمت همه اعضای جدید کانال✅
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🔴 تو این دوره زمونه خیلی از خانواده مذهبی و حتی غیر مذهبی نگران این هستن که چرا فرزندمون وقتی به دوران نوجوانی رسید منحرف شد این فرزندم اهل نماز و مسائل مذهبی بود ما همه اهل نماز بودیم اهل حجاب بودیم چی شد فرزندم منحرف شد؟؟؟
👨👩👧انشالله ما تو کانالمون یاد میدیم که چکار کنیم که تربیت ما ریشه ای باشه و تو این جامعه که خیلی ها منحرف شدن فرزندمون بتونه خودش را حفظ کنه.
👶انشالله بنا داریم تربیت فرزند را به صورت ریشه ای و اصولی دنبال کنیم.
👶اگر تربیت سطحی باشه ممکنه الان به صورت مقطعی جواب ببینیم ولی در دراز مدت تربیت دچار مشکلات فراوانی میشه (حتی بعد از ازدواج فرزندتون) و به مرور تربیت دچار گره های بزرگ میشه که بازکردن اونها دیگه به این راحتی ها اتفاق نمیفته که در پیام های آینده به این مشکلات اشاره خواهیم کرد.👶
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🔴🔴توجه توجه🔴🔴
❤️ هر کدام از تکنیک های که ما آموزش میدیم توضیحات و شرایط خاصی داره که انشالله به مرور در پیام های روزانه بعدی توضیحات بیشتر ارائه میشود و نباید یک پیام به تنهایی ملاک عمل کردن ما باشد و باید در هر مسئله با توجه به نکات تکمیلی آن مسئله عمل کنیم.❤️
😀کانال تازه تاسیس است و در حال عضو گیری میباشد لطفا صبوری کنید و دوستان خود را به کانالمون دعوت کنید تا از مطالب مفید مون استفاده کنند😀
🌹کانال تربیت ریشه ای فرزند❤️
👶🏻 @tarbiatfarzand_risheei 👶🏻
یک نکته در تربیت ریشه ای
ما اگر بخواهیم تربیت ریشه ای داشته باشیم باید اول نیازهای فرزند خودمون را در دوره های مختلف یاد بگیریم و بعد سعی کنم نیازهاشو برطرف کنیم تا به آرامش برسه و تربیت خیلی راحتی داشته باشیم.
نیازهای کودک از سنین خردسالگی تا هفت سال:
1⃣ نیاز به محبت
2⃣ نیاز به آزادی
3⃣ نیاز به بازی
اگر این سه نیاز در دوره کودکی پاسخ داده بشه کودک بعد از ۷ سال به یک آرامش نسبی میرسه و خیلی از مشکلات تربیت از سر راه ما خود به خود برداشته میشود.
توضیحات هر کدام از این سه نیاز اساسی به مرور در پیام های آینده می آید.
#محبت
#بازی
#آزادی
کانال تربیت ریشه ای فرزند ❤️
@tarbiatfarzand_risheei🌹
استفاده از گوشی برای کودکان آسیب های زیادی داره که افت تحصیلی و افت تربیتی از جمله این آسیبهاست.
‼️بیاین بهتون بگم وقتی فرزندتون مدام با تبلت و موبایل بازی می کنه چطوری از این وسایل جداش کنین👇
1⃣خودم کمتر تو فضای مجازی باشم و فقط در حد نیاز سراغ گوشی و تبلت برم!
2⃣ با فرزندم بیشتر بازی کنم و وقتش رو با بازی های مفید پر کنم.
3⃣به اینکه بچم خیلی باهوشه و کار با گوشی روحرفه ای بلده افتخار نکنم!
4⃣ برای بچم گوشی و تبلت اختصاصی نخرم!
5⃣ برای آروم کردن بچه از گوشی استفاده نکنم.
6⃣ مثل همه مساٸل زندگی، در استفاده از تکنولوژی هم حد تعادل رو نگه دارم، نه افراط، نه تفریط.
اینطوری میتونیم از وابستگی بچه ها به گوشی جلو گیری کنیم و زمینه رشد و شکوفایشون رو فراهم کنیم.
#فضای_مجازی
کانال تربیت ریشه ای فرزند ❤️
@tarbiatfarzand_risheei🌹
نق زدن والدين، کودکان را از داشتن تفکر خلاق و ارتباط سالم دور ميکند و باعث ميشود کودکان محدود فکر کنند و زاويه شناختي خود را بسته نگه دارند و باعث ميشود کودکان به نوعي وابسته و درمانده شوند زيرا فکر ميکنند که چون مادرشان نق ميزند و به نتيجه ميرسد پس من هم از طريق نق زدن به اهدافم ميرسم در حالي که هميشه اينطور نيست.
اين کودکان از تکامل و پيشرفت باز ميمانند. پس در رفتار خودتان تجدید نظر نمایید تا الگوی خوبی برای کودکان خود باشید.
کانال تربیت ریشه ای فرزند ❤️
@tarbiatfarzand_risheei🌹
🔻3 راه تقویت ارتباط کودک با پدر و مادر
1ـ از جمله دوستت دارم استفاده كنید:
هر روز به فرزند خود بگویید كه دوستش دارید. این جمله حتی میتواند در زمانی كه والدین بر سر مسألهای با كودك خود تفاهم ندارند یا از دست او عصبانی هستند، استفاده شود.
2ـ به كودك فرصت كمك كردن بدهید:
برخی والدین سهواً از نزدیك شدن فرزندان به آنها با جلوگیری از كمك كردن آنها در امور روزانه یك خانه جلوگیری میكنند و موجبات بروز دلزدگی عاطفی را در آنها فراهم میآورند. مثلا والدین میتوانند در هنگام خرید كیسهای را به دست كودك خود بدهند و از او تقاضا كنند تا به آنها كمك كند. این مهم باعث میشود تا كودك مشاركت را بیاموزد و به والدین خود بیشتر نزدیك شود. او این موضوع را درك میكند كه والدین به او اعتماد دارند.
3ـ برای زمان به خواب رفتن كودك برنامهریزی كنید:
برای كودكان خواندن کتاب یا تعریف داستان پیش از به خواب رفتن بسیار لذتبخش است. شما میتوانید داستانهایی از زندگی خود یا خاطراتی كه با كودكتان داشتهاید را برای او تعریف كنید.
کانال تربیت ریشه ای فرزند ❤️
@tarbiatfarzand_risheei🌹
✔️حضرت امام خمینی «ره» راجع به بچهها تا موقعی که کوچک هستند، هیچگونه فشاری را نمیپسندیدند و میگفتند: بچهها باید آزاد گذاشته شوند و خطرات را از اطراف آنها دور کرد. مثلاً میگفتیم: الان پای بچه به لیوان میخورد و چای میریزد. ایشان میفرمودند: آن را از جلوی پایش بردارید، به بچه فشار نیاورید!
- مهدی محمدی صیفار
کتاب مشق مهر
صفحه ۸۶
کانال تربیت ریشه ای فرزند ❤️
@tarbiatfarzand_risheei🌹
📌#روایت_تربیتی
#امام_صادق عليه السلام : اِنَّ لاَِهْلِ الْجَنَّةِ اَرْبَعَ عَلاماتٍ: وَجْهٌ مُنْبَسِطٌ وَ لِسانٌ لَطيفٌ وَ قَلْبٌ رَحيمٌ وَ يَدٌ مُعْطيَةٌ؛
#اهل_بهشت چهار نشانه دارند: روى گشاده، زبان نرم، دل مهربان و دستِ دهنده. [مجموعه ورام، ج 2، ص 91]
🔰 اگر در برخورد با فرزندمان این ۴ ویژگی را داشته باشیم چقدر مشکلات کمتر می شود؟!
⛔علامت چیزی است که ظاهر و قابل شناسایی است.
👈این خیلی مهم است که فرزندم #مهربان بودن #قلب من را نسبت به خودش حس کند، دست #بخشنده من را ببیند، لطافت، نه #خشونت و نه گزنده بودن را در زبانم بچشد و صورتم را که پیش از همه حسم را منتقل می کند، #گشاده ببیند نه در هم.
کانال تربیت ریشه ای فرزند ❤️
@tarbiatfarzand_risheei🌹
⚽️ بازی با بچهها باعث میشه بین اونا و والدین، رابطهی عاطفی ایجاد بشه.
بچهها به کسایی که بیشتر باهاشون بازی میکنن، علاقۀ بیشتری دارن. بدون بازی کردن با کودک و فراهم کردن زمینۀ بازی برای اون، راهای دیگهی ابراز محبّت، کارآییِ لازم رو نداره.👌
#بازی
کانال تربیت ریشه ای فرزند ❤️
@tarbiatfarzand_risheei🌹