☀️قانون بازی با بچه ها ❗️با بچه ها در گیم های سه دستی بازی کنید:
1️⃣دست اول بذارید بچه برنده بشه و تشویق بشه برای ادامه بازی. اگه اولین دست ببازه، حالش گرفته میشه و دیگه ادامه نمیده. بعد از اینکه برد، براش کُری بخونید که جرات داری بیا یه دست دیگه بازی کن تا بهت نشون بدم.
2️⃣دست دوم شما بازی را ببرید(البته اگه میتونید!) که متوجه بشه همیشه برد در کارنیست و باخت هم هست. بعد از اینکه در دست دوم باخت و همه چی برابر بود، بهش پیشنهاد بدید که بیا دست سوم را بازی کنیم، هر کی برد اون برنده نهاییه.
3️⃣دست سوم بذارید شما رو ببره، ولی به سختی. باید متوجه بشه که بعد از شکست فقط با تلاش بیشتره که میتونه موفق بشه. تا لحظات آخر پا به پاش بیایید و آخرای بازی بذارید برنده اون باشه و پیروز از زمین بیرون بیاد و بعد از باختن خودتان بهش بگید «من باختم ولی بازی خوبی بود» این بهش کمک میکنه که بفهمه باختن پایان دنیا نیست! ✍️سیامک روحانى
فضیلت زیارت.mp3
13.36M
حجتالاسلامفرازی نیا
چهارشنبه های امام رضایی
«موضوع فضیلت زیارت»
⏰تاریخ:۱۴۰۰/۰۸/۰۵
جایگزین "نه گفتن" "حق انتخاب دادن"
کودکان زیر هفت سال دوست دارند احساس استقلال داشته باشند. به جای رد کردن کامل خواسته او هنگامی که پیش از غذا یک تکه شکلات درخواست می کند، به او یک تکه سیب یا انگور پیشنهاد کنید.یا اجازه دهید شکلات موردنظر خود را انتخاب کند اما بعد از ناهار بخورد.
یا اگر کودک اصرار دارد لباس نامناسب فصل بپوشد، به او حق انتخاب بین دو نوع لباس مناسب را بدهید. البته مسلما این حق انتخاب ها باعث خوشحالی فرزند شما نمی شود اما یاد می گیرد باید بین آنها یکی را انتخاب کند.
@tarbiatonline8
برای کاهش لجبازی کودکتان، به او حق انتخاب دهيد.
"الان حمام ميري يا قبل از خواب؟" "بشقابتو توي سينك ميذاري يابه روي كابينت؟" به او حق انتخاب دهيد تا بتواند قسمتي از تصميگيري شما باشد.
ميتوانيد از او بپرسيد كي ميخواهد درس بخواند؟ چند ساعت تكاليفش طول ميكشد؟ اگر به مرحله نوجواني رسيده اند از آنها بخواييد برنامه ريزي كند و بعد به شما اطلاع دهد.
@tarbiatonline8
اعتماد به نفس کودکان بسیار ارزشمند است آن را نادیده نگیرید. فریاد های پی در پی اعتماد به نفس کودک را از بین میبرد.
تمام دنیا به کودکانمان خواهند گفت اشتباهاتشان چیست. آن هم با صدای بلند و به کرات. ما باید اجازه دهیم کودکانمان بدانند که کدامیک از خصلت هایشان پسندیده است.
@tarbiatonline8
یک رودست زدن یاپس گردنی هم تنبیه است!
این تنبیه هاشاید دردنداشته باشند اما به کودک حس بی ارزشی میدهند.
به مرور،
کودک احساس حقارت وسرافکندگی میکند و بی اعتمادی به جامعه و انتقام دراو شکل میگیرد.
@tarbiatonline8
اقتدار یعنی قدرت و لطافت.
احساس گناه یکی از عوامل کاهش اقتدار والدین است.
اقتدار، خشونت نیست. بچه ها اقتدار را دوست دارند ولی از خشونت بیزارند.
اقتدار عامل مهمی در رشد و تعالی شخصیت کودک است.
@tarbiatonline8
کلام شما "ندایی درونی" برای
کودک است
که او مدام با خود مرور میکند...
پس طوری سخن بگویید
که از مکالمه با خود لذت ببرد.
@tarbiatonline8
نق زدن والدين، کودکان را از داشتن تفکر خلاق و ارتباط سالم دور ميکند و باعث ميشود کودکان محدود فکر کنند و زاويه شناختي خود را بسته نگه دارند و باعث ميشود کودکان به نوعي وابسته و درمانده شوند زيرا فکر ميکنند که چون مادرشان نق ميزند و به نتيجه ميرسد پس من هم از طريق نق زدن به اهدافم ميرسم در حالي که هميشه اينطور نيست.
اين کودکان از تکامل و پيشرفت باز ميمانند. پس در رفتار خودتان تجدید نظر نمایید تا الگوی خوبی برای کودکان خود باشید.
گاهی کودکانی که به صورت افراطی از آنها خواسته شده قوی باشند تبدیل به بزرگسالانی می شوند که نیازها و خواستههایشان را سرکوب می کنند.
سرکوب نیازها می تواند باعث شود فرد احساس فرسودگی کرده و همچنین زمینه ساز اختلالاتی مثل افسرگی شود.
@tarbiatonline8