فرزند ایت الله العظمی بهجت رحمت الله علیه در رابطه با نظم ایشان میفرمودند:
آیت الله بهجت بسیار در کارهایشان نظم داشتند و از تمامی وقتشان استفاده میکردند به یاد دارم زمانی که میخواستند از این میز به میز دیگر بروند تا کتابی را بردارند اگر در این فاصله کوتاه از ایشان سؤالی می کردی می گفتند الان وقت سؤال است؟ یعنی حتی در بین این راه کوتاه نیز بیکار نمیماندند.
اگر من تیتر روزنامهها را میخواندم میگفتند وقت اضافه آوردهای که تیتر روزنامهها را میخوانی و واقعا هم همین بود من در زندگیام کسانی را دیدهام که بسیار روزنامه مطالعه میکنند اما یادشان نمیآید ماه قبل چه اتفاقی افتاده و کسانی را دیدم که روزنامه نخوانده و تلویزیون ندیده میدانستند ماه های آینده چه اتفاقاتی میافتد.
@tareagheerfan
مرحوم حضرت آیت الله العظمی خوانساری_رضوان الله علیه_ بر اوقات خویش مراقبت داشتند،در زندگیشان بسیار دقیق و منظم بودند و هر کارشان ساعت خاص خود را داشت.ایشان سر ساعت بدون لحظه ای تاخیر درس را آغاز می کردند.
حضرت آیت الله طاهر شمس_کثر الله امثاله_ می فرمودند:
زمانی نزد مرحوم حضرت آیت الله العظمی خوانساری_اعلی الله مقامه الشریف_ به تنهایی درس می خواندم.روزی در حدود 5 دقیقه دیر به مجلس درس آقا رسیدم،اما دیدم که ایشان مشغول صحبت های متفرقه شدند و از هر دری سخن می گویند.پس از مدتی به ایشان عرض کردم:آقا! درس را شروع نمی فرمایید؟
معظم له فرمودند:
درس ما سر ساعت 11 شروع می شود و امروز در آن ساعت حاضر نبودید ،لذا درس را تعطیل کردید....
مرجع فقید ساعت خوابشان محدود و مشخص بود،و بقیه اوقات را به مطالعه،پاسخ به استفتائات،تدریس و تالیف،عبادات مستحبی و دید و بازدیدها می گذراندند و ساعت هیچ کدام را تغییر نمی دادند.معروف است که ایشان یک مرتبه،تمام نمازهای عمر خود را اعاده کردند.هماره نماز جماعت ایشان سر ساعت معین برپا می شد و با این که ایشان بعضی وقت ها از شمیران می آمدند،اما دقیقه ای نماز به تاخیر نمی افتاد.ایشان زیاد صحبت نمی کردند و از حرف های بیهوده پرهیز می نمودند.
منبع:اختران فقاهت جلد دوم ص 1002
@tareagheerfan
درسی از آیة الله ملکی تبریزی (قدس سره)
جدول مراقبه
خوب است شخص توبه کننده، دو سه روز قبل از این عمل، یک دفتری قرار بدهد و در عرض این روزها ایام گذشته اش را فکر بکند از حال کودکی تا این روزش، هر حقی که از غیر، بر ذمه اش وارد آمده در آن دفتر بنویسد: چون حقوق مالی برای صغیر هست و بعد از آن در زمان بزرگسالی، هر حقی از حقوق الله و عبادات هم که تضییع کرده، همه آن ها را ثبت نماید.
خوب است برای دقت، برای هر عضوی از اعضایش جدولی بکشد، تمام حقوق واجبه آن عضو را که منصور است جداولی در زیر آن جدول قرار بدهد، در هر یکی فکر مفصلی بکند که از آن راه تقصیری در ادای واجبی و یا ارتکاب حرامی و یا اثبات حقی بر ذمه اش نکرده است، آن ها که به یادش چیزی نیاید، آن جدولی را خالی بگذارد، آن ها که چیزی واقع ساخته، ثبت نماید؛ مثلا چشم را جدولی بکشد و برای معاصی که برای چشم هست هر یک جدولی قرار بدهد؛ مثلا نگاه کردن به زن نامحرم.
@tareagheerfan
هدایت شده از طریق عرفان
خصوصیت کانال طریق عرفان:
مطالب موضوع بندی و کارشناسی شده است.
با تبلیغ کانال در ترویج روحیه عرفانی و اخلاقی جامعه سهیم باشید
@tareagheerfan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسیار دیدنی وجالب..
داستان خنده امام رضاعلیه السلام بالای سر مریض
از زبان عارف بالله ایت الله بهجت رحمه الله
@tareagheerfan
نماز شب چهارم ماه مبارک رمضان
هشت رکعت در هر رکعت بعد از حمد بیست مرتبه سوره قدر خوانده میشود
@tareagheerfan