*مقایسه ایران و مصر*
👈 فهوی حسین :
روزنامه نگار مصری با گرایش ناسیونالیستی عربی که مشی ضد ایرانی هم دارد در یک مقاله مفصل در مقام مقایسه مصر و ایران چنین می نویسد:
👈ما و ایرانی ها بیش از سی سال پیش در فضای بین الملی در یک سطح بودیم .*
*ایرانی ها راه مبارزه و مقاومت در برابر ابر قدرتها ، بخصوص آمریکا را انتخاب کردند و ما مسیر سازش را برگزیدیم .*
*ما هر سال مزد خیانت مان به اعراب را از طرف آمریکا در قالب 4 میلیارد کمک بلاعوض می گرفتیم و ایرانی ها از همان اول فشار سیاسی، اقتصادی و تحریم و جنگ داخلی و جنگ نابرابر را تجربه کردند ....*
*امروز ایران از یک قدرت منطقه ای به یک قدرت جهانی تبدیل شده که هیچ مشکلی در سطح منطقه و جهان بدون جلب نظر ایران قابل حل نیست.*
*کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا 64 بار هر کدام عبارت ایران را در مناظره تلوزیونی خود بکار می برند.*
*گویی حریفی جز ایران در سطح جهان ندارند ...*
*و دیگر اینکه ایرانی ها در تمام علوم استراتژیک، از هسته ای تا فضایی و تا نانو و شبیه سازی و پزشکی و ..*
*جز ده کشور برتر جهان میباشند و در صنایع موشکی چهارمین قدرت دنیا و از نظر دقت و سرعت موشک هایش شاید اولین کشور دنیاست.*
*و در منطقه جزیره امن و ثبات است و ما علیرغم حمایت آمریکا و اخذ کمک های سالیانه دغدغه تهیه یک وعده قرص نان برای اکثر مردم مان داریم و .....!!!؟؟؟*
*وقتی در مملکتی رهبر درست وحسابی نباشد، خب! وضعیت می شود مصر"*
*وقتی در جامعه ای وحدت نباشد می شود عراق"*
*وقتی در کشوری فرمانده ی استواری نداشته باشد می شود پاکستان*
*وقتی درکشوری به ظاهر مسلمان رهبر و رئیس آن مملکت، خود فروخته به شرق وغرب باشد می شود ترکیه"*
*🌺اما وقتی در کشوری شیعه، رهبر باج به زمین و زمان ندهد، با همه ی فشارها، سلیقه ها، تندرو، کندرو، جنگ 8 ساله، 30 سال تحریم سیاسی و اقتصادی، جایی برای نفس کشیدن دشمن باقی نمی ماند.*
*خوب آن وقت می شود ایران، در میان حصاری از آتش جنگ های منطقه که گرگهای زخمی پشت مرزهایشان بی قرار زوزه می کشند ...*
*کسی جرات ندارد به خاکشان چپ نگاه کند ...*
*حتی مگس هایشان( پهبادها ).*
*منبع: روزنامه الشرق الاوسط*
ما در نظامی زندگی میکنیم(یعنی نظام دنیا) که مدبّر خداست، مدیرعامل خداست، مُجری خداست، او دارد امور را میگرداند.
🔸ما که نمیدانیم چه چیزی مصلحت است چه چیزی مصلحت نیست؛ گاهی ابتلاء به ثروت است، گاهی ابتلاء به فقر است، گاهی ابتلاء به سلامت است، گاهی ابتلاء به مرض است؛ این حالاتِ گوناگونِ رفت و آمد است.
🔸چیزی چند صباحی که برای ما ناخوشایند بود ما نباید فوراً جزع بکنیم، برای اینکه او دارد ما را اداره میکند و در هر زمان و زمینی هم یک آزمون خاصی است.
🔸لذا فرمود وَاسْتَعِینُوْا بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ که حتی صبر را بر صلاة مقدّم داشتند.
🔸فرمود صبر، فضیلتی است که بر همه واجب است؛ فوراً پرخاش کردن، فوراً اعتراض کردن، فوراً رنجیدن یا به قضا و قدر بد گفتن یا ـ خدای ناکرده ـ بیراهه رفتن، اینچنین صحیح نیست.
🔹برگرفته از درس تفسير حضرت آیت الله العظمی #جوادی_آملی /سوره احزاب، آيات33 الي 35/
پیام آیتاللهالعظمی وحید خراسانی، در آستانهی #نیمه_شعبان، ولادت موفور السرور حضرت بقیة الله الاعظم عجلاللهتعالیفرجه و جهت رفع گرفتاری تمامی شیعیان و دوستداران آن حضرت:
🔰 باسمهتعالی
ابواب رحمت خداوند متعال، در شب نیمهی شعبان بر روی بندگان باز است. امیدواریم با توسّل به حضرت ولیعصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف، رحمت واسعهی پروردگار، شامل حالمان شده و این بلا رفع گردد.
🔻از آنجا که دعای دسته جمعی، مورد تاکید و مقرون به استجابت است، #توصیه میشود انشاءالله همگان در منازل و در جمع خانواده، رأس ساعت #یازده_شب نیمهی شعبان، دعای " الهی عظم البلاء..." را خوانده و بعد از آن یک سورهی حمد، هدیه به حضرت نرجس خاتون علیهاالسلام، مادر گرامی حضرت صاحب الزمان علیهالسلام، نمایند.
📅 ۹/فروردین/۱۳۹۹
◻️ #کلام_فقیه #دعا #امام_زمان
اگر در دوران غیبت کسی به دنبال امام زمان میخواهد بگردد رجوع به قرآن و انس با قرآن آن حقیقت را برایش محقق میکند
ایت الله بهجت اگر میخواهید به امام زمان سلام الله علیها نگاه کنید به قران نگاه کنید ...
ایت الله جوادی املی : کسی که هر کتابی را میخواند اما به طرف قران نمیتواند برود بداند قلبش قفل است. و قفل قلب گناه است...
روِيَ عَن رسولِ الله صلّي الله عليه و آله و سلّم:
الدُّنْيَا دُوَلٌ فَمَا كَانَ لَكَ أَتَاكَ عَلَى ضَعْفِكَ وَ مَا كَانَ مِنْهَا عَلَيْكَ لَمْ تَدْفَعْهُ بِقُوَّتِكَ وَ مَنِ انْقَطَعَ رَجَاؤُهُ مِمَّا فَاتَ اسْتَرَاحَ بَدَنُهُ وَ مَنْ رَضِيَ بِمَا قَسَمَهُ اللَّهُ قَرَّتْ عَيْنُهُ. (بحارالانوار، جلد 74)
ترجمه حدیث: از رسول خدا (صلى اللَّه عليه و آله) منقول است که فرمود: دنيا متحول است و ثبات و قرار ندارد. آنچه كه براى تو مقرّر شده است به تو خواهد رسيد، گرچه در نهايت ضعف و ناتوانى باشى؛ و آنچه كه به ضرر و زيان تو باشد باز هم به تو خواهد رسيد، گرچه در كمال قدرت و نيرومندى باشى و هرگز جلوی آن را نتوانى گرفت. و هر كس كه اميد خود را از آنچه كه از دست رفته قطع كند، بدنش آسايش خواهد داشت و آن كس كه راضى باشد به آنچه كه خدا روزى او نموده دل و چشمش روشن خواهد شد.