eitaa logo
طرح اندیشه
832 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
1.2هزار ویدیو
10 فایل
آشنایی با منظومه فکری مقام معظم رهبری ارائه نظرات به آیدی @Quds_for_us
مشاهده در ایتا
دانلود
هرچه‌قدر بیش‌تر می‌گذره بیش‌تر به این حدیث امامِ صادق علیه‌السلام می‌رسم که فرمودند "هر كس مؤمنی را به گناهى سرزنش كند، نميرد تا خودش آن گناه را مرتكب شود."
تو مجلس عقد حاج آقا داشت خطبه عقد رو می خوند طرف رو کرد و گفت: حاج آقا این خرافات چیه؟! مگه چهارتا کلمه چه اثری رو زن و مرد داره که باید حتما خونده بشه؟! حاج آقا هم به طرف گفت تو خیلی آدم بی شعوری هستی! طرف سرخ شد گفت: چرا توهین میکنی؟! حاج آقا گفت شما که گفتی کلمات اثری ندارن!
: جهت علاج ، چه راهی را توصیه می فرمایید؟ 🍃 آیت الله بهجت رحمه الله علیه: # زیاد گفتن لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم موثر است.
💠 🔸قرآن کریم: و هرگز (در کار دیگران) تجسس نکنید. 🟢 يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا وَ لا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضاً ✨سوره حجرات/12 ✍🏼 سرک کشیدن در کار دیگران و فضولی کردن با خودسازی و تهذیب نفس منافات دارد و حتی در بعضی موارد منجر به می شود و انسان را نیز از چشم دیگران می اندازد.
🔸 امروز همه جنجال دنیا، آزادی اطلّاعات و اخبار است؛ در حمله آمریکا به عراق همه می‌دانستند که حمله شده؛ خود آمریکایی‌ها هم خبر دادند؛ اما از جزئیات آن هیچ‌کس مطلع نبود؛ چون مدّعی بودند که این کار‌، امنیت نظامی را به خطر می‌اندازد! پس، امنیت نظامی، حق آزادی را محدود کرد؛ یعنی یک مرز و دیوار مادّی. استحکام پایه‌های این حکومت هم، مرز دیگر است.
 علم باید با اخلاق و ایمان همراه شود تا ما به همان چاله‌ای نیفتیم که غرب در آن افتاد. ۲۵/۰۶/۱۳۸۵
آن نیروی که نمازش را اول وقت نخواند ، خوب هم نمی تواندبجنگد حسن باقری
🔸 🔸 قرآن کریم: پروردگارا! ما و برادرانمان را که در ایمان بر ما پیشی گرفتند بیامرز، و در دلهایمان حسد و کینه ای نسبت به مومنان قرار مده! پروردگارا، تو مهربان و رحیمی. 🟢 رَبَّنَا اغْفِرْ لَنا وَ لِإِخْوانِنَا الَّذينَ سَبَقُونا بِالْإيمانِ وَ لا تَجْعَلْ في قُلُوبِنا غِلاًّ لِلَّذينَ آمَنُوا رَبَّنا إِنَّكَ رَؤُفٌ رَحيمٌ ✨سوره حشر/59 ✍🏼 باید نسبت به همه مهربان باشد و از کسی کینه ای به دل نداشته باشد و برای همه خصوصا کسانی که در حقش بدی کرده اند، دعا کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید حسن باقری: تا زمانی که ظلم و کفری هست مبارزه هم هست... شکلش فرق میکنه، اما اصلش نه..
🔴 آمنه وهاب‌زاده امدادگر 🔹 آر پی چی زن و همرزم شهید همت و شهید چمران که وقتی دید،جانبازی که درحال درمانش هست ماسک ندارد؛ماسک خود را به او داد و خود شیمیایی شد. 🔹 میشناسیدشون؟؟؟ نه، چون الگو باید زن غربی باشه!!!🙄
جنگ و استراژیست نظامی جنگی اکبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقری فقیه تبیین فقیه یعنی اگه بصره عقب موند مثل اینکه نمازت قضا شده
💠 🔹امام کاظم(علیه السلام): سرکه در خانه همانند مردى صالح براى اهل خانه، درخواست برکت میکند. 📚مکارم الأخلاق/ج1/ص330 ✍🏼شخصی هنگام غذا خوردن دید امام رضا (علیه السلام) با سرکه آغاز کرد! عرض کرد: فدایت شوم! به ما فرموده اى که با نمک، آغاز کنیم. فرمود: سرکه، همانند نمک است. سرکه، ذهن را استحکام مى بخشد و عقل را افزون مى کند. 📚کافی6/329
علامه حسن زاده و صدا زدن رهبر به نام مولا
نیروی مخلص زیاده امام زمان(عج) نیروی آموزش دیده می‌خواد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشر بجای اهانت به قرآن به آن گوش دهد تا نجات یابد
💠 🔸امام صادق علیه السلام: صبر برای ایمان به منزله سر است نسبت به تن، پس زمانی که سر برود، تن هم می رود، همچنان که اگر صبر برود ایمان هم می رود. 📚 وسائل الشیعه/ج3/ص257 ✍🏼 در قرآن به غیر از یک مورد که از زبان حضرت یوسف می باشد، همواره دستور به صبر بر تقوا مقدم است.
💠 🔸 امام صادق علیه السلام: اگر کسی عملی از اعمال خیر را انجام داد، یک سال بر آن مداومت کند و کمتر از یک سال آن را قطع نکند. 📚اصول کافی/ج2/ص83 ✍🏼 یکی ازدلایل آن ملکه شدن عمل برای انسان است. تداوم عمل در یکسال باعث مصادف شدن آن با می شود و استجابت دعا می شود.
💠 🔹امام علی(علیه السلام): برنامه ریزی صحیح، مال اندک را افزایش میدهد و برنامه ریزی غلط، مال زیاد را نابود میکند. 📚 غررالحکم/ج1/ص354 ✨ امام حسن (علیه السلام): در دنیا از نظر اقتصاد و صرفه جوئى و... چنان برنامه ریزى کن که گویی مى خواهى همیشه دوام داشته باشى و نسبت به آخرت به نوعى حرکت و کار کن مثل این که فردا خواهى مُرد. 📚بحارالأنوار/ج44،ص138
▫️حیات طیبه معنایش این نیست که کسانی فقط نماز بخوانند، عبادت کنند و اصلاً به فکر زندگی و مادیات نباشند؛ نه، حیات طیبه، یعنی دنیا و آخرت را با هم داشتن. حیات طیبه، یعنی مادّه و معنا را با هم داشتن. حیات طیبه، یعنی آن ملتی که تلاش می‌کند، سازندگی می‌کند، صنعت و بازرگانی و کشاورزی را به اوج می‌رساند، قدرت علمی و تکنیکی پیدا می‌کند، پیشرفت‌های گوناگون در همه جهت به دست می‌آورد؛ اما در همه‌ی این حالات، دل او هم با خداست و روزبه‌روز هم با خدا آشنا‌تر می‌شود. این هدف نظام اسلامی است.
هدایت شده از استاد حسن ارشاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 😭😭 خانمی که از بهائی‌ها و تجاوزاتشون فرار کرده و به پارک‌های اصفهان پناه آورده ➕بانوان بابت نشر این کلیپ عذرخواهیم ولی کم کار کردیم به بهانه حفظ ایمان و حیا در خانه هایمان قایم شدیم و به بهانه حفظ آبرو در برابر فسادها هیچ نگفتیم یا امام زمان ما را ببخش😞😞😞😞 📝کانال استاد حسن ارشاد↙️ https://eitaa.com/joinchat/3604021440C700481b618
روزنامه‌های پهلوی روایت می‌کنند/ مهمترین حقیقت‌هایی که جریان تحریف نمی‌خواهد ببینید افسانه ارزانی در دوران پهلوی؛ ترقی «۷۰۰ درصدی» قیمت در عرض یکسال «من در ۱۳ سال گذشته قیمت خودکار بیک را ثابت نگه داشته‌ام.» این جمله را هویدا در دادگاه انقلاب گفت تا ادعا کند در طول ۱۳ سال نخست وزیری اش، بهترین عملکرد را داشته است. این در حالی است که افزایش بی‌سابقه قیمت‌ها در روزنامه‌ها و مطبوعات چاپ شده در حکومت پهلوی واقعیتی بسیار متفاوت را نشان می‌دهد. در شرایطی که نه کشور تحت تحریم‌های سنگین بود و نه مشکلی فروش نفت وجود داشت،‌ کمبود و گرانی کالاهای اساسی در این زمان، یکی از مشکلات جدی کشور بود که با وجود درآمدهای هنگفت نفتی، اقدامی برای حل آن انجام نمی‌شد.این در حالی بود که به‌خاطر تبعیت کامل ایران از آمریکا و متحدینش، رابطه اقتصادی خوبی نیز با آن‌ها برقرار بود. به‌عنوان نمونه روزنامه اطلاعات در ۱۴ فروردین ماه سال ۱۳۴۸ به کمبود گوشت گوسفند و گرانی بی سابقه گوشت مرغ اشاره می‌کند. این در شرایطی است که مذاکره شاه ایران با نیکسون، وزیر امورخارجه آمریکا تصویر اصلی این روزنامه است. این وضعیت در ایام عید اتفاق افتاده است. بدون سانسور
✨✨✨✨✨ 📚رویداد علمی "ایده های ناب فناورانه" چهارشنبه ۱۹ بهمن ساعت ۸، سالن ایثار ، شهرک شاهد
روزنامه دیگری با انتشار مطلبی ازافزایش ۷۰۰ درصدی قیمت اجناس در عرض یکسال پرده بر می‌دارد و به اقدامات اقتصادی اشاره می‌کند که باعث شده است در عرض بیست روز، همه‌چیز ۸۵ درصد گرانتر شود.
در نمونه ای دیگر روزنامه اطلاعات در ۲۸ آذرماه ۱۳۵۱ درباره افزایش قیمت مرغ در آن زمان مطلبی را به چاپ می‌رساند. همچنین اسدالله علم درباره گرانی و کمبود موادغذایی در آن زمان می‌گوید: «در تابستان 1352، بسیاری از انواع مواد غذایی کم‌یاب شده و اگر هم یافت می‌شد با قیمتی چند ده برابری به فروش می‌رسید. در ماه‌های نخست سال 53 نان هم پیدا نمی‌شد و هویدا همواره اعلام می‌کرد که ما در «عصر طلایی» به‌سر می‌بریم!»
🔹امام می‌فرمود که ما کار را برای رسیدن به "نتیجه" نمی‌کنیم؛ بلکه مأمور به انجام "تکلیف" هستیم... آن‌کس که برای انجام تکلیف کار می‌کند، پیروزی‌اش به این نیست که به مقصود خود دست پیدا کند؛ بلکه زمانی احساس پیروزی می‌کند که موفق شود به تکلیفش عمل کند.
گرانی ناگهانی قیمت مصالح ساختمانی در سال ۱۳۵۲ نیز مطلبی است که در ۱۶ فروردین روزنامه اطلاعات به آن اشاره کرده است.