⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️برای شنیدن درسها و نکاتی سازنده از زندگی عالم عارف سید محمد باقر شفتی با ما همراه باشید⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
حاج سید محمد باقر شفتی، معروف به «حجة الاسلام»، از بزرگ ترین و با نفوذترین عالمان ایران در قرن های دوازدهم و سیزدهم هجری بود. وی در سال 1175ق در قریه شفت، از توابع رشت به دنیا آمد. پدر ایشان، مرحوم سیدمحمد تقی موسوی، از عالمان معروف رشت به شمار می آمد.
✅ سید محمد باقر شفتی، برای افزودن بر توشه علمی و معنوی خود، به عراق مهاجرت کرد. ایشان ابتدا با سکونت درشهر مقدس کربلا، در درس آیت اللّه وحید بهبهانی حاضر شد و سپس، از محضر آقا سیدعلی طباطبایی استفاده کرد. پس از آن، به نجف اشرف رفت واز درس استادانی چون سیدمهدی بحرالعلوم و شیخ جعفر نجفی کاشف الغطاء استفاده نمود.
✅ سید محمد باقر شفتی، در سال 1200ق، پس از سال ها تلاش و کوشش در راه کسب علم و معنویت، با اخذ درجه اجتهاد، به قم مهاجرت نمود و به محضر درس میرزای قمی پیوست. او سپس از درس ملامهدی نراقی در کاشان استفاده کرد
@tareagheerfan
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
امروز جمعه چهارم محرم الحرام۱۴۴۰
ادامه موضوعات معرفی بزرگان.مزار اهل معرفت.کلمات و دستور العملهای عرفانی.
✅ ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین علیہ السلام
كردار زشت و بی تقواییها و ظلمهای محمدشاه قاجارچنان قلب مرجعیت شیعه و ملجأ عام ٬ عارف فرزانه .فقیه زاهد ایت الله العظمی سیدمحمد باقر شفتی راآزرده ساخت كه چون خان قاجار همراه موكب ویژه همایونی برای دیدار و گفتگو با وی به محله بیدآباد روی آورد، اندوهناك شد. صدای طبلها و شیپورهای مزدوران سلطنت قلب مهربانش را فشرد. دست به آسمان بلند كرد و ملتمسانه گفت:
❤️❤️پروردگارا، ذلت فزونتر بر فرزندان زهرا روا مدار!❤️❤️
خداوند دعایبنده نیكو كارش را اجابت كرد.
✅با آغاز سال 1260 ق بیماری بر پیكر پیر فرزانه سپاهان پنجه افكند و در یكی از روزهای ربیع الثانی ، پس از نماز ظهر، روان پاكش سمت محفل سبز كامروایان سپید دست پر كشید.
ملا علی اكبرخوانساری پیكر آن راهبر فرزانه را در خانه اش غسل داد، فرزند برومندش سید اسدالله بر وی نماز گزارد و تندیس پارسایی را در آرامگاهی كه خود در مسجد سید اصفهان آماده كرد بود، به خاكسپرد
@tareagheerfan
#عارف_شجاع
✅تأکید بر اجرای حدود الهی
حکیم ژرف اندیش و مجتهد آگاه، سید محمد باقر شفتی که رأفتش بر دوستان دین پایا، و خشمش بر دشمنان دین پایدار بود، اهتمام زیادی به فریضه امر به معروف داشتند و تأکید می کرد که انجام فرمان های الهی، جامعه را سالم ساخته و از انحراف بازمی دارد. ایشان همیشه می فرمود: حدود الهی باید اجرا شود و با وجود مخالفت های دولت، هم چنان حدود الهی را اجرا می نمود و به حاکمان جور در انجام این مهم، اجازه اعمال نظر و دخالت نداد. حدودی که به دست خود ایشان و به دستور دین مقدس اسلام اجرا شد، بیش از صد مورد می باشد.
@tareagheerfan