فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️🎞 دستگیری ده نفر از تروریستهای داعشی
🔹وزارت اطلاعات از دستگیری ده نفر از تروریستهای تکفیری - صهیونیستی داعش که قصد انجام چند عملیات تروریستی در میان عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را داشتند خبر داد
♨️ اولین تصاویر از اعضای داعش دستگیر شده در ایران
➖اعترافات این افراد برای انجام عملیات تروریستی در مراسم محرم
12.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روز پنجشنبه است و اموات چشم به راه خیرات و صدقات ما.
🌹نثار شادی روح همه درگذشتگان و بخصوص دوست عزیزمان ،طلبه جهادی مرحوم حسن هنرمند هدیه کنیم فاتحه وصلوات🌹
🏝 الانتظار أشد من الموت!
▪️میگویند روز عاشورا، هر وقت مصیبت بر حضرت سیّدالشهدا علیهالسّلام بینهایت سخت و سنگین میشد، میفرمودند: "لا حول و لا قوة إلا بالله"
میگویم این روزها، شاید یک نفر دیگر هم زیاد این جمله را میگوید؛ کسی که هزار و چند سال است که روزهای سختی را تجربه میکند و در انتظار است تا گشایش بشود، انتظاری برای پایان دادن به همهی زخمهای عمیق اهل بیت خدا علیهمالسّلام ...
⏪ بیاییم خدا را به حقّ "لا حول و لا قوة إلا بالله" قسم دهیم تا تمام شود این #انتظار سختتر از مرگ...
#محرم
#انتظار
∞🖤∞
❣ #سلام_امام_زمانم❣
اَلسَّلامُ عَلَيْكمَ يا بَقِيَّةَ اللهِ اَلاعظم
صدای گریه تان پیر کرده عالم را
بیا که با تو بپوشم لباس ماتم را ...
هزار شکر نمردم که باز ببینم
کتیبه های عزا ، مشکی محرم را ...
اللهم عجل لولیک الفرج
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ یک تجربه عاشقانه
👈🏼 حسین(ع) تو را با خود خواهد برد ...
#محرم
حسین جان کربلا ندیده مارا زیر خاک نبر
گرچه نوکر خوبی نبودیم برایت
ولی ما بدی از ارباب ندیده ایم
*هر وقت کسی «التماس دعا» میگوید،وقت دعا،هر چه فکر می کنم، بهتر از دعای فرج نمی یابم*.
🔹چرا که با آمدن مولای ما,
بیماری نیست که شفا نیابد؛
فقری نیست که به غنا نینجامد؛
خرابی نیست که آباد نشود؛
رزقی نیست که وسعت نیابد
و حاجتی نیست که برآورده نگردد.
✨ظهور آقای ما جمع بهترین هاست؛هر چه خیر است در مولای ماست.
🔅امام باقر (علیه السلام) در تفسیر آیه شریفه «وَاسْتَبِقُوا الْخَيْراتِ» فرمودهاند:
«منظور از خَيْرات: ولایت اهل بیت است.»
📚 برگرفته از کتاب« یاران امام زمان عجل الله تعالی» ؛به نقل از «بحارالانوار»،ج 52،ص 288
✨﷽✨
🏴4 اشتباه رایج در روایت وقایع عاشورا:
✍استاد مرتضی مطهری
👈اشتباه اول:
اوج عزاداری امام حسین(ع) ده روز اول ماه محرم الحرام است. بین سخنرانان و مداحان، مشهور است که هر شب را به یکی از شهدای کربلا اختصاص دهند؛ مثلاً شب سوم برای حضرت رقیه و شب هفتم را برای حضرت علی اصغر(ع) سوگواری می کنند و تاسوعا را نیز به حضرت عباس(ع) اختصاص می دهند. همین قرار داد بین مداحان و منبری ها باعث شده است که عده ای گمان کنند، حضرت رقیه روز سوم محرم به شهادت رسیده است و از همه بدتر اینکه گمان می کنندحضرت ابالفضل(ع) در روز تاسوعا به شهادت رسیده است.
اما حقیقت این است که تمام شهدای کربلا در روز عاشورا به شهادت رسیده اند و حضرات اباالفضل، علی اکبر و علی اصغر همه قبل از امام حسین(ع) و در روز عاشورا در پیکار با سپاه عمر سعد کشته شده اند. حضرت رقیه(س) نیز پس از شهادت پدرش در شام از دنیا رفته است.
👈اشتباه دوم:
باور عمومی این است که حضرت حسین بن علی(ع) و اهل بیت و اصحابش سه شبانه روز آب ننوشیدند و سپس تشنه کام به مقابله با دشمن رفته اند؛ اما حقیقت این است که عمر سعد سه روز قبل از عاشورا عمروبن حجاج را با پانصد سوار فرستاد تا کنار شریعه فرود آیند و میان یاران حسین و آب فاصله اندازند. اما این به این معنی نیست که هیچ ذخیره آبی در خیمه ها نبوده است.
در کتاب ارشاد نوشته شیخ مفید(ره) آمده است: « در شب عاشورا زینب...دست بر گریبان برده...و بیهوش بر زمین افتاد. حسین(ع) برخاسته آب بر روی خواهر پاشید و...» این نقل معتبر نشان می دهد که تا شب عاشورا هنوز آب در خیمه ها بوده واصل تشنه کامی به روز عاشورا، گرمی هوا و شدت مبارزه مربوط است.
شیخ عباس قمی(ره) در منتهی الامال می گوید: «شب عاشورا امام حسین(ع)، حضرت علی اکبر(ع)را با سی سوار و بیست پیاده فرستاد که چند مشک آب آورند و اهل بیت و اصحاب خود را فرمود که از این آب بیاشامید، آخر توشه شماست و وضو بسازید و غسل کنید.»
👈اشتباه سوم:
یکی از معروف ترین تحریف ها ماجرای حضرت لیلی مادر حضرت علی اکبر(ع) است وچه روضه ها که در این زمینه خوانده نمی شود؛ در روضه ها ذکر می شود که حضرت علی اکبر قبل از رفتن به میدان با مادرش چه نجواهایی می کرد، یا اینکه حضرت لیلی در خیمه ها رفته و در آنجا دعا کرده که خداوند حضرت علی اکبر را سالم برگرداند که متأسفانه این موضوع محور بعضی تعزیه ها نیز شده است.
اما حقیقت این است که اصلاً لیلایی در کربلا نبوده است؛ البته لیلی مادر حضرت علی اکبر(ع) هست؛ اما حتی یک مورخ هم به حضور آن حضرت در کربلا و روز عاشورا گواهی نمی دهد. (به نقل از حماسه حسینی،جلد1،مرتضی مطهری)
👈اشتباه چهارم:
مطلب بعدی مربوط به حضرت علی اکبر(ع) این است که آن حضرت قبل از رفتن به معرکه جنگ از پدر رخصت خواست و آن حضرت اذن میدان نداده اند و مثلاً فرموده اند که تو هنوز جوانی و حیف است که از دست بروی و چه اشعار و تعزیه ها که پیرامون آن نساخته ایم؛ اما حقیقت این است که تمام مورخین نوشته اند، هر کس از امام حسین(ع) اذن میدان می خواست، اگر می شد حضرت برایشان عذری می آورد ولی در مورد جناب علی اکبر گفته اند: «فاستأذن اباه،فأذن له» یعنی تا اجازه خواست گفت برو.
📚منبع: حماسه حسینی، جلد1، استاد شهید مرتضی مطهری
آب آوردن ابوالفضل عبّاس
وقتی تشنگی در خیمه ها بالا گرفت امام برادرش عبّاس را فرا خواند. وی بر اسب نشست و همراه سی سواره و بیست نفر پیاده رهسپار شریعه شد. حرکت در دل شب بود و بیست مشک که باید پُر میشدند. علی اکبر نیز همراه عموی خویش بود.
پرچم را نا فعبنهلالجملی در دست داشت.
گروه امدادی آب رسان به کنار فرات رسیدند. عمروبنحجاجزبیدی که با پانصد نفر نگهبان فرات بود فریاد زد: «کیستید؟ برای چه آمده اید؟»
نافع بن هلال پاسخ داد: «منم نافعبنهلال. آمدهایم آب بنوشیم. آبی که بر همگان حلال است.» عمروبنحجاج گفت: «خوش آمدی، بنوش.»
نافع گفت: «هرگز! یک قطره نخواهم نوشید تا وقتی که حسین تشنه است.»
عمرو گفت: «نه، اجازه نمیدهم. مارا اینجا گماشتهاند تا حسین آب ننوشد.»
نافع به یاران گفت: «مشک هایتان را پر کنید.» پیادهها مشکها را پر کردند. عمروبنحجاج حمله کرد. جنگی کوتاه در گرفت. در حال جنگ، پیادگان مشکها را پر کردند. چند تن از نگاهبانان کشته شدند و از یاران امام کسی شهید نشد. رزم ابوالفضل عبّاس در این نبرد کوتاه، یاران را سرشار شجاعت کرد.
لقب “سقایت” از این لحظه به ابوالفضل عبّاس داده شد. از این آب که به خیمهها رسید سهم هیچ کس بیش از یکبار نوشیدن نشد[۴].
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درجوار ملکوتی آقا علی بن موسی الرضا نایب الزیاره همه همسنگران طریق الشهدایی هستم...