مقبرة الاولیاء وادی السلام ایران دومین قبرستان جهان اسلام تخت فولاد اصفهان
اگر به زیارت این قبرستان نرفته اید واقعاً فیوضات عظیمی را از دست داده اید.
@tareagheerfan
آیت الله مهدوی - تخت فولاد.mp3
805.5K
قطعه ای از بهشت:
اهمیت زیارت قبور علما و استفاده از فضای معنوی تخت فولاد از زبان آیت الله سیدابوالحسن مهدوی
@tareagheerfan
💢سوال از آیه الله کشمیری :
✨از قبور اولیا چه باید خواست ؟
⬅️جواب ایشان :
💫معرفت خدا بخواهید .
@tareagheerfan
💢آیت الله بهجت :
🔅قبور علما ، حکم کیمیا را دارد ؛
💫اگر مردم می دانستند چه می گذرد ، سینه خیز به آنجا می رفتند
@tareagheerfan
Ansarian.mp3
303.9K
وصف تخت فولاد اصفهان توسط حجت الاسلام انصاریان
حتما گوش بدید
قطعه ای از بهشت:
حكايت مكاشفه آيت الله سيد جمال الدين گلپايگاني در تخت فولاد اصفهان
شرح داستان از كتاب معاد شناسي علامه تهراني
منظره هولناك در تختفولاد
مرحوم آيتاللّه آقاى سيد جمالالدين گلپايگانى(متوفى ۱۳۷۹ق.) از علما و مراجع تقليد عاليقدر نجف اشرف و از شاگردان مرحوم آيتاللّه نائينى و در علم و عمل زبانزد خاص بود و از جهت عظمت قدر و كرامت مقام و نفس پاك مورد تصديق و براى احدى جاى ترديد نبود، در مراقبت نفس و اجتناب از هواهاى نفسانيه مقام اول را حائز بود.
از صداى مناجات و گريه ايشان همسايگان حكاياتى دارند؛ دائماً صحيفه مباركه سجاديه در مقابل ايشان در اطاق خلوت بود، و همين كه از مطالعه فارغ مىشد، بخواندن آن مشغول مىگشت، آهش سوزان، اشكش روان و سخنش مؤثر و دلى سوخته داشت.
متجاوز از نود سال عمر كرد و سالهاست كه رحلت فرموده است.
در زمان جوانى در اصفهان تحصيل مىنمود و با مرحوم آيتاللّه حاج آقا حسين بروجردى(قدس سره) همدرس و هممباحثه بوده است و آيتاللّه بروجردى چه در اوقاتى كه در بروجرد بودند و چه اوقاتى كه در قم بودند، نامههايى به ايشان مىنوشتند و درباره بعضى از مسايل غامضه و حوادث واقعه، استمداد مىنمودند... .
ايشان مىفرمودند:
من در دوران جوانى كه در اصفهان بودم، نزد استاد بزرگ مرحوم آخوند كاشىو جهانگيرخان قشقايى درس اخلاق و سير و سلوك مىآموختم، و آنها مربى من بودند.
به من دستور داده بودند كه شبهاى پنجشنبه و شبهاى جمعه بيرون اصفهان بروم و در قبرستان تختفولاد قدرى در عالم مرگ و ارواح تفكر كنم، و مقدارى هم عبادت كنم و صبح برگردم.
عادت من اين بود كه شب پنجشنبه و جمعه مىرفتم و مقدار يكى دو ساعت در بين قبرها و در مقبرهها حركت مىكردم و تفكر مىنمودم و بعد از چند ساعت استراحت نموده، و سپس براى نماز شب و مناجات برمى خاستم و نماز صبح را مىخواندم و پس از آن به اصفهان مىآمدم.
مى فرمود:
شبى از شبهاى زمستان كه هوا بسيار سرد بود و برف هم مىآمد، من براى تفكر در ارواح و ساكنان وادى آن عالم، از اصفهان حركت كردم و به تختفولاد آمدم و در يكى از حجرات رفتم و خواستم دستمال خود را باز كرده چند لقمهاى از غذا بخورم و بعد بخوابم تا در حدود نيمهشب بيدار و مشغول كارها و دستورات خود از عبادت گردم.
در اين حال در مقبره را زدند، تا جنازهاى را كه از ارحام و بستگان صاحب مقبره بود و از اصفهان آورده بودند، آنجا بگذارند و شخص قارى قرآن كه متصدى مقبره بود مشغول تلاوت شود، و آنها صبح بيايند و جنازه را دفن كنند.
من همين كه دستمال را باز كرده و مىخواستم مشغول خوردن غذا شوم، ديدم كه ملائكه عذاب آمدند و مشغول عذاب كردن شدند(اين عين عبارت خود آن مرحوم است): چنان گرزهاى آتشين بر سر او مىزدند كه آتش به آسمان زبانه مى كشيد، و فريادهايى از اين مرده برمى خاست كه گويى تمام اين قبرستان عظيم را متزلزل مى كرد، نمى دانم اهل چه معصيتى بود كه اين طور مستحق عذاب بود. و ابداً قارى قرآن اطلاعى نداشت، آرام بر سر جنازه نشسته و به تلاوت اشتغال داشت.
من از مشاهده اين منظره از حال رفتم، بدنم لرزيد، رنگم پريد و هر چه اشاره مى كردم به صاحب مقبره كه در را باز كن، من مىخواهم بروم، نمى فهميد، هر چه مى خواستم بگويم، زبانم قفل شده و حركت نمىكرد.
بالاخره به او فهماندم: چفت در را باز كن، من مىخواهم بروم.
گفت: آقا؛ هوا سرد است، برف روى زمين را پوشانده در راه گرگ است، تو را مىدرد.
هر چه خواستم به او بفهمانم كه من طاقت ماندن ندارم، او ادراك نمىكرد. بناچار خود را به در اطاق كشاندم، در را باز كرد و من خارج شدم و تا اصفهان با آنكه مسافت زيادى نيست، بسيار به سختى آمدم و چندين بار به زمين خوردم.
بالاخره به حجره آمدم و يك هفته مريض بودم و مرحوم آخوند كاشى و حكيم جهانگيرخان مى آمدند حجره و به من دوا مىدادند.
حسينى طهرانى: معادشناسى، ج۱، صص ۱۴۴ - ۱۴۱.
@tareagheerfan
آيت الله شيخ حسنعلي اصفهاني «نخودكي»:
اصفهان، تخت فولادي دارد كه بعد از وادي السلام نجف مثل آن زمين براي تربيت انسان نيست.
@tareagheerfan
مرحوم علامه طهرانی از قول مرحوم عارف بالله سید هاشم حداد:
فضای اصفهان را دو چیز صاف نگه داشته است:
یکی وجود موحدان و عارفان و حکمای اسلامی از علما، که در مدت قرون متمادی در این قبرستان (تخت فولاد) خوابیده اند
و دوم وجود دختران جوان معصوم و متدین که شبها بالاخص در نزدیکی صبح، سجاده های خود را پهن می کنند و بر روی آن، برای عبادت خداوند قیام و رکوع و سجود دارند.
📙روح مجرد
@tareagheerfan
آیت الحق والعرفان شیخ محمد صالح کمیلی و حاج محسن شرکت رحمت الله علیه از شاگردان عارف پرفتوح سید هاشم حداد در تخت فولاداصفهان
@tareagheerfan