در سال 1370قمری به سفارش علامه طباطبائی و شهید شیخ محمد صدوقی یزدی راهی دیار نورانی مولیالموالی امیرالمومنین علیهالسلام گردید. مرحوم علامه طباطبائی در نامهای به ایشان مینویسند:"اگر نبود هجرت و وفود سرکار به آستان ملائک پاسبان حضرت مولیالموالی امیرالمومنین علیهالسلام و استفاضه از آن عتبه ملکوتیه، هیچگاه به هجرت شما رضایت نمیدادم." در صفای سرّ و تطهیر قلب بنا به توصیه علامه طباطبائی با مرحوم آیت الله حاج شیخ عباس قوچانی (وصی سلوکی مرحوم آیهالله حاج میرزا علی آقا قاضی قدس سره) مرتبط شد. انس و مراوده با مرحوم آیت الله حاج سید جمالالدین گلپایگانی نیز موجب تقویت و استقامت در مسیر عرفانی بود. در تمام مدت اقامت در نجف اشرف هر شب جمعه را در مسجد سهله بیتوته مینمود.
بالاخره تلاشها و مجاهدتهای مستمر به بار نشست و فیوضات امیرالمومنین علیهالسلام ایشان را به مرحوم حاج سیدهاشم موسوی حداد رضوان الله علیه متصل ساخت.
@tareagheerfan
در کتاب"روح مجرد"که یادنامه مرحوم حداد است نوشتهاند:"ای نور مطلق،ای روح مجرد،ای حداد، تو دریائی بودی که امواج آن توحید و معرفت بود و آبهای آن شهود و بصیرت و یقین...."با اتصال به مرحوم حداد فصل نوینی در زندگانی ایشان پدید آمد. مراقبتهای سلوکی و زحمات گذشته به ثمر نشست و حقیقت توحید در روح شروع به بالیدن نمود.
در سال 1377 قمری پس از اتمام تحصیلات و تخصص در علوم عقلی و نقلی و معارف الهی، جهت اداء تکلیف و اقامه شعائر دین به طهران مراجعت و در مسجد قائم خیابان سعدی که مسجد مرحوم پدرشان بود به احیاء دین و تربیت نفوس مستعده پرداخت.
بنابه دستور مرحوم حداد با مرحوم آیهالله حاج شیخ جواد انصاری همدانی باب مودت و ارادت را گشود. در کتاب"روح مجرد"در وصف مرحوم انصاری چنین نوشتهاند:"الحق ایشان آیتی عظیم از آیات الهیه بود...."
@tareagheerfan
پس از 24 سال تلاش الهی در طهران در سال 1400قمری به آستان ملائک پاسبان علیابنموسیالرضا علیهالسلام مُشرّف و رحل اقامت خود را در محضر فیاض آلمحمد صلیاللهعلیهوآله افکند.
در مدت 16 سال اقامت در مشهد مقدس دوره علوم و معارف اسلام را در قالب 19 عنوان در 52 جلد و در بیش از 20هزار صفحه به رشته تالیف درآورد و در پرورش طلاب مُزیّن به علم و عمل اهتمام نمود. مرحوم آیهالله حاج سید احمد خوانساری از ایشان به عنوان"فخر عالم اسلام"یاد مینمود و علامه طباطبائی او را "پاسدار مکتب تشیع" نامید و مرحوم حداد به"سید الطائفتین"مُلقّب فرمود.
سرانجام قلبی که یک عمر برای اعتلای توحید و ولایت و معارف حقّه علوی میطپید، در نهم صفر سال 1416 قمری در عَتَبه مقدّسه علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحیه و الثناء از حرکت ایستاد و نفس قدسیاش به ندای ارجعی لبیک گفت و سرمست از باده سقیهم ربهم شرابا طهورا به ریاض قدس پرواز نمود و پیکر پاکش در جوار مولایش در ضلع جنوب شرقی صحن عتیق حرم مطهر رضوی، آستان بوس کفشداری آن حضرت گردید.
مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای دامت برکاته ، بلافاصله بعد از دریافت خبر رحلت ایشان، در پیام تسلیتی خطاب به فرزند ارشد ایشان حضرت آیت الله سید محمد صادق حسینی طهرانی دامت برکاته و اخوان، ضمن ابراز تأسف عمیق از رحلت این عالم عامل ربّانى، و سالک مجاهد روحانى فرمودند:
« ایشان از جمله فرزانگان معدودى بودند که مراتب برجسته علمى را با درجات والاى معنویّت و سلوک توأما دارا بودند، و در کنار فقاهت فنّى و اجتهادى، به فقه الله الأکبر نیز که از مقوله شهود و محصول تجربه حسّى و مجاهدت معنوى است نیز نائل گشته بودند.
@tareagheerfan
🌺 علامه تهرانی (ره) :
🍁 هر عمل واجب و مستحب نوری دارد ، مثلا نمازشب یا قرآن خواندن نوری دارد که در کسی که اهلش نیست پیدا نمی کنید
@tareagheerfan
🌷حضرت آیت الله العظمی خامنهای خطاب به فرزندان علامه طهرانی در مورد مرحوم علامه طهرانی فرمودند: براى من به قطع اثبات شده است که پدر شما از عنایت الهى براشراف به نفوس برخوردار بوده است، زیرا دربعضى از اوقات که من با ایشان ملاقات داشتم ایشان از مسایلى صحبت به میان مىآوردند که من آن مطالب را با احدى در میان نگذاشته بودم وفقط خودم از آنها خبر داشتم.
@tareagheerfan
نورمجرّد:
✅پیام مقام معظم رهبری به مناسبت رحلت علامه طهرانی
🔴عمیقا متاسّف و مصیبت زده شدم
بسم الله الرّحمن الرّحيم
🔻حضرات محترم حجج اسلام، آقايان حاج سید محمد صادق حسینی طهرانی و اخوان.
🔻خبر رحلت عالم عامل ربّانى، و سالك مجاهد روحانى، آيت الله حاج سید محمد حسین حسینی طهرانی را با اندوه و افسوس بسيار دريافت كردم و عميقا متأسّف و مصيبت زده شدم.
🔻ايشان از جمله فرزانگان معدودى بودند كه مراتب برجسته علمى را با درجات والاى معنويّت و سلوك توأما دارا بودند، و در كنار فقاهت فنّى و اجتهادى، به فقه الله الأكبر نيز كه از مقوله شهود و محصول تجربه حسّى و مجاهدت معنوى است نيز نائل گشته بودند.
🔅فقدان آن عزيز براى آشنايان و ارادتمندانشان خسارتى دردناك و غمى هائل است.
🔅اين جانب با قلبى اندوهگين و ملول به شما آقازادگان محترم و والده محترمه و ديگر فرزندان و اخوان و كسان و نزديكان و نيز دوستان و ارادتمندان ايشان تسليت مىگويم، و از خداوند متعال براى ايشان علوّ درجات و حشر با احبّه و اولياء را مسألت مىكنم.
هنيئًا لَهُ ما أعدَّهُ اللهُ لإوليآء اللهِ و عبادِه الصّالحين. و سلام عليكم و رحمة الله.
💠سید علی خامنهای💠
تیرماه ۱۳۷۴
@tareagheerfan
به نکات مهمی که در پیام مقام معظم رهبری نائب الامام حضرت ایت الله خامنه ای در مورد شخصیت بی نظیر سیدالطائفتین علامه ایت الله طهرانی آمده است توجه فرمائید👆👆👆👆
@tareagheerfan
🔸کتبی از حضرت علامه
🔸برای آشنایی بیشتر با علامه کتب آیت نور ، نورمجرد۱،۲،۳ و کلمه نور۱و۲ مطالعه شود.
@tareagheerfan
کتاب پر محتوای روح مجرد که حضرت علامه در مورد استادشان مرحوم سید هاشم حداد تألیف کرده اند کتابی است تخصصی در باب مسائل عرفانی لکن مطالعه آن برای هرکسی میسر نیست .
کتابی که مقام معظم رهبری هفت مرتبه آن را مطالعه کرده اند:
توجه ویژه وخاص رهبر معظم انقلاب به کتاب "روح مجرد" تالیف مرحوم علامه حسینی طهرانی قدس سره
حجت الاسلام و المسلمین راشد یزدی:
مقام معظم رهبری در ملاقات دوم با علامه طهرانی به ایشان فرمودند: 《من کتاب روح مجرد را از اول تا آخر مطالعه کرده ام.》عادت حسنه آقا (مقام معظم رهبری) این است که هر کتابی را صالح ببینند با دقت از اول تا آخر ان را مطالعه کرده و در پایان آن حاشیه ای می نویسند . . . . من به ایشان گفتم شما که این کتاب را مطالعه نموده اید، نظرتان را در مورد مطالب این کتاب نوشته اید؟ گفتند:《بله تمام نظراتم را نوشته ام.》 بعد آمدم تهران و آن کتاب را از رهبر معظم انقلاب گرفتم و رفتم تمام حاشیه ها را فتوکپی کردم و برداشتم.
آقای لولاچیان (پدرخانم یکی از پسران مقام معظم رهبری) :
من کتاب روح مجرد را دست مقام معظم رهبری چندبار مکرر دیدم، پرسیدم آقا شما این کتاب را چندبار می خوانید؟
فرمودند《هفت بارتاحالا خوانده ام!》
نقل قول حجت الاسلام رضایی تهرانی از مقام معظم رهبری:
🌼🌸آقا سید محمد حسین به عنوان یک تحفه، روح مجرد را برای ما باقی گذاشتند.🌼🌸
@tareagheerfan
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 : نظر بزرگان درباره سیدالطائفتین علامه سید محمد حسین حسینی طهرانی قدس الله نفسه الزکیه
@tareagheerfan